2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
rica ederim canım inşallah o an da paniklemeden atlatırız hepsini. belden başlayıp karnın alt tarafına yayılan ağrıymış gerçek doğum ağrısı.

Ben de iki ay önce bebeğimi kaybetmiştim, kendimi hiç yemeğe vermedim hatta oldukça az yiyordum ama sonuç seninle aynı :) demek ki bir sebebi var :) sağlıkla doğsunlar da veririz
Onlarla inşallah öte dünyada tanisicaz. Kalp atışlarını duyduğum için ben çok kotu olmuştum. Bayağı depresyona girdim kimseyle konusmuyodum filan oglusuma hamile kaldığımı öğrenene kadar öyle devam etti ogrenincede korkudan ilk 5 ay yattım o yüzden kilo aldım. İlk kaybimda herkes otobüslere vs bindiğin için oldu dedi calisiyodum o zaman bunda çok stres oldum yattım hep sonrasında da alıştığım için evde olmaya benim çıkasım gelmedi boyle oldum gören ikiz mi diyor simdi

Hadi inş canm ya, kendiliğinden gelsin artık şu bebeler

Sezeyan olan arkadaşlar kaçıncı haftada oldunuz.Doktorum cuma gününe gün verdibirkaç gün daha kalsın istermisin dedi bende siz bilirsiniz dedim.Neyse suyun sınırda alalim, akciğer iğnesi vurduk değil mi dedi.Erken mi ki öyle dedi kafama takıldı

Merhaba kızlar nasilsiniz hepinizi merak ediyorum ne alemdesiniz umarim hersey yolundadir.
Biz hala hastanedeyiz tedaviye devam carsamba cikarim insallah
Ne hayaller kurmuştum iki gün kalip cikacaktik bebeğimle.neyse sonu selamet olsun insallah
Bu arada kimler dogurdu bakalim

Ben mama vermiyorum canim bide hergun 4-5cay kasigi da su veriyorum.sut icinde hergun boza,tahin helvasj,hurma ve rezeneli kimyon cayi tuketiyorum bi dene bence

Ben mama vermiyorum canim bide hergun 4-5cay kasigi da su veriyorum.sut icinde hergun boza,tahin helvasj,hurma ve rezeneli kimyon cayi tuketiyorum bi dene bence
Mama vermiyosan su vermene gerek yok canim süt su yerine de geciyo ama mama verenler mutlaka su vermesi lazim

meltemcim belki bade bebek geç döllenmedir kuzum sıkma canını dr en en iyisini bilir risk görseydi artık sezeryan yapalım derdi demekki bade bebeğin rahatı yerinde
aaaa folik sonunda süperrr güzel haberler ver betülcüm folik sağlıkla güzel haberlerini bekliyorum
@Aylininannesi emelcim doğum yapmışsın canımmm çok tebrik ederim sağlıkla gelmiş bebeğin darısı bekleyenlerin başına
huzurluvemutlu canım nasıl oldun sezaryen olacaktın bugün güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla kavuş bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…