2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Badecim teyzesinin guzeli anneye yardimci olurmusun fistik

Kızlar okuduğum bir yazıyı paylaşmak istedim.

"Bebeğinizin anne karnında kalması, dış dünya ile buluşmasından daha riskli olduğu durumlarda doğumunuz başlatılabilir. Amerikan Kadın Doğum Uzmanları Birliği’nin önerileri aşağıdaki gibidir;
  1. Suların erken gelmesi ve uzun süre doğum eyleminin başlamaması
  2. 42 haftayı geçen miat aşımı
  3. Hamileliğin sebep olduğu yüksek tansiyon
  4. Şeker hastalığı gibi anneye ait bazı hastalıklar
  5. Rahim içi enfeksiyonlar
  6. Bebekte gelişim bozukluğu "

Vajinal mantar rahim içi enfeksiyona girer mi sizce?

ea1986
Süt için en önemli şey moral. O yüzden moralini yüksek tut, sütüm gelmeyecek diye endişelenme.

Ayrıca bol sıvı al. Su, meyve suyu, komposto, çorba gibi gıdalar tüket. Ayrıca bozayı çok öneriyorlar.

Sana bol sütlü günler diliyorum.

Anneler sizler tecrubelisinizdir ya tabi bende bebek istiyorum olur ins.hayirlisiyla ama ben su modeli cikaramadim cildiracam kafayi yiyecem cikarabilen varmi nasil yapildigini anlatabilen

Eklentiler

• 20151211_190156.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 59
Delisin sen :) bu kadar heyecan stres üzerine hemen ikinciye mi başliycan kız :))

Yoo canm, aksine daha cok hareket et dedi, günde iki saat yeter ama yorulmuyosan daha da yürü ya da baska seyler yap dedi

Evet cnm bıgun tam 40+0 idi cunku

Ya belki yumusama var mi falan die bakip suni verecektir. Hiç yumusama acilma yoksa suni işe yarama dedi benm dr

Anneler sizler tecrubelisinizdir ya tabi bende bebek istiyorum olur ins.hayirlisiyla ama ben su modeli cikaramadim cildiracam kafayi yiyecem cikarabilen varmi nasil yapildigini anlatabilen
Yanlış yere yazıyorsun bununla ilgili kkda topicler var oradan cevap alabilirsin burada herkes ya dogurmak üzere dogum stresinde yada lohusa stresinde dantel düşünecegimiz en son sey

Sana en son ne demişlerdi? Ne kadar daha bekleyeceksin?
Hic sanci cikmadi ama ilginctir ki doktor artik baya olmus dedi. Parmagiyla rahim agzini acti ve oraya yumurtabeyazi biseyi surdu turkcesini bilmiyorum. Pazartesi saat onda gel dedi kontrol yapacaklar. Suni verecekler eger kendiliginden gelmezse ve duruma gore desi.
Uterus yagi verdi banyo yap icine dok banyonun dedi veya karnina sür dedi. Kac saattir anca ciktim.

Cok iciyorum su ama bi damla gelmiyo sut dunden beri moralim cok bozuk simdi sagicam bakalim
Benimde ilk basta gelmemişti sutum bol bol emzirdim her yarim saatte bir saatte bir bol su komposto is 3.günün oglenine doğru geldi stres yapma bence geciktirme surun gelmesini bende aptamil 1numaradan verdim 15ml doyuyordu verirkende kasikla ver memeyi unutmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…