2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım hiç moralini bozma bende günlerdir kafama takıyorum doğmadı doğmadı diye herşeyin başı sağlık düşünüyorumda ya sağlığında sıkıntı var normal imkansız deselerdi en başından beri sırf bebeğimiz sağlıklı sıhhatli doğsun diye takıcaktık kafamıza. Hakkımızda hayırlısı bende doktora gittim bgn bendede doğum belirtisi hiç yok doktor hiç belli olmaz heran sancı başlar gelebilir canını sıkma dedi. Bizde haftaya cuma yani 41in sonuna kadar beklicez sonrası suni sancı dedi doktorum bakalım hayırlısı

hmm, Deniz'in de olmuştu, aynı ilk aylar gibiydi hem onun, bnm de 1,5 ay kadar önce 1-2 hafta oldu bitti sonra.
Bütçemiz çok değil, max.250, öyle bakıyoruz elimizin arkasıyla, denk gelirse bişey değerlendiricez işte. bu tarafta ya da o tarafta belli bölgelere bakıyoruz göz ucuyla.
ahah aynen çalışıcam diye salonun orta yerine kaçıncı kuruşu masayı, bnm kaçıncı toplayıp arka odaya alışım. en son kurarken "1 hafta süre veriyorum, o masada seni 1 kere görmezsem yine kaldırıcam" dedim, tamam dedi, şimdi masa yine arka odada kapalı duruyor hevesi var ama icraat yok, enerji yok. kıyamıyorum da çocuk gibi geçen gece çöpün yanında koca tv sehpası bırakılmış, gerisini sen düşün. biraz yüz bulsa alıp eve getircekti
Hayırlısı cnm, belki de kendi gelir kim bilir
Eşin hangi burç? Başak mı demiştin?
ebeeeet
Kizlarrrrrrrrrr nişanım geldiiiiiii
nne diyosunnnnn

Hadi gözün aydın canım. Çok sevindim. Sancın başladı mı? Bizi haberdar et. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Sancım geceden beri var sabaha kadar sürdü ama geçer gibi olmuştu bi baktim tıpkı anlatıldığı gibi sumukumsu pembe bisey geldi anlamamak mümkün degil simdi artti agrim cok heyecanliyim

Ev de aklımda bu arada!

Cepten tek tek alıntılayamıyorum cok tesekkurler hepinize Allah saglikla kolaylikla kurtarsin anneleri bebişleri.Nişandan sonra hemen mi basliyordu dogum? Yarin dr gidecektim zaten isabet oldu bu
Ayy beklenen doğum günümüz aynı, doktor kontrol günümüz de aynı, belirtilerimiz neden aynı değiiiilll

Cepten tek tek alıntılayamıyorum cok tesekkurler hepinize Allah saglikla kolaylikla kurtarsin anneleri bebişleri.Nişandan sonra hemen mi basliyordu dogum? Yarin dr gidecektim zaten isabet oldu bu
aslında hemen başlamıyor bebek basıyla aşağı inmeye başlamış mukus yıkayın açmış iki günu bile bulabilir bence sınıfı kabul etme.tam kıvamında başlamış kendi sancin gelirse daha kolay olur. Ama doktorunu ara tabiki belki evde kal der.ya da gel der

Tahminen cuma olur senin dogumun demisti dün sancimda nstde çıktı bugunde nişan sanirim haftasonu Allahin izniyle kızıma kavusacagım

Ayy beklenen doğum günümüz aynı, doktor kontrol günümüz de aynı, belirtilerimiz neden aynı değiiiilll
Vaktini saatini bekliyor canım bir anda geliverir belirtilerin bakarsin benden once dogurmussun hic belli olmaz bu isler

Hemen başlaması garanti değil bir kaç gün sürebiliyormuş da 2 saat sonra başlayabiliyormuş da ama sonuçta başladı süreç :))) Zaten sancın da varmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…