2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kırmızı Mercimek çorbası iyi dedilerek cnm peynir ye sütten uzak durun et balık yemeye devam

nasıl yani doğum yaptırmaya ümit hoca gelmiyor mu
bide canım evet fatma ebe çoookk tatlı bir kadın Allah razı olsun ondan . ama bir bayan vardı gece gitttiğimde afedersin hayvan gibi daavrandı bana. ha birde her alttan kontrolden önce o bir tane bir alet gbii birşy var onu sokup cıkarıp sonra elle kontrol yapıyor dimi ama her seferinde onu takıp cıkarıyor mu bilmiyorum yoksa direk elini mi sokuyor .
evet o gece bile bende gerildim doğurasım kactı ümit hocamın iyiliği sayesinde katlanıyroum yoksa doktor çook önemli ya o aksam ki doktor olsa herhalde dayanamazdım hiç bir şey e . birde birşey sorucam sancıyı doüumhanede mi gecirdin yoksa önce odaya aldılar sonra yaklaşınca mı doğum haneye alıyorlar o içerdeki

bence suni sancı bile teklif etse kabul et çünkü normal doğumu çok istiyorsun içinde kalacak gibi birde Rahmi uyarmasını istesen doğumu baslatabiliyor.membran. mi bişey deniyor buna .

Membran ne bilmiyorum ama dün uyarmak için, elini baya içeri soktu, perine masaji yapalim falan dedi, resmen karnmda hssettm elini, inş işe yarar.

Evet canm cok istiyorum bakalim, allah razi olsun senden.

Pek ümidim yok ama inşallah gülom ya, bu hafta doğsa da ben de rahatlasam artık Bu kez de stres yaptikca sekerim yükseliyo

İnş sen de kısa zamanda evinde yavrularnn yanına gecersin tatlim, allahım bdaha boyle sıkıntilar yasatmasin sana.

masallah canm allah saglikla buyutmeyi nasip etsin darisi basimiza :)

Gunaydin kizlar...Ben bu sanci olayini anlamiyorum. dun gece 4 e kadar karnim agriyla beraber kasildi duzenli bir sekilde. wn son 10 dk da bire dustu. cok sevindim. sonra birden kesildi. ben sanirim sanciyi yanlis anliyorum. ama hic bu kadar da sık karnim sertlesip kasilmamisti. bunun anlami nedir?

Günaydın kızlar doğuran varmı dün giremedim kuafördü ağdaydı son hazırlıktı bir gün kaldı ve eksik bitmiyor bugünde temizlik yarın sabah oğlum kucağımda inşallah birde bu gece eşimle kavga ettim annem bizde malum salonda kızla beraber yatıyo kv bir gece bizde kalmıştı kızın odada bende doğumdan sonra bizde kalcak nede olsa diye nevresimini değiştirmedim kızın odası kv için hazır kızda anaanneyle yatıyor dün gece ben yine horladım eşim başladı söylenmeye horluyomuşum bilmem ne başka yerde yatıcakmışım ulan nerde yatıyım başka yatakmı bebek olunca napıcan diye söylendim kızda hiç yansıtmamıştım bebekliğinde ağlayınca başka yere gidiyordum çalışıyor diye ozaman ev müsaitti bu sefer gece dibine sokucam inadına sanki bilerek horluyorum gece gece sinirlerimi bozdu

Doğurdunmu canım gözün aydın hayırlısı olsun

inananlardansınıZ yani :) bana da annem dedi doktora sor diye ama bana pek mantıklı gelmiyor
Canım biz tuzladık ama öyle bol tuzla değil kv ler resmen tuza batıyor çocuğu ben kızımda izin vermedim sadace banyo suyuna bir iki fiske tuz koymuştuk birde bir iki damla gül suyu okadar benim kızıma bişey olmamıştı görümcemin oğlunu resmen avuç avuç tuzladı kv yanık tedavisi görmüştü ikincidede sadece bizim gibi yaptı kv

38+5yarın sezeryana giricem nasipse

Ben de bugun 40+2 yim. Dün akşam sancım vardı, nst de görünüyordu. Açıklık olmadığı için eve yolladılar. Ama sancım hala vardı, gece kesin tekrardan gideriz diye düşünmüştüm. Sonra gece 2-3 gibi ağrım azalır gibi oldu, uyudum ve sabah uyandım! Su anda da hiç sancım yok!! Yine doguramadım!

Gözün aydın cannım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…