Evet kuzum az önce çıktık, iyiyiz, nur topu gibi bi oğlanBetül cüm nasıl oldunuz evinize gittiniz mi bebek nasıl oyy maşallah size yaa
aa ben uyurken bakmaktan kafayı yiycem çok güzel diye diye birde dayanamayıp bazen mıncıklıyorum resmen uyuyan çocuğu çıldırtıcam ama nasıl bir sevgi yaa yokk arkadaş insanı deli ederAyy sorma canim biz de Kucağa çok düşkünüz ya memede ya kucakta dalıyor yatağından nefret ediyor resmen :) Allaha Şükür geceleri uyuyor 3 saatte bir emip yatıyor ben kızıma çok okuyorum sende öyle yap istersen bi de bebis uyurken sende dahil kimseye baktirma en masum halleri ozaman daha çok nazara geliyolarmis yavrucaklar
kuzum ben sana yazdım ama yoğunluktan görmedin galiba iyi olmanıza çokkk sevindim senide karanlık tarafa aldık nihayet kaldı suul nilay esmer ve galiba meltem gerçi meltemden ses yok dünden beri umarım sağlıkla güzel haberler verirEvet kuzum az önce çıktık, iyiyiz, nur topu gibi bi oğlan
ağlama krizi bana da çok oluyor yaa tv bakmıyorum bu nasıl bir dünya dünya diye işe başlama beni düşündürüyor ama sanırım bu bebek bana herşeyi yaktırır yeter ki yanında olayım diyeHaklısın ozaman zor olucak ama bende kiyamiyorum hiç tekrar uyandirmaya geçen kucagimda uyurken işe baslicagim zamanı düşünüp ağladım
Göğüsleri bebişe boşta olsa emzirmek ve süt sağma makinası cok işe yarıyo ben awent aldım çok arttırdıUygulama hic öyle olmuyormus canim ya
Hep yiyorum ondan ama hemen gelmez diyorlar bekliyoruz iste
Aynen uyanana kadar zor sabrediyorum onu kucağıma almak sonsuz huzur. Tüm dünyam oldu yavrum benimsorma cnm sorma onun mukemmelligini anlatmaya dil yetmez cok guzel bir duygu hayatim oncesi yokmhs gibiyim her adimmda simdi onu dusunyorum ay oylemi boylemk inanil.az.bisi ya 1 haftada cok baglandik birbirimize
Aaa hâlâ ses yokmu bende onu merak ettim farkettim dün olmadığınıkuzum ben sana yazdım ama yoğunluktan görmedin galiba iyi olmanıza çokkk sevindim senide karanlık tarafa aldık nihayet kaldı suul nilay esmer ve galiba meltem gerçi meltemden ses yok dünden beri umarım sağlıkla güzel haberler verir
sağol canım leyloşum, aranıza katıldım nihayet, meltemden haber yok mu ? Allah yardım etsin bekleyen herkese, inşallah meltem iyidir, ay bi gelişme olursa nolur etiketleyip bilgi verin gözümden kaçabilir şu sıralar, çok merak ettim dünürümü.kuzum ben sana yazdım ama yoğunluktan görmedin galiba iyi olmanıza çokkk sevindim senide karanlık tarafa aldık nihayet kaldı suul nilay esmer ve galiba meltem gerçi meltemden ses yok dünden beri umarım sağlıkla güzel haberler verir
Ben bi defa damlatiyorum kaka muhabbeti ne gelince bisi paylasiyim gecen gün emzirdim kizimi gazini cikariyodum alttan bir ses geldi coorttt diye baya sesli birden irkildim hatta öke bi sestiki kizin bile kendisi irkildi sicradi vallacanım göğüs pedi kullan ben sürekli kullanıyorum inan yoksa süt kokarız yaa
bebeklerin kaka yapması ne komik deme yaa corttttttt diye bir ses kapasite üstü çalışıyorlar minnacık beden kocaman ses ve kk... hehe
esracım sizlere bir şey sorucam bebeklerinizin burnunan kaç defa serum fizyolojik damlatıyorsunuz dr bana 6 defa dedi ama ben 2 defa damlatıyorum acaba az mı yaa @Dekalpy @kaplan2535
Leylacim yeni kesfettim emzirdikten yada mama verdikten sonra kucaga alıp 10 dakika dik tutunca kusma hıçkırık olmuyor ve bagirsaklar calismaya basliyor sanki gazi daha rahat çıkıyor gibiayşecim çok sağol ya bende yapıyorum masaj jimnastik ama işe yaramadı akşamları krize giriyor maalesef ama yakında geçer ama bende biterim herhalde
15 in altı normal canım. Ama daha fazla yukselmemesi için 2-3 saatte mutlaka doyuncaya kadar beslemen lazım. Daha fazla yükselmesine izin verme yoksa uykusuda artıyor uyandirmak cok zor oluyor. emzirmek yada mama vermek zorlasiyor. Bebisin kaç günlük canimDogum yapan anneler. Sarilik degerleri 12.2 cikti bizim biraz endiseliyim
Ay canım doğummu yaptın. Maşaallah saba ve kuzuna. Bebisin sağlıklı sıhhatli büyüsun inşaallah.Evet kuzum az önce çıktık, iyiyiz, nur topu gibi bi oğlan
Bende poposundan tutup başını kolumla kaldırıp ole emziriyorum canim. Oglusumda ole rahat ediyorEmziren anneler yatırarak mi emziriyosunuz bebisleri? Egitimde bize poposundan tutarak dik emzirmeyi göstermişlerdi hem gaz olmasın rahat rahat yutsun hem de kulağına gidip orta kulak iltihabı olmasın diye. Bi de boyle deneyin isterseniz?
evet ya dümnden beri ara baktım ama yok çok merak ettim gerçektenAaa hâlâ ses yokmu bende onu merak ettim farkettim dün olmadığınımeltemcivil ses ver bize kuzum hayırlı haberlerle inşallah..
bende sayfaları tektek okuyamıyorum üyelerden takip ediyorum ama görürsem etiketlerimsağol canım leyloşum, aranıza katıldım nihayet, meltemden haber yok mu ? Allah yardım etsin bekleyen herkese, inşallah meltem iyidir, ay bi gelişme olursa nolur etiketleyip bilgi verin gözümden kaçabilir şu sıralar, çok merak ettim dünürümü.
Vala ben yaktim. Hamileyken iş ne olacak diye düşünen ben şimdi iş güç ufacık aklıma gelmiyor.ağlama krizi bana da çok oluyor yaa tv bakmıyorum bu nasıl bir dünya dünya diye işe başlama beni düşündürüyor ama sanırım bu bebek bana herşeyi yaktırır yeter ki yanında olayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?