Benimkide vermedi. Bakınca da pek bişey görünmüyor. Sanki iki tarafı birbirine yapıştırmis gibiBenim doktorum krem vermedi ve ben hala dikis yerimr bakamadim cesaret edemedim
Amin inşallah
Hayırlısıyla kolaycacık kavuş oğluna inşallah canım, ne mutlu sana kavuşuyorsun bebene. Dualarımız seninlefırsat bulunca bizi haberdar et e mi?
İnşallah canımaylacım sağlıkla güzellikle al bebeğini kucağına güzel haberler bekliyoruz senden
Cnm bnm hayrlisyla kavusursn ins bebegne benimde bugun kontrolum var r bucuktn beri nobetteym uyuyamadm heyecndn oyhh 1 aydr kizima hasretm gormedim durumu hakkinda hicbir bilgm yok heyecanla 11 i bekliyrm bnde bklm ne dick doktrumGünaydın kızlar erkenden uyandım ilk buraya girdim dğumdan sonrada fırsat bulur bulmaz gireceğim inşallah hayırlısıyla oğlumu alıcam kucağıma darısı tüm bekleyen hamişlere olsun inşallah peş peşe sancılarınız gelsin günü geçenler ve gelenler doğum yapanların da bebişlerin gazları inşallah geçer
Cnm Allah yardımcın olsun, sağlıkla inşallah. Bu arada kim doğum yaptı bikaç saat önce paylaşım olmuş facebookta, ama buradaki adını bilmeyinceGünaydın kızlar erkenden uyandım ilk buraya girdim dğumdan sonrada fırsat bulur bulmaz gireceğim inşallah hayırlısıyla oğlumu alıcam kucağıma darısı tüm bekleyen hamişlere olsun inşallah peş peşe sancılarınız gelsin günü geçenler ve gelenler doğum yapanların da bebişlerin gazları inşallah geçer
Cokta dogurduk sayilmaz diyosun :)Oyy ne tatlı yorgunluk seninki :) maşallah canım.. Ben hala beklemedeyim , @meltemcivil de öyleydi en son ama herşey anlık malum :)))folik doğurdu maşallah, ikisi de sağlıklılar :) @huzurluvemutlu eper bir gelişme olmazsa pazartesi sezaryen diyordu en son ama ben sonrasında haber almadım. İnşallah o da bebeği de iyidirler?
Sen nasılsın?
Geldim bekliyorum kızlar dua edin. Sancım yok açılmam da ama sularım gittiTabi canim git hemen
anladım canım betül hanım diye biri var omu acaba ilgilenen doktor yoksa o an kim varsa o mu . o gece gittiğimde betül hanım diye biri vardı da o beni çok zorlamıştı işte. neyse evet aklıma getirmemeye çalışıyorum ama ya nazik olmazlarsa diye de tedirgin,m işte.Canım Ümit Hoca doğuma geliyor tabi ki. Gün içinde arada muayene de yapıyor. Ama bir doktor daha var, asistan tahminimce. O, doğum anıma dek daha çok ilgileniyor diyebilirim. Önce servisteki odaya giriş yapıyorsun, sonra bana suni sancı verdikleri için doğumhaneye indirdiler. Sabah 5 te odadaydık Ûmit Hoca 7 gibi geldi indirdi doğumhaneye. Çok fazla doğumu düşünme biliyorum zor ama. Sancılar bir an geliyor sonra gidiyor. Gittiği an rahatlıyorsun. Benimkinin eziyeti suni olması ve çok uzun sürmesiydi canım.
Benimki memede uyuyo hep zaten oyuzden mama veriyorum 3 saatte birya canım sen emzirmede bir hatamı yapıyorsun acaba bebek son sütü alınca turuncu yada altın sarısı kaka yapar ama yeşil olunca sadece ilk süt ve ishal olur bunu dr söyledi burda kızlarda aynı şeyi söylüyor sen daha uzun emzir ve bir memen boşalmadan asla diğerine geçme ben öyle yapıyorum birde ben tam uyanmadan asla emzirmeye başlamıyprum sonra memede uyumaya başlıyor
Ya mama veriyorum emmekden cok mama yiyo bende mamadan dolayi 1 kez kaka yapio die dusunmustum sali 1.ay kontrolumuz var bakalim ne dicek doktorCnm günde 1 kez çok az ve renk hala yeşil? dr.a gitmrlisin bnce
bende dogurmadim daha :)Doğuramayan yok mu kızlar :)) tek mi kaldım
Ben doğurmaya geldim suyum geldibende dogurmadim daha :)
gerçekten mi ağrın var mı cnımBen doğurmaya geldim suyum geldi
günaydın,, aminnnn :))günaydın kızlarrrr doğum yapan daha henüz yok sanırıım ama girecek olanlar a Allah kolaylık versin sağ salim bebeklerini kucaklarına alsınlar inşallah :)
büyük geçmiş olsun canım inşallah sağlığınıza da kavuşursunuz... Allah bağışlasınBenim kizim doğdu şükürler olsun. Dün nstde yine takılı kaldim düzenli San cim cikti kalp atisina yuksekti cumartesi olacaktık sezeryan ama bekleyemedik. Dun 17:15te doğdu genelanesteziyle. 3350gr. 51cm. Çok sukur iyiyiz benim dikis gaz San cim onunda kusması var bakalim midesini yikicaklar sanirim... rabbime sukurlr olsun allah herkezin evladini bağışlasın. Çok guzel minicik sıcacık çok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?