Benim suyum baya bi geldi çok şaşırdım öyle beklemiyordum bir karede olup bitmedi. Aralıklarla 5-6 kez boşaldı. Sizinki muayeneden de olabilir nisan da olabilir. Sancıyi beklemek gerek sanırım. Allah kolaylaştırsin.Benm senden farkli sadece suyum gelmedi ama eve gelince ic camasirimda kan vardi cok az degistrdm gene azcik gelmis ama baska sivi gelmedi acaba vajinal muayeneden dolayi mi yoksa nisan fln degildir dimi ilk olinca bileniyorum nasil oluyo
Galiba benmkisi muayenden oldu su falN gelmedi sonrA hayrlisiyla gelir insallah bebisler saglikla sihhatleBenim suyum baya bi geldi çok şaşırdım öyle beklemiyordum bir karede olup bitmedi. Aralıklarla 5-6 kez boşaldı. Sizinki muayeneden de olabilir nisan da olabilir. Sancıyi beklemek gerek sanırım. Allah kolaylaştırsin.
Tatlm bnm cok sevindm gozun aydin darisi ins bizim basimiza ins meltemde bi dogurur la ondn vok,bn gerildmKızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
gülaycım canım nasıl oldun canım ne zaman çıkacakmışsın hastanedenMerhaba kızlar nasilsiniz hepinizi merak ediyorum ne alemdesiniz umarim hersey yolundadir.
Biz hala hastanedeyiz tedaviye devam carsamba cikarim insallah
Ne hayaller kurmuştum iki gün kalip cikacaktik bebeğimle.neyse sonu selamet olsun insallah
Bu arada kimler dogurdu bakalim
Cok sevindim herseyin istedigin gibi olmasinaKızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
Cok sevindim:) gozun aydin. Allah anali babali buyutsun. insallah bizde en kisa zamanda kavusuruz bebeklerimize hayirlisiyla...Kızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
Rezene cayinj denedin mi leylacimgülaycım canım nasıl oldun canım ne zaman çıkacakmışsın hastaneden
Kızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
Her aksam bir cay kasigi rezene veriyorum cnm kendimde bir cay bardagi iciyorumDogum yapan kizlar,bebege gaz yapnamasi icin neler yemiyorsunuz bekere dikkat ediyorsunuz
Kivircik salatasi bulgur pilavi mercimek yemiyorum baya gaz yapiyomus bunlarDogum yapan kizlar,bebege gaz yapnamasi icin neler yemiyorsunuz bekere dikkat ediyorsunuz
bende kendime kıyamadım ya o yüzden ebe ye izin vermedimAyy kıyamam ben sana
evet pınar 3 gündür içiyorum ama nafile sadece banyo iyi geldi gibi ama içmeye devam ediyorum süt te arttırıyormuş ama kararınd aiçinceRezene cayinj denedin mi leylacim
bende ilk bebeğimi kaybetmiştim hala aklıma gelince çok üzülüyorum ama şimdi gayet sağlıklı bir bebeğim var diyorum çok şükür ki ama çok üzücü gerçektenBenimkinin kalbi durmuştu üç aylıkken, çok dikkat ettiğim halde kaybedince ben ikinci hamileliğimde Allah'a emanet kısmet dedim :) 2 aylık hamileyken 24 saat uçup Küba'ya gittim :) döndüm tüm yazı denizde teknede geçirdim çok hareketli ..: ama gel gör ki kilo almanın önüne geçemedim :) benim oğlan biraz iri 4 kiloyu geçecek diyor dr. Yanı bence her hamilenşn alması gereken bir kilo var ve bunu her şartta alıyoruz :))
baharatlı yiyecekler, kuru bakliyat, kış sebzeleri maalesef iyecek çok az şey var sürekli aynı şeyleri yemekten bıktım patates bezelye çorba proteinli gıdalar her sabah halen daha yumurta ıyykk bıktım bu arada yumurtadan başka neler yenilir tavsiyelere açığımDogum yapan kizlar,bebege gaz yapnamasi icin neler yemiyorsunuz bekere dikkat ediyorsunuz
cok cikmiyodu 30 arada 50 falan ama pazartesi 60 70 gördu senin nazil cikiyo sanciPekş nst de sancin cıkıyo muydu halimecim? Bende sanci manci cıkmıyo hiç
Allah beterinden korusun, o yavrular zaten melekti bu dünyaya ait değildi bence... Allah kimseye yaşatmasın, dünyaya gelen evlatlarımıza sağlık , uzun ömür versin...bende ilk bebeğimi kaybetmiştim hala aklıma gelince çok üzülüyorum ama şimdi gayet sağlıklı bir bebeğim var diyorum çok şükür ki ama çok üzücü gerçekten
Canim ben kahvaltida kiyma kavuruyorum bazende mantar kizartiyorum ozellikle mantarda cok protein carbaharatlı yiyecekler, kuru bakliyat, kış sebzeleri maalesef iyecek çok az şey var sürekli aynı şeyleri yemekten bıktım patates bezelye çorba proteinli gıdalar her sabah halen daha yumurta ıyykk bıktım bu arada yumurtadan başka neler yenilir tavsiyelere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?