Belli olmuyor bizde şu ara altın sarısı ama geçen hafta yeşildi bizim doktorda vermedi ufak diye sadece ayı dolduģunda zinko verebiliriniz demişti o yüzdn vermedim bende ama haline çok üzülüyorum koca adam gibi bi ıkınması var bazen uyku arasında ıkınıyor dogru dürüst uyuyamıyorben kaka takibi yapıyorum zuhal ama her emmede kaka yapmıyor günde en fazla 5 defa yapıyor bizim kakamız altın sarısı ve turuncu oluyor buda yağlı sütü aldığını gösteriyormuş yeşil olursa ilk süt son dengesizliği ndan kaynaklıymış sende bunu takip et belki 10 dakikada son süte kadar çekiyordur
bu arada benim dr gaz giderici ilaç vermedi daha küçük diye önümüzdeki pazartesi 2. dr kontrolümüz var bakalım ne diyecek bende az kaka yapıyor diye üzülüyorum dr hepsini sorucam
Masallah buyuttun leyla bizde sanci artik gelsin diye dua etmeye basladik ruyalarda doguruyorum gercekte tik yokbiz 1. ayımızı bitiricez cuma günü erken doğum yaptım ben ondan dolayı biraz önden gidiyor kontroller pazarteside kontrolümüz ve ve aşımız var
Ayyy sorma ayni durum bende de var hergun birkac kisi ariyor soruyor insan daha bir stres oluyorKizlar gebelik takvimim bitti ben doguramadjm sancim yok. Her arayan bir sinir ediyo ramam dusunuyolar ariyolar sag olsunlar da bunaldim ama artik yaa bir dogurmadin iye dogurmiyon artik neyo bekliyon bole sorulari espiriyle gulerek soruyolar vallaha en yakin arkadasim olsa canim sikiliyo artik zaten uzuluyorum geldi sancim ben tutuyorum sanki
Ayy sagol canim moral oldu valla dedigin taktigi uygulayim bi saf saf cevap veriyom ben de.
Yeşillik kırmızı mercimek bulgur fln hrp gaz yapan yiyecekslr sen yiyo musun leylacım ben korkudan yemiyorum :/anneler gidince bol bol avucumuzu yalarız artıkve ben aç kalırım kesin wc ye bile annem varken gidiyorum
bu aradabulgur gaz yapmıyormu eğer yapmıyorsa bende başlayayım dere otunu bende şu şekşilde yiyorum bir kaşık kuru maya bir kase yoğurt ve bir tutam dere otunu karıştırıyorum hergün bir kase yeterli geliyor mayalı yüyecekler süt yapar dediğin otu ben bilmiyorum ama bende hergün kuru kayısı yemeye çalışıyorum ayşecim efe nasıl emmesi süper oldu deme
Bende kaka konusunda 3-4 kere yapması normal diye okumuştum. Vala bende anlamıyorum herkez bişi diyo. Benim oğlum kuvezden çıktığında iki gün boyunca devamli emzirdim. İki uc saatte birde altını değiştirdim. Her degistirdigimde kaka yapmış oluyordu. İki gün sonra doktora gittigimizde doktor bize Maşaallah kilosu yerinde diyecek diye bekliyordum. iki günde 140 gr vermiş ve sarılığı yükselmiş sok olduk. Doktor bile şaşırdı. Tekrar kilo almaya basliyincaya kadar ağladım basinda. O yüzden kaka meselesine guvenmiyorum. Cise ve kiloya bakıyorumBen nette okudum bu kaka muhabbetini sariysa iyi yesilsede usutmus anlamina gelmiyomus o kalani işlenmeden vücuttan atilmadi anlamına geliyormuş yani çok emdiği zamanmis günde 5ile 9arasi kaka yapiyosa doğuya anlamina geliyomus ne kadar doğru bilemicem boyle yaziyodu
Geçmiş olsun canım. Biz de daha yeni atlattık sarılığı.Bizdede sarilik ckti bnde merak ediyrm ne olacak ; ((
Ben yesillik ve bulgur yiyorum devamli. Şimdilik gaz sorunumuz yokYeşillik kırmızı mercimek bulgur fln hrp gaz yapan yiyecekslr sen yiyo musun leylacım ben korkudan yemiyorum :/
Bize bir haftalikken verdilerBenide 15gunlukkwn cagirdi saglikocagi d3vercekmis
Mercimek bana çok yapmıştı gaz . Meyve neler yiyosunuz acaba ?Ben yesillik ve bulgur yiyorum devamli. Şimdilik gaz sorunumuz yok
Off o dert bizdede var kizarik kucuk sivilceler var yuzunde ya hic opmuyoruzda niye oluyo anlamiyorumKızlar Bebekleriniz in yüzünde sivilce gibi çıkıyor mu
