2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Leylacim yeni kesfettim emzirdikten yada mama verdikten sonra kucaga alıp 10 dakika dik tutunca kusma hıçkırık olmuyor ve bagirsaklar calismaya basliyor sanki gazi daha rahat çıkıyor gibi
oyy canım yaa bende deneyeyim hemen umarım işe yarar çok yazık ya dün geceki göz yaşları hala gözümün önüne geliyor iöçim fena oluyor aklıma geld,kçe anlatamam yaaa

Ben bi defa damlatiyorum kaka muhabbeti ne gelince bisi paylasiyim gecen gün emzirdim kizimi gazini cikariyodum alttan bir ses geldi coorttt diye baya sesli birden irkildim hatta öke bi sestiki kizin bile kendisi irkildi sicradi valla
evet ya ne ses ama corttt corrt diye bide ıkınmalrı var tabi yazık ya benim kızım birde ağız şağırdatıyor bazen kendi şapırdatmasından korkuk irkiliyor bazen benim hapşırmamadan çok tatlıar çokkk erim ben onalrın popolarını
ayyy halime maşşallah sizede ne korkular yaşadın hamileliğin başında şimdi sağlıkla kucağında kızın

oyy canım yaa bende deneyeyim hemen umarım işe yarar çok yazık ya dün geceki göz yaşları hala gözümün önüne geliyor iöçim fena oluyor aklıma geld,kçe anlatamam yaaa
Leylacim çoook büyük olayın altına girdik biz. Gag guk dese bile biseymi oldu diye yüreğim ağzıma geliyor. Yüzünü burustursa gözlerim doluyor. Ömrü hayatımız artık bebişlerimiz için endiselenmekle gececek

Aynen şükürler olsun rabbime saglikla aldim kucagima kizimi allahim diğer dogurmayan arkadaşlara saglikla nasip etsin kucaklarina almayi

CNM YOKSUN DUNDEN BERI INSALLAH HERSEY YOLUNDADIR MERAK ETTIM

Sen tıkalı olmasa da damlatıyo musun cnm? Bi de 6 defa 1 damla mı nasıl damlat dedi dr. Bna dr otribebe yazmıştı bi de serum fizyolojik var hastanenin hediyeleri arasında ama kullanmadım daha

Bzimki kucakta ve memede uyumayı seviyo ama yatağa yatırınca da devam ediyodu uykusuna artk etmiyo inş düzelir

aynen öyle bence harika bir duygu ma kötü insanlardan nefret eder oldum yaa aynı annem gibi kötü bir şey duyduğumda offf yazık yaa ayy ne kötü diye söylenmeye başladı ki anneme çokkk gülerdim birde

Bende sana yazacaktim kontrol nasıl geçti diye dr doğru demiş ben o kadar yürüdüm kanala girsin diye ama nafile girmeyen girmiyor hayırlısı olsun ins

Sen tıkalı olmasa da damlatıyo musun cnm? Bi de 6 defa 1 damla mı nasıl damlat dedi dr. Bna dr otribebe yazmıştı bi de serum fizyolojik var hastanenin hediyeleri arasında ama kullanmadım daha
evet deniz ya damlatıyorum ev sıcak diye burnu kuruyor galiba birde düğme gibi burundan kocaman şeyler çıkıyor
bu arada serum fizyoljik işe yaramadığında otri bebe kullan dedi dr ama çok dikkatli çek beyin sıvısını da etkilermiş otri bebe ben günde 2 defa damlatıyorum 6 kez çok olur diye o bile az geliyor bazen

Leylacim yeni kesfettim emzirdikten yada mama verdikten sonra kucaga alıp 10 dakika dik tutunca kusma hıçkırık olmuyor ve bagirsaklar calismaya basliyor sanki gazi daha rahat çıkıyor gibi
Bana bebek hemşiresi emzirirken kafasını yukarı tut ayağını aşağı sarkit dedi çok ise yarıyor emzirirken çıkıyor gazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…