umarım nilaycım bu arada sen nasıl oldun varmı ağrı sancı dr geldimi yurt dışından
Benim kizim doğdu şükürler olsun. Dün nstde yine takılı kaldim düzenli San cim cikti kalp atisina yuksekti cumartesi olacaktık sezeryan ama bekleyemedik. Dun 17:15te doğdu genelanesteziyle. 3350gr. 51cm. Çok sukur iyiyiz benim dikis gaz San cim onunda kusması var bakalim midesini yikicaklar sanirim... rabbime sukurlr olsun allah herkezin evladini bağışlasın. Çok guzel minicik sıcacık çok guzel
Canım evdeyiz hala sancı devam ediyo. Gece bir ara 7 dk ya düştü sıklığı ama şimdi 20 dk civarında geliyo , duş alırken sıyum da gelmişti , birazdan hazırlanıp doktorumuza gidicez orda belli olur artık hangi aşamada Olduğum .diloş canım senin sancın vardı nasıl oldun
Cnm uzgnm gebe degilsnKizlar kan sonucum 0.124 hamile olabilirmiyim sizce
Aslinda aldim canim egitim ama uygulamata gelince nasil olur bilemiyor. Dogumdan sinra hemsireye bir baktirayim. Sut icin her serde kayisi hosafi okudum canimBende öyleydim ama son anda tırstım yaa beklemek istemedim
Ama toparlanmak tamamen kişiye bağlı ben çabaladıkça iyiye gidiyor o yüzden daha mutluyum simdi başka dertler var gaz süt göğüs yarası gibi kesinlikle bebisten önce bir emzirme eğitimi al canim uygulamalı olarak ben aldım ama uygulamada hata oldu hep acıyor göğüslerim sen ayni acıları yasama
Allahim ayirmasin,gule gule buyut bebeginiBenim kizim doğdu şükürler olsun. Dün nstde yine takılı kaldim düzenli San cim cikti kalp atisina yuksekti cumartesi olacaktık sezeryan ama bekleyemedik. Dun 17:15te doğdu genelanesteziyle. 3350gr. 51cm. Çok sukur iyiyiz benim dikis gaz San cim onunda kusması var bakalim midesini yikicaklar sanirim... rabbime sukurlr olsun allah herkezin evladini bağışlasın. Çok guzel minicik sıcacık çok guzel
Bilmiyrm cnm olabilir doktruna bi goster istersen fkt ben kendi gebe kagidima baktm oraya bkrk gebe gorulmuyr sen gt bi doktra dansCanim been nette gebematik diye biyerden hesapladim 0124 yazdim 4 haftalik gebesiniz diyo
sorma cnm sorma onun mukemmelligini anlatmaya dil yetmez cok guzel bir duygu hayatim oncesi yokmhs gibiyim her adimmda simdi onu dusunyorum ay oylemi boylemk inanil.az.bisi ya 1 haftada cok baglandik birbirimizeOy Nurcan ne güzel anlatıyorsun vallahi merakla bekliyorum bakalım, gelsin artıkkkkk oğlummmm :)
dilosanne nasıl bi su geliyo?C
Canım evdeyiz hala sancı devam ediyo. Gece bir ara 7 dk ya düştü sıklığı ama şimdi 20 dk civarında geliyo , duş alırken sıyum da gelmişti , birazdan hazırlanıp doktorumuza gidicez orda belli olur artık hangi aşamada Olduğum .
dilosanne nasıl bi su geliyo?
Bende okudum ne guzel dogum yapmıs insan cesaretleniyor boyle guzel dogumlari okuyunca :)Cnm Allah yardımcın olsun, sağlıkla inşallah. Bu arada kim doğum yaptı bikaç saat önce paylaşım olmuş facebookta, ama buradaki adını bilmeyincemerak ettim. Sancısını evde çekip hastaneye sonra gitmiş, maşallah 10 dakikada doğurmuş. Darısı bekleyen arkadaşlarımın başına. Herkese gönlünce bir doğum nasip etsin Rabbim. Ama önce sağlıklısını, hayırlısını
Uygulama hic öyle olmuyormus canim yaAslinda aldim canim egitim ama uygulamata gelince nasil olur bilemiyor. Dogumdan sinra hemsireye bir baktirayim. Sut icin her serde kayisi hosafi okudum canim
hey masallah :) darisi izeBen doğurmaya geldim suyum geldi
Kanala girmems sipam bekliyrz. Hanfendi yuzunude kapadi goremedik tombik 3kg 833 grm olmus heyecan yaptm heralde sancim oldu simdi iyiyim cok sukur oyhh 29 araligi beklicz artk suyum yernde kanala girmesi icin napaym dedim sola yan yatmktm bska bisey yapma dedi yani yapick bska biseyn yok diyr yurusem dedim pek bi ise yaricgni sanmiyrm dedi yorma kendini suyun gelir azalir fln dedi norml yuruysler yapablirsn dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?