2 bucuk aylik cnm bebegihadi hayırlısı diyelim esmer senin eltin ne yaptı canım kese göründümü
Cnm hıynpo birthing Kitabı'nı ben de okudum, videoları nedir ondan haberim yok bir kaç link paylaşırmısınNormalde cok da hareketli degilim ,ama hamileligim boyunca kendimi normal doguma hatta ozellikle epiduralsize odakladim.ama tabi saglik durumlari sebebiyle olmayabilirdi de.
amas on zamAnlarda hep yurudum hergun yarim saat de olsa markete vs gidiyordum hareket olsu n diye.
pilates topuyla arkadas oldum tv izlerken ustune cikip kalca hareketleri yapiyrdum.
bi de comelme hareketlerini yapiyordum.normalde oldugumdan daha cok hareketli olmaya calistim aslindacunku ise gidince insan cok yorgun oluyor yapamiyor.
son gunler hurma yedim
en bastan normal dogumu destekleyen bir dr sectim
netten hypno birthing videolari izledim.sakince odaklanip dogum yapma uzerine oluyorlar
Ilk gün normal kan gibi geldi, 2. Gün Dediğin gibi akıntı Karışık kahve geldi, dün de daha berrak ve açık renk geldi hepsi var :)Bnm sumuksu biseyle karisik geliyo.snnde mi oyleydi.
25 ne kadar gelmezse cuma gunu suni sanciyla dogum yaptiririm dedi.ben guveniyorum doktora iyi bir hastane bide memorialde dogum yapicam.ama sartlar bakalim ne gostercek meltem pespese dogum yapariz insallah hemde normal suniye gerek kalmadan..senin dr yuruyusu birak dedimi.Benm doktorum hiç açlma olmazsa suni vermenin anlami yok işe yaramaz boşa acı cekersin dedi.
Senn doktorun hiç açilma olmasa da suni mi verecek yine de.
Aylininannesi44044858 .!.:Çok geçmiş olsun bir kaç güne bebişin kollarında olacak annesi üzülme sütün etkilenmesin Rabbim analı babalı büyütsün
Selam. Eczanelerde vitamalt diye bir malt içeceği var. Sütü gerçekten artırıyor. Benim doktor onerdi. Geçen doğumumda çok faydasını gördüm.Cok iciyorum su ama bi damla gelmiyo sut dunden beri moralim cok bozuk simdi sagicam bakalim
Cnm bnm ya bebis dunden beri biraz daha iyi ama mumkunati yok uyandiramiyorum yahu dikmadigimiz yeri kalmiyor simdlk idare ediyoruz amaesraecem
Kizlar ilk dogdugunda 2-3 saatte bir uyandirip emzirin şekeri dusmesin sarilik olur dendi öyle yaptim.Daha sonra 2.haftamizda gündüzleri 1 bucuk 2 saatte kendi uyanip 10-15 dakika emer oldu.Geceleride 2-3 saatte bir uyanio emziriyorum gazini cikarip yatiriyorum.Bugün 23.günümüz emzirsemde sürekli araniyor ebe gayet normal dedi biraz oyala konus emzirdigini sindirsin dedi zaten emzirdikten sonra fazlaligi kusuyor.
Cnm.sakin uzme kendini eminim elinden geleni yapiuosundur ama bu isin cozumu tamamen rahat kafa stressiz ortam kendini rahatlat sut gelmeyecek diye dusunme bn pazartesi dogum yaptm pesmbe geldi sutum ama daha hic emziremdm tutmuyor memeyi sagip veriyrm ; (( ona moralim bozuldu biraz hemrn gitti sutum snra dedim esra bunu bulmayanda var odaklan aksama duzeldim moral cok önemliCok iciyorum su ama bi damla gelmiyo sut dunden beri moralim cok bozuk simdi sagicam bakalim
Insallah kendiliginden gelir yaa.. ben de 40+5 bugun. Suan kontrole geldim. Hic sanci yokSuyu falan hersey iyi ama acılma yok sanci yok bebek asaği da ınmemiş.
