2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yarin ozele gidicem canim bi konusalim bakalim ne diyecek 1 hafta daha bekleyim diyorum olmadi sezeryan esimde hen alalim kucagimiza diyo doktor muayne etsin bakalim ne diyecek ona gore bir yol izliycez
Hayırlısı olsun canim normal dogum deneyip sezeryana alınanlar daha zor toparlanıyormuş böyle bir risk varsa dikkate al
Ama Sezeryan da cok iyi bişey değil eğer korkmuyorsan cesaretin varsa bekle Bi hemşire 4500 doğurdum dedi oluyor yanı
Ben korktum sezeryandan onda bile sakinleştirici verdiler

Maşallah canım.

Benimde dün kontrolüm vardı canım. Herşey yolundaymış. Nstde de en çok 25 çıktı sancım. Haftaya salı tekrar kontrol var. Tabii o zamana kadar doğum yada bir sıkıntı olmazsa. Anlayacağın beyfendinin keyfini bekliyorum tatlım. :)

foliğimmmmm Allah ım Analı babalı büyütmeyi nasip etsin
bahtıda şansıda açık olsun paşanın sağlıklı mutlu uzun ömürler versin Rabbim ailenize
daha detaylıca konuşuruz zaten tabii bebiş musade ederse artık detaylandırırız dimi
inşallah kuzum inşallah nasip olur banada bu günler, hadi kalın sağlıcakla

Can'ım Allah evlatlarıyız bize bizi onlara bagışlasın gözün aydın gercek ask bunlar

Bana bi cesaret geldi deli cesqretimi nedir eger 41. Haftaya kadar sancim tutarsa bi denesem diyorum bi vaGeciyorum. Yarin dr bekle dogurabilirsin derse tamam diyecem

Vee nihayet sıra bende kızlar :) bugün bütün gün Akşama doğru sıklaşan sancılar vardı. Bir de tuhaf bir şekilde yürüyüşüm düzeldi :) az önce sancı sonrası tuvalete gittim bir baktım çamaşır ımda kahverengi leke , doktorumu Aradım sancılar 7-10 dk aralığında 1 dk kadar sürmeye başladığında ara tekrar hastaneye gidelim hemen dedi . Suyun da gelebilir dedi . Hadi bakalım Hayırlısı dua edin canlar

Hadi hayirlisi cnm ins tekbir avazda kurtulursn cnm

gaz sorunumuz çok fena ayşe kolik bir bebeğim var ama geçecek inşallah çok üzülüyorum resmen gözünden yaş gelircesine ağlıyor

Benimki cok kaka yapmiyor ama bol bol isiyor yarin saglik ocagina gidicem bi sorayim

Kızlar bana dün sancı gelip de yaklaşık 7 saat çekip sonra sancı gidince moralim bozuldu yaa. Dün doğurcam sandım; yalancı sancıymış... baya da şiddetli bi ağrıydı. Şimdi doğumdan daha çok korkar oldum. Kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi moral sıfır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…