- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Ben de sabah gittim. Nst ye girdim. Sancı hiç yok. 40+3 oldum.Insallah kendiliginden gelir yaa.. ben de 40+5 bugun. Suan kontrole geldim. Hic sanci yok
Bise yok...
Badecim teyzesinin guzeli anneye yardimci olurmusun fistikSuyu falan hersey iyi ama acılma yok sanci yok bebek asaği da ınmemiş.
PZt crş cuma kontrol yazdi. Cumadan sonra beklemek istersen imza verip beklersin dedi. Hwrşeyi sen yapamazsin braz da bebeğin cabalamasi lazim ve sen buna mudahele edemezsin dedi. Durum bu dünürüm.
Oy oyy.. ben hala hastanedeyim doktor bekliyoruz. Bosu bosuna bekletiyorlar nasilsa git pazartesi gel dicek oyh bunaldim suanBen de sabah gittim. Nst ye girdim. Sancı hiç yok. 40+3 oldum.
Benimki altini acinca hemen uyaniyor canm :))Cnm bnm ya bebis dunden beri biraz daha iyi ama mumkunati yok uyandiramiyorum yahu dikmadigimiz yeri kalmiyor simdlk idare ediyoruz ama
Sana en son ne demişlerdi? Ne kadar daha bekleyeceksin?Oy oyy.. ben hala hastanedeyim doktor bekliyoruz. Bosu bosuna bekletiyorlar nasilsa git pazartesi gel dicek oyh bunaldim suan
Delisin sen :) bu kadar heyecan stres üzerine hemen ikinciye mi başliycan kız :))hmm.. böyle beklemek ne zor dimiben pilatese oturmaya başladım, birazdan da baş başa son günümüz diye soğuk moğuk demicez yollara vurcaz kendimizi kocamla bu doğum sağ salim gerçekleşse ikinci için çalışmalara başlıcaz derhal, acelem ondan yani
25 ne kadar gelmezse cuma gunu suni sanciyla dogum yaptiririm dedi.ben guveniyorum doktora iyi bir hastane bide memorialde dogum yapicam.ama sartlar bakalim ne gostercek meltem pespese dogum yapariz insallah hemde normal suniye gerek kalmadan..senin dr yuruyusu birak dedimi.
Insallah kendiliginden gelir yaa.. ben de 40+5 bugun. Suan kontrole geldim. Hic sanci yok
Bise yok...
Evet, usg de su bulanıklaşir dediUltrasonda belli oluyor muymuş?
Ben de zumba yapmaya karar vermiştim.
( ciddi değilim, sakin kimse yapmaya kalkmasın)
Aaaa ben anlaşıldığını bilmiyordum.
Senin de takvim kalkmış
Benim doktorum doğum olmazsa 1 hafta sonra suni veririm dedi. İstemediğini söyleyince, açılma olacağını düşünürsem veririm dedi.
Oooo 2.demek.
Hadi bakalım. Nasıl istiyorsan öyle olsun.
Yatış kalkış saatlerim düzenli. Yatışım 12.00-12.30 genellikle. Ama dün forumu okuyacağım diye biraz geciktim. Sabah da 08.30 civarı kalkıyorum.
Bekle tabi canım .. Seni takdir ediyorum zaten cesaretin için
Yanlış yere yazıyorsun bununla ilgili kkda topicler var oradan cevap alabilirsin burada herkes ya dogurmak üzere dogum stresinde yada lohusa stresinde dantel düşünecegimiz en son seyAnneler sizler tecrubelisinizdir ya tabi bende bebek istiyorum olur ins.hayirlisiyla ama ben su modeli cikaramadim cildiracam kafayi yiyecem cikarabilen varmi nasil yapildigini anlatabilen
Hic sanci cikmadi ama ilginctir ki doktor artik baya olmus dedi. Parmagiyla rahim agzini acti ve oraya yumurtabeyazi biseyi surdu turkcesini bilmiyorum. Pazartesi saat onda gel dedi kontrol yapacaklar. Suni verecekler eger kendiliginden gelmezse ve duruma gore desi.Sana en son ne demişlerdi? Ne kadar daha bekleyeceksin?
Insallah da ediorum vala bu kk daki tum hamilelere.. azonceSen yurt dısındasin 42 ye kadar bekletirler seni cnm merak etme Ama benm son 1 haftam
Benimde ilk basta gelmemişti sutum bol bol emzirdim her yarim saatte bir saatte bir bol su komposto is 3.günün oglenine doğru geldi stres yapma bence geciktirme surun gelmesini bende aptamil 1numaradan verdim 15ml doyuyordu verirkende kasikla ver memeyi unutmasinCok iciyorum su ama bi damla gelmiyo sut dunden beri moralim cok bozuk simdi sagicam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?