2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Ressam arkadaşlarım var onların atölyesinde bizdeki kadar resim malzemesi yoktur, yapıyor resim ama arada sırada öyle yoğun değil. Ama o arkadaşlara gittiğimizde onların verdiği yarım boyaları bile alıyor lazım olur diyeee

ay ne güzel bayadır bakamıyordum. doğum yapan anneler olmuş allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. benimde yaklaşık 2 haftam var. rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

Uzulme canim insallah gerek kalmaz kendiliginden gelir.. herseyde bi hayir vardjr oyle dusunmeye calis
Teşekkür ederim canım. Hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun.

cnm pazartesi sezaryen mi dedi doktor? başka ne dedi?
Bugün beklenen doğum günümdü. Önceden, doğum olmazsa 1 hafta bekleriz, sonra suni sancı veririz demişti. Şimdi suyu azaldığı için riske atmak istemediğini, pazartesiye kadar doğum olmazsa sezaryen yapacağını söyledi.

KIZLAR BUGUN DOKTORDAN GELDIM BEBEGIN KG Sİ 2900 BOYU 47 CM. SANKİ BOYU KISA GELDİ BANA. BEBEGIM MAKAT ÇIKIŞLIYDI DOGUM POZISYONUNA GEÇMİŞ COK SÜKÜR. NST DE HAFİF SANCILARIM CIKTI

Kızlar göğüs koruyucu deneyen var mı? Mahvoldu göğüslerim krem çok bişi değiştirmedi eğer işe yarıyorsa hemen aldırcam bi tane

Canım çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Ne güzel uzun uzun yazıp moral veriyorsun. Çok konuşmak da ne demek :)
Çok sevindim, yazdıklarınız moral oluyor. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Eşin hangi burç? Başak mı demiştin?

Üzülme cnm ya, önemli olan bebeğin sagliği, hersey sağlikli olsaydı evet normali beklemek istiyoruz ama bi sorun varsa sezeryan ol, bebeğine sağlikla kavus.
Suniyi denemeden direk sezeryan mi olacak?

çok üzüldüm yaa normale odaklanmıştniz. ama doktora Hatırlatsaydiniz keşke dediklerini. birde başka doktora danışsan. sezaryen da bi secenek sonuçta ama belki başka Dr farklı bişey der geri.dönüşü yok bu işin. bır de şu azalması ne kadar ki bebek doğuma yakın mecburen azalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…