Dünden beri duzene girdik yani 2 saat maksimum 3 saatte bir kaldirip emzirdm doyduguna inandim sabah ta yatagima isedi misler gibiesra canım senin sütün olmazsa kakası o renk olmaz bence senin sütün var ve artacak azıcık zaman gerekli
Benim kizim doğdu şükürler olsun. Dün nstde yine takılı kaldim düzenli San cim cikti kalp atisina yuksekti cumartesi olacaktık sezeryan ama bekleyemedik. Dun 17:15te doğdu genelanesteziyle. 3350gr. 51cm. Çok sukur iyiyiz benim dikis gaz San cim onunda kusması var bakalim midesini yikicaklar sanirim... rabbime sukurlr olsun allah herkezin evladini bağışlasın. Çok guzel minicik sıcacık çok guzel
Canım çok geçmiş olsun. Henüz günün dolmadığı için açılman olmuyordur. İnşaallah kendi sancın gelir ve doğum olur. Dualarım seninle.
Benim de perşembe günü suyumun azaldığını gördü doktorum. Ama henüz çok az değilmiş. Pazartesiye kadar bekleyip doğum gerçekleşmezse riske atmak istemediğini ve sezaryena alacağını söyledi. Kendimi normal doğuma hazırlamıştım Ama hayırlısı artık.
Canım güzel haberlerini bekliyoruz. Kolay bir doğum diliyorum.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Hem normal doğum sancısı hem de sezaryen çok kötü. Hakkında hayırlısı olsun canım. Hepimiz senin için dua ediyoruz. Güzel haberlerini bekliyorum.
Ben varım canım. Perşembe beklenen doğum tarihimdi. Doktorum 1 hafta daha bekleyip önce suni sancı verip normal doğum yaptırma taraftarıydı. Mecbur kalırsa sezaryena alacaktı. 39-40 arası doğum olur demişti.
Beklenen doğum tarihinde kontrolüm vardı. Suyumun azaldığını söyledi. Henüz çok azalmamış. Pazartesiye kadar bekleyip yine doğum gerçekleşmezse riske atmak istemediğini ve sezaryena alacağını söyledi. Her an doğumu bekliyorum ama hiçbir belirti yok.
Senin herhangi bir riskin yoksa doktorun da uygun görürse bence 42 'nin sonuna kadar bekle. Ben olsam öyle yapardım. Bebeklerimiz doğacakları zamanı biliyorlar. Henüz vakti gelmemiştir. 38-42 arası aslında normal doğum zamanı. Kişiden kişiye fark ediyor. Dışardan müdahale istemezdim.
Hakkında hayırlısı oldum. Forumda gününü doldurup bekleyenler var canım.
Yine mi doğuramadık.
Canm benm ya, cok yormuslar seni
Sonuna odaklan, bebişi düşün, inş şimdiye doğurmus bebişi koklamıssındir.
ayşecim çok sağol ya bende yapıyorum masaj jimnastik ama işe yaramadı akşamları krize giriyor maalesef ama yakında geçer ama bende biterim herhaldeAy kuzum benim. Çok geçmiş olsun canimin icine. Arada gobusunu zeytin yağ ile ovsan bide Bizimkine uyanır uyanmaz gaz için bacak kol hareketleri yapıyorum mide ole harekete geçiyor yoksa ilk hiç bişey yemiyor
benimkide memede uyuyor çok kötü bir alışkanlık kazandırdık maalesef bazen emzirme sonrası altını açıyorum sonra yatağına bırakıyuorum sinirleniyor sonra hopp uyuyor biraz sıkıntılı oluyopr ama arada işe yaradığıda oluyor yaniBenimki memede uyuyo hep zaten oyuzden mama veriyorum 3 saatte bir
neyse ki dr gelmiş sende rahatlamışsındır nilaycı ablanda gelsin ohh üstüne gökay bebek sağlıkla gelsinBende kemik ağrısı devam canım. Doktor geldi tatlım. Pazartesi günü kontrol vardı. Nstde sancı maksimum 25 çıktı. Herşey yolundaymış. Salı günü tekrar kontrol var. O zamana kadar doğum ya da bir sıkıntı olmazsa. Çatı muayenesini de o zaman yapacak.
