2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım dr dinle bende inatlastim illa suni diye bebek kanal girmediği halde aldım suni yi bebek iyice yukarı çıktı boşuna sanci yedim gerçi o da etki etmedi ağrım olmadi
başakcım sağlıkla büyüt sen doğum yapmışsın yeni gördüm kuzura bakma bebekle ilgilenirken çoğu şeyi kaçırıyorum artk

bende suyum geldiğinde ilk şişman bir ebeye denk geldim tombul tombul kocaman elleri vardı ciyakladım resmen muayene olmayacağım diye kadın doktoruma söyledi bana işzin vermediş diye dr sonra bana sordu niye diye açıkça ebe gittikten sonra söyledim adamcağız nasıl güldü yaa ama canı acıyan biziz kimsenin umurunda olmuyorsun

Bu cmt artık 41 doluyo ve beklemek istersem doktorum imza isteyecek ben de kararsizim, İnşallah kendi kendine gelir de cmt ye kadar, ben de ikilemde kalmam ne yapayım die.

Kızlardan haber gelmedi folıkten de huzurluvemutlu dan da.

meltemcim cumadan sonra bekleme artık kuzum al bade yi kucağına ohh son güne kadar beklemiş olacak ne güzel için rahat etsin ama umarım cumaya kadar doğum olur meltem folik de bizim tarafa geçti sen nilay esmer diloşanne aylamı kaldı doğum yapmayan

Pekş nst de sancin cıkıyo muydu halimecim? Bende sanci manci cıkmıyo hiç
canım benim en yakın arkadaşım sıfır sancıyla 4 cm açıklık olmuştu ve nıormal doğum yaptı bence sen bade bebekle inatlaşıyorsun sen kızınla yine konuş meltemcim ikna et bakalım her seferin öyle ikna oldu bade bebek :)

Benimkinin kalbi durmuştu üç aylıkken, çok dikkat ettiğim halde kaybedince ben ikinci hamileliğimde Allah'a emanet kısmet dedim :) 2 aylık hamileyken 24 saat uçup Küba'ya gittim :) döndüm tüm yazı denizde teknede geçirdim çok hareketli ..: ama gel gör ki kilo almanın önüne geçemedim :) benim oğlan biraz iri 4 kiloyu geçecek diyor dr. Yanı bence her hamilenşn alması gereken bir kilo var ve bunu her şartta alıyoruz :))

Ayy kıyamam ben sana

Meltem benim drda en son 41+3 kadar bekleriz dedi ama imza falan demedi

Maşallah maşallah dinlen şimdi taze anne ama aklımız sende rahat olduğum ilk an bekliyoruz hikayenizi :)

Hiiiiiii aklımmm sendeydiii çok şükür Betülcümmnasıl mutlu oldummm kavuştun oğlunagözünüz aydın olsun!sağlıkla büyütün Ali'yi

Şükürler olsunnnnnnn Çok duygulandım, Allah hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin arkadaşım üçünüze hep birlikte...

Aynen bende ne derlerse desinler biz oluşumla gezer tozar veririz diyorum kendime telkinle kilo verenlerden olucaz :)

Hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun darisi bizim basimiza

Gozunuz aydın Allah anali babalı büyütsün

Bugün dr randevum vardı..

Açılma yok, bebeğin kafası hala mobil, sancım yok... Kilosu artmaya devam ediyor, kafası malum büyük :)
Haftaya pazartesi tekrar kontrole çağırdı, durum hala aynı devam ederse o Zaman duruma göre konuşuruz ama hiçbir belirti olmazsa Çarşamba günü suni sancı için yatışını yaparız büyük olasılıkla dedi... Beklemeye devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…