Ayva cennet hurması yeşil üzüm. Favorilerim bunlarMercimek bana çok yapmıştı gaz . Meyve neler yiyosunuz acaba ?
Bi yumurtayı bezin içine koyup ağırlığına bakiyorsun. Çis yaptığında ona yakın ağırlıkta oluyorsa bez doyuyor demekmisCis konusu ne anlamadim ben onu o nasil anlasiliyor
Bizde de oluyordu doktor normal dedi. Dışarıdaki mikroplara karşı yeni dogan cildinin tepkisiymis. Fazla surmuyor hemen geçiyorOff o dert bizdede var kizarik kucuk sivilceler var yuzunde ya hic opmuyoruzda niye oluyo anlamiyorum
Hayırlısı olsun canim normal dogum deneyip sezeryana alınanlar daha zor toparlanıyormuş böyle bir risk varsa dikkate alYarin ozele gidicem canim bi konusalim bakalim ne diyecek 1 hafta daha bekleyim diyorum olmadi sezeryan esimde hen alalim kucagimiza diyo doktor muayne etsin bakalim ne diyecek ona gore bir yol izliycez
Sağol fanicim, Ölçümler tuttu cnm, cuma son kontrolde 3380'di kilosu, kafası 11,33 cm ve boyu 49'du tahmini. 3321 gram dünyaya geldi, kafa aynı, boy 50 cm. :)
Evet normal oldu cnm, doğum kısmı kolaymış sancı kısmı zormuş :) ama yine olsa yine yaparım, her şey onunla yeniden anlam buldu :) onunla beraber ben de doğdum! Şiddetli ve uzun süren, açılmaya eşlik eden son sancılarım 2 saat sürdü. Doğum 21 dakika :) sonuç=ömre bedel
Canımmm, kuzuuumm, senin de olacak! Ben de senin haberinle göz yaşı dökücem! O gün her şey yeniden başlayacak senin için
Sağol canim insallah .
Sende stres yapma az kaldi canim badisi kucağina almaya sana süpriz yapacak aniden kapiyi calacak:))
evime gidince bir oh cekecem valla cok zor hastanede uzun sure kalmak
Sen ne alemdesin nevar ne yok son gelisme var mi
Sağol fanicim, Ölçümler tuttu cnm, cuma son kontrolde 3380'di kilosu, kafası 11,33 cm ve boyu 49'du tahmini. 3321 gram dünyaya geldi, kafa aynı, boy 50 cm. :)
Evet normal oldu cnm, doğum kısmı kolaymış sancı kısmı zormuş :) ama yine olsa yine yaparım, her şey onunla yeniden anlam buldu :) onunla beraber ben de doğdum! Şiddetli ve uzun süren, açılmaya eşlik eden son sancılarım 2 saat sürdü. Doğum 21 dakika :) sonuç=ömre bedel
Canımmm, kuzuuumm, senin de olacak! Ben de senin haberinle göz yaşı dökücem! O gün her şey yeniden başlayacak senin için
Can'ım Allah evlatlarıyız bize bizi onlara bagışlasın gözün aydın gercek ask bunlarSağol fanicim, Ölçümler tuttu cnm, cuma son kontrolde 3380'di kilosu, kafası 11,33 cm ve boyu 49'du tahmini. 3321 gram dünyaya geldi, kafa aynı, boy 50 cm. :)
Bana bi cesaret geldiHayırlısı olsun canim normal dogum deneyip sezeryana alınanlar daha zor toparlanıyormuş böyle bir risk varsa dikkate al
Ama Sezeryan da cok iyi bişey değil eğer korkmuyorsan cesaretin varsa bekle Bi hemşire 4500 doğurdum dedi oluyor yanı
Ben korktum sezeryandan onda bile sakinleştirici verdiler
benim pubik hala ağrıyor ya ama oturmayla ilgili sıkıntım hiç kalmadı bakalım buda zamanla geçer umarımDikisim sadece bir parca geldi o kadar pubik agrim yok agrim çok oluyor arada oturamiyorum bugün daha iyiyim birazcik ama belim agriyo
Hadi inss beyaz tenli bide kizarik sivilceler cok fena insan uzuluyoBizde de oluyordu doktor normal dedi. Dışarıdaki mikroplara karşı yeni dogan cildinin tepkisiymis. Fazla surmuyor hemen geçiyor
Hadi hayirlisi cnm ins tekbir avazda kurtulursn cnmVee nihayet sıra bende kızlar :) bugün bütün gün Akşama doğru sıklaşan sancılar vardı. Bir de tuhaf bir şekilde yürüyüşüm düzeldi :) az önce sancı sonrası tuvalete gittim bir baktım çamaşır ımda kahverengi leke , doktorumu Aradım sancılar 7-10 dk aralığında 1 dk kadar sürmeye başladığında ara tekrar hastaneye gidelim hemen dedi . Suyun da gelebilir dedi . Hadi bakalım Hayırlısı dua edin canlar
esra canım senin sütün olmazsa kakası o renk olmaz bence senin sütün var ve artacak azıcık zaman gerekliDunden beri kakamiz sariya dondu annemde diyor sariysa zaten yariyordur sutun diye bugun 3 veya 4 oldu saymdm artik saycam kakasini
gaz sorunumuz çok fena ayşe kolik bir bebeğim var ama geçecek inşallah çok üzülüyorum resmen gözünden yaş gelircesine ağlıyorAnnemde çocuğa bakacagina inancım geldi ama sen açlıktan ölürsün ben gidince diyorcanim kaynar dediğim şey dediğim baharat karışımı. İçinde zencefil kus burnu falan filan var. Bizim orda lohusa kadına içirtilir. ben dere otunu limonlayip yiyorum yoksa yiyemiyorum. Efe çok güzel emiyor çok şükür ama benim sut az geliyor. O yuzden mama takviyesi yapiyoruz. Nilcimin gaz sorunu ne alemde iyidir umarım.
Benimki cok kaka yapmiyor ama bol bol isiyor yarin saglik ocagina gidicem bi sorayimBen nette okudum bu kaka muhabbetini sariysa iyi yesilsede usutmus anlamina gelmiyomus o kalani işlenmeden vücuttan atilmadi anlamına geliyormuş yani çok emdiği zamanmis günde 5ile 9arasi kaka yapiyosa doğuya anlamina geliyomus ne kadar doğru bilemicem boyle yaziyodu
ben dogum yaptim yapali muz disinda meyve yemedimAyva cennet hurması yeşil üzüm. Favorilerim bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?