Ben bugun 37+5 im haftada 1 gidiyorum 40 haftadan sonra dogmazsa 2 gunde bir kontrolle bi hafta bekleriz demistikızlar artık 3 günde bir mi gidiyosunuz doktora??benimki artık 3 günde bire düşürdü de,37.haftadayım bu arada
Ayyy ilahiYa aramadm o telaşla evi toplayım dedim yerleri sildim nevresim değiştim derken sırılsıklam oldum duşa girip çıktım iyiyim sancım da yok napim beklim dedim
Bence hazırlıkları bekliyorlar. Benim herşeyim hazır. Fakat hastane çantasının fermuarını kapatmadım. Sanırım kapatmamı bekliyor.Benm hazirliklari tamamlamami mi bekliyo :)
Çok şaşırdım bana daha hastaneden çıkmadan dr liste verdi gaz yapan yiyecekler süt yapan yiyecekler ve ben 2 gün dikkat etmedim süt kola fln içtim gazı olmayan bebek 2 gün kıvrandı gazdanBizdede cok fena gaz sancisi var bende kivranmasini izliyorum kizimin
Dun doktora götürdük kizimi . ankara unoversitesinde prof. Istedigini yoyebilirain senin yediklerin bebege gaz yapmaz dedi. Peki rezene falan dedim icini rahatlatacaksa ic dedi . cekeceksiniz yapacak birsey yok dedi.
37+5 im ama benim doktorum hiç alttan muayene etmediCanım sağlıkla büyüt bebeğini. Bol bol suyun olsun. Çok güzel anlatmışsın. Teşekkür ederim.
Demek leylekler getirdi.
Bu konuda hiç bilgim yok canım. Ben herşeyi okul halleder diye rahattım.
Geçmiş olsun canım. Hayırlısı ile atlatmışsın. Ne güzel. Sağlıkla büyüt bebeğini.
Benim doktorum 37.haftadan itibaren her hafta yapıyor. İlkinde çatımın normal doğuma uygun olduğunu söyledi. 38, 39, 40 da da açılmayı kontrol etti.
sanırım benim doktorum da onlardan biri :)Benm dr 37. Haftada cati muayenesi yapti . Bazi dr lar yapmiyolar, doğum anını bekliyolar
Ozaman bize yaramadiHayır kuzum bugün yeni ay günü.
Gözün aydın arzucum :)Arkadaşlar cep telefonundan kızçemin fotosunu yükleyemedim. Biz iyiyiz şükür 3.280 doğdu yarın büyük ihtimal evimize geçeriz. Haber veririm
Neyi söylüyosunuz kızlar, bnm de yapmam gereken şeyler var mı?
Merhabalar ben de 8 aralıkta doğum yaptım. Sancılarım başladı ama sıklaşmadı hastaneye yatışım yapıldı ki 9 ay 20 günü doldurmuştum Dr suni sancı önerdi riske atmayalım dedi. Ben tabi hep duyduğum korkunç şeylerden dolayı suni sancı dan çok korktuğum için istemedim ama korkunun ecele faydası yok diyerek kabul ettim ve şunu söylim her bünye farklı tepki veriyor suni sancı ya bence kendinizi şartlamayın ve gönlünüzü ferah tutun 11:30da suni sancı verilmeye başlandı 14.00te bebeğim kucagımdaydı. Rabbim bekleyen herkesin bebeğini kucağına sağlıkla versin Hayırlı evlat olsunlar
Çok şaşırdım bana daha hastaneden çıkmadan dr liste verdi gaz yapan yiyecekler süt yapan yiyecekler ve ben 2 gün dikkat etmedim süt kola fln içtim gazı olmayan bebek 2 gün kıvrandı gazdan
Ben yaşayarak göZlemledim gayet de etkiliyor annenin yedikleri :/
Dr.lar da bi garip biri başka biri başka söylüyor
Canim kelin ilaci olsaydi :)kızlar artık dogurmak istiyorum bi an önce. merdiven inip cıkıyorum bide çömelme hareketleri yapıyorum hurmada yemeye basladım. baska ne yapabilirim. yürüyüş yapmayı sevmıyorum o yuzden yürümüyorum. ama evin içinde cok hareketliyim.
