- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Sen de hiçbirşeyi unutmuyorsun.
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Maşallah.
Sağlıkla büyüt bebeğini.
Yarin sabah ilk iş ben de cantayı kapı onune koyayım bakalim Belki işe yararBen de bugun cantayi arabaya koydum acaba ondan mi gelmiyo diyodum bakalim nolcak
varya fön makinasını sesi süper geldi tavsiye ederim youtube açarsan uzun uzun ohh çokrahat etti umarım geçer birde bizim dr bir ilaçdan bahsetti ama daha prematüre diye vermedi canlı organşzmaymış yan etkisi falan varmış eğer çokkkk kötü lursa ilerleyen süreçte ponu veririz falan dedi ama tercih etmiycem yani umarım tercih etmiycemBizdede cok fena gaz sancisi var bende kivranmasini izliyorum kizimin
Dun doktora götürdük kizimi . ankara unoversitesinde prof. Istedigini yoyebilirain senin yediklerin bebege gaz yapmaz dedi. Peki rezene falan dedim icini rahatlatacaksa ic dedi . cekeceksiniz yapacak birsey yok dedi.
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.Merhabalar ben de 8 aralıkta doğum yaptım. Sancılarım başladı ama sıklaşmadı hastaneye yatışım yapıldı ki 9 ay 20 günü doldurmuştum Dr suni sancı önerdi riske atmayalım dedi. Ben tabi hep duyduğum korkunç şeylerden dolayı suni sancı dan çok korktuğum için istemedim ama korkunun ecele faydası yok diyerek kabul ettim ve şunu söylim her bünye farklı tepki veriyor suni sancı ya bence kendinizi şartlamayın ve gönlünüzü ferah tutun 11:30da suni sancı verilmeye başlandı 14.00te bebeğim kucagımdaydı. Rabbim bekleyen herkesin bebeğini kucağına sağlıkla versin Hayırlı evlat olsunlar
Maşallah bebeğine. Hayırlısı olsun.Kızlar bu arada dr'dan çıktık, bebek iyi, 3380 gram. Suyu iyi, keyfi yerinde. Yürüyüş yap ve 5 taneyi geçmesin hurma ye dedi. "Haftaya kadar doğum haberini bekliyorum, olmazsa 21 Aralık pazartesi gel, o zamana kadar doğum dışında başka bi rahatsızlığın şüphen olursa yine gelebilirsin" dedi. Hepsi bu
Aaaa olur mu canım? Annenin yedikleri direk süte, oradan da bebeğe geçer.Bizdede cok fena gaz sancisi var bende kivranmasini izliyorum kizimin
Dun doktora götürdük kizimi . ankara unoversitesinde prof. Istedigini yoyebilirain senin yediklerin bebege gaz yapmaz dedi. Peki rezene falan dedim icini rahatlatacaksa ic dedi . cekeceksiniz yapacak birsey yok dedi.
Denemeden bilemeyiz kison hafta hurma yemek ise yarar mi kii ? bende yemek istiyorum ama ise yarayip yaramayacagindan emin degilimm
Allah büyükOzaman bize yaramadi
Sağol, şu anda bişey söylemek faydasızmış, bir dahaki görüşmemizin belirleyici olacağını düşünüyor. Doğum başlarsa ztn konuşmaya gerek yok, başlamamış olursa da 21 aralıkta konuşuruz dedi.Maşallah canm, herşey iyi ne güEl Bebek kendi gelmezse ne yapacağınızı konustu mu?
