Hahaha aynennn her şey kuzular için. Siz nAsılsnz cnm uyku durumu nasıl, mevlitten sonra bnm kız artk uyumuyor geceleri :/ kucak isteyen huysuz bi bebişe dönüştü inşallah geçer nazara geldi ya(
BIz 1 haftalik ucretsiI gecen cuma sarilik icin kullandik o yuzdn smdi baska doktor bakicam insallah1 haftalıkken hem sana hem bebege kontrol oluyor ücretsiz. Sen bebek dr una da açtır kontrol randevusu. Bende dr u begenmedim artk ona götürmücem ama acil bir durum olmadığı için 1 haftalık kontrolüne ücrrtsiz ona götürdüm
sigara içen çocuk dr esracım uzak dur canım o nası birşeymiş ya
Bilmdn gittik cnm o yuzdn oyle oldu girdik les gibi sigara kokuyodu o an yapcak biseyimiz yoktu tabi smdi baska bakcaz insallahsigara içen çocuk dr esracım uzak dur canım o nası birşeymiş ya
Yok anam... Ne rahat adammış anlamadımSancılar başladı mı suul?
Kendini sıkıntıya sokma bende geçen sene 42 de doğurdum sancım yoktu suni sancı verdiler açılma içinde bi ilaç yaptılar normal doğum yaptım hakkında hayırlısı olsun çok özel günler sabretSelamlar 40. Haftayı doldurdum bende ne gelen var ne sancı ne kasılma. Normal doğum için bekliyoruz doktorumuzda sezeryan'a ikna çabalarında gibi. Bir yandan herkes daha doğmuyormu diye arıyorlar. Sakince beklemeye çalışıyorum. Suni sancıyla ilgili deneyimi olan var mı?
Bnmde bugun basladi sancim arada vurup gidiyr cnm oyle dedi doktrum soluna yat sag tarafnda bebek dedi ortada olmssi gerekiyr fln dedi kanali bulamiyr elinide cekmiyr fln dedi yuruyusu onermedi abartmadan yuruyeblirsn dedi iyi gelir gelmz diyemm dediCNM SOLA YATINCA BEBEK KANALA MI INIYOMUSS
BEN BU ARA FARKETMEDEN HEP SOLUMDA YATIYORUM AMA HIC BIR BELIRTI YOK DOGUMA DAIR GUNDE 1 BELKI 2 KERE COK KISA BI SANCI GELIP GIDIYO ANCA O KADAR
Yok cnmmeltemcivil den haber alan var mı kızlar
Sagol canim elimden geldifince emziriyorum beceriyomus gibi hissedyorum insallah duser. 3 gunluk olduk15 in altı normal canım. Ama daha fazla yukselmemesi için 2-3 saatte mutlaka doyuncaya kadar beslemen lazım. Daha fazla yükselmesine izin verme yoksa uykusuda artıyor uyandirmak cok zor oluyor. emzirmek yada mama vermek zorlasiyor. Bebisin kaç günlük canim
Allah tum yavrucuklara saglik sihhat versin. SagolasinBizim 17. Kadar çıktı bi gece kuvezde kaldı ama bol bol emzirmeye çalış canım geçiyor
Allah dazi olsun. Bakalim denicez inumuzdeki gunlerde belli olir sanirmEndiselenme cnm surekli doyurmaya calis bizimkide sarilik olmustu 14 du degeri 2 gunde dusurduk uyandir emzir mama takviyesi yap gecer cnm
Bizim ki de 12 çıktı hep emzirdim 2 saatte bir şimdi azaldı. Zamanla geçecekAllah dazi olsun. Bakalim denicez inumuzdeki gunlerde belli olir sanirm
yani renk ve koku tarzında canım
BENIMDE BEBEGIN BASI ASAIGA AMA KANALA GIRMIS MI BILMIOYORUM HENUZ AYAKLARI DA HEP SAG TARAFTA BEN SOLA YATMAYA DEVAM EDIM BARIBnmde bugun basladi sancim arada vurup gidiyr cnm oyle dedi doktrum soluna yat sag tarafnda bebek dedi ortada olmssi gerekiyr fln dedi kanali bulamiyr elinide cekmiyr fln dedi yuruyusu onermedi abartmadan yuruyeblirsn dedi iyi gelir gelmz diyemm dedi
AY OYLE OLMASINA SEVINDIM BENDE COK MERAK EDIYODUM BI YERDE ANIDEN SUYUM GELSE ORAYI TEMIZLEMEDEN CIKMAM DIYODUM :))Ne renk vardi nede koku canim :) yataga oturmustum islanmisti eve dogum yapip gelince bi baktim hic bi leke yok yani normal su gibi :)
MERHABA CNM ALLAH SAGLIKLA BEBEGINI KUCAGINA ALMANI NASIP ETSINN INSALLAHSelamlar 40. Haftayı doldurdum bende ne gelen var ne sancı ne kasılma. Normal doğum için bekliyoruz doktorumuzda sezeryan'a ikna çabalarında gibi. Bir yandan herkes daha doğmuyormu diye arıyorlar. Sakince beklemeye çalışıyorum. Suni sancıyla ilgili deneyimi olan var mı?
40hafta bir gunluk oldum canim benSuan kac haftaliksin benim dr da suni veririm diyor sancin gelmezse
Ben aldim suni sanciyi yani çok çok kotu bisi degil ama ben fazla cekmedim suni sanciyi 3saat falanSelamlar 40. Haftayı doldurdum bende ne gelen var ne sancı ne kasılma. Normal doğum için bekliyoruz doktorumuzda sezeryan'a ikna çabalarında gibi. Bir yandan herkes daha doğmuyormu diye arıyorlar. Sakince beklemeye çalışıyorum. Suni sancıyla ilgili deneyimi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?