2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
2.dr kontrolü ne Zaman ki? Bize bir daha 1.ay da dediler kontrol. Biz de o kadar çpk kaka yapmıyoruz . Doymuyor mu acaba ? Acemilik ne zormuş dimi ?
biz 1. ayımızı bitiricez cuma günü erken doğum yaptım ben ondan dolayı biraz önden gidiyor kontroller pazarteside kontrolümüz ve ve aşımız var

Dunden beri kakamiz sariya dondu annemde diyor sariysa zaten yariyordur sutun diye bugun 3 veya 4 oldu saymdm artik saycam kakasini

ben kaka takibi yapıyorum zuhal ama her emmede kaka yapmıyor bizim kakamız altın sarısı ve turuncu oluyor buda yağlı sütü aldığını gösteriyormuş yeşil olursa ilk süt
sorma ya biri dokundumu hem kıskanıyorum hemde sinirden çatlıyorum zaten hastaneden nefret eder oldum insanlar ne pasaklı diye diye söyleniyorum eşim yakında patlayacak ama ne yapayım yani yazık erken doğdu bebeklerimiz benim zaten içimden niye erken çıktı söylenmem bitmedi daha yazık yaa

Annemde çocuğa bakacagina inancım geldi ama sen açlıktan ölürsün ben gidince diyor canim kaynar dediğim şey dediğim baharat karışımı. İçinde zencefil kus burnu falan filan var. Bizim orda lohusa kadına içirtilir. ben dere otunu limonlayip yiyorum yoksa yiyemiyorum. Efe çok güzel emiyor çok şükür ama benim sut az geliyor. O yuzden mama takviyesi yapiyoruz. Nilcimin gaz sorunu ne alemde iyidir umarım.

Dunden beri kakamiz sariya dondu annemde diyor sariysa zaten yariyordur sutun diye bugun 3 veya 4 oldu saymdm artik saycam kakasini
Bizimkininde sarı inşaallah benimkide yariyordur. Yesilse usutmustur dedi benim annede. Kakadan çok cisine dikkat et canım. Bezi agirlasmismi diye bak

Bizimkininde sarı inşaallah benimkide yariyordur. Yesilse usutmustur dedi benim annede. Kakadan çok cisine dikkat et canım. Bezi agirlasmismi diye bak
Ben nette okudum bu kaka muhabbetini sariysa iyi yesilsede usutmus anlamina gelmiyomus o kalani işlenmeden vücuttan atilmadi anlamına geliyormuş yani çok emdiği zamanmis günde 5ile 9arasi kaka yapiyosa doğuya anlamina geliyomus ne kadar doğru bilemicem boyle yaziyodu

Kizlar gebelik takvimim bitti ben doguramadjm sancim yok. Her arayan bir sinir ediyo ramam dusunuyolar ariyolar sag olsunlar da bunaldim ama artik yaa bir dogurmadin iye dogurmiyon artik neyo bekliyon bole sorulari espiriyle gulerek soruyolar vallaha en yakin arkadasim olsa canim sikiliyo artik zaten uzuluyorum geldi sancim ben tutuyorum sanki

Canım hiç üzülme, canını da sıkma. Madem saçma sapan sorular soruyorlar, sende saçma sapan cevaplar ver. Doğurdum da saklıyorum de. Doğurmadan turşusunu kuracam de.
Bu insanlar ne kadar gereksiz konuşuyorlar bazen. Sanki senin elinde olan bir durum.

Ayy sagol canim moral oldu valla dedigin taktigi uygulayim bi saf saf cevap veriyom ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…