Banyodan sonra tüm vücut A losyon sürdük o kadarMrb.göbeğş düşen arkadaşlar bişey sürdünüz mü bebişinize?
Tabi canim git hemenKızlarr acil durum su gelince hemen gitmek mi gerekiyodu??? Sabahı beklesem olur mu
Senin yaptığın doğru canım öbür türlü son sütü almıyor muşKizlar ben emzirirken sağ memeyi veriyosam bidaki sefere sol memeyi veriyorum dogrumu sizce siz nasil yapiyosunuz iki memeden de emziriyonuz mu
Vermedi suyla yika dedi her wcdrn sonra. Iltihap ve sislik gitsin diye bir nemli bez onerdiler ama turkcesini bilemiorum. Malum bolgeye xamasirin icine koyuyorumCanim cok gecmis olsun gozun aydin benimde 5 dikisim var ama hala agriyo dikislerim 21 gun oldu. Doktor herhangi bi ilac verdimi merhem felan?
bizimde aynı nasıl ıkınıyor ama çocuğum da tık yok bir tane çıkarıp tekrar ağlama krizine giriyor pazartesi ben ısrar edicem bir ilaç versin diye yazık ya nasıl canı acıyor allah bilirBelli olmuyor bizde şu ara altın sarısı ama geçen hafta yeşildi bizim doktorda vermedi ufak diye sadece ayı dolduģunda zinko verebiliriniz demişti o yüzdn vermedim bende ama haline çok üzülüyorum koca adam gibi bi ıkınması var bazen uyku arasında ıkınıyor dogru dürüst uyuyamıyorbizim kontrolde pazartesi tam 1 aylık olacak inşallah bakalım kilo durumumuz ne olmuş
umarım nilaycım bu arada sen nasıl oldun varmı ağrı sancı dr geldimi yurt dışından
sadece dere otu yedim yaa deniz anlatamam gözünden yaşlar süzüldü resmen bende bittim ama ona üzülmektenYeşillik kırmızı mercimek bulgur fln hrp gaz yapan yiyecekslr sen yiyo musun leylacım ben korkudan yemiyorum :/
ya canım sen emzirmede bir hatamı yapıyorsun acaba bebek son sütü alınca turuncu yada altın sarısı kaka yapar ama yeşil olunca sadece ilk süt ve ishal olur bunu dr söyledi burda kızlarda aynı şeyi söylüyor sen daha uzun emzir ve bir memen boşalmadan asla diğerine geçme ben öyle yapıyorum birde ben tam uyanmadan asla emzirmeye başlamıyprum sonra memede uyumaya başlıyorCnm gunde 5 kezmi kaka yapiyo bebegin ? Benimki gunde bi kere yapiyo yesilimsi isal
ya sorma aslıcım büyüttüm birde çok deneyimliymişim gibi tavsiye vermeye bile başladım sorma sizide bekliyorum bu sohbetlere sizinde az kaldı ama yakında hep birlikte yapacağız bu sohbetleri :)Masallah buyuttun leyla bizde sanci artik gelsin diye dua etmeye basladik ruyalarda doguruyorum gercekte tik yok
inşallah nilaycım ya acısı azalsın yeter bütün bebekler gaz sancısı çekecekler ama niloşunki biraz fazla oldu ona canım sıkıldıKıyamam canım nil'e. İnşallah en kısa geçer tatlım.
diloş canım senin sancın vardı nasıl oldunKorkma canım hiç Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi , dua edelim doğumda birbirimize
aylacım sağlıkla güzellikle al bebeğini kucağına güzel haberler bekliyoruz sendenKızlar dualarınızı bekliyorum sabah yedide gidiyorum hastaneye inşallah hayırlısıyla kucağıma alıcam yavrumu çok heyecanlıyım vede korkuyorum içimde kelebekler uçuyor birazda ürperiyorum
Oyy ne tatlı yorgunluk seninki :) maşallah canım.. Ben hala beklemedeyim ,Ay kizlarm ben dogumdan sonra hic bakamadim cok yazilmis.
Yeni doguranlrin gou aydin olsun. Bekleyrnlere Rabbim yardim etsin.
Merak ettigimfolik meltemcivil huzurluvemutlu suul bunlar dogurdu mu.. daha coo kisi vardi ama en merak ettiklerim bunlar.
Bilginiz varsa yazarsaniz sevinirim..
Tatli geceler
Cnm günde 1 kez çok az ve renk hala yeşil? dr.a gitmrlisin bnceCnm gunde 5 kezmi kaka yapiyo bebegin ? Benimki gunde bi kere yapiyo yesilimsi isal
Bizimkide aynı ilk olduğunda cocuguma bişey oldu diye baya telaş yaptım ilk annem normal dedi zaten. Doktorumda ole diyince rahatladim. Bi anda çıkıp bi anda sönüyor bizim. Bi haftada oldu bitti çok sukurHadi inss beyaz tenli bide kizarik sivilceler cok fena insan uzuluyo
Ay kuzum benim. Çok geçmiş olsun canimin icine. Arada gobusunu zeytin yağ ile ovsan bide Bizimkine uyanır uyanmaz gaz için bacak kol hareketleri yapıyorum mide ole harekete geçiyor yoksa ilk hiç bişey yemiyorgaz sorunumuz çok fena ayşe kolik bir bebeğim var ama geçecek inşallah çok üzülüyorum resmen gözünden yaş gelircesine ağlıyor
Niyekine. Bende hamileligimde çok muz yediğim için şimdi canım fazla istemiyor. Ben turşu tarzı tuzlu şeyler turp tarzı gazi yapımı aşırı olan gıdalardan başka herseyi yiyorum.Ben
ben dogum yaptim yapali muz disinda meyve yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?