2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar ben doğum yaptım çok şükür darısı hamilelerin başına 38+0 da 2. Sezeryan ım oldu. Kızım 3 kilo 20 gram doğdu. Ilk 2 gün sütüm gelmedi bebiş 270 gr verdi yenidoğan sarılığı oldu test yaptırdık 9.0 çıktı sarılığı. Sütüm çok şükür yeni geldi . Sizler nasılsın ız

Ins cnm soluna yat diyr sancim var cnm kanalada girmedi hastanedeykn. Vardi gecmsti suan tekrar var araligna bkmadm takip edicm simdi
CNM SOLA YATINCA BEBEK KANALA MI INIYOMUSS
BEN BU ARA FARKETMEDEN HEP SOLUMDA YATIYORUM AMA HIC BIR BELIRTI YOK DOGUMA DAIR GUNDE 1 BELKI 2 KERE COK KISA BI SANCI GELIP GIDIYO ANCA O KADAR

Cuma bizde dogum yaptgm hastnye saeilik ucin fittik diktoru sevmdn cok sigara kokuyodu herseyi arastirdj ama cocuk diktoru isuni ubuttuk yrn kendi kontrlndn snra hastndeki cocuk diktorlrna bakip kontrole goturcm bnde cnm cik sail
sigara içen çocuk dr esracım uzak dur canım o nası birşeymiş ya

hadi bakalım umarım biran önce gelir bebeğin güzel j-haberler ver bizede

ağlama krizi bana da çok oluyor yaa tv bakmıyorum bu nasıl bir dünya dünya diye işe başlama beni düşündürüyor ama sanırım bu bebek bana herşeyi yaktırır yeter ki yanında olayım diye

Senin de kV bakicak dimi offf bende her an ücretsiz bitiminde istifa edebilirim mantık çıktı hayatımdan sadece duygusal düşünüyorum

Senin de kV bakicak dimi offf bende her an ücretsiz bitiminde istifa edebilirim mantık çıktı hayatımdan sadece duygusal düşünüyorum
vallahi ben 1 yaşına gelsin diyrdum ama şimdi ücretsiz izin süresini 2 yaş dedim ve sonrasında kreş en güzeli olur bırakmak istemiyorum kimseye

aa ben uyurken bakmaktan kafayı yiycem çok güzel diye diye birde dayanamayıp bazen mıncıklıyorum resmen uyuyan çocuğu çıldırtıcam ama nasıl bir sevgi yaa yokk arkadaş insanı deli eder

Uyurken çok güzeller yaa haklısın ne diyim ben bi de özellikle nefes alıyo mu diye sürekli rahatsız ediyorum çocuğu uyurken

vallahi ben 1 yaşına gelsin diyrdum ama şimdi ücretsiz izin süresini 2 yaş dedim ve sonrasında kreş en güzeli olur bırakmak istemiyorum kimseye

Bende hiç istemiyorum kimselere bırakmak. Bir yandan da onun geleceği için çalışayım diyorum en azından iyi okullarda okutayim kızımı off leyla ne olucak bizim bu halimiz

Sorarim cnm bu arada bn gecen hafta pazartesi dogurdum kendi dokturm bugun be i kontrole cagirdi yrn gidicem ama bebegi cagirmdlr bebek kontrolu icin ne zaman gidicrm saglk ocagna gittik topuk kani aldi o kdr ?
1 haftalıkken hem sana hem bebege kontrol oluyor ücretsiz. Sen bebek dr una da açtır kontrol randevusu. Bende dr u begenmedim artk ona götürmücem ama acil bir durum olmadığı için 1 haftalık kontrolüne ücrrtsiz ona götürdüm

Gözünüz aydın

Bende hiç istemiyorum kimselere bırakmak. Bir yandan da onun geleceği için çalışayım diyorum en azından iyi okullarda okutayim kızımı off leyla ne olucak bizim bu halimiz
bende hiç bilmiyorum ama kıskanıyorum çok kızımı açıkçası paylaşmak bile istemiyorum dokunduğunda bile çıldırasım geliyor ama çalışmak zorundayım ve bir şekilde temas edecek ve kabullenmek işi doğrusu sanırım

Bol bol su ic canim anestezinin etkiside cabuk gecer. Ben bugun ki dr saliya kadar muhlet verdi dogdu dogdu dogmadi sali sabahi suni sanci vericem dedi
Normali deneriz gecemezse sezeryana alirim dedi
@eylul7158eylul
Benim de pazartesi gelmezse salı ya da çarşamba suni sancı verecek. Siz kaç haftalıksınız kızlar?
Suan kac haftaliksin benim dr da suni veririm diyor sancin gelmezse
kızlar umarım hemen doğumlarınız başlar tabi sağlıkla gelsinler bebekler

Aynen aynen canım kucagina alınca bile benim her yerime iğne batiriyolar sanki aşırı kiskaniyorum başıma ağrılar giriyor bu konuyu düşününce ama dediğin gibi madalyonun diğer yüzünü de düşünmek lazım çocuklarımıza iyi bir gelecek sunabilmek için de fedakarlık etmeliyiz malesef

Bol bol su ic canim anestezinin etkiside cabuk gecer. Ben bugun ki dr saliya kadar muhlet verdi dogdu dogdu dogmadi sali sabahi suni sanci vericem dedi
Normali deneriz gecemezse sezeryana alirim dedi
Gittikçe toparlıyorum canim ve daha iyi oluyorum cok şükür
Senin durumunu da cok merak ediyorum insallah sağlıklı bir şekilde alırsın sende yavrunu kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…