PZt crş cuma kontrol yazdi. Cumadan sonra beklemek istersen imza verip beklersin dedi. Hwrşeyi sen yapamazsin braz da bebeğin cabalamasi lazim ve sen buna mudahele edemezsin dedi. Durum bu dünürüm.
Geçmiş olsun... İnşallah en kısa zamanda sağlıkla evinize gidersiniz...Merhaba kizlar kusura bakmayin merakta biraktim sizide
Deniz size az cok bilgi vermis hepinize ayri ayri cvp yazmak isterim ama inanki şuan imkansiz cunku tam olarak iyilesmedim ve zar zor bebeğimi beslemeye ve ona bakmaya calisiyorum
Basima gelen şey herkese olacak diye bisey yok nasip kısmet yaşanmasi gerekiyordu yaşandi siz korkmayin
Sezeryan olduktan bir gün sonra nabzim yüksek cikiyordu kardolojiye gönderdiler oda carpintisi var ama az deyip gönderdi sonra kan degerlerim aniden iki deger düşmüs doktor ultrasonla karnima bakti ve içerde bıhtı atmış kanlar gördü ve benim karnimda cok agri vardi carpintim cok fazlaydi neyse diger doktorlar da bakti ve tekrar ameliyata alinman lazim cunku nedenini öğrenip ve pıhtıyi temizlememiz lazim dediler
Acip bakmislar kanama damardan olmuş ve nedenini bilmiyorlar yani bize öyle
söylediler
Yani doktor hatasimi baska biseymi bende bilmiyorum tek isteğim baska sorun yaşanmasin evimize gidelim yeter
Şimdilik bu kadar yazabildim kizlar daha azmi diyeceksiniz ama inanin özet gectim kendinize ve bebişlerinize iyi bakin
Rabbim kimseyi zorda birakmasin insallah
ozizo merhaba takvimlerimiz yakın diye sormak istedim doktor doğum şeklin hakkında bişey söyledi mi? belirtin var mı?Selam. Eczanelerde vitamalt diye bir malt içeceği var. Sütü gerçekten artırıyor. Benim doktor onerdi. Geçen doğumumda çok faydasını gördüm.
Canım merhaba ben kısmetse haftaya çarşamba doğurucam iki hafta sonra başlarız inşallah ben birşey merak ettim sezeryan olmuştun diye hatırlıyorum kaç gece kalmıştın
Canim ben 2 gece kalmıştım sende mi sezeryan olucaksin ben nefiseden ve hastaneden çok memnun kaldım darısı başına inşallah sağlıklı rahat bir doğumun olur Güle güle büyüt oglusunu
Canım hepimiz seni çok merak ettik. Çok geçmiş olsun. Sanırım şimdi daha iyisin. En kısa zamanda eve çıkmanı ve sağlığına kavuşmanı diliyorum.Merhaba kizlar kusura bakmayin merakta biraktim sizide
Deniz size az cok bilgi vermis hepinize ayri ayri cvp yazmak isterim ama inanki şuan imkansiz cunku tam olarak iyilesmedim ve zar zor bebeğimi beslemeye ve ona bakmaya calisiyorum
Basima gelen şey herkese olacak diye bisey yok nasip kısmet yaşanmasi gerekiyordu yaşandi siz korkmayin
Sezeryan olduktan bir gün sonra nabzim yüksek cikiyordu kardolojiye gönderdiler oda carpintisi var ama az deyip gönderdi sonra kan degerlerim aniden iki deger düşmüs doktor ultrasonla karnima bakti ve içerde bıhtı atmış kanlar gördü ve benim karnimda cok agri vardi carpintim cok fazlaydi neyse diger doktorlar da bakti ve tekrar ameliyata alinman lazim cunku nedenini öğrenip ve pıhtıyi temizlememiz lazim dediler
Acip bakmislar kanama damardan olmuş ve nedenini bilmiyorlar yani bize öyle
söylediler
Yani doktor hatasimi baska biseymi bende bilmiyorum tek isteğim baska sorun yaşanmasin evimize gidelim yeter
Şimdilik bu kadar yazabildim kizlar daha azmi diyeceksiniz ama inanin özet gectim kendinize ve bebişlerinize iyi bakin
