rica ederim canım inşallah o an da paniklemeden atlatırız hepsini. belden başlayıp karnın alt tarafına yayılan ağrıymış gerçek doğum ağrısı.Evet ordandan bakiyorum canım burda da dogum yapan arkadaslarimiz var belki ayni şeyleri yasamislardir diye sordum hastaneyi aradim ebeyle görüştüm su, kanama, sancilar 5 dk bir olursa gel dedi benim su an agrim gecti sagol canım ilgine
Onlarla inşallah öte dünyada tanisicaz. Kalp atışlarını duyduğum için ben çok kotu olmuştum. Bayağı depresyona girdim kimseyle konusmuyodum filan oglusuma hamile kaldığımı öğrenene kadar öyle devam etti ogrenincede korkudan ilk 5 ay yattım o yüzden kilo aldım. İlk kaybimda herkes otobüslere vs bindiğin için oldu dedi calisiyodum o zaman bunda çok stres oldum yattım hep sonrasında da alıştığım için evde olmaya benim çıkasım gelmedi boyle oldum gören ikiz mi diyor simdiBen de iki ay önce bebeğimi kaybetmiştim, kendimi hiç yemeğe vermedim hatta oldukça az yiyordum ama sonuç seninle aynı :) demek ki bir sebebi var :) sağlıkla doğsunlar da veririz
kaç kg aldın canım.Benimde mide Bulantim çoktu tatlı bisey yiyemiyodum ama maşallah topaç gibiyim
Hakkimizda hayirlisi olsun canım Rabbim insaAllah bizlerede kolay normal doğum nasip etsinrica ederim canım inşallah o an da paniklemeden atlatırız hepsini. belden başlayıp karnın alt tarafına yayılan ağrıymış gerçek doğum ağrısı.
Ben de öyle yaptım. Başka doktora gittim, muayene etmedi bile; biz çatı muayenesini doğum başlayınca yapıyoruz dedi. Dogurup doguramayacagin ancak doğum başlayınca belli olur dedi. O değil de, ben buraya yazdıktan sonra nst em iyi çıkmadı, serum takıldı, serum giderken benim ağrım başladı. Sonra nstde de sancı çıktı. Ebe baktı, açıklık yok... açıklık olmayınca eve yolladılar :) ama bu sancı devam edecek gibi... sabaha açıklığım da olur belki
Biz burazdan tuzluycazKIZLAR bebek tuzlama konusunda ne düşünüyorsunuz??
Ben mama vermiyorum canim bide hergun 4-5cay kasigi da su veriyorum.sut icinde hergun boza,tahin helvasj,hurma ve rezeneli kimyon cayi tuketiyorum bi dene benceSütüm az geliyor heralde canım mamaya başladım mamamın üzerinde yazan ölçüde uymaya çalışıyorum acaba onu da mı artırSam her bebek aynı değil sonuçta bilemedim bi de sen mama veriyor musun mama veren bazı anneler arada su damlatıyolarmış ağzına ben de mi versem Of çok cahilim
Sor cnm valla ole oldu suyu bitince imza aldilr sezeryana girdi bebegin kafasi sivri cikti zorlanmktn cok sukur duzeldiGercekten mi
Olay o noktaya gelsin de her detayı sorarım doktoruma.
inananlardansınıZ yani :) bana da annem dedi doktora sor diye ama bana pek mantıklı gelmiyorBiz burazdan tuzluycaz
Benim bebegimin kafasida oyleydi cok sukur 1 haftada duzeldi cok sukurSor cnm valla ole oldu suyu bitince imza aldilr sezeryana girdi bebegin kafasi sivri cikti zorlanmktn cok sukur duzeldi
Açıklığım yokmuş, eve yolladılar beniHadi inş canm ya, kendiliğinden gelsin artık şu bebeler
Mama vermiyosan su vermene gerek yok canim süt su yerine de geciyo ama mama verenler mutlaka su vermesi lazimBen mama vermiyorum canim bide hergun 4-5cay kasigi da su veriyorum.sut icinde hergun boza,tahin helvasj,hurma ve rezeneli kimyon cayi tuketiyorum bi dene bence
meltemcim belki bade bebek geç döllenmedir kuzum sıkma canını dr en en iyisini bilir risk görseydi artık sezeryan yapalım derdi demekki bade bebeğin rahatı yerindeAylin normal doğum yapti, folık hastanede brazdan yapar, huzurluvemutlu da bugun sezeryan olacaktİ
Dun gece sanci ike uyandim, 2 ile 5 arasi yarm saatte 5-6 sanci girdi cıkti, uyudum uyannca bişeym kalmamişti, bugun doktora gttk, 1 cm acilmam varms ama yetersz dedi doktorum, bakalim leylos ya bı umut oldu bana bu minik şeyler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?