2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
umarım nilaycım bu arada sen nasıl oldun varmı ağrı sancı dr geldimi yurt dışından

Bende kemik ağrısı devam canım. Doktor geldi tatlım. Pazartesi günü kontrol vardı. Nstde sancı maksimum 25 çıktı. Herşey yolundaymış. Salı günü tekrar kontrol var. O zamana kadar doğum ya da bir sıkıntı olmazsa. Çatı muayenesini de o zaman yapacak.

Anlayacağın gökay'ın keyfini bekliyoruz. :) Ablama göre gökay onun gelmesini bekliyormuş. Bakalım yarın ablam geliyor. Bizim oğlanda gelecek mi.

Gözünüz aydın canım. Geçmiş olsun. İnşallah sıkıntılarınız da kısa sürede geçer. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

C
diloş canım senin sancın vardı nasıl oldun
Canım evdeyiz hala sancı devam ediyo. Gece bir ara 7 dk ya düştü sıklığı ama şimdi 20 dk civarında geliyo , duş alırken sıyum da gelmişti , birazdan hazırlanıp doktorumuza gidicez orda belli olur artık hangi aşamada Olduğum .

Aslinda aldim canim egitim ama uygulamata gelince nasil olur bilemiyor. Dogumdan sinra hemsireye bir baktirayim. Sut icin her serde kayisi hosafi okudum canim

Allahim ayirmasin,gule gule buyut bebegini

Oy Nurcan ne güzel anlatıyorsun vallahi merakla bekliyorum bakalım, gelsin artıkkkkk oğlummmm :)
sorma cnm sorma onun mukemmelligini anlatmaya dil yetmez cok guzel bir duygu hayatim oncesi yokmhs gibiyim her adimmda simdi onu dusunyorum ay oylemi boylemk inanil.az.bisi ya 1 haftada cok baglandik birbirimize

dilosanne nasıl bi su geliyo?

Guzel anneler gunaydin :) size bi sorum olucak
Sutu sagdiginiz zaman bebege kac ml veriyosunuz ?

Bende okudum ne guzel dogum yapmıs insan cesaretleniyor boyle guzel dogumlari okuyunca :)

Aslinda aldim canim egitim ama uygulamata gelince nasil olur bilemiyor. Dogumdan sinra hemsireye bir baktirayim. Sut icin her serde kayisi hosafi okudum canim
Uygulama hic öyle olmuyormus canim ya
Hep yiyorum ondan ama hemen gelmez diyorlar bekliyoruz iste

Kizlar doguran varmi benden sonra meltemcivil huzurluvemutlu suul ve diger arkadaslar
Kanala girmems sipam bekliyrz. Hanfendi yuzunude kapadi goremedik tombik 3kg 833 grm olmus heyecan yaptm heralde sancim oldu simdi iyiyim cok sukur oyhh 29 araligi beklicz artk suyum yernde kanala girmesi icin napaym dedim sola yan yatmktm bska bisey yapma dedi yani yapick bska biseyn yok diyr yurusem dedim pek bi ise yaricgni sanmiyrm dedi yorma kendini suyun gelir azalir fln dedi norml yuruysler yapablirsn dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…