2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cnmm bnm ya inş düZelir bu durumlar.ara ara karşına alıp konuşmalar yapsan mesela emzirirken bak nasıl bana muhtaç sende böyle miniciktin seni emzirdim şimdi byüdün abi oldun, gazını çıkarırken onu da çağırıp bak kardeşin gazını çıkaralım ağlamasın gibi ne bileyim belki işe yarar

kızlar kızım buyumuste elbısede gıyermıs oyuncak bebek gıbı oldu cocuk elımde
Maşallah cnm Allah nazarlardan saklısın eva bebişini

Kızlar slm bugün 22-37 de kızımı normal doğum ile kucağıma aldım, darısı bekleyenlerin başına .
Gözünüz aydınnn sağlıkla büyütün inşallah

Son dakika Dr una karşı güvensizlik oluşturmak istemem ama Bizim memlekette sezeryana yönlendirmeyen Dr sayısı o kadar az ki benim kafası şu an cm olarak bilmiyorum ama normalden 3 hafta ilerde, o sezeryan için verilen ( başkalarına) kriterleri geçeli çok oldu :) yanlış ölçülmüş olabilir ultrasona son Zamanlarda guven olmuyor ama 4.300 dü en son ve kanala inmedi... Yanı durumunuz benzer ve benim maalesef hiç açılmam, sancım, nişan-su durumum yok... Ama eğer haftaya hala gelmemiş olursa yine de suni sancı deneyeceğiz. Çünkü ben normal olmasını istiyorum, Dr um da ısrarla doğum başlamadan sıkıntılı olup olmayacağını bilemeyiz diyor ve sezeryanınbadı bile geçmiyor... Benim annem kardeşimi ( 5600 gram) kendisi 54 kiloyken doğurdu. Kafası gerçekten çok büyüktü ve annemin sadece 2 dikişi vardı :)
Ama her ne olursa olsun senin ve bebeğin sağlığı ve huzuru çok önemli... Bu saatten sonra başka Dr a gidemiyorsan ( aslında devlet mis gibi normal doğum yaptırıyor ama orada da şartlar ile göre çok değişken) Dr una normal denemek istediğini söyle, olmazsa da içini ferah tut... Her işte bir hayır vardır, kısmetten öte köy yok. Her ne şekilde gelirse gelsin, sağlıkla gelsin bebeğin...

Kizlar aslla dn haber varmi dogurdu galiba bayadr girmiyr yani en son persembe girmsti heralde
Cook sukur pasam dogdu 3500gr 51 cm. 6 saat syni sanci verdiler 1 cm acilma olunca sezeryana aldilar.. Gayet rahat sayilirim artik ayaklandim hepten. Sarilik olur gibi olduk sanirim geciyor gogus ucum fenalarda pompa kurtaricim oldu. Mecbur sagip biberonla veriyorum.. Ev kalabalik bi suru kocakari seysi .onu yapma bunu yapma lohusasin sen diye diye delirtiyolar beni.. Ama oglum dunyalara bedel

Erkekti canım bizdeki. Adını hatırlamıyorum. O an kim varsa o oluyor. Hayırlı doğumlar dilerim.

Suan ihtiyacimiz yok ama yazarsan sevinirim bir rahatsizligi oldugunda goturebiliriz.normalde muayenesi ne kadarmis

Canm dogumun oldumu ayniydiydk sennle hayrli olsun insallah saglikla buyut bebegini ben daha bekliyorum gelemedi oglum

Gozun aydn cnm Allah cc anali babali buyutmeyi nasip etsn ins kanala girmsmiydi bebegn cnm dun bir bayani gordum acaba aslla bumuydu diyrm paronaysk oldum kadna bakip bakip siritiyrm

Ağlamak istiyorum yaa 38-39 da kendiliğinden normal doğuranlara öyle çok ozeniyorum ki... Bugün kontrole gitcem ve pazar ya da pazartesi günü suni sanci isticem. Ama sanki suni sanciyi da öylesine veriyorlar gibime geliyor. Çünkü sonra açılma olmuyor ve sezaryen... dayanacak gücüm de kalmadı artık beklemeye, yeter

Canim kaç hafta kac günlüktün?

Defne hmmmi dogurttu cnm gecemi gittin?

Günaydın herkese gelelim hikayemize sabah yedide hastaneye giriş yaptık tam bir fiyasko boş oda yok dokuza kadar aç susuz bekletiliyorum başka kayları kabul etmiyorum neyse dr geldi beni ikna etti en azından yeni doğana en yakın odada yatarım dedim doğum yapana kadar pda boşalıcak sozu verdi neyse işlemlere başlandı serum nst onbir bıçuk gibi yeni oda transferi yapıldı tabi ben sabahtan beri salya sümük onikide geldiler ben ameliyathaneye aldılar bire on kala 3110 gr 50 cm oğluşum spinal sezeryanla geldi ve iyik spinal olmuşum çok memnununum geneldeki gibi ayılma sorunum yok olmadı neyse doğumumun doğum anı güzeldi odaya çıktık bebeğim guçlu çekiyor memeyi cnm yanıyor ama zor uyandırıyoruz ve gece kuşu çıktı benimki annem yanımda o bana bakıcana kendi kendime bakıyorum bir çocuğun altını aldı heryerini çiş yaptı zorla. Anne uyanmdır emzireyim mememi tuttuutramıyor gece yavrum mıkıtdanıyor annem uyuyor ağlasın ciğerleri gelişir diyor benim emzirmem lazım sarıllıık olmasın laftan anlayan yok şu an kumanda elinde kan as kl kanal geziyor yani bu halimle zoo et zar eemzirmrye çalışıyorum bebrğmi biraz uzattım kızlar tek tavsiyem spinali gerçekten tavsiye ederim

Cnm hala tik yokmu sen bn esmer kaldk heralde aralklrdn baska kalan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…