2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hayırlısı olsun gerçekten çok güzel bir doğum olmuş darısı normal bekleyenlere

Kizlar sutum gelmiyo az geliyodu simdi hic yok simdi sma mamasi aldik ona baslicam herobaby yaramadi ogluma sutumde gelmeyince sma yi bizde deneyelim dedik ins sever oglum

Merhaba kizlar kusura bakmayin merakta biraktim sizide
Deniz size az cok bilgi vermis hepinize ayri ayri cvp yazmak isterim ama inanki şuan imkansiz cunku tam olarak iyilesmedim ve zar zor bebeğimi beslemeye ve ona bakmaya calisiyorum
Basima gelen şey herkese olacak diye bisey yok nasip kısmet yaşanmasi gerekiyordu yaşandi siz korkmayin
Sezeryan olduktan bir gün sonra nabzim yüksek cikiyordu kardolojiye gönderdiler oda carpintisi var ama az deyip gönderdi sonra kan degerlerim aniden iki deger düşmüs doktor ultrasonla karnima bakti ve içerde bıhtı atmış kanlar gördü ve benim karnimda cok agri vardi carpintim cok fazlaydi neyse diger doktorlar da bakti ve tekrar ameliyata alinman lazim cunku nedenini öğrenip ve pıhtıyi temizlememiz lazim dediler
Acip bakmislar kanama damardan olmuş ve nedenini bilmiyorlar yani bize öyle
söylediler
Yani doktor hatasimi baska biseymi bende bilmiyorum tek isteğim baska sorun yaşanmasin evimize gidelim yeter
Şimdilik bu kadar yazabildim kizlar daha azmi diyeceksiniz ama inanin özet gectim kendinize ve bebişlerinize iyi bakin
Rabbim kimseyi zorda birakmasin insallah

Muayeneden ciktik tatlm. Ne sanci var ne acilma ne de kanala inmiş
Dr 41 den sonra bekleme taraftarı değil, allahım bu hafta gelsin lütfen bu kiz.
Ay dönümü ne canm? Hatrlayamadim.
İnşallah meltem en kısa sürede kendi gelir bade hm meltem eşinle hafta sonu yakın bir köye git taraktöre felan bin diyesim geliyor hopla zıpla ama boşver allah korusun sen iyimi bekle kordon kopar felan hayırlısıyla bekle sen

Kizlar sutum gelmiyo az geliyodu simdi hic yok simdi sma mamasi aldik ona baslicam herobaby yaramadi ogluma sutumde gelmeyince sma yi bizde deneyelim dedik ins sever oglum
Sütün emme refleksi oldukça gelir sağmaya çalış boşta olsa emzir

canım ya üzülme daha iki koca gün var önünde sen bolca squat hareketi yap belki işe yarar benim rahi,m ağzı açılmasını bu hareket hızlandırdı hem sezaryen ke gelsin önemseme çok sğlıklı olsun da nasıl olursa olsun bak topic de kızlar öyle doğum yaptı hepsinin bebeğide gayet sağlıklı sıkma canını bebeğin rahat ve mutlu demek ki annesin karnında

benim bebeğim emerken boşta kalan memeden çok akıyor eğer göğüs pedi olmazsa hep ıslak olurdum üstüm başım

Kizlar hepinize hayirli olsun ben yeni uyeyim baktim hepiniz anne adayisiniz yazayim dedim.benim bugun 1 gunum geciyo idrar testi yaptim cok degisik bisey cikti sizce hamilemiyim bi bakarmisiniz resime

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsiniz

Doktorun bebeğin kaka yaptiğini fark etmemiş mi cnm?
Meltem benim kız kardeşimde 42 doğurdu suniyle normale zorladılar bebeği kak yapmış usg de görmemişti dr beşgün yatış yapmışlardı pztesi dr bu konuyu bir sor istersen kakası görünüyormu anlıyorlarmı

Bizde bugün 9. Günümüzdeyiz .. Kızımı uyutup alışveriş merkezine attım kendimi.. Üzerimdeki bütün yorgunluğu atıp yeni enerji ile geldim evime:)) Kızımı da özledim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…