Bnmki de o zmn bakacak cnmdr çatı muayenesininin sancı başladığında yapılacağını söyledi bu doğru mu sizce? hani darsa sonuçta boşuna sancı çekmiş olmaz mıyız?
anneeBu gece de doğuramadık anne
Neden olmasınBenm hazirliklari tamamlamami mi bekliyo :)
Neyi söylüyosunuz kızlar, bnm de yapmam gereken şeyler var mı?Ben de soyleyeyim canm, sağol
Merhabalar ben de 8 aralıkta doğum yaptım. Sancılarım başladı ama sıklaşmadı hastaneye yatışım yapıldı ki 9 ay 20 günü doldurmuştum Dr suni sancı önerdi riske atmayalım dedi. Ben tabi hep duyduğum korkunç şeylerden dolayı suni sancı dan çok korktuğum için istemedim ama korkunun ecele faydası yok diyerek kabul ettim ve şunu söylim her bünye farklı tepki veriyor suni sancı ya bence kendinizi şartlamayın ve gönlünüzü ferah tutun 11:30da suni sancı verilmeye başlandı 14.00te bebeğim kucagımdaydı. Rabbim bekleyen herkesin bebeğini kucağına sağlıkla versin Hayırlı evlat olsunlarYok leyloşum ya neden sinirleneyim, yarin 9:30 da randevu. Yine bekliycez der baska bişi demez dr. Bu kez zorlayacagim, doğmazsa nolacak, 41 ile 42 arasindaki fark ne ki 41 i bekliyoruz da 42 yi beklemiyoruz diycem. Bakalim ne diyecek?
maşallah ne güzel canım Rabbim analı babalı büyütsün:) peki nasıl geçti sancı nasıldı doğum anını anlatırmısınMerhabalar ben de 8 aralıkta doğum yaptım. Sancılarım başladı ama sıklaşmadı hastaneye yatışım yapıldı ki 9 ay 20 günü doldurmuştum Dr suni sancı önerdi riske atmayalım dedi. Ben tabi hep duyduğum korkunç şeylerden dolayı suni sancı dan çok korktuğum için istemedim ama korkunun ecele faydası yok diyerek kabul ettim ve şunu söylim her bünye farklı tepki veriyor suni sancı ya bence kendinizi şartlamayın ve gönlünüzü ferah tutun 11:30da suni sancı verilmeye başlandı 14.00te bebeğim kucagımdaydı. Rabbim bekleyen herkesin bebeğini kucağına sağlıkla versin Hayırlı evlat olsunlar
Canım sağlıkla büyüt bebeğini. Bol bol suyun olsun. Çok güzel anlatmışsın. Teşekkür ederim.herkese cok tesekkur ederim darisi hepinize insallah:) evet spinal oldum bacaklarim titreyerek girdim ama bu kadr kolay olcagini dusunmemeistim ne spinal ignesini nede kesikleri hicbisey anlamadim bile..hop bebis yanimda 5 dkda..yarim saatte odamdaydim..sanki o masada yatan ben degilimde bebisi leylekler getirmis gibi hissettimbiraz mide bulantisi kusma oldu ama cikarken gule gule odama geldim..hele bebegi gormek koklamak beni benden aldi..Allahin mucizesi hala inanamiyorum :)
Bu konuda hiç bilgim yok canım. Ben herşeyi okul halleder diye rahattım.Yok ya okula bilgi gonderdim bana aile beyan formu göndermişler bende o degil dogum parası dedim onun için sosyal yardımlaşmaya gitmeniz gerekiyor dedi müdür bizde gittik form verdiler onunla dogum raporunu postayla bulunduğumuz ilin bu konuyla ilgilenen ilcesine belirtilen adrese postalamamız gerekiyormuş daha kısa yolu yokmu acaba sanki forumda okumuştum daha evvel bi numarayı aramamız gerekiyor diye bilemedim
Geçmiş olsun canım. Hayırlısı ile atlatmışsın. Ne güzel. Sağlıkla büyüt bebeğini.Canim ben spinal istedim ama o an şiddetli doğum sancim olduğu için kabul edilmedi zaten direnicek gücüm kalmamıştı hemen bayiltin ozaman dedim genel oldum ama hiç anlatıldığı gibi değilmiş sezeryandan sonra sadece 3 ya da 4 saat kadar yattım ondan sonra ayaktaydim hep
Benim doktorum 37.haftadan itibaren her hafta yapıyor. İlkinde çatımın normal doğuma uygun olduğunu söyledi. 38, 39, 40 da da açılmayı kontrol etti.dr çatı muayenesininin sancı başladığında yapılacağını söyledi bu doğru mu sizce? hani darsa sonuçta boşuna sancı çekmiş olmaz mıyız?
