Karnabahar lahana portakal mandalina ve maalesef kahve çikolata dan uzak dur cnmDogum yapan kizlar,bebege gaz yapnamasi icin neler yemiyorsunuz bekere dikkat ediyorsunuz
Kırmızı Mercimek çorbası iyi dedilerek cnm peynir ye sütten uzak durun et balık yemeye devambaharatlı yiyecekler, kuru bakliyat, kış sebzeleri maalesef iyecek çok az şey var sürekli aynı şeyleri yemekten bıktım patates bezelye çorba proteinli gıdalar her sabah halen daha yumurta ıyykk bıktım bu arada yumurtadan başka neler yenilir tavsiyelere açığım
nasıl yani doğum yaptırmaya ümit hoca gelmiyor muCanım doktor kadar ebe de önemli. Ben gittiğimde Fatma Ebe vardı. O yapıyodu çatı muayenesi saat başı. İnan hiç acıtmadı. Yalnız kotu haber Ümit Hoca arada uğruyor. Başka Bi doktor ilgileniyor doğum boyunca. Sonra Fatma Ebenin mesaisi doldu. Başka Bi ebe geldi. Adını bile unutmuşum. Sinir etti. Bi o sokuyo bi diğer doktor. En sonunda bağırdım. Sen bakıyosan o niye bakıyo, o bakıyosa sen ne işe yarıyorsun diye. Ger ger gerdiler beni. O kadar zor açıldım ki bunlara sinirlenmekten. Umarım Fatma Ebe'ye denk gelirsin cnm. O bir melek bence...
Benim de ayni sekilde, saclarimin arkasi sirilsiklam oluyor bazen. Bebege bir zarari olacagini dusunmuyorum. Lohusalik doneminde de cok terlendigini duymustum.Kızlar özellikle gece kan ter içinde kalıyorum varmı böyle sorun yaşayan bebeğe etki yapacak korkuyorum
bence suni sancı bile teklif etse kabul et çünkü normal doğumu çok istiyorsun içinde kalacak gibi birde Rahmi uyarmasını istesen doğumu baslatabiliyor.membran. mi bişey deniyor buna .
Dr.suni sanci vermeyi.düşünüyordu mu yoksa direk sezeryan mi olcan
Canim eger seni zorliyicaksa ki ben aci esigi yuksek biriyim benim tahammul sinirim kalmadi. Ama tabiki herseye ragmen normal dogumun rahatligi bir baska rabbim sanada insallah normal dogum nasip etsin meltemcim :) icinde cikma anini herkesin yasamasini isterim o dunyaya gelen bebegin ve bence annenin tekrar dogmasi gibi anlatilamaz bir duygu :) dualarimdasin :)
Gercrkten cok duygulandim canim cokta sevindim sende bebeğini kucağına aldın sonunda Cok şükür
Allah anali babali saglikla büyütsün inşallah
çarşambaya kadar beklicem canim carşambada olabilir persembede Cikişim.
Ben daha iyiyim canim sadece biraz duygusalim herseye ağlar oldum yine Lohusalik sanirim
meltemcivil canim seninde doğum yakin hadi biran önce badişi doğur saglikla
Assolistim badişim:))
@huzurluvemutlu Canim doğurdun mu Yada
Ne zaman doğuracaksin güzel haberlerini bekliyorum
masallah canm allah saglikla buyutmeyi nasip etsin darisi basimiza :)Kızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
Ayy cnm bnm ayni dertten mustaribiz eski kuaforume gidiyrm bnde hala son 1 aydr esim goturuyr artk yalnz gidemiyrm. Zor oluyr ya dibimde olmaynca her zmn gidemiyrsnyok cnm ya, evlendıgımden berı bı kuafor bulamadım bu semtte
Doğurdunmu canım gözün aydın hayırlısı olsunKızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
Canım biz tuzladık ama öyle bol tuzla değil kv ler resmen tuza batıyor çocuğu ben kızımda izin vermedim sadace banyo suyuna bir iki fiske tuz koymuştuk birde bir iki damla gül suyu okadar benim kızıma bişey olmamıştı görümcemin oğlunu resmen avuç avuç tuzladı kv yanık tedavisi görmüştü ikincidede sadece bizim gibi yaptı kvinananlardansınıZ yani :) bana da annem dedi doktora sor diye ama bana pek mantıklı gelmiyor
38+5yarın sezeryana giricem nasipseSezeyan olan arkadaşlar kaçıncı haftada oldunuz.Doktorum cuma gününe gün verdibirkaç gün daha kalsın istermisin dedi bende siz bilirsiniz dedim.Neyse suyun sınırda alalim, akciğer iğnesi vurduk değil mi dedi.Erken mi ki öyle dedi kafama takıldı
Ben de bugun 40+2 yim. Dün akşam sancım vardı, nst de görünüyordu. Açıklık olmadığı için eve yolladılar. Ama sancım hala vardı, gece kesin tekrardan gideriz diye düşünmüştüm. Sonra gece 2-3 gibi ağrım azalır gibi oldu, uyudum ve sabah uyandım! Su anda da hiç sancım yok!! Yine doguramadım!Gunaydin kizlar...Ben bu sanci olayini anlamiyorum. dun gece 4 e kadar karnim agriyla beraber kasildi duzenli bir sekilde. wn son 10 dk da bire dustu. cok sevindim. sonra birden kesildi. ben sanirim sanciyi yanlis anliyorum. ama hic bu kadar da sık karnim sertlesip kasilmamisti. bunun anlami nedir?
Gözünüz aydın canım hayırlısı olsunkızlar dualarınız için teşekkür ederim. 12.12.15 te normal doğumla oğlumu kucağıma aldım.
Gözün aydın cannım hayırlı olsunSağol canım doğdu doğmasına da ben kendimi çok yetersiz hissediyorum sütüm yetmiyor die mamaya başladım mama verdiğim ölçü de az geliyor galiba benim minige hep aç hep ağız aranıyor hep ağlıyor mamayı mı artırSam die düşünüyorum ya da ben memeyi mi az veriyorum acaba sen ne kadar süre emziriyorsun bir de su veriyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?