Maşallah canm, herşey iyi ne güEl Bebek kendi gelmezse ne yapacağınızı konustu mu?Kızlar bu arada dr'dan çıktık, bebek iyi, 3380 gram. Suyu iyi, keyfi yerinde. Yürüyüş yap ve 5 taneyi geçmesin hurma ye dedi. "Haftaya kadar doğum haberini bekliyorum, olmazsa 21 Aralık pazartesi gel, o zamana kadar doğum dışında başka bi rahatsızlığın şüphen olursa yine gelebilirsin" dedi. Hepsi bu
Sancı kesinlikle korktuğum gibi değildi daha önceden iki normal doğum yaptım kendi sancılarımlaydı ama çok bi farkı yoktu hiç nefes aldırmıyor diyorlar ama gayet de mola vardı.maşallah ne güzel canım Rabbim analı babalı büyütsün:) peki nasıl geçti sancı nasıldı doğum anını anlatırmısın
40ın yarısı geçmiş. Biz daha doğuramadık.pınarcım ya 3 gecedir gaz sancımız var içerim tabi kaç fincan içebiliyoruz bu çaydan bir günde
bu arada tam 21 günlük olduk
40 dan sonra 3 ya da 2 günde bir canm, onceden 1 haftada 1 idikızlar artık 3 günde bir mi gidiyosunuz doktora??benimki artık 3 günde bire düşürdü de,37.haftadayım bu arada
Sen de hiçbirşeyi unutmuyorsun.Ya da terör ihbar hattını arayabilirsin onlar da veriyolar süt parasını Di mi aylacm :))
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Maşallah.Arkadaşlar cep telefonundan kızçemin fotosunu yükleyemedim. Biz iyiyiz şükür 3.280 doğdu yarın büyük ihtimal evimize geçeriz. Haber veririm
Ben de bugun cantayi arabaya koydum acaba ondan mi gelmiyo diyodum bakalim nolcakAyyy ilahiMinidefnem
Çok güldüm. Allah da seni güldürsün.
Bence hazırlıkları bekliyorlar. Benim herşeyim hazır. Fakat hastane çantasının fermuarını kapatmadım. Sanırım kapatmamı bekliyor.
Ayyy ilahiMinidefnem
Çok güldüm. Allah da seni güldürsün.
Bence hazırlıkları bekliyorlar. Benim herşeyim hazır. Fakat hastane çantasının fermuarını kapatmadım. Sanırım kapatmamı bekliyor.
Kizlar hepinize oncelikle guzel dualariniz icin tek tek tesekkur ediyorum etiketleyemedim kusuruma bakmayin nolur efe keremi malum sezeryanla getirdim dunyaya ilk hastaneye gittigimde kalbim cikicak sandim spinal diye karar verdik neysr saat geldi ben ameliyata alindim tabi oncesinde lavman felan yaptilar icim disim ciktitemizlendi yani ameliyathaneye gittim kalbim cikicak sandim spinal i belimden vurdu dr hersey drlar hepsi mukemmel ilgilendi sonrasinda belimden asagisi uyustu tabi ben i titreme aldi cok soguktu acayop derecede icerisi beni cok heyecan basmis bu durumda titreyincede dr uyuttu ama narkozsuz uyuttu ciktigimda odada gordum bicirirgi guya asagida gorcektim tam tersi oldu neyse saglikla aldim kucagima ama o ilk dokunus ya anlatamm boyle bisey boyle bir bulusma yok mukemmel otesi okadar guzel okadar miski kokusu masallahimiz varmis tek erkek bebek o gun bizim efe dogdu tek 3550 kg 52 cm boyumuz 39+1 de geldik teyzeleri herkes yasamali yaa inanilmaz bisi bizim hikayemis bu tabi ilk gece inanilmaz sancim oldu korkutmak istemm tabiki ama ameliyat snucta acidi bide bnm cnm mi tez ne ama 2 ve 3 gn biraz daha rahattim ya gaz cikartma muhabbeti cok kotu bende cikmadi yuruduk ettik ama cikmafi mecbur tekrar lavman olduk oyle raharlatim 2 gun ful su corba komposto ictim bgn eve geldik hersey dha rahat geciyor dusa girdik ettim mukemmel oldu yatiyorum simdi sizi optum herkese kolay dogumlar ara ara girerrim
Sancı kesinlikle korktuğum gibi değildi daha önceden iki normal doğum yaptım kendi sancılarımlaydı ama çok bi farkı yoktu hiç nefes aldırmıyor diyorlar ama gayet de mola vardı.
Her neyse 11.30da sancıyı verdiler doz doz artırdılar saat 13.30gibi Dr muayene için geldi 6 cm açıklık var dedi 5 dk sonra ebe geldi tekrar muayene etti hemen beni doğumhaneye görürdü 15 dk içinde herşey olup bitmiş bebeğimi kucağıma vermişlerdi. Rabbim Herkese kolay doğumlar nasip etsin ama olumlu düşünün dua edin ve sabrınızı bulunduğunuz an için kullanın yoksa zaman geçmek bilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?