oyy canım yaa bende deneyeyim hemen umarım işe yarar çok yazık ya dün geceki göz yaşları hala gözümün önüne geliyor iöçim fena oluyor aklıma geld,kçe anlatamam yaaaLeylacim yeni kesfettim emzirdikten yada mama verdikten sonra kucaga alıp 10 dakika dik tutunca kusma hıçkırık olmuyor ve bagirsaklar calismaya basliyor sanki gazi daha rahat çıkıyor gibi
evet ya ne ses ama corttt corrt diye bide ıkınmalrı var tabi yazık ya benim kızım birde ağız şağırdatıyor bazen kendi şapırdatmasından korkuk irkiliyor bazen benim hapşırmamadan çok tatlıar çokkk erim ben onalrın popolarınıBen bi defa damlatiyorum kaka muhabbeti ne gelince bisi paylasiyim gecen gün emzirdim kizimi gazini cikariyodum alttan bir ses geldi coorttt diye baya sesli birden irkildim hatta öke bi sestiki kizin bile kendisi irkildi sicradi valla
vallahi bence de batsın bu hayat dedim tek kelimeyle dünya bir yana kızım bir yana diyorum sürekliVala ben yaktim. Hamileyken iş ne olacak diye düşünen ben şimdi iş güç ufacık aklıma gelmiyor.
Onu sen anlamazsin canım ben dr gittim o söylediHmm peki nasil anlicmki ole olursa cnm anlasilck sekildemi oluyr habire wcdeym ztn akintim cok zaten
Leylacim çoook büyük olayın altına girdik biz. Gag guk dese bile biseymi oldu diye yüreğim ağzıma geliyor. Yüzünü burustursa gözlerim doluyor. Ömrü hayatımız artık bebişlerimiz için endiselenmekle gececekoyy canım yaa bende deneyeyim hemen umarım işe yarar çok yazık ya dün geceki göz yaşları hala gözümün önüne geliyor iöçim fena oluyor aklıma geld,kçe anlatamam yaaa
AYY INSALLAH GEREK KALMAZ KUVEZECok sukur cnm suanlik iyi sarilik sinirda cikti 3 gn bol bol emzircez tekrar tahlil yaptrcaz , ( dua edinde gecsin kuveze almasinlar
Aynen şükürler olsun rabbime saglikla aldim kucagima kizimi allahim diğer dogurmayan arkadaşlara saglikla nasip etsin kucaklarina almayievet ya ne ses ama corttt corrt diye bide ıkınmalrı var tabi yazık ya benim kızım birde ağız şağırdatıyor bazen kendi şapırdatmasından korkuk irkiliyor bazen benim hapşırmamadan çok tatlıar çokkk erim ben onalrın popolarını
ayyy halime maşşallah sizede ne korkular yaşadın hamileliğin başında şimdi sağlıkla kucağında kızın
Bizim 17. Kadar çıktı bi gece kuvezde kaldı ama bol bol emzirmeye çalış canım geçiyorDogum yapan anneler. Sarilik degerleri 12.2 cikti bizim biraz endiseliyim
CNM YOKSUN DUNDEN BERI INSALLAH HERSEY YOLUNDADIR MERAK ETTIMPek ümidim yok ama inşallah gülom ya, bu hafta doğsa da ben de rahatlasam artık Bu kez de stres yaptikca sekerim yükseliyo
İnş sen de kısa zamanda evinde yavrularnn yanına gecersin tatlim, allahım bdaha boyle sıkıntilar yasatmasin sana.
