2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
varya fön makinasını sesi süper geldi tavsiye ederim youtube açarsan uzun uzun ohh çokrahat etti umarım geçer birde bizim dr bir ilaçdan bahsetti ama daha prematüre diye vermedi canlı organşzmaymış yan etkisi falan varmış eğer çokkkk kötü lursa ilerleyen süreçte ponu veririz falan dedi ama tercih etmiycem yani umarım tercih etmiycem

_Melodi_
Bol bol sütün olsun demek istedim. Yanlışlıkla suyun yazmışım.

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.

Maşallah bebeğine. Hayırlısı olsun.

Aaaa olur mu canım? Annenin yedikleri direk süte, oradan da bebeğe geçer.

son hafta hurma yemek ise yarar mi kii ? bende yemek istiyorum ama ise yarayip yaramayacagindan emin degilimm
Denemeden bilemeyiz ki
Ozaman bize yaramadi
Allah büyük
Maşallah canm, herşey iyi ne güEl Bebek kendi gelmezse ne yapacağınızı konustu mu?
Sağol, şu anda bişey söylemek faydasızmış, bir dahaki görüşmemizin belirleyici olacağını düşünüyor. Doğum başlarsa ztn konuşmaya gerek yok, başlamamış olursa da 21 aralıkta konuşuruz dedi.
Yarin sabah ilk iş ben de cantayı kapı onune koyayım bakalim Belki işe yarar
Allahım nelere kaldi işimiz :)
Amaca giden yolda her şey mübahtır!

zaman geçiyor pınarcım yaa benim doğumum herkese şok yaşattı topicde bile herkes şaşırdı ve korktu ama sağlıkla büyümeye başladılar sen daha yeni alışmaya başladın özellikle uykusuzluğa ben artık daha dinç olmaya başladım eşime diyorum ooo bu uykusuzluk bir harika sende tadına bak:)

Kizlar bende bebegimi kucagima aldim 5 aralik gunu yeni girme sansim oldu. Cok aci cektim normal dogum ile basladi 11 saat sancidan sonra bebegimi kaybediyordum kalp atislari dusuyordu acil sezeryana alindim. Bebegim cok sukur kucagimda ve bizimle .. Ameliyat sonrasi cok agri cektim hala agrilarim var genel anestezi oldu dikisim yok estetikle yapistirma oldu cok sizliyor. Sezeryan ile dogum yapan arkadaslar ayaga kalkti mi agrilari gecti mi merak ediyorum. Neler yapiyorsunuz sutunuz var mi tecrubelerimizi paylasalim <3

kızlar artık 3 günde bir mi gidiyosunuz doktora??benimki artık 3 günde bire düşürdü de,37.haftadayım bu arada
Ben 37 den itibaren haftada 1 gittim. Dün 40 dolunca 3 gün sonraya çağırdı.

Belli olmaz tabi. Pazartesiye kadar belki normal olur. Genel veya spinal her ikisinde de bebeğe zararlı olsa doktorlar yapmaz zaten. Ben bebeğimi hemen görmek istediğim için genel olmak istemiyorum.

Ben bugun 37+5 im haftada 1 gidiyorum 40 haftadan sonra dogmazsa 2 gunde bir kontrolle bi hafta bekleriz demisti
Benim doktorum da haftada bir çağırıyordu. 40 dolunca 3 gün sonraya çağırdı.

Bence de yedikleriniz içtiklerimiz herşey etkiler. Önce bizi, sonra bebeğimizi.

37+5 im ama benim doktorum hiç alttan muayene etmedi

sanırım benim doktorum da onlardan biri :)
Her doktorun uygulaması farklı işte.

Ozaman bize yaramadi
Daha gün bitmedi. Ama ben de aynı şeyi düşünüyorum. Bana da yaramadı ki ben böyle şeylere çok inanırım.

Canım çok güzel anlatmışsın. Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.
Maşallah.

Canim kelin ilaci olsaydi :)
Hah ha ha. Aynen. :)

Amin cnm aminn ya cok guzel biai Rabbim sizede saglikla kucaginiza almayi nasip etsim bakalim

Benim uyku sorunum pek yok,geceleri kimseden yardim almiyorum ilk gunden beri.kv salonda,annem oturma odasinda biz yatak odamizda kapimiz kapali.gece saatimi ayarliyorum kalkip emzirip bakimlarini yapip yatiriyorum.esim uyanmiyor bile.kv benim yatma hayallari kuruyor.arada yatagimiza aliyorum oglumu koynis koynis yatiyoruz.sanki benim kokumu,sesimi bilmiyor gibime geliyor,seninki hemen tanimismiydi

hem gecmıs olsun hemde gozun aydın canım bende acıl sezeryan yapıldım cok kotu gunler gecırdım 9 gun oldu bugun bıraz bıraz ayaga kalkabıldım rabbım yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…