Rabbim kimseyi zorda birakmasin insallah
Yok canım artık üzülmüyorum. Perşembe günü çok üzülmüştüm ama şimdi atlattım. Hayırlısı ne ise o olsun.canım ya üzülme daha iki koca gün var önünde sen bolca squat hareketi yap belki işe yarar benim rahi,m ağzı açılmasını bu hareket hızlandırdı hem sezaryen ke gelsin önemseme çok sğlıklı olsun da nasıl olursa olsun bak topic de kızlar öyle doğum yaptı hepsinin bebeğide gayet sağlıklı sıkma canını bebeğin rahat ve mutlu demek ki annesin karnında
Bence bir test daha yap. Ne olduğu belli değil. Olumlu ya da olumsuz yorumlayamadım. Bir de sabredebilirsen 1 hafta gecikmeyi bekle. Daha net olur sonuç.Eki Görüntüle 1715418 kizlar bakin hamilemiyim
Benim bildiğim usg de görülmüyor zaten.Meltem benim kız kardeşimde 42 doğurdu suniyle normale zorladılar bebeği kak yapmış usg de görmemişti dr beşgün yatış yapmışlardı pztesi dr bu konuyu bir sor istersen kakası görünüyormu anlıyorlarmı
Ultrasonda belli oluyor muymuş?Benm dr kaka ihtimaline karşi 2 günde bi kontrole cagrdi
Ben de zumba yapmaya karar vermiştim.:) ben de doktora zıplayayım da asagi insin demiştim gecen hafta, sakın zıplama damar catlar dedi.
Aaaa ben anlaşıldığını bilmiyordum.Onu özellikle sordum bugun canm, 2 güne bir geleceksin zaten kaka yapsa da 2 gün içinde mudahele ederiz dedi, su saddce kaka değil, derisindeki dokuntu ıle de kirlense usg de fark ederiz dedi
Cnm bnm ya bebis dunden beri biraz daha iyi ama mumkunati yok uyandiramiyorum yahu dikmadigimiz yeri kalmiyor simdlk idare ediyoruz ama
Senin de takvim kalkmışSuyu falan hersey iyi ama acılma yok sanci yok bebek asaği da ınmemiş.
PZt crş cuma kontrol yazdi. Cumadan sonra beklemek istersen imza verip beklersin dedi. Hwrşeyi sen yapamazsin braz da bebeğin cabalamasi lazim ve sen buna mudahele edemezsin dedi. Durum bu dünürüm.
Benim doktorum doğum olmazsa 1 hafta sonra suni veririm dedi. İstemediğini söyleyince, açılma olacağını düşünürsem veririm dedi.Benm doktorum hiç açlma olmazsa suni vermenin anlami yok işe yaramaz boşa acı cekersin dedi.
Senn doktorun hiç açilma olmasa da suni mi verecek yine de.
Oooo 2.demek.hmm.. böyle beklemek ne zor dimiben pilatese oturmaya başladım, birazdan da baş başa son günümüz diye soğuk moğuk demicez yollara vurcaz kendimizi kocamla bu doğum sağ salim gerçekleşse ikinci için çalışmalara başlıcaz derhal, acelem ondan yani
Yatış kalkış saatlerim düzenli. Yatışım 12.00-12.30 genellikle. Ama dün forumu okuyacağım diye biraz geciktim. Sabah da 08.30 civarı kalkıyorum.Sen kaçta uyuyorsun cnm, düzenli mi saatin? ben izne çıktığım ilk hafta iyiydi ama artık bozuldu düzen fln kalmadı, çok geç yatıp geç kalkmaya başladım. Gece bekçiliği yapıyoruz burda suul'le daha doğuramayanlar adına topiği koruyoruz
Bekle tabi canım .. Seni takdir ediyorum zaten cesaretin için42 ye kadar beklerim gibi geliyo bana zeynom, herşey sağlıklı gözükürse
Moral çok önemli bozma moralini.. Lactamil var anne sütü arttırıcı ondan da içebilirsinCok iciyorum su ama bi damla gelmiyo sut dunden beri moralim cok bozuk simdi sagicam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?