- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Su iç bol bol canım .. Mama bizde verdik aptamil 1 numara olandan..Kizlar sutum gelmiyoaz geliyodu simdi hic yok simdi sma mamasi aldik ona baslicam herobaby yaramadi ogluma sutumde gelmeyince sma yi bizde deneyelim dedik ins sever oglum
canım gülayım sen iyi ol yeter hepimiz sana dua ediyoruzMerhaba kizlar kusura bakmayin merakta biraktim sizide
Deniz size az cok bilgi vermis hepinize ayri ayri cvp yazmak isterim ama inanki şuan imkansiz cunku tam olarak iyilesmedim ve zar zor bebeğimi beslemeye ve ona bakmaya calisiyorum
Basima gelen şey herkese olacak diye bisey yok nasip kısmet yaşanmasi gerekiyordu yaşandi siz korkmayin
Sezeryan olduktan bir gün sonra nabzim yüksek cikiyordu kardolojiye gönderdiler oda carpintisi var ama az deyip gönderdi sonra kan degerlerim aniden iki deger düşmüs doktor ultrasonla karnima bakti ve içerde bıhtı atmış kanlar gördü ve benim karnimda cok agri vardi carpintim cok fazlaydi neyse diger doktorlar da bakti ve tekrar ameliyata alinman lazim cunku nedenini öğrenip ve pıhtıyi temizlememiz lazim dediler
Acip bakmislar kanama damardan olmuş ve nedenini bilmiyorlar yani bize öyle
söylediler
Yani doktor hatasimi baska biseymi bende bilmiyorum tek isteğim baska sorun yaşanmasin evimize gidelim yeter
Şimdilik bu kadar yazabildim kizlar daha azmi diyeceksiniz ama inanin özet gectim kendinize ve bebişlerinize iyi bakin
Rabbim kimseyi zorda birakmasin insallah
Cnm geç döllenme olabilir muhtemel dığum tarihi ondan uzuyordur.. Üzülme kendini de çok yormaEmin ol hepsini yapiyorum halimecim
Canım merhaba ben kısmetse haftaya çarşamba doğurucam iki hafta sonra başlarız inşallah ben birşey merak ettim sezeryan olmuştun diye hatırlıyorum kaç gece kalmıştın hastanedeDoğum yapan anneler D3 vitamin başladınız mı günde 3 damla çay kaşığıyla veriyorum ben dün başladık
ben de bekliyorum kendi haberimi meraklatam isabet olur yaa süper merakla bekliyorum bugün senin haberlerini
heeeytKııızzzz loğusa çeteleri sizi (leylam355 @Dekalpy @nicki nick ) siz benm dünürümü yalniz mi sandiniz, bundan sora gun içinde uyuyup gece destegi yapicam dünürüme :)
Kuzuuum, büyük geçmiş olsun, Allah acil şifa versin, hemen evine dön inşallahMerhaba kizlar kusura bakmayin merakta biraktim sizide
Deniz size az cok bilgi vermis hepinize ayri ayri cvp yazmak isterim ama inanki şuan imkansiz cunku tam olarak iyilesmedim ve zar zor bebeğimi beslemeye ve ona bakmaya calisiyorum
Basima gelen şey herkese olacak diye bisey yok nasip kısmet yaşanmasi gerekiyordu yaşandi siz korkmayin
Sezeryan olduktan bir gün sonra nabzim yüksek cikiyordu kardolojiye gönderdiler oda carpintisi var ama az deyip gönderdi sonra kan degerlerim aniden iki deger düşmüs doktor ultrasonla karnima bakti ve içerde bıhtı atmış kanlar gördü ve benim karnimda cok agri vardi carpintim cok fazlaydi neyse diger doktorlar da bakti ve tekrar ameliyata alinman lazim cunku nedenini öğrenip ve pıhtıyi temizlememiz lazim dediler
söylediler
Yani doktor hatasimi baska biseymi bende bilmiyorum tek isteğim baska sorun yaşanmasin evimize gidelim yeter
Şimdilik bu kadar yazabildim kizlar daha azmi diyeceksiniz ama inanin özet gectim kendinize ve bebişlerinize iyi bakin
Merhaba kizlar kusura bakmayin merakta biraktim sizide
