- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
41. haftaya kadar muhlet verdi canim 40+1imeylul7158eylul
Benim de pazartesi gelmezse salı ya da çarşamba suni sancı verecek. Siz kaç haftalıksınız kızlar?
Kızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
Hayırlısı olsun, bi bakmışsınız bnm gibi gece yarısı ayaktasınızYok anam... Ne rahat adammış anlamadımgelsin ısırcam dötünü
Bende 70 kiloydum 60 olmusum 15.gunumuzKiloları dert eden Hamişler bugün 13 günlük olduk 14 kilo almıştım 7 si gitti bile sezeryan olmasına rağmen göbekte gitmeye başladı bile
Burnu tikali olmadigi zamanlardada damlatiyor musunserum fizyolojik canım burun tıkanıklığını önlüyor tuzlu su olarak da biliniyor
doktorunuz belki bundan sonra verir eğer burun tıkanırsa otri bebe kullanılıyor ben daha kullanmadım otri bebeyi sadece serum fizyolojik damlatıyorum sen dr sor bakalım ne diyecek
Kızlar oğluşumu aldım kucağıma detayları bir ara yazarım
Leylacim nereye hangi doktora gidiyorsunuz,ben bejim evin ordaki sifadaki doktoru begenmistim ama kapandi maalesefesracım sağlıkla güzel haberşlerini bekliyorum kenm kontrolünle ilgili
bebekle ilgili biz şöyle yaptık ama biz kışta değiliz tabi öyle algılama sakın dğum yaptığım gün çocuk dr ikş defa muayene etti sonra bir hafta sonra gel dedi ama biz ona gitmmedik doğumdan sonra 5. gün kendimize bir çocuk doktoru bulduk hemen sarılık değerleri vitamin olağan muayenelerini yaptı sonrasında sarılık çıktı bir hafta boyunca hergün dr gittik değerlerina baktı ve düşüşe geçip kilo almaya başlayınca bir ay sonra gel dedi bence sende bir çocuk dr bul hemen inan kadın doğum dr dan çocuk dr terfi etmiş gibi hissediyorsun kendini çok keyifli onların muayenesini izlemek
Maşallah cnm ikinize deKızlar oğluşumu aldım kucağıma detayları bir ara yazarım
Rabbim hayrlisyla kucagmiza almayi nasip eder ins cnm bilmiyrm bn bayadr soluma yatiyrm ztn uykmda donuyrsm bilemm fkt yatarkn hep soluma yatiyrdm takdir ilahi Rabbim izin verickki oluck hakkimizda hayrlisiBENIMDE BEBEGIN BASI ASAIGA AMA KANALA GIRMIS MI BILMIOYORUM HENUZ AYAKLARI DA HEP SAG TARAFTA BEN SOLA YATMAYA DEVAM EDIM BARI
ZATEN CUMA GUNU RANDEVUM VAR BAKALIM SONUMUZ NE OLACAK YARIN 40+5 OLCAM
Massallah size ayy bebegim bnm gozunuz aydn cnm teyzesi onu yesinKızlar oğluşumu aldım kucağıma detayları bir ara yazarım
En son dun sabah 7,5 ta girmis
Benimde sol gogsum cok fena ol du emziremiyorum sagicaktim az once kanlandi hepKizlar sol meme ucum cok fena aciyor emziremuyecek duruma geldim neredeyse.iyilesene kadar sagip versem olur mu acaba bu sekilde memesi duzelen vsr mi
Gozun aydin cnm cok tatlisiniz masallah :)Kızlar oğluşumu aldım kucağıma detayları bir ara yazarım
Insallah ben de bol bol emziriyorum :) henuz kilo almaya da baslamadi bakalim yarin ne olacak.. dogdu dogacak diye endise ediyordum simdi sirayla baska endiselerBizim ki de 12 çıktı hep emzirdim 2 saatte bir şimdi azaldı. Zamanla geçecek
Kizlar sol meme ucum cok fena aciyor emziremuyecek duruma geldim neredeyse.iyilesene kadar sagip versem olur mu acaba bu sekilde memesi duzelen vsr mi
takipteyim seni güzel haberler ver bize nilaycımRahatladım canım. :)
Sağlıkla gelsin diye bekliyoruz da pek hareket yok şimdilik tatlım bakalım ne zaman gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?