2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benm senden farkli sadece suyum gelmedi ama eve gelince ic camasirimda kan vardi cok az degistrdm gene azcik gelmis ama baska sivi gelmedi acaba vajinal muayeneden dolayi mi yoksa nisan fln degildir dimi ilk olinca bileniyorum nasil oluyo
Benim suyum baya bi geldi çok şaşırdım öyle beklemiyordum bir karede olup bitmedi. Aralıklarla 5-6 kez boşaldı. Sizinki muayeneden de olabilir nisan da olabilir. Sancıyi beklemek gerek sanırım. Allah kolaylaştırsin.

Galiba benmkisi muayenden oldu su falN gelmedi sonrA hayrlisiyla gelir insallah bebisler saglikla sihhatle

Tatlm bnm cok sevindm gozun aydin darisi ins bizim basimiza ins meltemde bi dogurur la ondn vok,bn gerildm

Hic sancim kalmadı. Artık su da gelmiyor. Ne olacak böyle bilmiyorum. Kendi sancı mi beklemeyip suni sancı mi istesem yoksa sabaha kadar beklesem mi kararsizim. Boşuna mi bekliyoruz acaba

gülaycım canım nasıl oldun canım ne zaman çıkacakmışsın hastaneden

Cok sevindim herseyin istedigin gibi olmasina

Cok sevindim:) gozun aydin. Allah anali babali buyutsun. insallah bizde en kisa zamanda kavusuruz bebeklerimize hayirlisiyla...

Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsunn :)

bende ilk bebeğimi kaybetmiştim hala aklıma gelince çok üzülüyorum ama şimdi gayet sağlıklı bir bebeğim var diyorum çok şükür ki ama çok üzücü gerçekten

Dogum yapan kizlar,bebege gaz yapnamasi icin neler yemiyorsunuz bekere dikkat ediyorsunuz
baharatlı yiyecekler, kuru bakliyat, kış sebzeleri maalesef iyecek çok az şey var sürekli aynı şeyleri yemekten bıktım patates bezelye çorba proteinli gıdalar her sabah halen daha yumurta ıyykk bıktım bu arada yumurtadan başka neler yenilir tavsiyelere açığım

bende ilk bebeğimi kaybetmiştim hala aklıma gelince çok üzülüyorum ama şimdi gayet sağlıklı bir bebeğim var diyorum çok şükür ki ama çok üzücü gerçekten
Allah beterinden korusun, o yavrular zaten melekti bu dünyaya ait değildi bence... Allah kimseye yaşatmasın, dünyaya gelen evlatlarımıza sağlık , uzun ömür versin...

Merhabalar. Ben yeni katildim araniza. Benim gibi henuz dogum yapmamis olanlara saglikli, hayirli dogumlar diliyorum. 39.hafta bitti bugun ama muayenede ne sanci cikti ne acilma. Bir de bebek iri oldugundan (ultrason olcumlerine gore 4600 kg) 40.haftanin bitimine sezaryen tarihi verdi dr. Bu sure zarfinda agrilarin baslasa bile normali tavsiye etmiyorum dedi olasi komplikasyonlara karsin. Sizce normali denemeli miyim yine de:/

Canim ben kahvaltida kiyma kavuruyorum bazende mantar kizartiyorum ozellikle mantarda cok protein car

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…