Cnmm bnm ya inş düZelir bu durumlar.ara ara karşına alıp konuşmalar yapsan mesela emzirirken bak nasıl bana muhtaç sende böyle miniciktin seni emzirdim şimdi byüdün abi oldun, gazını çıkarırken onu da çağırıp bak kardeşin gazını çıkaralım ağlamasın gibi ne bileyim belki işe yararArkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir. Kızçeden vakit bulup yazamıyorum. Sürekli onunla ilgileniyorum mecburen, abisi kardeşine değil ama bana karşı tavırlı1-2 haftaya düzelir inşallah, epey üzülüyorum bu duruma.
Maşallah cnm Allah nazarlardan saklısın eva bebişinikızlar kızım buyumuste elbısede gıyermısoyuncak bebek gıbı oldu cocuk elımde
Gözünüz aydınnn sağlıkla büyütün inşallahKızlar slm bugün 22-37 de kızımı normal doğum ile kucağıma aldım, darısı bekleyenlerin başına .
Son dakika Dr una karşı güvensizlik oluşturmak istemem ama Bizim memlekette sezeryana yönlendirmeyen Dr sayısı o kadar az kiPazartesi gunu 4600 gr olctu ama son haftalardaki olcumlerin yanilma payinin da daha fazla oldugunu ekledi. Yani + veya -600 olabilir dedi. Kafa capi da 100 mm imis. O gun kanala girmemisti henuz ama nişan geldigine gore ben girmis oldugunu dusunuyorum artik. Normal dogumun iri bebekte olusturabilecegi riskleri o kadar gozume sokuyor ki, sonra da illa normal isterim diyorsan deneriz diyor. Ama benim gozum korkuyor anlattiklarindan da. Aslinda baska bir dr a da sormak istiyordum ama sanirim buna zaman kalmayacak. Bu arada pelvis catin da musait ama rahim agzin cok esnek degil dedi ne demek oldugunu tam anlayamadim.
Cook sukur pasam dogdu 3500gr 51 cm. 6 saat syni sanci verdiler 1 cm acilma olunca sezeryana aldilar.. Gayet rahat sayilirim artik ayaklandim hepten. Sarilik olur gibi olduk sanirim geciyor gogus ucum fenalarda pompa kurtaricim oldu. Mecbur sagip biberonla veriyorum.. Ev kalabalik bi suru kocakari seysi .onu yapma bunu yapma lohusasin sen diye diye delirtiyolar beni.. Ama oglum dunyalara bedelKizlaraslla dn haber varmi dogurdu galiba bayadr girmiyr yani en son persembe girmsti heralde
Erkekti canım bizdeki. Adını hatırlamıyorum. O an kim varsa o oluyor. Hayırlı doğumlar dilerim.anladım canım betül hanım diye biri var omu acaba ilgilenen doktor yoksa o an kim varsa o mu . o gece gittiğimde betül hanım diye biri vardı da o beni çok zorlamıştı işte. neyse evet aklıma getirmemeye çalışıyorum ama ya nazik olmazlarsa diye de tedirgin,m işte.
Offff nasil olacak ki o zamanEvet canim ben sagarak iyilestirmistim 3 gunde iyilestiler ama bizim cocuk doktoru sagma memelerin matematigini bozarsin dedi :/
Suan ihtiyacimiz yok ama yazarsan sevinirim bir rahatsizligi oldugunda goturebiliriz.normalde muayenesi ne kadarmispınarcım biz ege bir hocaya gidiyoruz arkadaşımızla odaları yan yana ücretsiz muayene oluyoruz ama istediğimiz saatte arayıp soru sorma şansımız var istersen sende gidebilirsin harika bir kadın gerçekten özelden isim yazarım eğer götüreceksen
Canm dogumun oldumu ayniydiydk sennle hayrli olsun insallah saglikla buyut bebegini ben daha bekliyorum gelemedi oglumArkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir. Kızçeden vakit bulup yazamıyorum. Sürekli onunla ilgileniyorum mecburen, abisi kardeşine değil ama bana karşı tavırlı1-2 haftaya düzelir inşallah, epey üzülüyorum bu duruma.
