Dualrmz seninle cnm ezanlrn hurmetine ins Rabbim yuzune guler ons norml dogurrsnKizlar suyum geldi ama açılma yok kanala inmemiş suni veriyorlar dua edin normal olsun
Ayy Meltem çok yaşa.direk usg + alttan muayne + nst yapiyolar zaten. O kadar gerekli gereksiz herkese yapiyolar ki eşine dikkat et, yakalarlarsa ona da yaparlar o derece yani.
Anam daha sabh konusuyrdk nasip kimbilir cnm bnm ya cok sevndmKizlar suyum geldi ama açılma yok kanala inmemiş suni veriyorlar dua edin normal olsun
Hayırlısı olsun inşallah normal kolay bir doğum olurKizlar suyum geldi ama açılma yok kanala inmemiş suni veriyorlar dua edin normal olsun
İlki normal ise 2.si normal olacak diye bir şart yok.Senn ilk doğumun suni sanci ile normal doğum mu oldu? Bi de bebek kanalda mıydı suni verilirken?
Eger ilki normalse ikinci kesin normal olur zaten değil mi?
Benim 27. Haftadan beri baş aşağı, bakıyor bakıyor da kanala girmedi :) :)doktorum kontrol de genelde zaten başı aşağıda olduğundan vajınanın oraya bakıyor sanırım kanalda:)
Bende de iki gündür mide bulantısı var neden oluyor ki?Kızlar bu hafta iştahım kesildi zorla yiyorum bebeğim için önceden aç hiç duramazdım sabah erken kalkardım artık kalkamıyorum son günlerde yaşadığım strestenmi böyle doğummu erken olucak dün akşamdan beri adet sancısı ve miğde bulantısı çekiyorum son kontrolüm var bugün saatte geçmiyor bu arada herkes başladı doğurmaya maşallah
Geçmiş olsun , gözün aydınKizlar biz hastanedeyiz hala arada bakiyorum ama yazamiyorum
Mesajlarinizi alinti yapmadim ama hepinize ayri ayri tesekkur ederim.
Benim gripten dolayi biraz sorunlu oldu spinal
olacaktim fakat olmadi 5 kere denendi olmadi en son kıl olduğum anestezi doktoruna bagirdim cikar o iğneyi dedim sonra genel yapildi sonrası biraz daha zor oldu onuda baska zaman anlatirim artik.
Sütümde tam inmedi hala ama vazgecmek yok
Hadi hayırlısı , sllah bir avazsa kurtardın kolaylıklar olsun, dualarımız seninleKizlar suyum geldi ama açılma yok kanala inmemiş suni veriyorlar dua edin normal olsun
Son günler acaba ondanmı diyorum hormonlarmı değişiyor bakalım bugün dr ne diyecekBende de iki gündür mide bulantısı var neden oluyor ki?
Rabbim yardimcin olsun dualarim seninle cnmKizlar suyum geldi ama açılma yok kanala inmemiş suni veriyorlar dua edin normal olsun
benimde nerdeyse o haftalarda başı aşagıda idi:) ayyy bbeğimin her yerini merak ediyorum yaa nasıl birşey diye çok net bir yüzü var ultrason fotolarında bakalım :)Benim 27. Haftadan beri baş aşağı, bakıyor bakıyor da kanala girmedi :) :)
Sırt ağrısı bel ağrısı hiç yok cnm dikişleri oluyor sadecekızlar ayy çok şey yazdım ama birşey sorucam şimdi doğru dürüst yatamıyoruz her yerimiz ağrıyor sızlıyor ben bazen kemiğime batınca ağlıyacak kadar oluyorum . doğum yapınca gerçekten hafifliyormu insan ağrıları geçiyormu bilek ağrım sırt ağrım çok oluyor benim
Evet haklısın canım. Ama çok üzüldüm. Hayırlısı olsun tabii.Hayırlısı olsun canım.... Daha pazartesiye çok var , kendini strese sokma belki gelir bebiş...
Sancı çekip sezaryen olmaktansa direk sezaryen daha iyi tabii. Destekleriniz için teşekkür ederim.Uzuldm cnm ins sancin gelir cnm da norml,dogum gerceklesir uzulme cnm ya napicksn boleyms sanci cekip son anda sezeryanada gireblirdn dimi cnm boyle dusun birde
Teşekkür ederim canım. Moral çok önemli.Canim bozma moralini guzel dusun hayirlisi boyleymis demekki hem sezeryanda cok kotu deilki iyi bakarsan kendine hemen toparlarsin kendini bak ne guzel yawruna kavusucaksin iste :)
Ben de 1 gün önce verdim siparişi, dün geldi çikolatalarım. Çikolata siparişi vermedim diye doğum olmuyor diyordum. Çikolatalar geldi hala tık yok.Kizlar kizimin cikosunu siparis verdim
Allah yardımcın olsun. Kolay bir doğum diliyorum. Dualarım seninle. Bize güzel haberler vermeni bekliyorum.Kizlar suyum geldi ama açılma yok kanala inmemiş suni veriyorlar dua edin normal olsun
Bende dogum yaptigim gune kadar kullandim hatta dogumdan 3 gun once arkadasimi havaalanina biraktim 80 km yol yaptim :)Ben hala araba kullanıyorum, göbeğim o kadar büyük ki arabadan inince milletin gözleri faltaşı gibi açılıyor :))?
Rica cnm keske yardmci olablsekte sancin olup norml dogum yapablsn tatlim1Evet haklısın canım. Ama çok üzüldüm. Hayırlısı olsun tabii.
Sancı çekip sezaryen olmaktansa direk sezaryen daha iyi tabii. Destekleriniz için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim canım. Moral çok önemli.
Bugün beklenen günümdü. Doğum olmazsa 1 hafta daha bekleyip sonra sezaryena razıydım ama hemen bu pazartesi deyince birden şok etkisiyle moralim bozuldu.
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.
Ben de 1 gün önce verdim siparişi, dün geldi çikolatalarım. Çikolata siparişi vermedim diye doğum olmuyor diyordum. Çikolatalar geldi hala tık yok.
Allah yardımcın olsun. Kolay bir doğum diliyorum. Dualarım seninle. Bize güzel haberler vermeni bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?