2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cnm hıynpo birthing Kitabı'nı ben de okudum, videoları nedir ondan haberim yok bir kaç link paylaşırmısın

Benm doktorum hiç açlma olmazsa suni vermenin anlami yok işe yaramaz boşa acı cekersin dedi.
Senn doktorun hiç açilma olmasa da suni mi verecek yine de.
25 ne kadar gelmezse cuma gunu suni sanciyla dogum yaptiririm dedi.ben guveniyorum doktora iyi bir hastane bide memorialde dogum yapicam.ama sartlar bakalim ne gostercek meltem pespese dogum yapariz insallah hemde normal suniye gerek kalmadan..senin dr yuruyusu birak dedimi.

Aylininannesi44044858 .!.:
Çok geçmiş olsun bir kaç güne bebişin kollarında olacak annesi üzülme sütün etkilenmesin Rabbim analı babalı büyütsün

Sagol canm tskler iyilesecek inş bebegim

Cnm bnm ya bebis dunden beri biraz daha iyi ama mumkunati yok uyandiramiyorum yahu dikmadigimiz yeri kalmiyor simdlk idare ediyoruz ama

Cok iciyorum su ama bi damla gelmiyo sut dunden beri moralim cok bozuk simdi sagicam bakalim
Cnm.sakin uzme kendini eminim elinden geleni yapiuosundur ama bu isin cozumu tamamen rahat kafa stressiz ortam kendini rahatlat sut gelmeyecek diye dusunme bn pazartesi dogum yaptm pesmbe geldi sutum ama daha hic emziremdm tutmuyor memeyi sagip veriyrm ; (( ona moralim bozuldu biraz hemrn gitti sutum snra dedim esra bunu bulmayanda var odaklan aksama duzeldim moral cok önemli

Insallah kendiliginden gelir yaa.. ben de 40+5 bugun. Suan kontrole geldim. Hic sanci yok
Bise yok...

Geçmiş olsun... İnşallah en kısa zamanda sağlıkla evinize gidersiniz...

Selam. Eczanelerde vitamalt diye bir malt içeceği var. Sütü gerçekten artırıyor. Benim doktor onerdi. Geçen doğumumda çok faydasını gördüm.
ozizo merhaba takvimlerimiz yakın diye sormak istedim doktor doğum şeklin hakkında bişey söyledi mi? belirtin var mı?

Canım hepimiz seni çok merak ettik. Çok geçmiş olsun. Sanırım şimdi daha iyisin. En kısa zamanda eve çıkmanı ve sağlığına kavuşmanı diliyorum.

Yok canım artık üzülmüyorum. Perşembe günü çok üzülmüştüm ama şimdi atlattım. Hayırlısı ne ise o olsun.

Bence bir test daha yap. Ne olduğu belli değil. Olumlu ya da olumsuz yorumlayamadım. Bir de sabredebilirsen 1 hafta gecikmeyi bekle. Daha net olur sonuç.

Benim bildiğim usg de görülmüyor zaten.

:) ben de doktora zıplayayım da asagi insin demiştim gecen hafta, sakın zıplama damar catlar dedi.
Ben de zumba yapmaya karar vermiştim.

( ciddi değilim, sakin kimse yapmaya kalkmasın)

Onu özellikle sordum bugun canm, 2 güne bir geleceksin zaten kaka yapsa da 2 gün içinde mudahele ederiz dedi, su saddce kaka değil, derisindeki dokuntu ıle de kirlense usg de fark ederiz dedi
Aaaa ben anlaşıldığını bilmiyordum.

Senin de takvim kalkmış

Benm doktorum hiç açlma olmazsa suni vermenin anlami yok işe yaramaz boşa acı cekersin dedi.
Senn doktorun hiç açilma olmasa da suni mi verecek yine de.
Benim doktorum doğum olmazsa 1 hafta sonra suni veririm dedi. İstemediğini söyleyince, açılma olacağını düşünürsem veririm dedi.

Oooo 2.demek.

Hadi bakalım. Nasıl istiyorsan öyle olsun.

Yatış kalkış saatlerim düzenli. Yatışım 12.00-12.30 genellikle. Ama dün forumu okuyacağım diye biraz geciktim. Sabah da 08.30 civarı kalkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…