2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ya aramadm o telaşla evi toplayım dedim yerleri sildim nevresim değiştim derken sırılsıklam oldum duşa girip çıktım iyiyim sancım da yok napim beklim dedim
Ayyy ilahi Minidefnem
Çok güldüm. Allah da seni güldürsün.

Benm hazirliklari tamamlamami mi bekliyo :)
Bence hazırlıkları bekliyorlar. Benim herşeyim hazır. Fakat hastane çantasının fermuarını kapatmadım. Sanırım kapatmamı bekliyor.

Çok şaşırdım bana daha hastaneden çıkmadan dr liste verdi gaz yapan yiyecekler süt yapan yiyecekler ve ben 2 gün dikkat etmedim süt kola fln içtim gazı olmayan bebek 2 gün kıvrandı gazdan
Ben yaşayarak göZlemledim gayet de etkiliyor annenin yedikleri :/
Dr.lar da bi garip biri başka biri başka söylüyor

37+5 im ama benim doktorum hiç alttan muayene etmedi
Benm dr 37. Haftada cati muayenesi yapti . Bazi dr lar yapmiyolar, doğum anını bekliyolar
sanırım benim doktorum da onlardan biri :)

Kizlar hepinize oncelikle guzel dualariniz icin tek tek tesekkur ediyorum etiketleyemedim kusuruma bakmayin nolur efe keremi malum sezeryanla getirdim dunyaya ilk hastaneye gittigimde kalbim cikicak sandim spinal diye karar verdik neysr saat geldi ben ameliyata alindim tabi oncesinde lavman felan yaptilar icim disim cikti temizlendi yani ameliyathaneye gittim kalbim cikicak sandim spinal i belimden vurdu dr hersey drlar hepsi mukemmel ilgilendi sonrasinda belimden asagisi uyustu tabi ben i titreme aldi cok soguktu acayop derecede icerisi beni cok heyecan basmis bu durumda titreyincede dr uyuttu ama narkozsuz uyuttu ciktigimda odada gordum bicirirgi guya asagida gorcektim tam tersi oldu neyse saglikla aldim kucagima ama o ilk dokunus ya anlatamm boyle bisey boyle bir bulusma yok mukemmel otesi okadar guzel okadar miski kokusu masallahimiz varmis tek erkek bebek o gun bizim efe dogdu tek 3550 kg 52 cm boyumuz 39+1 de geldik teyzeleri herkes yasamali yaa inanilmaz bisi bizim hikayemis bu tabi ilk gece inanilmaz sancim oldu korkutmak istemm tabiki ama ameliyat snucta acidi bide bnm cnm mi tez ne ama 2 ve 3 gn biraz daha rahattim ya gaz cikartma muhabbeti cok kotu bende cikmadi yuruduk ettik ama cikmafi mecbur tekrar lavman olduk oyle raharlatim 2 gun ful su corba komposto ictim bgn eve geldik hersey dha rahat geciyor dusa girdik ettim mukemmel oldu yatiyorum simdi sizi optum herkese kolay dogumlar ara ara girerrim

Canm keske sancim gelse, bi gelse ben suniden falan korkmuyorum, keske deneseydim dememek için deneyecegim Ama ne sancim var ne bişey, üstelik bebek de kanalda degil. Cok umutsumuzum, yine yapılabilecek herşeyi yapmak istiyorum normal doğum olsun die
Demek sen 42. Haftanda doğum yaptin oyle mi?

bende cok sasirdim bana aynisini kadin dogum doktorumda söylemişti bilmiyorum neye inanacagiz

Maşallah canm, herşey iyi ne güEl Bebek kendi gelmezse ne yapacağınızı konustu mu?

maşallah ne güzel canım Rabbim analı babalı büyütsün:) peki nasıl geçti sancı nasıldı doğum anını anlatırmısın
Sancı kesinlikle korktuğum gibi değildi daha önceden iki normal doğum yaptım kendi sancılarımlaydı ama çok bi farkı yoktu hiç nefes aldırmıyor diyorlar ama gayet de mola vardı.
Her neyse 11.30da sancıyı verdiler doz doz artırdılar saat 13.30gibi Dr muayene için geldi 6 cm açıklık var dedi 5 dk sonra ebe geldi tekrar muayene etti hemen beni doğumhaneye görürdü 15 dk içinde herşey olup bitmiş bebeğimi kucağıma vermişlerdi. Rabbim Herkese kolay doğumlar nasip etsin ama olumlu düşünün dua edin ve sabrınızı bulunduğunuz an için kullanın yoksa zaman geçmek bilmez

Ya da terör ihbar hattını arayabilirsin onlar da veriyolar süt parasını Di mi aylacm :))
Sen de hiçbirşeyi unutmuyorsun.

Arkadaşlar cep telefonundan kızçemin fotosunu yükleyemedim. Biz iyiyiz şükür 3.280 doğdu yarın büyük ihtimal evimize geçeriz. Haber veririm
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Maşallah.
Sağlıkla büyüt bebeğini.

Gözün aydın nurcom, inş tez zamanda gaz illetinden de kurtulursun .

Canm hıc açılman varmıydı sunı sanci almadan once yoksa sıfır açilma ile mi basladin suni sanci almaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…