2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Slm kizlar doğum hikayemi paylaşmak istedim sizle cok bisi olmasada anlatiyim sizlere suyum az diye kontrole gidiyordum 2 3 günde bir pazartesi günüde gittim ama Dr.hazirlikli gelmemi istemişti neyse biz gittik hastaneye ebelerin yanina gittim kontrol ettiler alttan 1cm aciklik devam ediyordu sonra nst girdim sanci cikti serum bagladilar ogun yatis istedi Dr.ama ben kalmadim eve geldim gece 12 gibi suyum geldi hastaneye gittik yatis yapildi serum verildi sabahtan suni sanci verildi 2saat içinde falan acilmam 4cm oldu epidural istedim sonra acilma 8cm oldu doğum girdim allaha şükür 15 dk içinde falan doğum yaptim ıkınmak çok önemli sanciyla birlikte ıkınınca çok zor olmadi sonra kizcemi gördüm kafa cikti bacagimda bi sicaklik hissettim bi baktim vücudu komple cikmis o an tutamadim kendimi ağlamaya basladim onu görünce melegim doğmuştu 9ay bekleyip kokusunu içime çekmek istediğim meleğim sonra dikmişler atildi melegimi yanina verdiler sarildi yanigi yanigima geldi kokladi annesini annesi onu daha sonra odaya geçtik çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin doğum yapmayan arkadaşlara bir avazda doğurmak nasip etsin burada suni sanci okadarda kotu bisi değil normal doğumdan çekinen arakadaslarda hic cekinmesin Rabbim yardim ediyor benim hikayem bu kadar biraz uzunca oldu kusara bakmayin kizlar

Rabbim biran önce şifa versin cnm.

Doktorun bebeğin kaka yaptiğini fark etmemiş mi cnm?

Ne kusuru canm, moral oluyo bizlere de. Suniden de kormuyorum herhangi bişeyden de, az da olsa bi açilma lazimmş normal doğum olsun die suni verebilmek için, bende daha hc yok

Kızlar bende şimdi dr geldim 25 araliga kadar beklicez gelmezse suni sanci veririz dedi.yuruyusu biraktirdi sola yatip dinleneceksin dedi.suyu herseyi normal sancim hic yok

Kızlar kasılmalarım var haber vermeli miyim dr a?Sancı hissetmiyorum kasılma sadece ama düzene giriyor sanki

Doğum yapan anneler D3 vitamin başladınız mı günde 3 damla çay kaşığıyla veriyorum ben dün başladık

Maşallahhh :) darısı başımıza...!i Gözün aydın sağlıcakla büyüt bebeğini

P pazi ne güzel bir doğum hikayesi inşallah bizlerinde doğumu böyle olur paylaştığın için teşekkürler moral oldu valla

Çok geçmiş olsun bir kaç güne bebişin kollarında olacak annesi üzülme sütün etkilenmesin Rabbim analı babalı büyütsün

canım ya dr güvenmen çok güzel sıkma canını artık beklemek yok bebğin kucağına kısa zamanda gelecek öyle düşün sende bakalım pazartesi ne diyecek dr güzel haberlerini bekliyoruz artık
Doktorum en son cuma cumartesi pazar doğum gerçekleşmezse pazartesi aç olarak gelmemi ve öğleden sonra sezaryena alacağını söyledi. Cuma geçti zaten.

Evet canım bu dediklerini biliyorum. Çok haklısın Türkiye'de maalesef öyle
Fakat benim doktorum normal doğumu destekleyen biri. Şimdiye kadar hiç sezaryen lafı etmedi. Günüm geçse bile bekleme taraftarıydı, sonra da suni sancı tercih ediyordu. Fakat suyumun azalması, günümün geçmesi, sancının ve açılmanın hiç olmaması olunca yine de 4 gün bekleyip sonra sezaryen dedi.

Ne kusuru canm, moral oluyo bizlere de. Suniden de kormuyorum herhangi bişeyden de, az da olsa bi açilma lazimmş normal doğum olsun die suni verebilmek için, bende daha hc yok
Burdaki arkadaşlar eğilme hareketleri merdiven inip cikiyolardi hurma yiyen vardi denedinmi bunlari iyi gelir belki

Canım bilgilendirme için teşekkürler. Ben de hem kalkan hem kelebek uç aldım. Doğurmadığım için hiçbir bilgim yok. Ama pekçok kişi çok memnundu. Demek ki sana yaramamış.

Maşlh bizimkinin kafa yönelmiş ama kanala girmemiş inşlh girmiştir yada sancıyla kolayca girer, normalde çok hareketli misin cnm kolay Doğumu nelere Borçlu OLDUĞUNU düşürüyosn :)
Normalde cok da hareketli degilim ,ama hamileligim boyunca kendimi normal doguma hatta ozellikle epiduralsize odakladim.ama tabi saglik durumlari sebebiyle olmayabilirdi de.
amas on zamAnlarda hep yurudum hergun yarim saat de olsa markete vs gidiyordum hareket olsu n diye.
pilates topuyla arkadas oldum tv izlerken ustune cikip kalca hareketleri yapiyrdum.
bi de comelme hareketlerini yapiyordum.normalde oldugumdan daha cok hareketli olmaya calistim aslindacunku ise gidince insan cok yorgun oluyor yapamiyor.

son gunler hurma yedim
en bastan normal dogumu destekleyen bir dr sectim
netten hypno birthing videolari izledim.sakince odaklanip dogum yapma uzerine oluyorlar

Son düzenleme:
Canım bilgilendirme için teşekkürler. Ben de hem kalkan hem kelebek uç aldım. Doğurmadığım için hiçbir bilgim yok. Ama pekçok kişi çok memnundu. Demek ki sana yaramamış.
Bak bende arkadasa katılıyorum hem doktorumun verdigi tamamen dogal krem aldım hem de lansinoh kremden aldım ama sadece birkaç kez kullandım o da keyfi tamamen göğsün yara olmaması doğru emzirme yöntemiyle ve göģsun kuru tutulmasıýla ilgili göģüs pedini ihmal etmeyin muhakkak göğsünüzde kalsın farkinda olmadan bi bakıyosunuz ki sütünüz akmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…