Hayırlısı olsun gerçekten çok güzel bir doğum olmuş darısı normal bekleyenlereKizlar herkese darisi basiniza diyecegim bir dogum yaptim.
Sali gunu aksam 6 da dogum yaptim.
ptesi bel agrisi ile uyandim hani yorulunca agrir ya oyle.dr kontrolum vardi (39+0) doktorum 2-3cm acik oldugumu suni sanciyla o gun dogurabilecegimi soyledi.ben de istemddigimi evde kendi sancimi beklemek istedigimi soyledim..ama dogum hizli ilerliyor sancilarin 10 dk da 1 olunca hastaneye gel dedi.
sali sabahi ayni bel agrisi devam ediyordu. Dusa grdim gecmiyor ama ben hazirlik kasilmalari diye dusundum.
ogleden sonra bel agrima hafif hafif kasik agrisi eslik etmeye basladi.3ten sonra agrilari artik hissediyordum ama hala hazirlik icin bunlar gercek sanci degil diye dusundum.evde annem ve kayinvalidem vardi onlara bisey de soylemeden evde dOlaniyor pilates topuyla oyalaniyordum.sancilar 10dk da 1 gibiydi ama tolere edebiliyordum ve hala yalanci kasilmAlar oldugunu dusundum.galiba 4 ten sonra kasilmalar siklasti 3-4dk da 1.anneme sikligini kontrol etmesini soyledim ama annem duzenli degil gibi diyordu .ben de deneyimli 2 normal dogum yapmis diye birsey demiyordum.demek ki hala dogum sancisi degildi.
5 civari artik cok rahat belimden giren kasiklarima dogru ilerleyen kasilmalarim vardi anneme esimi aramasini bize hastaneye goturmesini soyledim.hala tolere edebildigim sancilardi.ama son 30-45dk siddetlendi.nefes alip vererek sancilari karsiladim.comeliyor dolaniyor kasilmalari karsiliyordum.artik doguruyorum galiba dedim.esim geldi alel acele hastaneye gttk.direk dogumhaneye ciktik.asansorun kapisinca pit diye suyum geldi.
dogumhaneye grdim dr um baska bir dogumdan cikmak uzereydi.2 sanci atlattim beklerken.catala cikardi tam aciksin dogum baslamis dedi.
uzerinde onluk bile yoktu bense evden cikarken giydigim kazagimlaydim.
ikindim daha cok ikin dedi ve kizim dogdu.2 dk surdu galiba sonra ufak yirtiklarimi dikti ve 10dk sonra disardaydim..
İnşallah meltem en kısa sürede kendi gelir bade hm meltem eşinle hafta sonu yakın bir köye git taraktöre felan bin diyesim geliyor hopla zıpla ama boşver allah korusun sen iyimi bekle kordon kopar felan hayırlısıyla bekle senMuayeneden ciktik tatlm. Ne sanci var ne acilma ne de kanala inmiş
Dr 41 den sonra bekleme taraftarı değil, allahım bu hafta gelsin lütfen bu kiz.
Ay dönümü ne canm? Hatrlayamadim.
Sütün emme refleksi oldukça gelir sağmaya çalış boşta olsa emzirKizlar sutum gelmiyoaz geliyodu simdi hic yok simdi sma mamasi aldik ona baslicam herobaby yaramadi ogluma sutumde gelmeyince sma yi bizde deneyelim dedik ins sever oglum
canım ya üzülme daha iki koca gün var önünde sen bolca squat hareketi yap belki işe yarar benim rahi,m ağzı açılmasını bu hareket hızlandırdı hem sezaryen ke gelsin önemseme çok sğlıklı olsun da nasıl olursa olsun bak topic de kızlar öyle doğum yaptı hepsinin bebeğide gayet sağlıklı sıkma canını bebeğin rahat ve mutlu demek ki annesin karnındaDoktorum en son cuma cumartesi pazar doğum gerçekleşmezse pazartesi aç olarak gelmemi ve öğleden sonra sezaryena alacağını söyledi. Cuma geçti zaten.
Evet canım bu dediklerini biliyorum. Çok haklısın Türkiye'de maalesef öyle
Fakat benim doktorum normal doğumu destekleyen biri. Şimdiye kadar hiç sezaryen lafı etmedi. Günüm geçse bile bekleme taraftarıydı, sonra da suni sancı tercih ediyordu. Fakat suyumun azalması, günümün geçmesi, sancının ve açılmanın hiç olmaması olunca yine de 4 gün bekleyip sonra sezaryen dedi.
benim bebeğim emerken boşta kalan memeden çok akıyor eğer göğüs pedi olmazsa hep ıslak olurdum üstüm başımBak bende arkadasa katılıyorum hem doktorumun verdigi tamamen dogal krem aldım hem de lansinoh kremden aldım ama sadece birkaç kez kullandım o da keyfi tamamen göğsün yara olmaması doğru emzirme yöntemiyle ve göģsun kuru tutulmasıýla ilgili göģüs pedini ihmal etmeyin muhakkak göğsünüzde kalsın farkinda olmadan bi bakıyosunuz ki sütünüz akmış
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsinizKızlar dün hastaneden tabucu oldum ama bebeğim sarilik oldu sutum azbirde karnımdayken dıskısini yemis kuveze aldilar Bebeğimi çok.üzüldüm süt sagip hastaneye goturcem, bir kaç gün bebeğimdenn ayrı kalacam rabbim inş sağlıklıca tekrar kucağına almami nasip eder,doğum yapan arkadaşlara allah anali büyütsün diyorum
Meltem benim kız kardeşimde 42 doğurdu suniyle normale zorladılar bebeği kak yapmış usg de görmemişti dr beşgün yatış yapmışlardı pztesi dr bu konuyu bir sor istersen kakası görünüyormu anlıyorlarmıDoktorun bebeğin kaka yaptiğini fark etmemiş mi cnm?
Bir git istersen hastaneye nst ye felan girersinKızlar kasılmalarım var haber vermeli miyim dr a?Sancı hissetmiyorum kasılma sadece ama düzene giriyor sanki
bu test bozuk bence sen yenisini yap ne garip bir ey olmuş öyleEki Görüntüle 1715418 kizlar bakin hamilemiyim
Acıkliğin var mi aslıcım ?Kızlar bende şimdi dr geldim 25 araliga kadar beklicez gelmezse suni sanci veririz dedi.yuruyusu biraktirdi sola yatip dinleneceksin dedi.suyu herseyi normal sancim hic yok
Benm dr kaka ihtimaline karşi 2 günde bi kontrole cagrdiYok cnm etmemiş demekki etseydi sezeryanla hemen alırlardı
Bu tesste güvenme canım sorun var gibi yenisi al dene pebelik yanıltıyor tek çizgi gibi en iyisi yenileEki Görüntüle 1715418 kizlar bakin hamilemiyim
Burdaki arkadaşlar eğilme hareketleri merdiven inip cikiyolardi hurma yiyen vardi denedinmi bunlari iyi gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?