Aa super fikir saol cnm denicem ins gecer oyleBen kendi sütümden sürüyorum üstlerine kızarklık yda svlce oldu mu, geçiyo ertesi gün. Dene istersen cnm
Ins cnm soluna yat diyr sancim var cnm kanalada girmedi hastanedeykn. Vardi gecmsti suan tekrar var araligna bkmadm takip edicm simdiBende sana yazacaktim kontrol nasıl geçti diye dr doğru demiş ben o kadar yürüdüm kanala girsin diye ama nafile girmeyen girmiyor hayırlısı olsun ins
Endiselenme cnm surekli doyurmaya calis bizimkide sarilik olmustu 14 du degeri 2 gunde dusurduk uyandir emzir mama takviyesi yap gecer cnmDogum yapan anneler. Sarilik degerleri 12.2 cikti bizim biraz endiseliyim
Ben de Meltem'i görmeyince aynı şeyi düşündüm . İnşallah öyledir, sağlıkla yola çıkmış belki de gelmiştir Badecikmeltem canım nerelerdesin merak ettim seni dünden beri yoksun bade bebek gelmeyi mi karar verdi canım
Aynen bende meraktayım inşaallah güzel haberlerle gelirBen de Meltem'i görmeyince aynı şeyi düşündüm . İnşallah öyledir, sağlıkla yola çıkmış belki de gelmiştir Badecikmeltemcivil
Gogus pedi aldirdm cnm kurtariciymis dogrucanım göğüs pedi kullan ben sürekli kullanıyorum inan yoksa süt kokarız yaa
bebeklerin kaka yapması ne komik deme yaa corttttttt diye bir ses kapasite üstü çalışıyorlar minnacık beden kocaman ses ve kk... hehe
esracım sizlere bir şey sorucam bebeklerinizin burnunan kaç defa serum fizyolojik damlatıyorsunuz dr bana 6 defa dedi ama ben 2 defa damlatıyorum acaba az mı yaa @Dekalpy @kaplan2535
inşallah suul ya merak ettim bende umarım iyidirBen de Meltem'i görmeyince aynı şeyi düşündüm . İnşallah öyledir, sağlıkla yola çıkmış belki de gelmiştir Badecikmeltemcivil
serum fizyolojik canım burun tıkanıklığını önlüyor tuzlu su olarak da biliniyorGogus pedi aldirdm cnm kurtariciymis dogru
Fizyolojik burun deddigin otribebe olan mi bn bisey damlatmiyorum doktor bana bisey demedi?
gözün aydın canım meraklanma kiloyu bundn sonra çok hızlı alırDoktor dan geldik sarılık geçiyor çok şükür kilomuz 3.545 ama 3600 dogmuştuk bugün 13. Gun dogum kilosunu yakalayamadık sizde durumlar nasıl
Sorarim cnm bu arada bn gecen hafta pazartesi dogurdum kendi dokturm bugun be i kontrole cagirdi yrn gidicem ama bebegi cagirmdlr bebek kontrolu icin ne zaman gidicrm saglk ocagna gittik topuk kani aldi o kdr ?serum fizyolojik canım burun tıkanıklığını önlüyor tuzlu su olarak da biliniyor
doktorunuz belki bundan sonra verir eğer burun tıkanırsa otri bebe kullanılıyor ben daha kullanmadım otri bebeyi sadece serum fizyolojik damlatıyorum sen dr sor bakalım ne diyecek
esracım sağlıkla güzel haberşlerini bekliyorum kenm kontrolünle ilgiliSorarim cnm bu arada bn gecen hafta pazartesi dogurdum kendi dokturm bugun be i kontrole cagirdi yrn gidicem ama bebegi cagirmdlr bebek kontrolu icin ne zaman gidicrm saglk ocagna gittik topuk kani aldi o kdr ?
Cuma bizde dogum yaptgm hastnye saeilik ucin fittik diktoru sevmdn cok sigara kokuyodu herseyi arastirdj ama cocuk diktoru isuni ubuttuk yrn kendi kontrlndn snra hastndeki cocuk diktorlrna bakip kontrole goturcm bnde cnm cik sailesracım sağlıkla güzel haberşlerini bekliyorum kenm kontrolünle ilgili
bebekle ilgili biz şöyle yaptık ama biz kışta değiliz tabi öyle algılama sakın dğum yaptığım gün çocuk dr ikş defa muayene etti sonra bir hafta sonra gel dedi ama biz ona gitmmedik doğumdan sonra 5. gün kendimize bir çocuk doktoru bulduk hemen sarılık değerleri vitamin olağan muayenelerini yaptı sonrasında sarılık çıktı bir hafta boyunca hergün dr gittik değerlerina baktı ve düşüşe geçip kilo almaya başlayınca bir ay sonra gel dedi bence sende bir çocuk dr bul hemen inan kadın doğum dr dan çocuk dr terfi etmiş gibi hissediyorsun kendini çok keyifli onların muayenesini izlemek
Sağol canım, hala ağrı sancı yokinşallah suul ya merak ettim bende umarım iyidirmeltemcivil sen nsaılsın peki senide takip ediyorum sürekli varmı ağrı sancı sağlıkla gelsin oğlun
Bol bol su ic canim anestezinin etkiside cabuk gecer. Ben bugun ki dr saliya kadar muhlet verdi dogdu dogdu dogmadi sali sabahi suni sanci vericem dediUygulama hic öyle olmuyormus canim ya
Hep yiyorum ondan ama hemen gelmez diyorlar bekliyoruz iste
Suan kac haftaliksin benim dr da suni veririm diyor sancin gelmezseBol bol su ic canim anestezinin etkiside cabuk gecer. Ben bugun ki dr saliya kadar muhlet verdi dogdu dogdu dogmadi sali sabahi suni sanci vericem dedi
Normali deneriz gecemezse sezeryana alirim dedi
Suan kac haftaliksin benim dr da suni veririm diyor sancin gelmezse
yani renk ve koku tarzında canımCanim su bildigin boyle bacaklarinin arasindan siziyo tutamiyosun cisini istemsiz yapiyo gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?