2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar sutum gelmiyo az geliyodu simdi hic yok simdi sma mamasi aldik ona baslicam herobaby yaramadi ogluma sutumde gelmeyince sma yi bizde deneyelim dedik ins sever oglum
Su iç bol bol canım .. Mama bizde verdik aptamil 1 numara olandan..

canım gülayım sen iyi ol yeter hepimiz sana dua ediyoruz

Doğum yapan anneler D3 vitamin başladınız mı günde 3 damla çay kaşığıyla veriyorum ben dün başladık
Canım merhaba ben kısmetse haftaya çarşamba doğurucam iki hafta sonra başlarız inşallah ben birşey merak ettim sezeryan olmuştun diye hatırlıyorum kaç gece kalmıştın hastanede

tam isabet olur yaa süper merakla bekliyorum bugün senin haberlerini
ben de bekliyorum kendi haberimi merakla
Kııızzzz loğusa çeteleri sizi ( leylam355 @Dekalpy @nicki nick ) siz benm dünürümü yalniz mi sandiniz, bundan sora gun içinde uyuyup gece destegi yapicam dünürüme :)
heeeyt dünürüm noldu dr ne dedi, detaylı yaz bakim tek tek neler söyledi?
Kuzuuum, büyük geçmiş olsun, Allah acil şifa versin, hemen evine dön inşallah çok merak ettik seni .

Gülom cok korktum ben, allahım seni esirgesin kuzularina bağişlasin
Gelişmelerden bizi haberdar et, inş kısa zamanda tamamen iyileşirsin

:) ben de doktora zıplayayım da asagi insin demiştim gecen hafta, sakın zıplama damar catlar dedi.

37 ve 38 hastada vajinal muayenede dr um muayenede kafa konumu cok iyi diyordu ,kanalda gibi bisey demedi hic
benim Dr um hiç vajinal muayene yapmadı merakımı da gidermiyo :) gerçi bu iyi bişey demekki herşey yolunda :)

Onu özellikle sordum bugun canm, 2 güne bir geleceksin zaten kaka yapsa da 2 gün içinde mudahele ederiz dedi, su saddce kaka değil, derisindeki dokuntu ıle de kirlense usg de fark ederiz dedi

Suyu falan hersey iyi ama acılma yok sanci yok bebek asaği da ınmemiş.
PZt crş cuma kontrol yazdi. Cumadan sonra beklemek istersen imza verip beklersin dedi. Hwrşeyi sen yapamazsin braz da bebeğin cabalamasi lazim ve sen buna mudahele edemezsin dedi. Durum bu dünürüm.

Cokk gecmis olsun cnm ya

Yok canim hic acilmam 1cm bile yok ama korkma diyor bir anda olur dedi sanci gelir acilmaya baslar dedi.ama 20den yukari cikmiyor sanci dua edicez artik gec gelmesin diye sola yat su ic dinlen bol bol dedi.

Benm doktorum hiç açlma olmazsa suni vermenin anlami yok işe yaramaz boşa acı cekersin dedi.
Senn doktorun hiç açilma olmasa da suni mi verecek yine de.

Ooooo kızlar gecenin 2 sinde ne yapıyorsunuz? Ne çok mesaj birikmiş. Bebek kaynana mevlüt muhabbetleri dönmüş. Bir kısmını okudum.

Onlarrrr çoktan uyudu yavrum ortam nöbetçi yeni annelere kaldı
Ayy inşallahhh canımmm az daha sabrett kavuşcan Ali'ne sağlıkla kolaylıkla inş
Aynen öyle. Mışıl mışıl uyuyordum. Siz iyi kaynatmışsınız.

hmm.. böyle beklemek ne zor dimi ben pilatese oturmaya başladım, birazdan da baş başa son günümüz diye soğuk moğuk demicez yollara vurcaz kendimizi kocamla bu doğum sağ salim gerçekleşse ikinci için çalışmalara başlıcaz derhal, acelem ondan yani

Sen kaçta uyuyorsun cnm, düzenli mi saatin? ben izne çıktığım ilk hafta iyiydi ama artık bozuldu düzen fln kalmadı, çok geç yatıp geç kalkmaya başladım. Gece bekçiliği yapıyoruz burda suul'le daha doğuramayanlar adına topiği koruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…