Ben en son hangi memeyi emzirdiysem onu veriyorum yine sonra otekine geciyoruzKizlar ben emzirirken sağ memeyi veriyosam bidaki sefere sol memeyi veriyorum dogrumu sizce siz nasil yapiyosunuz iki memeden de emziriyonuz mu
Cnm gunde 5 kezmi kaka yapiyo bebegin ? Benimki gunde bi kere yapiyo yesilimsi isalben kaka takibi yapıyorum zuhal ama her emmede kaka yapmıyor günde en fazla 5 defa yapıyor bizim kakamız altın sarısı ve turuncu oluyor buda yağlı sütü aldığını gösteriyormuş yeşil olursa ilk süt son dengesizliği ndan kaynaklıymış sende bunu takip et belki 10 dakikada son süte kadar çekiyordur
bu arada benim dr gaz giderici ilaç vermedi daha küçük diye önümüzdeki pazartesi 2. dr kontrolümüz var bakalım ne diyecek bende az kaka yapıyor diye üzülüyorum dr hepsini sorucam
Sağol fanicim, Ölçümler tuttu cnm, cuma son kontrolde 3380'di kilosu, kafası 11,33 cm ve boyu 49'du tahmini. 3321 gram dünyaya geldi, kafa aynı, boy 50 cm. :)Gözünüz aydın canım. Çok şükür kavuştunuz oğlunuza. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Müsait olunca bekliyoruz hikayenizi. :)
Bu arada ölçümler nasıl çıktı? (Konuşmuştuk ya onun için sordum tatlım.)
Evet normal oldu cnm, doğum kısmı kolaymış sancı kısmı zormuş :) ama yine olsa yine yaparım, her şey onunla yeniden anlam buldu :) onunla beraber ben de doğdum! Şiddetli ve uzun süren, açılmaya eşlik eden son sancılarım 2 saat sürdü. Doğum 21 dakika :) sonuç=ömre bedelNormal oldu dimi kolay oldu mu süre kısa mıydı
Canımmm, kuzuuumm, senin de olacak! Ben de senin haberinle göz yaşı dökücem! O gün her şey yeniden başlayacak senin içinçok şükür Allah ım
kocaman sarılıyorum sana canım arkadaşım
Cis konusu ne anlamadim ben onu o nasil anlasiliyorBende kaka konusunda 3-4 kere yapması normal diye okumuştum. Vala bende anlamıyorum herkez bişi diyo. Benim oğlum kuvezden çıktığında iki gün boyunca devamli emzirdim. İki uc saatte birde altını değiştirdim. Her degistirdigimde kaka yapmış oluyordu. İki gün sonra doktora gittigimizde doktor bize Maşaallah kilosu yerinde diyecek diye bekliyordum. iki günde 140 gr vermiş ve sarılığı yükselmiş sok olduk. Doktor bile şaşırdı. Tekrar kilo almaya basliyincaya kadar ağladım basinda. O yüzden kaka meselesine guvenmiyorum. Cise ve kiloya bakıyorum
Sağol canim insallah .Pek ümiuzun ama inşallah gülom ya, bu haftnevssa da ben de rahatlasam artık Bu kez de stres yaptikca sekerim yükseliyo
İnş sen de kısa zamanda evinde yavrularnn yanına gecersin tatlim, allahım bdaha boyle sıkıntilar yasatmasin sana.
evime gidince bir oh cekecem valla cok zor hastanede uzun sure kalmakDaha iyi olmana çok sevindim gülaycım. İnşallah evinde kısa sürede toparlanırsın. Lohusa sendromu falan kalmaz böylelikle.
Doktor en son 3690 ölçmüştü canim ama beklediğimizden daha Tontis olduOyyy masallahh baya tontis dogmus dr bu kadar tahmin ediyormuydu? Canumn hicc uzulme canini sikma belki sanciyi cekicektin yine alincaktin sezeryana hayirlisi boyleymis. GoLerin aydin sen kavustun darisi bana insalllah. Ilk zamanlar cok zor olur diyolar soyle bi bir hafta gecsin daha rahatlarsin
İnsallah canimYarin hicbosryin kalmayacak merak etme.normal dogumdada alttaki dikislerin acisi oluyor oturup kalkarken.hersryin bir zorlugu var
Yarin ozele gidicem canim bi konusalim bakalim ne diyecek 1 hafta daha bekleyim diyorum olmadi sezeryan esimde hen alalim kucagimiza diyo doktor muayne etsin bakalim ne diyecek ona gore bir yol izliycezDoktor en son 3690 ölçmüştü canim ama beklediğimizden daha Tontis oldu
Bu hem avantaj bende sıkıntı oluyor dogum sonrası iri Bebek doymuyor sürekli emmek istiyor buda anneyi ilk basta cok yoruyor
Cok sağol Can'ım darısı basına olsun
Sen ne yaptın gün alacağım demiştin Sezeryan mi olacak seninde yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?