2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Günü en ilerde olan da benm

Evet gercekten herşeyi oyle oldu, son anda, inş açikliğim da bi anda olur, soyle bi 3-4 cm olsa, kalanini dr halledecek inş

GöÜn aydin canm, allahım esirgesin, anadina babadina bağislasin miniği. Dualarinizdan bizleri de eksik etme

Hoşgeldin, durumumuz benziyor. Benim de bebeğim 4 üzeri kiloda, ultrasona göre 2 hafta ilerde (39 +2'yim şu an) kafası da 3 hafta ilerde :)) Ama benim doktorum bebek kaç kilo olursa olsun, kafası ne kadar büyük olursa olsun doğum başlayınca durumun ortaya çıkacağını söylüyor. Eğer doğum ilerlemez ve bebek zorlanırsa son çare sezaryen. Alacağımız tek önlem 40 bittikten bir süre sonra bir tarihte suni sancı ile doğumu başlatmak dedi. ( o da bebek ultrasona göre artık 42'yi bitirmiş olacak)
Yanı sorunun cevabı :) Ben normal doğum istediğim için deneyeceğim, doktorum da benimle aynı fikirde... (Tabii herşey şunan olduğu gibi sağlılıklı devam ederse)

Gözün aydın canm, inş bana da kısmet olur da ben de buraya güzel bi normal doğum hikayesi yazarin.
Canim eger seni zorliyicaksa ki ben aci esigi yuksek biriyim benim tahammul sinirim kalmadi. Ama tabiki herseye ragmen normal dogumun rahatligi bir baska rabbim sanada insallah normal dogum nasip etsin meltemcim :) icinde cikma anini herkesin yasamasini isterim o dunyaya gelen bebegin ve bence annenin tekrar dogmasi gibi anlatilamaz bir duygu :) dualarimdasin :)

Gercrkten cok duygulandim canim cokta sevindim sende bebeğini kucağına aldın sonunda Cok şükür
Allah anali babali saglikla büyütsün inşallah

gülaycım canım nasıl oldun canım ne zaman çıkacakmışsın hastaneden
çarşambaya kadar beklicem canim carşambada olabilir persembede Cikişim.
Ben daha iyiyim canim sadece biraz duygusalim herseye ağlar oldum yine Lohusalik sanirim
meltemcivil canim seninde doğum yakin hadi biran önce badişi doğur saglikla
Assolistim badişim:))
huzurluvemutlu Canim doğurdun mu Yada
Ne zaman doğuracaksin güzel haberlerini bekliyorum

Bugün sezeryanla aldım bebeğimi kucağıma cok guzel bir duygu gerçekten
Ama bu Ağrı'lar vs cok kotu eskisi gibi olabilecek miyim acaba

Kızlar doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun yapacak olsnlarada tez zamanda sağlıklı normal doğum dilerim sutu olmayan arkadaşlar bolbol su için eczaneden vitamalt ve humana Steel tea süt arttırıcı çay var alıp için yararını görürsünüz birde ben kuru üzüm vevkayısı kurusunu hoşaf yapıp içiyorum bilginize iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…