2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar slm bugün 22-37 de kızımı normal doğum ile kucağıma aldım, darısı bekleyenlerin başına .
Masallah canim Allah snali babali buyutsun ins suyum geldi sancim yok hastaneye gitsemmi diye doran sendin demi nasil oldu sancilarin nasil geldi bekliyoruz dogum hikayeni

Oyyy tatlı sıkıntılar allah kolaylıklar versin...

Sabah kontrol var. Zaten 3 günde bir gidiyoruz 2 haftadır. Çatı muayenesi yapacakmış tekrar en son rahim ağzım kapalıydı inşallah bir hareket vardır. Dualarınızı bekliyorum. Sanki sonsuza kadar hamile kalıcakmışım gibi :) gelsin artık. Sonucu yazarım size.

Bugun oglenden beri pembemsi yumurta aki kivaminda akinti geliyor. Hafiften sancilar da baslayinca hastaneye gittik. Nst de agri cikti ama fazla degil sanirim ki eve gonderdiler. Yarin sabahtan muayeneye gelsin demis dr. Normalde pazartesi icin sezaryen gunu vermisti. Halen sancim var uyutmuyor. Sabahi iple cekiyorum. Normal doguma hic yanasmiyor bebek iri diye. Ben de acilmam varsa denemesini soylesem mi bilemiyorum:/// Ama bugun dogum olacak sanirim bu sanciyla daha fazla dayanamayacak gibiyim...

Bebeğin ne kadar iri? Genelde ultrasonda ölçülenden daha küçük çıkıyor bebekler. Ay bi de sezaryen yapmak için büyük mü ölçüyorlar bilemiyorum...

İnşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına...
Canım söyle tabiiki normal istediğini... Ya bazı Dr lara deli oluyorum, bebeğin iriliği dünyanın hiçbir yerinde sezaryen sebebi değil! Açılman başlayınca, doğum başlayınca bebeğin kanalda ilerlemesine göre belli oluyor doğurup doğuramaycağın... İri diye normal doğuma yanaşmamak ne demek? Kaç kilo diyor bebişin?

Pazartesi gunu 4600 gr olctu ama son haftalardaki olcumlerin yanilma payinin da daha fazla oldugunu ekledi. Yani + veya -600 olabilir dedi. Kafa capi da 100 mm imis. O gun kanala girmemisti henuz ama nişan geldigine gore ben girmis oldugunu dusunuyorum artik. Normal dogumun iri bebekte olusturabilecegi riskleri o kadar gozume sokuyor ki, sonra da illa normal isterim diyorsan deneriz diyor. Ama benim gozum korkuyor anlattiklarindan da. Aslinda baska bir dr a da sormak istiyordum ama sanirim buna zaman kalmayacak. Bu arada pelvis catin da musait ama rahim agzin cok esnek degil dedi ne demek oldugunu tam anlayamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…