2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Leylacim nereye hangi doktora gidiyorsunuz,ben bejim evin ordaki sifadaki doktoru begenmistim ama kapandi maalesef
pınarcım biz ege bir hocaya gidiyoruz arkadaşımızla odaları yan yana ücretsiz muayene oluyoruz ama istediğimiz saatte arayıp soru sorma şansımız var istersen sende gidebilirsin harika bir kadın gerçekten özelden isim yazarım eğer götüreceksen

Iyi sayılırım canım ama epey yoruldum. Abiyle biraz Sıkıntımız var, beni paylaşamıyor. Umarım düzelir, bu sefer yoksa benim psikolojim bozuluyor

İnşallah kısa zamanda düzelir canım. Sen psikolojini bozma sakın. Daha çok yeni, bir süre sonra Bora da alışacaktır.

oyy kıyamam ben boraya ya işin zor değil aslında mesela boraya kardeşiyle ilgili bir görev versen ve sana yardım etse aslında kendini bu durumun içinde görür ve herşeyi daha çabuk benimser tabi ben deneyimsiz bir anneyim sen daha iyi bilirsin
Iyi sayılırım canım ama epey yoruldum. Abiyle biraz Sıkıntımız var, beni paylaşamıyor. Umarım düzelir, bu sefer yoksa benim psikolojim bozuluyor

41. haftaya kadar muhlet verdi canim 40+1im
Benim sanırım 41. Haftayı bekleyemeyeceğiz, 40+3 de falan verecek suniyi. Benim bebek ultrasonda en başından beri erken gidiyor, erken döllenme olduğunu düşünüyorlar... Ultrasonsuna göre Çarşamba 41+6 olacağım...

yok canım daha vucudunu kullanmayı bılmedıgı ıcın oyle agzı acık yatıyo ağladıgı zaman bacaklarını yukarı cekıyosa gazı vardır tam cıkaramıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…