umarım bende alışırım ve normal hayata dönerim yaa tv izlemiyorum zaten açınca sinşrlerim bozuluyor arkadaşın gibi yapabiliriz umarım çok özendim bende ne güzel
Canm bizde 23 günlüğüz gaz sancisina esra erolun tarfini yaptm yarim cay bardagi suya yarim cay kasigi kimyon ve küp sekerin 3/1 ini cezveye koyup kaynattim suzgecten gecirdim sogudgnda iki çay kasigi verdim patir patir cikardi bir gunduz bir aksam ver günde iki kere verilebiliyormus.Elma yagida aldirttm zeytinyagi ile karistrdim minik bir fisfis siseye koydum cildni tahris edebilir direk surmeyin dediler o yzden zeytinyağı ile karistrdm gobek ve ayaklarinin altina surup masaj yapiorum.pınarcım ya 3 gecedir gaz sancımız var içerim tabi kaç fincan içebiliyoruz bu çaydan bir günde
bu arada tam 21 günlük olduk
herkese günaydın
denizcim canım iyiyiz bizde ne yapalım 2 gündür gaz sancımız başladı nasıl kıvranıyor kızım anlatamam ben menü dılına pek çıkmadım ama sanırım baharatlı yemeklerde gaz yapıyor nasıl kıvrandı kızım anlatamam yaa o ağladı ben ağladım çok üzüldüm nasıl yedşm o baharatlı yemekten diye
Canm bizde 23 günlüğüz gaz sancisina esra erolun tarfini yaptm yarim cay bardagi suya yarim cay kasigi kimyon ve küp sekerin 3/1 ini cezveye koyup kaynattim suzgecten gecirdim sogudgnda iki çay kasigi verdim patir patir cikardi bir gunduz bir aksam ver günde iki kere verilebiliyormus.Elma yagida aldirttm zeytinyagi ile karistrdim minik bir fisfis siseye koydum cildni tahris edebilir direk surmeyin dediler o yzden zeytinyağı ile karistrdm gobek ve ayaklarinin altina surup masaj yapiorum.
son hafta hurma yemek ise yarar mi kii ? bende yemek istiyorum ama ise yarayip yaramayacagindan emin degilimmKızlar bu arada dr'dan çıktık, bebek iyi, 3380 gram. Suyu iyi, keyfi yerinde. Yürüyüş yap ve 5 taneyi geçmesin hurma ye dedi. "Haftaya kadar doğum haberini bekliyorum, olmazsa 21 Aralık pazartesi gel, o zamana kadar doğum dışında başka bi rahatsızlığın şüphen olursa yine gelebilirsin" dedi. Hepsi bu
Gözün aydın canımArkadaşlar cep telefonundan kızçemin fotosunu yükleyemedim. Biz iyiyiz şükür 3.280 doğdu yarın büyük ihtimal evimize geçeriz. Haber veririm
Gule gule buyut bebegini canim,emijim annesi gibi guzeldir kizcenArkadaşlar cep telefonundan kızçemin fotosunu yükleyemedim. Biz iyiyiz şükür 3.280 doğdu yarın büyük ihtimal evimize geçeriz. Haber veririm
Masallah nil bebege,ne kadar hizli geciyor zaman degil mi,bizde 9 gunluk olduk sanki dun dogum yaptim,bende hafiza falan hic kalmadi,saat kacta hangi mememi emzirdim,ilacimi ictim mi,hicbusey hatirlamiyorum.esim gelsin ona sorayim kaca kac yapacagimizi,esimede aktar soylemis.eylul annelerindede okumustum iyi geldiginipınarcım ya 3 gecedir gaz sancımız var içerim tabi kaç fincan içebiliyoruz bu çaydan bir günde
bu arada tam 21 günlük olduk
Bazilari süzmeden direk veriyor canm o zaman zararli oluyormus aynen dikkatli kullanmak lazim.Bende bebegin sutune kimyon karistirip verenleri duydum bir arastirayim dedim ve soyle bir hikaye vardi forumlardan birinde. Bebek hic kakasini yapamamaya baslamis. Doktor bagirsaklari kilitlenmis demis. Kimyon yuzunden. Ya insan ne yapacagini sasiriyor bunlari okuyuncada aman dikkatli olalim
Sezeryan onunki ama spinal mi genel mi bilmiyorum @DuruveAnnesiHayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt bebeğini. Maşallah.Baya tombiş. Normal zor tabi. Hiç üzme canını. Hakkında hayırlısı böyleymiş. Ne güzel bebeğine kavuştun. Darısı bizim başımıza.
Eveet tuturuyor. Ama ben doğum yapmadım. Karnımda hıçkırıyor sıpa
Himmm anladım canım. İnşallah iyi geçer ameliyat. İyi haberlerini alırız. Doğumu ne zaman yapmıştı? Onunki normal doğumdu değil mi?
Maşallah sizeArkadaşlar cep telefonundan kızçemin fotosunu yükleyemedim. Biz iyiyiz şükür 3.280 doğdu yarın büyük ihtimal evimize geçeriz. Haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?