2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Hadi hayırlı olsun canım. İnşallah en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın. :)

İnşallah hadi canım hayırlı doğumlar

Kızlar dualarınızı bekliyorum sabah yedide gidiyorum hastaneye inşallah hayırlısıyla kucağıma alıcam yavrumu çok heyecanlıyım vede korkuyorum içimde kelebekler uçuyor birazda ürperiyorum
Korkma canım hiç Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi , dua edelim doğumda birbirimize

Bana bi cesaret geldi deli cesqretimi nedir eger 41. Haftaya kadar sancim tutarsa bi denesem diyorum bi vaGeciyorum. Yarin dr bekle dogurabilirsin derse tamam diyecem
Bende öyleydim ama son anda tırstım yaa beklemek istemedim
Ama toparlanmak tamamen kişiye bağlı ben çabaladıkça iyiye gidiyor o yüzden daha mutluyum simdi başka dertler var gaz süt göğüs yarası gibi kesinlikle bebisten önce bir emzirme eğitimi al canim uygulamalı olarak ben aldım ama uygulamada hata oldu hep acıyor göğüslerim sen ayni acıları yasama

Oh haydi kolay doğum olur inşallah. Allahım tez vakitte sağlıcakla bebeğine kavuştursun

Kızlar dualarınızı bekliyorum sabah yedide gidiyorum hastaneye inşallah hayırlısıyla kucağıma alıcam yavrumu çok heyecanlıyım vede korkuyorum içimde kelebekler uçuyor birazda ürperiyorum
Hayırlısıyla kolaycacık kavuş oğluna inşallah canım, ne mutlu sana kavuşuyorsun bebene. Dualarımız seninle fırsat bulunca bizi haberdar et e mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…