benim pubik hala ağrıyor ya ama oturmayla ilgili sıkıntım hiç kalmadı bakalım buda zamanla geçer umarım
Benim doktorum krem vermedi ve ben hala dikis yerimr bakamadim cesaret edemedimKızlar sezeryan dikiş yeri için hangi kremi kullanıyorsunuz
Vee nihayet sıra bende kızlar :) bugün bütün gün Akşama doğru sıklaşan sancılar vardı. Bir de tuhaf bir şekilde yürüyüşüm düzeldi :) az önce sancı sonrası tuvalete gittim bir baktım çamaşır ımda kahverengi leke , doktorumu Aradım sancılar 7-10 dk aralığında 1 dk kadar sürmeye başladığında ara tekrar hastaneye gidelim hemen dedi . Suyun da gelebilir dedi . Hadi bakalım Hayırlısı dua edin canlar
gaz sorunumuz çok fena ayşe kolik bir bebeğim var ama geçecek inşallah çok üzülüyorum resmen gözünden yaş gelircesine ağlıyor
bendeeeeDoğuramayan yok mu kızlar :)) tek mi kaldım
İnşallah hadi canım hayırlı doğumlarVee nihayet sıra bende kızlar :) bugün bütün gün Akşama doğru sıklaşan sancılar vardı. Bir de tuhaf bir şekilde yürüyüşüm düzeldi :) az önce sancı sonrası tuvalete gittim bir baktım çamaşır ımda kahverengi leke , doktorumu Aradım sancılar 7-10 dk aralığında 1 dk kadar sürmeye başladığında ara tekrar hastaneye gidelim hemen dedi . Suyun da gelebilir dedi . Hadi bakalım Hayırlısı dua edin canlar
Kızlar dualarınızı bekliyorum sabah yedide gidiyorum hastaneye inşallah hayırlısıyla kucağıma alıcam yavrumu çok heyecanlıyım vede korkuyorum içimde kelebekler uçuyor birazda ürperiyorum
İnşallah göbüşümle vedalaşıyorum sol tarafa yatmaktan bu günlerimide özleyeceğim şu an sadece benim ama artık kokusunu duymak istiyorumİnşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım oğlunu. :)
Korkma canım hiç Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi , dua edelim doğumda birbirimizeKızlar dualarınızı bekliyorum sabah yedide gidiyorum hastaneye inşallah hayırlısıyla kucağıma alıcam yavrumu çok heyecanlıyım vede korkuyorum içimde kelebekler uçuyor birazda ürperiyorum
Aminn canım inşallah dua edin olur muHadi hayırlı olsun canım. İnşallah en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın. :)
Amin canım evet duğalarım bütün topic için olucak hepimiz yavrularımızı sağlıkla alalım kucağımızaKorkma canım hiç Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi , dua edelim doğumda birbirimize
Inşallah canımHadi hayirlisi cnm ins tekbir avazda kurtulursn cnm
Ben mama vermiyodum diye miktarini bilemiyorum canim ne soylesem dogru olmaz simdi ama cocuk doktoru soylemedimi ilginc.. mutlaka sor doktorunuza miktarini soylesinBen mama veriyorum canım ne kadar su vermeliyim ?
İnşallah göbüşümle vedalaşıyorum sol tarafa yatmaktan bu günlerimide özleyeceğim şu an sadece benim ama artık kokusunu duymak istiyorum
Aminn canım inşallah dua edin olur mu
Bende öyleydim ama son anda tırstım yaa beklemek istemedimBana bi cesaret geldideli cesqretimi nedir eger 41. Haftaya kadar sancim tutarsa bi denesem diyorum bi vaGeciyorum. Yarin dr bekle dogurabilirsin derse tamam diyecem
Oh haydi kolay doğum olur inşallah. Allahım tez vakitte sağlıcakla bebeğine kavuştursunVee nihayet sıra bende kızlar :) bugün bütün gün Akşama doğru sıklaşan sancılar vardı. Bir de tuhaf bir şekilde yürüyüşüm düzeldi :) az önce sancı sonrası tuvalete gittim bir baktım çamaşır ımda kahverengi leke , doktorumu Aradım sancılar 7-10 dk aralığında 1 dk kadar sürmeye başladığında ara tekrar hastaneye gidelim hemen dedi . Suyun da gelebilir dedi . Hadi bakalım Hayırlısı dua edin canlar
Hayırlısıyla kolaycacık kavuş oğluna inşallah canım, ne mutlu sana kavuşuyorsun bebene. Dualarımız seninleKızlar dualarınızı bekliyorum sabah yedide gidiyorum hastaneye inşallah hayırlısıyla kucağıma alıcam yavrumu çok heyecanlıyım vede korkuyorum içimde kelebekler uçuyor birazda ürperiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?