2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Canim senin adına çok sevindim hayırlı olsun.Sağlıkla buyusun oğlusun inşallah

Burnu tikali olmadigi zamanlardada damlatiyor musun

Leylacim nereye hangi doktora gidiyorsunuz,ben bejim evin ordaki sifadaki doktoru begenmistim ama kapandi maalesef

BENIMDE BEBEGIN BASI ASAIGA AMA KANALA GIRMIS MI BILMIOYORUM HENUZ AYAKLARI DA HEP SAG TARAFTA BEN SOLA YATMAYA DEVAM EDIM BARI
ZATEN CUMA GUNU RANDEVUM VAR BAKALIM SONUMUZ NE OLACAK YARIN 40+5 OLCAM
Rabbim hayrlisyla kucagmiza almayi nasip eder ins cnm bilmiyrm bn bayadr soluma yatiyrm ztn uykmda donuyrsm bilemm fkt yatarkn hep soluma yatiyrdm takdir ilahi Rabbim izin verickki oluck hakkimizda hayrlisi

Kizlar sol meme ucum cok fena aciyor emziremuyecek duruma geldim neredeyse.iyilesene kadar sagip versem olur mu acaba bu sekilde memesi duzelen vsr mi
Benimde sol gogsum cok fena ol du emziremiyorum sagicaktim az once kanlandi hep simdi tereddutteyim yinede sagsammi

Kizlar sol meme ucum cok fena aciyor emziremuyecek duruma geldim neredeyse.iyilesene kadar sagip versem olur mu acaba bu sekilde memesi duzelen vsr mi

Evet canim ben sagarak iyilestirmistim 3 gunde iyilestiler ama bizim cocuk doktoru sagma memelerin matematigini bozarsin dedi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…