Masallah bide iki oglandan sonra kiz gelince sen simdi onu sekilden sekile koyar durusunkızlar kızım buyumuste elbısede gıyermısoyuncak bebek gıbı oldu cocuk elımde
kızlar kızım buyumuste elbısede gıyermısoyuncak bebek gıbı oldu cocuk elımde
Masallah canim Allah snali babali buyutsun ins suyum geldi sancim yok hastaneye gitsemmi diye doran sendin demi nasil oldu sancilarin nasil geldi bekliyoruz dogum hikayeniKızlar slm bugün 22-37 de kızımı normal doğum ile kucağıma aldım, darısı bekleyenlerin başına .
oo hemde nasıl :d 40 ı cıksın dıye beklıyom ojelerınıde surcem
Masallah bide iki oglandan sonra kiz gelince sen simdi onu sekilden sekile koyar durusun
amin canım cumlemızınkını ınsallahmasallah cnm kizina. Allah nazardan saklasin
Oyyy tatlı sıkıntılarCokta dogurduk sayilmaz diyosun :)
Insallah en kolaylari sizin olsun.
Biz iyiyiz sukur. Birbirimize alismaya calisiyoruz.. gece durmadan uyanmak cidden zormus. Bir de gosuslerin o sizisi ama yine de egoistlige yer yok. Hersey onlar icin ..
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin cok ilginc bir duygu
Oyyyy maşallah fıstıkkkkızlar kızım buyumuste elbısede gıyermısoyuncak bebek gıbı oldu cocuk elımde
gözün aydınnnnnnKızlar slm bugün 22-37 de kızımı normal doğum ile kucağıma aldım, darısı bekleyenlerin başına .
MERHABA CNM ALLAH SAGLIKLA BEBEGINI KUCAGINA ALMANI NASIP ETSINN INSALLAH
BENDE YARIN 40+5 OLCAM CUMA KONTROLUM VAR BU 2. BEBEGIM
OGLUMDA DA AYNISI OLDU 41. HAFTAYI BITIRDIM KONTROLE GITTIM DOKTOR KALBI BIRAZ YORULDU ZATEN 1 HAFTA GEC GELDI BANA SORARSANIZ SUNI SANCI VERELIM DEDI¨
BIZDE KABUL ETTIK ESIMLE SUNI SANCI VERILDI IKINCI GUN NORMAL DOGUM YAPTIM COK SUKUR
AMA SANIRIM 1 2 CM ACILMA VARDI OYLE VERDI SANCIYI
Kızlar slm bugün 22-37 de kızımı normal doğum ile kucağıma aldım, darısı bekleyenlerin başına .
Bugün de dogurmadim40+4
Aynen :)Bugün de bir sürü doğurmadın mı daha telefonlarına da maruz kalmışsındır :) elden gel.
Ben de gecenlerde bilimsel bir yazida tam tersinin dogru oldugunu okumustum. Yani son emzirilen memeden baslanmasi gerekiyormus. Sebebi deSenin yaptığın doğru canım öbür türlü son sütü almıyor muş
Benim ara ara oluyor ama bu gece def gibi iyice gerildi.Kızlar benim karnım eskisinden daha sert. Sizde böyle bişey var mı?
Bebeğin ne kadar iri? Genelde ultrasonda ölçülenden daha küçük çıkıyor bebekler. Ay bi de sezaryen yapmak için büyük mü ölçüyorlar bilemiyorum...Bugun oglenden beri pembemsi yumurta aki kivaminda akinti geliyor. Hafiften sancilar da baslayinca hastaneye gittik. Nst de agri cikti ama fazla degil sanirim ki eve gonderdiler. Yarin sabahtan muayeneye gelsin demis dr. Normalde pazartesi icin sezaryen gunu vermisti. Halen sancim var uyutmuyor. Sabahi iple cekiyorum. Normal doguma hic yanasmiyor bebek iri diye. Ben de acilmam varsa denemesini soylesem mi bilemiyorum:/// Ama bugun dogum olacak sanirim bu sanciyla daha fazla dayanamayacak gibiyim...
İnşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına...Bugun oglenden beri pembemsi yumurta aki kivaminda akinti geliyor. Hafiften sancilar da baslayinca hastaneye gittik. Nst de agri cikti ama fazla degil sanirim ki eve gonderdiler. Yarin sabahtan muayeneye gelsin demis dr. Normalde pazartesi icin sezaryen gunu vermisti. Halen sancim var uyutmuyor. Sabahi iple cekiyorum. Normal doguma hic yanasmiyor bebek iri diye. Ben de acilmam varsa denemesini soylesem mi bilemiyorum:/// Ama bugun dogum olacak sanirim bu sanciyla daha fazla dayanamayacak gibiyim...
Pazartesi gunu 4600 gr olctu ama son haftalardaki olcumlerin yanilma payinin da daha fazla oldugunu ekledi. Yani + veya -600 olabilir dedi. Kafa capi da 100 mm imis. O gun kanala girmemisti henuz ama nişan geldigine gore ben girmis oldugunu dusunuyorum artik. Normal dogumun iri bebekte olusturabilecegi riskleri o kadar gozume sokuyor ki, sonra da illa normal isterim diyorsan deneriz diyor. Ama benim gozum korkuyor anlattiklarindan da. Aslinda baska bir dr a da sormak istiyordum ama sanirim buna zaman kalmayacak. Bu arada pelvis catin da musait ama rahim agzin cok esnek degil dedi ne demek oldugunu tam anlayamadim.İnşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına...
Canım söyle tabiiki normal istediğini... Ya bazı Dr lara deli oluyorum, bebeğin iriliği dünyanın hiçbir yerinde sezaryen sebebi değil! Açılman başlayınca, doğum başlayınca bebeğin kanalda ilerlemesine göre belli oluyor doğurup doğuramaycağın... İri diye normal doğuma yanaşmamak ne demek? Kaç kilo diyor bebişin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?