Anlayacağın gökay'ın keyfini bekliyoruz. :) Ablama göre gökay onun gelmesini bekliyormuş. Bakalım yarın ablam geliyor. Bizim oğlanda gelecek mi.
hayırlı haberlerle dön diloş canım sağlıkla al bebeğini kucağınaC
Canım evdeyiz hala sancı devam ediyo. Gece bir ara 7 dk ya düştü sıklığı ama şimdi 20 dk civarında geliyo , duş alırken sıyum da gelmişti , birazdan hazırlanıp doktorumuza gidicez orda belli olur artık hangi aşamada Olduğum .
Ben kendi sütümden sürüyorum üstlerine kızarklık yda svlce oldu mu, geçiyo ertesi gün. Dene istersen cnmHadi inss beyaz tenli bide kizarik sivilceler cok fena insan uzuluyo
Ben doğar dogmaz başladım doktor 15 gunlükken başlaman gerek diye birşey söylemedi birkaç yerden de duydum 15 gunlükken başlandığını
Cnm ben taburcu olurken çocuk dr u verdi 15. Gün başlancak diyerek reçeteye yazdı d3 erken değil yani. Sağlık ocağından alınabiliyomuş o damla ordaki hemşire de söyledi. Hatta hemşire sağlık ocağında 15. Günü bekleme başlat da dedi ama ben dr. A göre 15. Gün başladım
benimkide memede uyuyor çok kötü bir alışkanlık kazandırdık maalesef bazen emzirme sonrası altını açıyorum sonra yatağına bırakıyuorum sinirleniyor sonra hopp uyuyor biraz sıkıntılı oluyopr ama arada işe yaradığıda oluyor yani
ohh miss olmuş esracım memelerimizden süğtler fışkırsın bebeklerimiz bol çişli sarı kakalı olsun yarasın sütler bebekelereDünden beri duzene girdik yani 2 saat maksimum 3 saatte bir kaldirip emzirdm doyduguna inandim sabah ta yatagima isedi misler gibi)))
canım şimdi bebek ama ilerde çok zor olacak bence benimde şimd,lik ohh iyi diyesim geli,yor ama işe başlayınca ne olacak çok ağlarlar o zaman kıyamam ben onlaraBenimki de memede uyuyor ama geceleri bu durum baya işime yarıyor açıkçası; )
Daha neler yasayacagiz acaba yaa cok pis kokuyrm ben atletlerim sut oluyorr ahahah esim altini degisitirken pirtlatiyor falan tam selfie alcazz coooorrrtttt oh misssohh miss olmuş esracım memelerimizden süğtler fışkırsın bebeklerimiz bol çişli sarı kakalı olsun yarasın sütler bebekelere
Hahaha aynennn her şey kuzular için. Siz nAsılsnz cnm uyku durumu nasıl, mevlitten sonra bnm kız artk uyumuyor geceleri :/ kucak isteyen huysuz bi bebişe dönüştü inşallah geçer nazara geldi yaAnladım canım Sağol ya ben de erken mi acaba diye çok tereddutte kalmıştım artık gönül rahatlığıyla veririm kaşığı yalaticam bile zilliye :)
canım göğüs pedi kullan ben sürekli kullanıyorum inan yoksa süt kokarız yaaDaha neler yasayacagiz acaba yaa cok pis kokuyrm ben atletlerim sut oluyorr ahahah esim altini degisitirken pirtlatiyor falan tam selfie alcazz coooorrrtttt oh misss)))
meltem canım nerelerdesin merak ettim seni dünden beri yoksun bade bebek gelmeyi mi karar verdi canımPek ümidim yok ama inşallah gülom ya, bu hafta doğsa da ben de rahatlasam artık Bu kez de stres yaptikca sekerim yükseliyo
İnş sen de kısa zamanda evinde yavrularnn yanına gecersin tatlim, allahım bdaha boyle sıkıntilar yasatmasin sana.
Hahaha aynennn her şey kuzular için. Siz nAsılsnz cnm uyku durumu nasıl, mevlitten sonra bnm kız artk uyumuyor geceleri :/ kucak isteyen huysuz bi bebişe dönüştü inşallah geçer nazara geldi ya(
Betül cüm nasıl oldunuz evinize gittiniz mi bebek nasıl oyy maşallah size yaaKızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
canım şimdi bebek ama ilerde çok zor olacak bence benimde şimd,lik ohh iyi diyesim geli,yor ama işe başlayınca ne olacak çok ağlarlar o zaman kıyamam ben onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?