Amaca giden yolda her şey mübahtır!Yarin sabah ilk iş ben de cantayı kapı onune koyayım bakalim Belki işe yarar
Allahım nelere kaldi işimiz :)
zaman geçiyor pınarcım yaa benim doğumum herkese şok yaşattı topicde bile herkes şaşırdı ve korktu ama sağlıkla büyümeye başladılar sen daha yeni alışmaya başladın özellikle uykusuzluğa ben artık daha dinç olmaya başladım eşime diyorum ooo bu uykusuzluk bir harika sende tadına bak:)Masallah nil bebege,ne kadar hizli geciyor zaman degil mi,bizde 9 gunluk olduk sanki dun dogum yaptim,bende hafiza falan hic kalmadi,saat kacta hangi mememi emzirdim,ilacimi ictim mi,hicbusey hatirlamiyorum.esim gelsin ona sorayim kaca kac yapacagimizi,esimede aktar soylemis.eylul annelerindede okumustum iyi geldigini
5tane var cnm bendecanım sen normal doğummu yaptın kaç dikişin var halime bende 3 dikiş var
Haha ya valla o degil de arayip duruyorlar. Ben haber vercem diyorum ama sorup sorup duryorlar sirf onlar icin dogurasim varYarin sabah ilk iş ben de cantayı kapı onune koyayım bakalim Belki işe yarar
Allahım nelere kaldi işimiz :)
Sıcak suyla ıslatılmış havlu bas hemen beklet öyle , dayanabileceğin ısıda olsun abartmaKizlar sol gogusum çok sertleşti koltuk altima kadar vuruyo biraz sagdim ama hala sert neyapabilirim
Bebegini ters emzir yani kafasi elinde olsun emzir vucudunu yana dogru sal agrisi hemen gececektir.Kizlar sol gogusum çok sertleşti koltuk altima kadar vuruyo biraz sagdim ama hala sert neyapabilirim
Kuru soğan canımYeşil SOĞAN mi kuru SOĞAN mi
Ben 37 den itibaren haftada 1 gittim. Dün 40 dolunca 3 gün sonraya çağırdı.kızlar artık 3 günde bir mi gidiyosunuz doktora??benimki artık 3 günde bire düşürdü de,37.haftadayım bu arada
Belli olmaz tabi. Pazartesiye kadar belki normal olur. Genel veya spinal her ikisinde de bebeğe zararlı olsa doktorlar yapmaz zaten. Ben bebeğimi hemen görmek istediğim için genel olmak istemiyorum.huzurluvemutlu canım genel anestezi de bebek etkilenmiyor 5 dk içinde bebegi çıkarıyorlar etki göstermeden biraz araştırırsan ve dr.la görüşürsen anlarsın tabi.
Spinalde hemen bebegi göreceğin için çok güzel tabi ki ama ben hem belimden dolayı endişelendiğimden hem eşim kabul etmediğinden yaptırmadım, bir de bebekten sonra tüm diğer süreçlerde uyanık olmak cazip gelmedi. Riskler korkuttu. Tabi ben bu süreçte anestezi uzmanı bir tanıdığımızdan detaylı bilgiler de aldım.
Her şeyi olumlu olumsuz tartarak bir karar vermelisin biz sadece fikir verebiliriz. Hakkında hayırlısı olsun.
Belki de şu 3 gün içinde normal doğum başlar kim bilir
Benim doktorum da haftada bir çağırıyordu. 40 dolunca 3 gün sonraya çağırdı.Ben bugun 37+5 im haftada 1 gidiyorum 40 haftadan sonra dogmazsa 2 gunde bir kontrolle bi hafta bekleriz demisti
Bence de yedikleriniz içtiklerimiz herşey etkiler. Önce bizi, sonra bebeğimizi.Çok şaşırdım bana daha hastaneden çıkmadan dr liste verdi gaz yapan yiyecekler süt yapan yiyecekler ve ben 2 gün dikkat etmedim süt kola fln içtim gazı olmayan bebek 2 gün kıvrandı gazdan
Ben yaşayarak göZlemledim gayet de etkiliyor annenin yedikleri :/
Dr.lar da bi garip biri başka biri başka söylüyor
Her doktorun uygulaması farklı işte.37+5 im ama benim doktorum hiç alttan muayene etmedi
sanırım benim doktorum da onlardan biri :)
Daha gün bitmedi. Ama ben de aynı şeyi düşünüyorum. Bana da yaramadı ki ben böyle şeylere çok inanırım.Ozaman bize yaramadi
