2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aa ben uyurken bakmaktan kafayı yiycem çok güzel diye diye birde dayanamayıp bazen mıncıklıyorum resmen uyuyan çocuğu çıldırtıcam ama nasıl bir sevgi yaa yokk arkadaş insanı deli eder

Evet kuzum az önce çıktık, iyiyiz, nur topu gibi bi oğlan
kuzum ben sana yazdım ama yoğunluktan görmedin galiba iyi olmanıza çokkk sevindim senide karanlık tarafa aldık nihayet kaldı suul nilay esmer ve galiba meltem gerçi meltemden ses yok dünden beri umarım sağlıkla güzel haberler verir

Haklısın ozaman zor olucak ama bende kiyamiyorum hiç tekrar uyandirmaya geçen kucagimda uyurken işe baslicagim zamanı düşünüp ağladım
ağlama krizi bana da çok oluyor yaa tv bakmıyorum bu nasıl bir dünya dünya diye işe başlama beni düşündürüyor ama sanırım bu bebek bana herşeyi yaktırır yeter ki yanında olayım diye

Herkese hayırlı doğumlar diliyorum allah bir avazda kurtarsın inşallah. Biz doğurana kadar siz bu zor zamanları atlatmış olacaksınız sizin yazdıklarınızı okuyunca ben heyecan yaptım nasıl olacak doktoru ne zaman arıyacam memeyi nasıl vericem diye sanki yarım doğuruyorum :)) tecrübelerinizi okumaya devam edicem allah kolaylıklar versin gazsız mışıl mışıl uyusun bebi

sorma cnm sorma onun mukemmelligini anlatmaya dil yetmez cok guzel bir duygu hayatim oncesi yokmhs gibiyim her adimmda simdi onu dusunyorum ay oylemi boylemk inanil.az.bisi ya 1 haftada cok baglandik birbirimize
Aynen uyanana kadar zor sabrediyorum onu kucağıma almak sonsuz huzur. Tüm dünyam oldu yavrum benim

Aaa hâlâ ses yokmu bende onu merak ettim farkettim dün olmadığını meltemcivil ses ver bize kuzum hayırlı haberlerle inşallah..

Kızlar merhabalar,
Biz 9 gündür 2 kişiyiz 7 Aralıkta 38+5 te plansız spinal sezaryen ile doğum yaptım.
Kontrole diye gittim doğuma girdim 1 hafta bebeğimin sarılığınla uğraştım. Şuan ikimiz de iyiyiz çok şükür..
Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah, sağ salim yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin..

derinsu06 bu arada liste için bilgilerimi de ekliyorum.
Doğum kilom:77,2 kg (toplamda 16,2 kg aldım) Doğum: 7 Aralık 2015

sağol canım leyloşum, aranıza katıldım nihayet, meltemden haber yok mu ? Allah yardım etsin bekleyen herkese, inşallah meltem iyidir, ay bi gelişme olursa nolur etiketleyip bilgi verin gözümden kaçabilir şu sıralar, çok merak ettim dünürümü.

Ben bi defa damlatiyorum kaka muhabbeti ne gelince bisi paylasiyim gecen gün emzirdim kizimi gazini cikariyodum alttan bir ses geldi coorttt diye baya sesli birden irkildim hatta öke bi sestiki kizin bile kendisi irkildi sicradi valla

ayşecim çok sağol ya bende yapıyorum masaj jimnastik ama işe yaramadı akşamları krize giriyor maalesef ama yakında geçer ama bende biterim herhalde
Leylacim yeni kesfettim emzirdikten yada mama verdikten sonra kucaga alıp 10 dakika dik tutunca kusma hıçkırık olmuyor ve bagirsaklar calismaya basliyor sanki gazi daha rahat çıkıyor gibi

Dogum yapan anneler. Sarilik degerleri 12.2 cikti bizim biraz endiseliyim
15 in altı normal canım. Ama daha fazla yukselmemesi için 2-3 saatte mutlaka doyuncaya kadar beslemen lazım. Daha fazla yükselmesine izin verme yoksa uykusuda artıyor uyandirmak cok zor oluyor. emzirmek yada mama vermek zorlasiyor. Bebisin kaç günlük canim

Emziren anneler yatırarak mi emziriyosunuz bebisleri? Egitimde bize poposundan tutarak dik emzirmeyi göstermişlerdi hem gaz olmasın rahat rahat yutsun hem de kulağına gidip orta kulak iltihabı olmasın diye. Bi de boyle deneyin isterseniz?

Bende poposundan tutup başını kolumla kaldırıp ole emziriyorum canim. Oglusumda ole rahat ediyor

bende sayfaları tektek okuyamıyorum üyelerden takip ediyorum ama görürsem etiketlerim

ağlama krizi bana da çok oluyor yaa tv bakmıyorum bu nasıl bir dünya dünya diye işe başlama beni düşündürüyor ama sanırım bu bebek bana herşeyi yaktırır yeter ki yanında olayım diye
Vala ben yaktim. Hamileyken iş ne olacak diye düşünen ben şimdi iş güç ufacık aklıma gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…