- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Icine kimyon tohumuda koyacaksin canim,hatta yemeklerede kimyon koyarsan fazini aliyormus yemde kimyon sutun kalitesini arttiriyormysevet pınar 3 gündür içiyorum ama nafile sadece banyo iyi geldi gibi ama içmeye devam ediyorum süt te arttırıyormuş ama kararınd aiçince
Göğüs uçlarımın açısından 2 saatte bir zor emziriyorum çok dengesiz bazen daha uzun ya da kısa mamayı da 3 saatte bir 60 ml veriyorumEé
Canim kaç cc veriyorsun ki mama?bir de kendin kaç saate bir emziriyorsun
meltemcim cumadan sonra bekleme artık kuzum al bade yi kucağına ohh son güne kadar beklemiş olacak ne güzel için rahat etsin ama umarım cumaya kadar doğum olur meltem folik de bizim tarafa geçti sen nilay esmer diloşanne aylamı kaldı doğum yapmayan
Evet gercekten herşeyi oyle oldu, son anda, inş açikliğim da bi anda olur, soyle bi 3-4 cm olsa, kalanini dr halledecek inşcanım benim en yakın arkadaşım sıfır sancıyla 4 cm açıklık olmuştu ve nıormal doğum yaptı bence sen bade bebekle inatlaşıyorsun sen kızınla yine konuş meltemcim ikna et bakalım her seferin öyle ikna oldu bade bebek :)
GöÜn aydin canm, allahım esirgesin, anadina babadina bağislasin miniği. Dualarinizdan bizleri de eksik etmeKızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
İşte her dr un farkli prosedürü var tatlim.Meltem benim drda en son 41+3 kadar bekleriz dedi ama imza falan demedi
1-2-5cok cikmiyodu 30 arada 50 falan ama pazartesi 60 70 gördu senin nazil cikiyo sanci
Hoşgeldin, durumumuz benziyor. Benim de bebeğim 4 üzeri kiloda, ultrasona göre 2 hafta ilerde (39 +2'yim şu an) kafası da 3 hafta ilerde :)) Ama benim doktorum bebek kaç kilo olursa olsun, kafası ne kadar büyük olursa olsun doğum başlayınca durumun ortaya çıkacağını söylüyor. Eğer doğum ilerlemez ve bebek zorlanırsa son çare sezaryen. Alacağımız tek önlem 40 bittikten bir süre sonra bir tarihte suni sancı ile doğumu başlatmak dedi. ( o da bebek ultrasona göre artık 42'yi bitirmiş olacak)Merhabalar. Ben yeni katildim araniza. Benim gibi henuz dogum yapmamis olanlara saglikli, hayirli dogumlar diliyorum. 39.hafta bitti bugun ama muayenede ne sanci cikti ne acilma. Bir de bebek iri oldugundan (ultrason olcumlerine gore 4600 kg) 40.haftanin bitimine sezaryen tarihi verdi dr. Bu sure zarfinda agrilarin baslasa bile normali tavsiye etmiyorum dedi olasi komplikasyonlara karsin. Sizce normali denemeli miyim yine de:/
benim ikinci doğumum olduğu için ilkinde miyom da almışti ondan bunu normal yapamadimsenn neden kesın sezeryan tatlm?
1-2-5arada da 2 ya da 3 tane 25 normal doğumu bu kadar istiyorsan bence mutlaka dene suni yi bile kabul et çünkü içinde kalacak gibi bır de doktorundan Rahmi uyarmasını istesen doğumu baslatabiliyor.membran mi öyle bişey deniyor.
bence suni sancı bile teklif etse kabul et çünkü normal doğumu çok istiyorsun içinde kalacak gibi birde Rahmi uyarmasını istesen doğumu baslatabiliyor.membran. mi bişey deniyor buna .1-2-5arada da 2 ya da 3 tane 25
Dr.suni sanci vermeyi.düşünüyordu mu yoksa direk sezeryan mi olcan1-2-5arada da 2 ya da 3 tane 25
Canim eger seni zorliyicaksa ki ben aci esigi yuksek biriyim benim tahammul sinirim kalmadi. Ama tabiki herseye ragmen normal dogumun rahatligi bir baska rabbim sanada insallah normal dogum nasip etsin meltemcim :) icinde cikma anini herkesin yasamasini isterim o dunyaya gelen bebegin ve bence annenin tekrar dogmasi gibi anlatilamaz bir duygu :) dualarimdasin :)Gözün aydın canm, inş bana da kısmet olur da ben de buraya güzel bi normal doğum hikayesi yazarin.
Gercrkten cok duygulandim canim cokta sevindim sende bebeğini kucağına aldın sonunda Cok şükürKızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
çarşambaya kadar beklicem canim carşambada olabilir persembede Cikişim.gülaycım canım nasıl oldun canım ne zaman çıkacakmışsın hastaneden
Ben mama veriyorum canım ne kadar su vermeliyim ?Mama vermiyosan su vermene gerek yok canim süt su yerine de geciyo ama mama verenler mutlaka su vermesi lazim
Çok şükür gözün aydın cnmKızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleaydın yen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
Çörekotu kaynatıp verebilirsin cnmDogum yapan kizlar,bebege gaz yapnamasi icin neler yemiyorsunuz bekere dikkat ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?