- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Çok teşekkürler canım, darısı sağlıkla senin başınacanımm seni merak ettim baktım çok güzel bi süprizle karşılaştım :) maşallah prensesineanalı babalı abili büyüsün inşallah.
pınarcım biz ege bir hocaya gidiyoruz arkadaşımızla odaları yan yana ücretsiz muayene oluyoruz ama istediğimiz saatte arayıp soru sorma şansımız var istersen sende gidebilirsin harika bir kadın gerçekten özelden isim yazarım eğer götüreceksenLeylacim nereye hangi doktora gidiyorsunuz,ben bejim evin ordaki sifadaki doktoru begenmistim ama kapandi maalesef
ucum nasıl oldunuz iyimisiniz kızınlaÇok teşekkürler canım, darısı sağlıkla senin başına
günde iki defa damlatıyorum pınarcım sen ne yapıyorsun burun tıkanıklığını önlemek içinBurnu tikali olmadigi zamanlardada damlatiyor musun
Iyi sayılırım canım ama epey yoruldum. Abiyle biraz Sıkıntımız var, beni paylaşamıyor. Umarım düzelir, bu sefer yoksa benim psikolojim bozuluyorarz
ucum nasıl oldunuz iyimisiniz kızınla
takipteyim seni güzel haberler ver bize nilaycım
Iyi sayılırım canım ama epey yoruldum. Abiyle biraz Sıkıntımız var, beni paylaşamıyor. Umarım düzelir, bu sefer yoksa benim psikolojim bozuluyor
Iyi sayılırım canım ama epey yoruldum. Abiyle biraz Sıkıntımız var, beni paylaşamıyor. Umarım düzelir, bu sefer yoksa benim psikolojim bozuluyor
Benim sanırım 41. Haftayı bekleyemeyeceğiz, 40+3 de falan verecek suniyi. Benim bebek ultrasonda en başından beri erken gidiyor, erken döllenme olduğunu düşünüyorlar... Ultrasonsuna göre Çarşamba 41+6 olacağım...41. haftaya kadar muhlet verdi canim 40+1im
Amin inşallah... Annelik Nasıl gidiyorrrrHayırlısı olsun, bi bakmışsınız bnm gibi gece yarısı ayaktasınız
yok canım daha vucudunu kullanmayı bılmedıgı ıcın oyle agzı acık yatıyo ağladıgı zaman bacaklarını yukarı cekıyosa gazı vardır tam cıkaramıyodurBenimde 5 aralikti daha kendime gelemedim. Normal sancı çektikten sonra sezeryana girmek beni çok üzdü açıkçası. Rabbim bizlere sağlıkla bebegimizi büyütmeyi nasip etsin inşallah . ben çok korkuyorum ama ilk defa bu akşam yalnız kalicaz bi büyüğümüz yok yanimizda bu beni tedirgin ediyor. Bebeğim ağzı açık yatıyor bu sence bi problem mi ? Bazen çok ağlıyor hiç uyutmuyor sabaha kadar ağrısı mi var anlamadım gitti .
aha meltemdemı dogurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?