2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın kızlar erkenden uyandım ilk buraya girdim dğumdan sonrada fırsat bulur bulmaz gireceğim inşallah hayırlısıyla oğlumu alıcam kucağıma darısı tüm bekleyen hamişlere olsun inşallah peş peşe sancılarınız gelsin günü geçenler ve gelenler doğum yapanların da bebişlerin gazları inşallah geçer

Cnm bnm hayrlisyla kavusursn ins bebegne benimde bugun kontrolum var r bucuktn beri nobetteym uyuyamadm heyecndn oyhh 1 aydr kizima hasretm gormedim durumu hakkinda hicbir bilgm yok heyecanla 11 i bekliyrm bnde bklm ne dick doktrum

Cnm Allah yardımcın olsun, sağlıkla inşallah. Bu arada kim doğum yaptı bikaç saat önce paylaşım olmuş facebookta, ama buradaki adını bilmeyince merak ettim. Sancısını evde çekip hastaneye sonra gitmiş, maşallah 10 dakikada doğurmuş. Darısı bekleyen arkadaşlarımın başına. Herkese gönlünce bir doğum nasip etsin Rabbim. Ama önce sağlıklısını, hayırlısını

Cokta dogurduk sayilmaz diyosun :)
Insallah en kolaylari sizin olsun.

Biz iyiyiz sukur. Birbirimize alismaya calisiyoruz.. gece durmadan uyanmak cidden zormus. Bir de gosuslerin o sizisi ama yine de egoistlige yer yok. Hersey onlar icin ..
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin cok ilginc bir duygu

anladım canım betül hanım diye biri var omu acaba ilgilenen doktor yoksa o an kim varsa o mu . o gece gittiğimde betül hanım diye biri vardı da o beni çok zorlamıştı işte. neyse evet aklıma getirmemeye çalışıyorum ama ya nazik olmazlarsa diye de tedirgin,m işte.

Benimki memede uyuyo hep zaten oyuzden mama veriyorum 3 saatte bir

günaydın kızlarrrr doğum yapan daha henüz yok sanırıım ama girecek olanlar a Allah kolaylık versin sağ salim bebeklerini kucaklarına alsınlar inşallah :)

Günaydın anneler ve anne adayları doğuranlar ve doğuramayanlar :) gününüz hayır olsun

Benim kizim doğdu şükürler olsun. Dün nstde yine takılı kaldim düzenli San cim cikti kalp atisina yuksekti cumartesi olacaktık sezeryan ama bekleyemedik. Dun 17:15te doğdu genelanesteziyle. 3350gr. 51cm. Çok sukur iyiyiz benim dikis gaz San cim onunda kusması var bakalim midesini yikicaklar sanirim... rabbime sukurlr olsun allah herkezin evladini bağışlasın. Çok guzel minicik sıcacık çok guzel

büyük geçmiş olsun canım inşallah sağlığınıza da kavuşursunuz... Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…