2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Belli olmuyor bizde şu ara altın sarısı ama geçen hafta yeşildi bizim doktorda vermedi ufak diye sadece ayı dolduģunda zinko verebiliriniz demişti o yüzdn vermedim bende ama haline çok üzülüyorum koca adam gibi bi ıkınması var bazen uyku arasında ıkınıyor dogru dürüst uyuyamıyor bizim kontrolde pazartesi tam 1 aylık olacak inşallah bakalım kilo durumumuz ne olmuş

Ayyy sorma ayni durum bende de var hergun birkac kisi ariyor soruyor insan daha bir stres oluyor

Ayy sagol canim moral oldu valla dedigin taktigi uygulayim bi saf saf cevap veriyom ben de.

Zaten insanın stres yüklü olduğu dönemler tatlım bu dönemler. Bir de arayıp gereksiz sorular sormalarına gerek yok yani. Belki ne kadar gereksiz konuştuklarını anlarlar. Ya da en iyisi hiç telefonları açma sen.

Yeşillik kırmızı mercimek bulgur fln hrp gaz yapan yiyecekslr sen yiyo musun leylacım ben korkudan yemiyorum :/

Bende kaka konusunda 3-4 kere yapması normal diye okumuştum. Vala bende anlamıyorum herkez bişi diyo. Benim oğlum kuvezden çıktığında iki gün boyunca devamli emzirdim. İki uc saatte birde altını değiştirdim. Her degistirdigimde kaka yapmış oluyordu. İki gün sonra doktora gittigimizde doktor bize Maşaallah kilosu yerinde diyecek diye bekliyordum. iki günde 140 gr vermiş ve sarılığı yükselmiş sok olduk. Doktor bile şaşırdı. Tekrar kilo almaya basliyincaya kadar ağladım basinda. O yüzden kaka meselesine guvenmiyorum. Cise ve kiloya bakıyorum

Cnm gunde 5 kezmi kaka yapiyo bebegin ? Benimki gunde bi kere yapiyo yesilimsi isal

Sağol fanicim, Ölçümler tuttu cnm, cuma son kontrolde 3380'di kilosu, kafası 11,33 cm ve boyu 49'du tahmini. 3321 gram dünyaya geldi, kafa aynı, boy 50 cm. :)
Normal oldu dimi kolay oldu mu süre kısa mıydı
Evet normal oldu cnm, doğum kısmı kolaymış sancı kısmı zormuş :) ama yine olsa yine yaparım, her şey onunla yeniden anlam buldu :) onunla beraber ben de doğdum! Şiddetli ve uzun süren, açılmaya eşlik eden son sancılarım 2 saat sürdü. Doğum 21 dakika :) sonuç=ömre bedel
çok şükür Allah ım
kocaman sarılıyorum sana canım arkadaşım
Canımmm, kuzuuumm, senin de olacak! Ben de senin haberinle göz yaşı dökücem! O gün her şey yeniden başlayacak senin için

Cis konusu ne anlamadim ben onu o nasil anlasiliyor

Sağol canim insallah .
Sende stres yapma az kaldi canim badisi kucağina almaya sana süpriz yapacak aniden kapiyi calacak:))

Daha iyi olmana çok sevindim gülaycım. İnşallah evinde kısa sürede toparlanırsın. Lohusa sendromu falan kalmaz böylelikle.
evime gidince bir oh cekecem valla cok zor hastanede uzun sure kalmak
Sen ne alemdesin nevar ne yok son gelisme var mi

Doktor en son 3690 ölçmüştü canim ama beklediğimizden daha Tontis oldu
Bu hem avantaj bende sıkıntı oluyor dogum sonrası iri Bebek doymuyor sürekli emmek istiyor buda anneyi ilk basta cok yoruyor
Cok sağol Can'ım darısı basına olsun
Sen ne yaptın gün alacağım demiştin Sezeryan mi olacak seninde yoksa

Yarin ozele gidicem canim bi konusalim bakalim ne diyecek 1 hafta daha bekleyim diyorum olmadi sezeryan esimde hen alalim kucagimiza diyo doktor muayne etsin bakalim ne diyecek ona gore bir yol izliycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…