Offff nasil olacak ki o zaman
teşekkür ederim canımErkekti canım bizdeki. Adını hatırlamıyorum. O an kim varsa o oluyor. Hayırlı doğumlar dilerim.
maşallah gözün aydın canımm:)Kızlar oğluşumu aldım kucağıma detayları bir ara yazarım
Gozun aydn cnm Allah cc anali babali buyutmeyi nasip etsn ins kanala girmsmiydi bebegn cnm dun bir bayani gordum acaba aslla bumuydu diyrm paronaysk oldumCook sukur pasam dogdu 3500gr 51 cm. 6 saat syni sanci verdiler 1 cm acilma olunca sezeryana aldilar.. Gayet rahat sayilirim artik ayaklandim hepten. Sarilik olur gibi olduk sanirim geciyor gogus ucum fenalarda pompa kurtaricim oldu. Mecbur sagip biberonla veriyorum.. Ev kalabalik bi suru kocakari seysi .onu yapma bunu yapma lohusasin sen diye diye delirtiyolar beni.. Ama oglum dunyalara bedel
Canim kaç hafta kac günlüktün?Cook sukur pasam dogdu 3500gr 51 cm. 6 saat syni sanci verdiler 1 cm acilma olunca sezeryana aldilar.. Gayet rahat sayilirim artik ayaklandim hepten. Sarilik olur gibi olduk sanirim geciyor gogus ucum fenalarda pompa kurtaricim oldu. Mecbur sagip biberonla veriyorum.. Ev kalabalik bi suru kocakari seysi .onu yapma bunu yapma lohusasin sen diye diye delirtiyolar beni.. Ama oglum dunyalara bedel
Defne hmmmi dogurttu cnm gecemi gittin?Cook sukur pasam dogdu 3500gr 51 cm. 6 saat syni sanci verdiler 1 cm acilma olunca sezeryana aldilar.. Gayet rahat sayilirim artik ayaklandim hepten. Sarilik olur gibi olduk sanirim geciyor gogus ucum fenalarda pompa kurtaricim oldu. Mecbur sagip biberonla veriyorum.. Ev kalabalik bi suru kocakari seysi .onu yapma bunu yapma lohusasin sen diye diye delirtiyolar beni.. Ama oglum dunyalara bedel
Cnm hala tik yokmu sen bn esmer kaldk heralde aralklrdn baska kalan varmi?Son dakika Dr una karşı güvensizlik oluşturmak istemem ama Bizim memlekette sezeryana yönlendirmeyen Dr sayısı o kadar az kibenim kafası şu an cm olarak bilmiyorum ama normalden 3 hafta ilerde, o sezeryan için verilen ( başkalarına) kriterleri geçeli çok oldu :) yanlış ölçülmüş olabilir ultrasona son Zamanlarda guven olmuyor ama 4.300 dü en son ve kanala inmedi... Yanı durumunuz benzer ve benim maalesef hiç açılmam, sancım, nişan-su durumum yok... Ama eğer haftaya hala gelmemiş olursa yine de suni sancı deneyeceğiz. Çünkü ben normal olmasını istiyorum, Dr um da ısrarla doğum başlamadan sıkıntılı olup olmayacağını bilemeyiz diyor ve sezeryanınbadı bile geçmiyor... Benim annem kardeşimi ( 5600 gram) kendisi 54 kiloyken doğurdu. Kafası gerçekten çok büyüktü ve annemin sadece 2 dikişi vardı :)
Ama her ne olursa olsun senin ve bebeğin sağlığı ve huzuru çok önemli... Bu saatten sonra başka Dr a gidemiyorsan ( aslında devlet mis gibi normal doğum yaptırıyor ama orada da şartlar ile göre çok değişken) Dr una normal denemek istediğini söyle, olmazsa da içini ferah tut... Her işte bir hayır vardır, kısmetten öte köy yok. Her ne şekilde gelirse gelsin, sağlıkla gelsin bebeğin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?