2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende sana yazacaktim kontrol nasıl geçti diye dr doğru demiş ben o kadar yürüdüm kanala girsin diye ama nafile girmeyen girmiyor hayırlısı olsun ins
Ins cnm soluna yat diyr sancim var cnm kanalada girmedi hastanedeykn. Vardi gecmsti suan tekrar var araligna bkmadm takip edicm simdi

Gogus pedi aldirdm cnm kurtariciymis dogru

Fizyolojik burun deddigin otribebe olan mi bn bisey damlatmiyorum doktor bana bisey demedi?

Gogus pedi aldirdm cnm kurtariciymis dogru

Fizyolojik burun deddigin otribebe olan mi bn bisey damlatmiyorum doktor bana bisey demedi?
serum fizyolojik canım burun tıkanıklığını önlüyor tuzlu su olarak da biliniyor
doktorunuz belki bundan sonra verir eğer burun tıkanırsa otri bebe kullanılıyor ben daha kullanmadım otri bebeyi sadece serum fizyolojik damlatıyorum sen dr sor bakalım ne diyecek

Sorarim cnm bu arada bn gecen hafta pazartesi dogurdum kendi dokturm bugun be i kontrole cagirdi yrn gidicem ama bebegi cagirmdlr bebek kontrolu icin ne zaman gidicrm saglk ocagna gittik topuk kani aldi o kdr ?

Sorarim cnm bu arada bn gecen hafta pazartesi dogurdum kendi dokturm bugun be i kontrole cagirdi yrn gidicem ama bebegi cagirmdlr bebek kontrolu icin ne zaman gidicrm saglk ocagna gittik topuk kani aldi o kdr ?
esracım sağlıkla güzel haberşlerini bekliyorum kenm kontrolünle ilgili
bebekle ilgili biz şöyle yaptık ama biz kışta değiliz tabi öyle algılama sakın dğum yaptığım gün çocuk dr ikş defa muayene etti sonra bir hafta sonra gel dedi ama biz ona gitmmedik doğumdan sonra 5. gün kendimize bir çocuk doktoru bulduk hemen sarılık değerleri vitamin olağan muayenelerini yaptı sonrasında sarılık çıktı bir hafta boyunca hergün dr gittik değerlerina baktı ve düşüşe geçip kilo almaya başlayınca bir ay sonra gel dedi bence sende bir çocuk dr bul hemen inan kadın doğum dr dan çocuk dr terfi etmiş gibi hissediyorsun kendini çok keyifli onların muayenesini izlemek

Cuma bizde dogum yaptgm hastnye saeilik ucin fittik diktoru sevmdn cok sigara kokuyodu herseyi arastirdj ama cocuk diktoru isuni ubuttuk yrn kendi kontrlndn snra hastndeki cocuk diktorlrna bakip kontrole goturcm bnde cnm cik sail

inşallah suul ya merak ettim bende umarım iyidir meltemcivil sen nsaılsın peki senide takip ediyorum sürekli varmı ağrı sancı sağlıkla gelsin oğlun
Sağol canım, hala ağrı sancı yok Böyle gaz ağrısı gibi, regl ağrısı gibi ağrılarım var ama çok çok hafif. Bekliyoruz bakalım. Pazartesi kontrolüm var ama hala gelmiyor gibi olursa suni sancı verecek sanırım

Uygulama hic öyle olmuyormus canim ya
Hep yiyorum ondan ama hemen gelmez diyorlar bekliyoruz iste
Bol bol su ic canim anestezinin etkiside cabuk gecer. Ben bugun ki dr saliya kadar muhlet verdi dogdu dogdu dogmadi sali sabahi suni sanci vericem dedi
Normali deneriz gecemezse sezeryana alirim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…