2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
BIz 1 haftalik ucretsiI gecen cuma sarilik icin kullandik o yuzdn smdi baska doktor bakicam insallah

Selamlar 40. Haftayı doldurdum bende ne gelen var ne sancı ne kasılma. Normal doğum için bekliyoruz doktorumuzda sezeryan'a ikna çabalarında gibi. Bir yandan herkes daha doğmuyormu diye arıyorlar. Sakince beklemeye çalışıyorum. Suni sancıyla ilgili deneyimi olan var mı?

Kendini sıkıntıya sokma bende geçen sene 42 de doğurdum sancım yoktu suni sancı verdiler açılma içinde bi ilaç yaptılar normal doğum yaptım hakkında hayırlısı olsun çok özel günler sabret

CNM SOLA YATINCA BEBEK KANALA MI INIYOMUSS
BEN BU ARA FARKETMEDEN HEP SOLUMDA YATIYORUM AMA HIC BIR BELIRTI YOK DOGUMA DAIR GUNDE 1 BELKI 2 KERE COK KISA BI SANCI GELIP GIDIYO ANCA O KADAR
Bnmde bugun basladi sancim arada vurup gidiyr cnm oyle dedi doktrum soluna yat sag tarafnda bebek dedi ortada olmssi gerekiyr fln dedi kanali bulamiyr elinide cekmiyr fln dedi yuruyusu onermedi abartmadan yuruyeblirsn dedi iyi gelir gelmz diyemm dedi

Sagol canim elimden geldifince emziriyorum beceriyomus gibi hissedyorum insallah duser. 3 gunluk olduk

Bnmde bugun basladi sancim arada vurup gidiyr cnm oyle dedi doktrum soluna yat sag tarafnda bebek dedi ortada olmssi gerekiyr fln dedi kanali bulamiyr elinide cekmiyr fln dedi yuruyusu onermedi abartmadan yuruyeblirsn dedi iyi gelir gelmz diyemm dedi
BENIMDE BEBEGIN BASI ASAIGA AMA KANALA GIRMIS MI BILMIOYORUM HENUZ AYAKLARI DA HEP SAG TARAFTA BEN SOLA YATMAYA DEVAM EDIM BARI
ZATEN CUMA GUNU RANDEVUM VAR BAKALIM SONUMUZ NE OLACAK YARIN 40+5 OLCAM

Kizlar sol meme ucum cok fena aciyor emziremuyecek duruma geldim neredeyse.iyilesene kadar sagip versem olur mu acaba bu sekilde memesi duzelen vsr mi

MERHABA CNM ALLAH SAGLIKLA BEBEGINI KUCAGINA ALMANI NASIP ETSINN INSALLAH
BENDE YARIN 40+5 OLCAM CUMA KONTROLUM VAR BU 2. BEBEGIM
OGLUMDA DA AYNISI OLDU 41. HAFTAYI BITIRDIM KONTROLE GITTIM DOKTOR KALBI BIRAZ YORULDU ZATEN 1 HAFTA GEC GELDI BANA SORARSANIZ SUNI SANCI VERELIM DEDI¨
BIZDE KABUL ETTIK ESIMLE SUNI SANCI VERILDI IKINCI GUN NORMAL DOGUM YAPTIM COK SUKUR
AMA SANIRIM 1 2 CM ACILMA VARDI OYLE VERDI SANCIYI

Ben aldim suni sanciyi yani çok çok kotu bisi degil ama ben fazla cekmedim suni sanciyi 3saat falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…