söylediler
:) ben de doktora zıplayayım da asagi insin demiştim gecen hafta, sakın zıplama damar catlar dedi.İnşallah meltem en kısa sürede kendi gelir bade hm meltem eşinle hafta sonu yakın bir köye git taraktöre felan bin diyesim geliyor hopla zıpla ama boşver allah korusun sen iyimi bekle kordon kopar felan hayırlısıyla bekle sen
benim Dr um hiç vajinal muayene yapmadı merakımı da gidermiyo :) gerçi bu iyi bişey demekki herşey yolunda :)37 ve 38 hastada vajinal muayenede dr um muayenede kafa konumu cok iyi diyordu ,kanalda gibi bisey demedi hic
Onu özellikle sordum bugun canm, 2 güne bir geleceksin zaten kaka yapsa da 2 gün içinde mudahele ederiz dedi, su saddce kaka değil, derisindeki dokuntu ıle de kirlense usg de fark ederiz dediMeltem benim kız kardeşimde 42 doğurdu suniyle normale zorladılar bebeği kak yapmış usg de görmemişti dr beşgün yatış yapmışlardı pztesi dr bu konuyu bir sor istersen kakası görünüyormu anlıyorlarmı
Cnm geç döllenme olabilir muhtemel dığum tarihi ondan uzuyordur.. Üzülme kendini de çok yorma
Yok canim hic acilmam 1cm bile yokAcıkliğin var mi aslıcım ?
Simdi sagicam bakim cokda ac birakmak istemiyorum cocuguSütün emme refleksi oldukça gelir sağmaya çalış boşta olsa emzir
Cok iciyorum su ama bi damla gelmiyo sut dunden beri moralim cok bozuk simdi sagicam bakalimSu iç bol bol canım .. Mama bizde verdik aptamil 1 numara olandan..
ben de bekliyorum kendi haberimi merakla
heeeytdünürüm noldu dr ne dedi, detaylı yaz bakim tek tek neler söyledi?
Kuzuuum, büyük geçmiş olsun, Allah acil şifa versin, hemen evine dön inşallahçok merak ettik seni .
Cokk gecmis olsun cnm yaMerhaba kizlar kusura bakmayin merakta biraktim sizide
söylediler
Yok canim hic acilmam 1cm bile yokama korkma diyor bir anda olur dedi sanci gelir acilmaya baslar dedi.ama 20den yukari cikmiyor sanci dua edicez artik gec gelmesin diye sola yat su ic dinlen bol bol dedi.
Ooooo kızlar gecenin 2 sinde ne yapıyorsunuz? Ne çok mesaj birikmiş. Bebek kaynana mevlüt muhabbetleri dönmüş. Bir kısmını okudum.Adam topluyo, yetişin kızlar @suulmeltemcivil @esmerim53 huzurluvemutlu
Allah mı söyletti kığıız, inşallah! Keşkemisafir vardı akşam, onları geçirme bahanesiyle aşağı inip bi tur atıp çıktık eşimle, anca işte ortalığı toparlayıp oturdum. ne sancı ne su
Aynen öyle. Mışıl mışıl uyuyordum. Siz iyi kaynatmışsınız.Onlarrrr çoktan uyudu yavrum ortam nöbetçi yeni annelere kaldı
Ayy inşallahhh canımmm az daha sabrett kavuşcan Ali'ne sağlıkla kolaylıkla inş
hmm.. böyle beklemek ne zor dimiSuyu falan hersey iyi ama acılma yok sanci yok bebek asaği da ınmemiş.
PZt crş cuma kontrol yazdi. Cumadan sonra beklemek istersen imza verip beklersin dedi. Hwrşeyi sen yapamazsin braz da bebeğin cabalamasi lazim ve sen buna mudahele edemezsin dedi. Durum bu dünürüm.
Sen kaçta uyuyorsun cnm, düzenli mi saatin? ben izne çıktığım ilk hafta iyiydi ama artık bozuldu düzen fln kalmadı, çok geç yatıp geç kalkmaya başladım. Gece bekçiliği yapıyoruz burda suul'le daha doğuramayanlar adına topiği koruyoruzOoooo kızlar gecenin 2 sinde ne yapıyorsunuz? Ne çok mesaj birikmiş. Bebek kaynana mevlüt muhabbetleri dönmüş. Bir kısmını okudum.
Aynen öyle. Mışıl mışıl uyuyordum. Siz iyi kaynatmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?