Canım çok güzel anlatmışsın. Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.Kizlar hepinize oncelikle guzel dualariniz icin tek tek tesekkur ediyorum etiketleyemedim kusuruma bakmayin nolur efe keremi malum sezeryanla getirdim dunyaya ilk hastaneye gittigimde kalbim cikicak sandim spinal diye karar verdik neysr saat geldi ben ameliyata alindim tabi oncesinde lavman felan yaptilar icim disim ciktitemizlendi yani ameliyathaneye gittim kalbim cikicak sandim spinal i belimden vurdu dr hersey drlar hepsi mukemmel ilgilendi sonrasinda belimden asagisi uyustu tabi ben i titreme aldi cok soguktu acayop derecede icerisi beni cok heyecan basmis bu durumda titreyincede dr uyuttu ama narkozsuz uyuttu ciktigimda odada gordum bicirirgi guya asagida gorcektim tam tersi oldu neyse saglikla aldim kucagima ama o ilk dokunus ya anlatamm boyle bisey boyle bir bulusma yok mukemmel otesi okadar guzel okadar miski kokusu masallahimiz varmis tek erkek bebek o gun bizim efe dogdu tek 3550 kg 52 cm boyumuz 39+1 de geldik teyzeleri herkes yasamali yaa inanilmaz bisi bizim hikayemis bu tabi ilk gece inanilmaz sancim oldu korkutmak istemm tabiki ama ameliyat snucta acidi bide bnm cnm mi tez ne ama 2 ve 3 gn biraz daha rahattim ya gaz cikartma muhabbeti cok kotu bende cikmadi yuruduk ettik ama cikmafi mecbur tekrar lavman olduk oyle raharlatim 2 gun ful su corba komposto ictim bgn eve geldik hersey dha rahat geciyor dusa girdik ettim mukemmel oldu yatiyorum simdi sizi optum herkese kolay dogumlar ara ara girerrim
Hah ha ha. Aynen. :)Canim kelin ilaci olsaydi :)
Amin cnm aminn ya cok guzel biai Rabbim sizede saglikla kucaginiza almayi nasip etsim bakalimBence de yedikleriniz içtiklerimiz herşey etkiler. Önce bizi, sonra bebeğimizi.
Her doktorun uygulaması farklı işte.
Daha gün bitmedi. Ama ben de aynı şeyi düşünüyorum. Bana da yaramadı ki ben böyle şeylere çok inanırım.
Canım çok güzel anlatmışsın. Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.
Maşallah.
Hah ha ha. Aynen. :)
Benim uyku sorunum pek yok,geceleri kimseden yardim almiyorum ilk gunden beri.kv salonda,annem oturma odasinda biz yatak odamizda kapimiz kapali.gece saatimi ayarliyorum kalkip emzirip bakimlarini yapip yatiriyorum.esim uyanmiyor bile.kv benim yatma hayallari kuruyor.arada yatagimiza aliyorum oglumu koynis koynis yatiyoruz.sanki benim kokumu,sesimi bilmiyor gibime geliyor,seninki hemen tanimismiydizaman geçiyor pınarcım yaa benim doğumum herkese şok yaşattı topicde bile herkes şaşırdı ve korktu ama sağlıkla büyümeye başladılar sen daha yeni alışmaya başladın özellikle uykusuzluğa ben artık daha dinç olmaya başladım eşime diyorum ooo bu uykusuzluk bir harika sende tadına bak:)
ıyım canım 9 gunluk olduk bugunCanm nasilsin kacgunluk oldu bebegin?
hem gecmıs olsun hemde gozun aydın canım bende acıl sezeryan yapıldım cok kotu gunler gecırdım 9 gun oldu bugun bıraz bıraz ayaga kalkabıldım rabbım yardımcın olsunKizlar bende bebegimi kucagima aldim 5 aralik gunu yeni girme sansim oldu. Cok aci cektim normal dogum ile basladi 11 saat sancidan sonra bebegimi kaybediyordum kalp atislari dusuyordu acil sezeryana alindim. Bebegim cok sukur kucagimda ve bizimle .. Ameliyat sonrasi cok agri cektim hala agrilarim var genel anestezi oldu dikisim yok estetikle yapistirma oldu cok sizliyor. Sezeryan ile dogum yapan arkadaslar ayaga kalkti mi agrilari gecti mi merak ediyorum. Neler yapiyorsunuz sutunuz var mi tecrubelerimizi paylasalim <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?