başakcım sağlıkla büyüt sen doğum yapmışsın yeni gördüm kuzura bakma bebekle ilgilenirken çoğu şeyi kaçırıyorum artkCanım dr dinle bende inatlastim illa suni diye bebek kanal girmediği halde aldım suni yi bebek iyice yukarı çıktı boşuna sanci yedim gerçi o da etki etmedi ağrım olmadi
bende suyum geldiğinde ilk şişman bir ebeye denk geldim tombul tombul kocaman elleri vardı ciyakladım resmen muayene olmayacağım diye kadın doktoruma söyledi bana işzin vermediş diye dr sonra bana sordu niye diye açıkça ebe gittikten sonra söyledim adamcağız nasıl güldü yaa ama canı acıyan biziz kimsenin umurunda olmuyorsunCanım doktor kadar ebe de önemli. Ben gittiğimde Fatma Ebe vardı. O yapıyodu çatı muayenesi saat başı. İnan hiç acıtmadı. Yalnız kotu haber Ümit Hoca arada uğruyor. Başka Bi doktor ilgileniyor doğum boyunca. Sonra Fatma Ebenin mesaisi doldu. Başka Bi ebe geldi. Adını bile unutmuşum. Sinir etti. Bi o sokuyo bi diğer doktor. En sonunda bağırdım. Sen bakıyosan o niye bakıyo, o bakıyosa sen ne işe yarıyorsun diye. Ger ger gerdiler beni. O kadar zor açıldım ki bunlara sinirlenmekten. Umarım Fatma Ebe'ye denk gelirsin cnm. O bir melek bence...
Hayırlisi olsun canm, senn en azından sancin var Bende o da yokAçıklığım yokmuş, eve yolladılar beniama hala sancım var, gece tekrar hastaneye gitme ihtimalim büyük...
meltemcim belki bade bebek geç döllenmedir kuzum sıkma canını dr en en iyisini bilir risk görseydi artık sezeryan yapalım derdi demekki bade bebeğin rahatı yerinde
aaaa folik sonunda süperrr güzel haberler ver betülcümfolik sağlıkla güzel haberlerini bekliyorum
@Aylininannesi emelcim doğum yapmışsın canımmm çok tebrik ederim sağlıkla gelmiş bebeğin darısı bekleyenlerin başına
@huzurluvemutlu canım nasıl oldun sezaryen olacaktın bugün güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla kavuş bebeğine
meltemcim cumadan sonra bekleme artık kuzum al bade yi kucağına ohh son güne kadar beklemiş olacak ne güzel için rahat etsin ama umarım cumaya kadar doğum olur meltem folik de bizim tarafa geçti sen nilay esmer diloşanne aylamı kaldı doğum yapmayanBu cmt artık 41 doluyo ve beklemek istersem doktorum imza isteyecekben de kararsizim, İnşallah kendi kendine gelir de cmt ye kadar, ben de ikilemde kalmam ne yapayım die.
Kızlardan haber gelmedifolıkten de huzurluvemutlu dan da.
canım benim en yakın arkadaşım sıfır sancıyla 4 cm açıklık olmuştu ve nıormal doğum yaptı bence sen bade bebekle inatlaşıyorsun sen kızınla yine konuş meltemcim ikna et bakalım her seferin öyle ikna oldu bade bebek :)Pekş nst de sancin cıkıyo muydu halimecim? Bende sanci manci cıkmıyo hiç
Benimkinin kalbi durmuştu üç aylıkken, çok dikkat ettiğim halde kaybedince ben ikinci hamileliğimde Allah'a emanet kısmet dedim :) 2 aylık hamileyken 24 saat uçup Küba'ya gittim :) döndüm tüm yazı denizde teknede geçirdim çok hareketli ..: ama gel gör ki kilo almanın önüne geçemedim :) benim oğlan biraz iri 4 kiloyu geçecek diyor dr. Yanı bence her hamilenşn alması gereken bir kilo var ve bunu her şartta alıyoruz :))Onlarla inşallah öte dünyada tanisicaz. Kalp atışlarını duyduğum için ben çok kotu olmuştum. Bayağı depresyona girdim kimseyle konusmuyodum filan oglusuma hamile kaldığımı öğrenene kadar öyle devam etti ogrenincede korkudan ilk 5 ay yattım o yüzden kilo aldım. İlk kaybimda herkes otobüslere vs bindiğin için oldu dedi calisiyodum o zaman bunda çok stres oldum yattım hep sonrasında da alıştığım için evde olmaya benim çıkasım gelmedi boyle oldum gören ikiz mi diyor simdi
bende suyum geldiğinde ilk şişman bir ebeye denk geldim tombul tombul kocaman elleri vardı ciyakladım resmen muayene olmayacağım diye kadın doktoruma söyledi bana işzin vermediş diye dr sonra bana sordu niye diye açıkça ebe gittikten sonra söyledim adamcağız nasıl güldü yaa ama canı acıyan biziz kimsenin umurunda olmuyorsun
Meltem benim drda en son 41+3 kadar bekleriz dedi ama imza falan demediBu cmt artık 41 doluyo ve beklemek istersem doktorum imza isteyecekben de kararsizim, İnşallah kendi kendine gelir de cmt ye kadar, ben de ikilemde kalmam ne yapayım die.
Kızlardan haber gelmedifolıkten de huzurluvemutlu dan da.
Maşallah maşallah dinlen şimdi taze anne ama aklımız sende rahat olduğum ilk an bekliyoruz hikayenizi :)Kızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
Hiiiiiii aklımmm sendeydiii çok şükür BetülcümmKızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
Şükürler olsunnnnnnnKızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
Aynen bende ne derlerse desinler biz oluşumla gezer tozar veririz diyorum kendime telkinle kilo verenlerden olucaz :)Benimkinin kalbi durmuştu üç aylıkken, çok dikkat ettiğim halde kaybedince ben ikinci hamileliğimde Allah'a emanet kısmet dedim :) 2 aylık hamileyken 24 saat uçup Küba'ya gittim :) döndüm tüm yazı denizde teknede geçirdim çok hareketli ..: ama gel gör ki kilo almanın önüne geçemedim :) benim oğlan biraz iri 4 kiloyu geçecek diyor dr. Yanı bence her hamilenşn alması gereken bir kilo var ve bunu her şartta alıyoruz :))
Gözün aydınnnn, sağlıkla büyüt oğlunu :))kızlar dualarınız için teşekkür ederim. 12.12.15 te normal doğumla oğlumu kucağıma aldım.
Hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun darisi bizim basimizaKızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
Gozunuz aydın Allah anali babalı büyütsünKızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?