2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Haksever, aylardır takip ediyorum ve her gece senin için dua ediyordum. allah analı babalı büyütsün canım. Özellikle baktım ne yaptın diye doğurmuşşun. Seni görmeden hakkında hayır duaları gönderen insanlar var.... hep mutlu olun inşallah.

Canm benm ya, cok yormuslar seni
Sonuna odaklan, bebişi düşün, inş şimdiye doğurmus bebişi koklamıssındir.

Kızlar ne alemdesiniz bilmiyorum ama
Ben doğurdum tabiki
Süreç biraz psikolojik olarak yipratici oldu
C.tesi 7 saat suni sancı verip gece kestiler
Pazar sabahı bi daha verdiler
Doktorum yürümemi önerdi
Hastanenin uzun koridorunda iki saat kadar yürüdüm
Öyle tın tın da değil
Güzelce yürüdüm ayaklarim ağrıdı
Sonra dinlenmek için odama geçtim
Dinlenmeye fırsat olmadan sancilarim sıklasti
Bi anda açılmam oldu
Apar topar dogumhaneye aldılar
Doktorumu bekledik 10 dk kadar
O gelince de 10 dk içinde falan dogum yaptim
Çok şükür bugünüme
Allah kimseyi o darda birakmasin
Simdi de uyumayan bi bebekle uğraşıyorum :)
Oglum da uyuyan bi bebek değildi
Alışkınim yani

Ay kuzum benim. Çok geçmiş olsun canimin icine. Arada gobusunu zeytin yağ ile ovsan bide Bizimkine uyanır uyanmaz gaz için bacak kol hareketleri yapıyorum mide ole harekete geçiyor yoksa ilk hiç bişey yemiyor
ayşecim çok sağol ya bende yapıyorum masaj jimnastik ama işe yaramadı akşamları krize giriyor maalesef ama yakında geçer ama bende biterim herhalde

Benimki memede uyuyo hep zaten oyuzden mama veriyorum 3 saatte bir
benimkide memede uyuyor çok kötü bir alışkanlık kazandırdık maalesef bazen emzirme sonrası altını açıyorum sonra yatağına bırakıyuorum sinirleniyor sonra hopp uyuyor biraz sıkıntılı oluyopr ama arada işe yaradığıda oluyor yani

neyse ki dr gelmiş sende rahatlamışsındır nilaycı ablanda gelsin ohh üstüne gökay bebek sağlıkla gelsin

hayırlı haberlerle dön diloş canım sağlıkla al bebeğini kucağına

Ben doğar dogmaz başladım doktor 15 gunlükken başlaman gerek diye birşey söylemedi birkaç yerden de duydum 15 gunlükken başlandığını

Bende erken diye düşünmüştüm ama kış bebekleri olduğu için daha çok d vitaminine ihtiyaçları var sanırım Sağol canım

Anladım canım Sağol ya ben de erken mi acaba diye çok tereddutte kalmıştım artık gönül rahatlığıyla veririm kaşığı yalaticam bile zilliye :)

Benimki de memede uyuyor ama geceleri bu durum baya işime yarıyor açıkçası; )

Dünden beri duzene girdik yani 2 saat maksimum 3 saatte bir kaldirip emzirdm doyduguna inandim sabah ta yatagima isedi misler gibi )))
ohh miss olmuş esracım memelerimizden süğtler fışkırsın bebeklerimiz bol çişli sarı kakalı olsun yarasın sütler bebekelere

ohh miss olmuş esracım memelerimizden süğtler fışkırsın bebeklerimiz bol çişli sarı kakalı olsun yarasın sütler bebekelere
Daha neler yasayacagiz acaba yaa cok pis kokuyrm ben atletlerim sut oluyorr ahahah esim altini degisitirken pirtlatiyor falan tam selfie alcazz coooorrrtttt oh misss )))

Anladım canım Sağol ya ben de erken mi acaba diye çok tereddutte kalmıştım artık gönül rahatlığıyla veririm kaşığı yalaticam bile zilliye :)
Hahaha aynennn her şey kuzular için. Siz nAsılsnz cnm uyku durumu nasıl, mevlitten sonra bnm kız artk uyumuyor geceleri :/ kucak isteyen huysuz bi bebişe dönüştü inşallah geçer nazara geldi ya (

Daha neler yasayacagiz acaba yaa cok pis kokuyrm ben atletlerim sut oluyorr ahahah esim altini degisitirken pirtlatiyor falan tam selfie alcazz coooorrrtttt oh misss )))
canım göğüs pedi kullan ben sürekli kullanıyorum inan yoksa süt kokarız yaa
bebeklerin kaka yapması ne komik deme yaa corttttttt diye bir ses kapasite üstü çalışıyorlar minnacık beden kocaman ses ve kk... hehe
esracım sizlere bir şey sorucam bebeklerinizin burnunan kaç defa serum fizyolojik damlatıyorsunuz dr bana 6 defa dedi ama ben 2 defa damlatıyorum acaba az mı yaa D Dekalpy K kaplan2535

meltem canım nerelerdesin merak ettim seni dünden beri yoksun bade bebek gelmeyi mi karar verdi canım

Hahaha aynennn her şey kuzular için. Siz nAsılsnz cnm uyku durumu nasıl, mevlitten sonra bnm kız artk uyumuyor geceleri :/ kucak isteyen huysuz bi bebişe dönüştü inşallah geçer nazara geldi ya (

Ayy sorma canim biz de Kucağa çok düşkünüz ya memede ya kucakta dalıyor yatağından nefret ediyor resmen :) Allaha Şükür geceleri uyuyor 3 saatte bir emip yatıyor ben kızıma çok okuyorum sende öyle yap istersen bi de bebis uyurken sende dahil kimseye baktirma en masum halleri ozaman daha çok nazara geliyolarmis yavrucaklar

Betül cüm nasıl oldunuz evinize gittiniz mi bebek nasıl oyy maşallah size yaa

canım şimdi bebek ama ilerde çok zor olacak bence benimde şimd,lik ohh iyi diyesim geli,yor ama işe başlayınca ne olacak çok ağlarlar o zaman kıyamam ben onlara

Haklısın ozaman zor olucak ama bende kiyamiyorum hiç tekrar uyandirmaya geçen kucagimda uyurken işe baslicagim zamanı düşünüp ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…