Bana dr cisini yapıyorsa karnı toktur dedi ben huggies kullaniyorum onda çiş göstergesi var ondan anlıyorumCis konusu ne anlamadim ben onu o nasil anlasiliyor
AMINNNN ALLAH BEBISINLE SIZE GUZEL SAGLIKLI OMURLER NASIP ETSINNN CNMAynen şükürler olsun rabbime saglikla aldim kucagima kizimi allahim diğer dogurmayan arkadaşlara saglikla nasip etsin kucaklarina almayi
amin halimecim sağlıkla büyüsünler mutlu çocuklar olsunlarAynen şükürler olsun rabbime saglikla aldim kucagima kizimi allahim diğer dogurmayan arkadaşlara saglikla nasip etsin kucaklarina almayi
Sen tıkalı olmasa da damlatıyo musun cnm? Bi de 6 defa 1 damla mı nasıl damlat dedi dr. Bna dr otribebe yazmıştı bi de serum fizyolojik var hastanenin hediyeleri arasında ama kullanmadım dahacanım göğüs pedi kullan ben sürekli kullanıyorum inan yoksa süt kokarız yaa
bebeklerin kaka yapması ne komik deme yaa corttttttt diye bir ses kapasite üstü çalışıyorlar minnacık beden kocaman ses ve kk... hehe
esracım sizlere bir şey sorucam bebeklerinizin burnunan kaç defa serum fizyolojik damlatıyorsunuz dr bana 6 defa dedi ama ben 2 defa damlatıyorum acaba az mı yaa D Dekalpy @kaplan2535
Bzimki kucakta ve memede uyumayı seviyo ama yatağa yatırınca da devam ediyodu uykusuna artk etmiyoAyy sorma canim biz de Kucağa çok düşkünüz ya memede ya kucakta dalıyor yatağından nefret ediyor resmen :) Allaha Şükür geceleri uyuyor 3 saatte bir emip yatıyor ben kızıma çok okuyorum sende öyle yap istersen bi de bebis uyurken sende dahil kimseye baktirma en masum halleri ozaman daha çok nazara geliyolarmis yavrucaklar
aynen öyle bence harika bir duygu ma kötü insanlardan nefret eder oldum yaa aynı annem gibi kötü bir şey duyduğumda offf yazık yaa ayy ne kötü diye söylenmeye başladı ki anneme çokkk gülerdim birdeLeylacim çoook büyük olayın altına girdik biz. Gag guk dese bile biseymi oldu diye yüreğim ağzıma geliyor. Yüzünü burustursa gözlerim doluyor. Ömrü hayatımız artık bebişlerimiz için endiselenmekle gececek
Bende sana yazacaktim kontrol nasıl geçti diye dr doğru demiş ben o kadar yürüdüm kanala girsin diye ama nafile girmeyen girmiyor hayırlısı olsun insKanala girmems sipam bekliyrz. Hanfendi yuzunude kapadi goremedik tombik 3kg 833 grm olmus heyecan yaptm heralde sancim oldu simdi iyiyim cok sukur oyhh 29 araligi beklicz artk suyum yernde kanala girmesi icin napaym dedim sola yan yatmktm bska bisey yapma dedi yani yapick bska biseyn yok diyr yurusem dedim pek bi ise yaricgni sanmiyrm dedi yorma kendini suyun gelir azalir fln dedi norml yuruysler yapablirsn dedi
evet deniz ya damlatıyorum ev sıcak diye burnu kuruyor galiba birde düğme gibi burundan kocaman şeyler çıkıyorSen tıkalı olmasa da damlatıyo musun cnm? Bi de 6 defa 1 damla mı nasıl damlat dedi dr. Bna dr otribebe yazmıştı bi de serum fizyolojik var hastanenin hediyeleri arasında ama kullanmadım daha
Bana bebek hemşiresi emzirirken kafasını yukarı tut ayağını aşağı sarkit dedi çok ise yarıyor emzirirken çıkıyor gazıLeylacim yeni kesfettim emzirdikten yada mama verdikten sonra kucaga alıp 10 dakika dik tutunca kusma hıçkırık olmuyor ve bagirsaklar calismaya basliyor sanki gazi daha rahat çıkıyor gibi
canımm seni merak ettim baktım çok güzel bi süprizle karşılaştım :) maşallah prensesineDün sabah doğduk, bu sabahta evimize geldik şükür prensesimle. Darısı dileyen herkese inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?