Hmm bnde yrn kontrole gitcm yada persmbr bakalim ne diyecekCanim benimde aynı her ikisinden 20 ser cc anca çıkıyor. O yüzden mama veriyorum
O psikiloji bndede var ama napcgmi bilmyrm insallah doyuyodurAy insallah oyledir bende bebegimin doymadigini düşünüp endişeleniyorum
biz 1. ayımızı bitiricez cuma günü erken doğum yaptım ben ondan dolayı biraz önden gidiyor kontroller pazarteside kontrolümüz ve ve aşımız var2.dr kontrolü ne Zaman ki? Bize bir daha 1.ay da dediler kontrol. Biz de o kadar çpk kaka yapmıyoruz . Doymuyor mu acaba ? Acemilik ne zormuş dimi ?
Dunden beri kakamiz sariya dondu annemde diyor sariysa zaten yariyordur sutun diye bugun 3 veya 4 oldu saymdm artik saycam kakasinibenimki şöyle yapıyor doyduğunda memeyi kendi bırakıyor ve memede süt kalmadıysa meme ucuyla oynamaya başlıyor bir ağzına alıyor sonra bırakıyor bunu tekrar tekrar yapıyor sen birde kakasına bak esra bebeklerin kakaları herşeyi anlatıyor turuncu yada altın sarısı kaka ideal olanı ve kaç defa kak yapıyor takip et
Ben daha uygulamaya geçmedim ama eğitimlerde son verdiğiniz memeden başlayın diyorlar.Bende senin yaptığın gibi yapiyorum sırayla veriyorum umarım dogrudur
Kolaylıkla geçsin, sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahkızlar yarın sabah 7 de sezaryana giriyorum,bana dua edin olur mu??
ben kaka takibi yapıyorum zuhal ama her emmede kaka yapmıyor bizim kakamız altın sarısı ve turuncu oluyor buda yağlı sütü aldığını gösteriyormuş yeşil olursa ilk sütLeylacım benimkide ayni kısa emdiği zaman gazı oluyor ilk süt sulu gaz yapıyor son süte bekleyemeden uyuya kalıyor doymuyor ne yiyeceğimi ne içeceğimi şaşirdım dun gece kıvrandı sabaha kadar gaz giderici şurup için de daha erken diye düşünuyorum sen veriyormusun ? Her emmede muhakkak kaka yapıyor alt değiştirirken savaş veriyouz resmen yırtıyo ortalığı
sorma ya biri dokundumu hem kıskanıyorum hemde sinirden çatlıyorum zaten hastaneden nefret eder oldum insanlar ne pasaklı diye diye söyleniyorum eşim yakında patlayacak ama ne yapayım yani yazık erken doğdu bebeklerimiz benim zaten içimden niye erken çıktı söylenmem bitmedi daha yazık yaaCok haklisin kuzmakta iste lohusalik diye bisey var unutuyor insanlar ben hastaneye gidince bile paranoyak oluyorum alip geri icime sokasim geliyor hastalik bulasacak diye. Sen yinede rahatlat kendini bebisi dusun sut lazim kuzulara sonra bakarsin onlarin icabina
Kesinlikle oyle stres direk götürüyor ben kizimla bi basima takiliyom valla arada 1-2 saat cekirdek aile geliyor . zorlandim biraz basta ama simdi duzeni oturtduk sayilir
Hımm anladım .hadi iyi geçer inşallahbiz 1. ayımızı bitiricez cuma günü erken doğum yaptım ben ondan dolayı biraz önden gidiyor kontroller pazarteside kontrolümüz ve ve aşımız var
Annemde çocuğa bakacagina inancım geldi ama sen açlıktan ölürsün ben gidince diyoranneler gidince bol bol avucumuzu yalarız artıkve ben aç kalırım kesin wc ye bile annem varken gidiyorum
bu aradabulgur gaz yapmıyormu eğer yapmıyorsa bende başlayayım dere otunu bende şu şekşilde yiyorum bir kaşık kuru maya bir kase yoğurt ve bir tutam dere otunu karıştırıyorum hergün bir kase yeterli geliyor mayalı yüyecekler süt yapar dediğin otu ben bilmiyorum ama bende hergün kuru kayısı yemeye çalışıyorum ayşecim efe nasıl emmesi süper oldu deme
Benimde yarın kontrolum var. Benim oglusum erken doğdu cok minik o yüzden kilo alımı bizim için çok önemliHmm bnde yrn kontrole gitcm yada persmbr bakalim ne diyecek
Bizimkininde sarı inşaallah benimkide yariyordur. Yesilse usutmustur dedi benim annede. Kakadan çok cisine dikkat et canım. Bezi agirlasmismi diye bakDunden beri kakamiz sariya dondu annemde diyor sariysa zaten yariyordur sutun diye bugun 3 veya 4 oldu saymdm artik saycam kakasini
Düştüyse kullanma onu ben biraktim ama arada batikon suruyom tam.iyileşene kadar Dr.söylemedi ama biz kendimiz yapiyozBana hastaneden bişey sürmeyin dediler .bugün düştü göbeği .Annem de almış o kitten .sürsem mi acaba?
Bizdede sarilik ckti bnde merak ediyrm ne olacak ; ((Benimde yarın kontrolum var. Benim oglusum erken doğdu cok minik o yüzden kilo alımı bizim için çok önemli
Ben nette okudum bu kaka muhabbetini sariysa iyi yesilsede usutmus anlamina gelmiyomus o kalani işlenmeden vücuttan atilmadi anlamına geliyormuş yani çok emdiği zamanmis günde 5ile 9arasi kaka yapiyosa doğuya anlamina geliyomus ne kadar doğru bilemicem boyle yaziyoduBizimkininde sarı inşaallah benimkide yariyordur. Yesilse usutmustur dedi benim annede. Kakadan çok cisine dikkat et canım. Bezi agirlasmismi diye bak
Kizlar gebelik takvimim bitti ben doguramadjm sancim yok. Her arayan bir sinir ediyo ramam dusunuyolar ariyolar sag olsunlar da bunaldim ama artik yaa bir dogurmadin iye dogurmiyon artik neyo bekliyon bole sorulari espiriyle gulerek soruyolar vallaha en yakin arkadasim olsa canim sikiliyo artik zaten uzuluyorum geldi sancim ben tutuyorum sanki
Ayy sagol canim moral oldu valla dedigin taktigi uygulayim bi saf saf cevap veriyom ben de.Canım hiç üzülme, canını da sıkma. Madem saçma sapan sorular soruyorlar, sende saçma sapan cevaplar ver. Doğurdum da saklıyorum de. Doğurmadan turşusunu kuracam de.
Bu insanlar ne kadar gereksiz konuşuyorlar bazen. Sanki senin elinde olan bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?