- 20 Nisan 2013
- 185
- 89
- 28
CNM SOLA YATINCA BEBEK KANALA MI INIYOMUSSIns cnm soluna yat diyr sancim var cnm kanalada girmedi hastanedeykn. Vardi gecmsti suan tekrar var araligna bkmadm takip edicm simdi
sigara içen çocuk dr esracım uzak dur canım o nası birşeymiş yaCuma bizde dogum yaptgm hastnye saeilik ucin fittik diktoru sevmdn cok sigara kokuyodu herseyi arastirdj ama cocuk diktoru isuni ubuttuk yrn kendi kontrlndn snra hastndeki cocuk diktorlrna bakip kontrole goturcm bnde cnm cik sail
hadi bakalım umarım biran önce gelir bebeğin güzel j-haberler ver bizedeSağol canım, hala ağrı sancı yokBöyle gaz ağrısı gibi, regl ağrısı gibi ağrılarım var ama çok çok hafif. Bekliyoruz bakalım. Pazartesi kontrolüm var ama hala gelmiyor gibi olursa suni sancı verecek sanırım
ağlama krizi bana da çok oluyor yaa tv bakmıyorum bu nasıl bir dünya dünya diye işe başlama beni düşündürüyor ama sanırım bu bebek bana herşeyi yaktırır yeter ki yanında olayım diye
vallahi ben 1 yaşına gelsin diyrdum ama şimdi ücretsiz izin süresini 2 yaş dedim ve sonrasında kreş en güzeli olur bırakmak istemiyorum kimseyeSenin de kV bakicak dimi offf bende her an ücretsiz bitiminde istifa edebilirim mantık çıktı hayatımdan sadece duygusal düşünüyorum
aa ben uyurken bakmaktan kafayı yiycem çok güzel diye diye birde dayanamayıp bazen mıncıklıyorum resmen uyuyan çocuğu çıldırtıcam ama nasıl bir sevgi yaa yokk arkadaş insanı deli eder
vallahi ben 1 yaşına gelsin diyrdum ama şimdi ücretsiz izin süresini 2 yaş dedim ve sonrasında kreş en güzeli olur bırakmak istemiyorum kimseye
vallahi ben 1 yaşına gelsin diyrdum ama şimdi ücretsiz izin süresini 2 yaş dedim ve sonrasında kreş en güzeli olur bırakmak istemiyorum kimseye
Amin canım inşallahhadi bakalım umarım biran önce gelir bebeğin güzel j-haberler ver bizede
Sancılar başladı mı suul?Amin canım inşallah
1 haftalıkken hem sana hem bebege kontrol oluyor ücretsiz. Sen bebek dr una da açtır kontrol randevusu. Bende dr u begenmedim artk ona götürmücem ama acil bir durum olmadığı için 1 haftalık kontrolüne ücrrtsiz ona götürdümSorarim cnm bu arada bn gecen hafta pazartesi dogurdum kendi dokturm bugun be i kontrole cagirdi yrn gidicem ama bebegi cagirmdlr bebek kontrolu icin ne zaman gidicrm saglk ocagna gittik topuk kani aldi o kdr ?
Gözünüz aydınKızlar ben doğum yaptım çok şükür darısı hamilelerin başına 38+0 da 2. Sezeryan ım oldu. Kızım 3 kilo 20 gram doğdu. Ilk 2 gün sütüm gelmedi bebiş 270 gr verdi yenidoğan sarılığı oldu test yaptırdık 9.0 çıktı sarılığı. Sütüm çok şükür yeni geldi . Sizler nasılsın ız
umarım olur canım yaa kısmet hayat bu ne olacağı hiç belli olmazKeşke benim de öyle bi imkanım olsa kesin 2 yaşına kadar beklerdim
Ben suan 40+1 deyim@eylul7158eylul
Benim de pazartesi gelmezse salı ya da çarşamba suni sancı verecek. Siz kaç haftalıksınız kızlar?
bende hiç bilmiyorum ama kıskanıyorum çok kızımı açıkçası paylaşmak bile istemiyorum dokunduğunda bile çıldırasım geliyor ama çalışmak zorundayım ve bir şekilde temas edecek ve kabullenmek işi doğrusu sanırımBende hiç istemiyorum kimselere bırakmak. Bir yandan da onun geleceği için çalışayım diyorum en azından iyi okullarda okutayim kızımı off leyla ne olucak bizim bu halimiz
Bol bol su ic canim anestezinin etkiside cabuk gecer. Ben bugun ki dr saliya kadar muhlet verdi dogdu dogdu dogmadi sali sabahi suni sanci vericem dedi
Normali deneriz gecemezse sezeryana alirim dedi
@eylul7158eylul
Benim de pazartesi gelmezse salı ya da çarşamba suni sancı verecek. Siz kaç haftalıksınız kızlar?
kızlar umarım hemen doğumlarınız başlar tabi sağlıkla gelsinler bebeklerSuan kac haftaliksin benim dr da suni veririm diyor sancin gelmezse
bende hiç bilmiyorum ama kıskanıyorum çok kızımı açıkçası paylaşmak bile istemiyorum dokunduğunda bile çıldırasım geliyor ama çalışmak zorundayım ve bir şekilde temas edecek ve kabullenmek işi doğrusu sanırım
Gittikçe toparlıyorum canim ve daha iyi oluyorum cok şükürBol bol su ic canim anestezinin etkiside cabuk gecer. Ben bugun ki dr saliya kadar muhlet verdi dogdu dogdu dogmadi sali sabahi suni sanci vericem dedi
Normali deneriz gecemezse sezeryana alirim dedi
neyse ki dr gelmiş sende rahatlamışsındır nilaycı ablanda gelsin ohh üstüne gökay bebek sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?