2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
3 saat uzun degil mi canim bana en gec 2 saat dedi dr gece alarm kuruyorum uyanmasa bile zorla uyandiriyorum

Hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun.darisi bizim basimiza dogum hikayenide anlatirsan sevinirim bizde bekliyoruz sanci gelmesini ama hic birsey yok.
Canim 12aralik sabaha karsi 04:00 te 1 su bardagi kadar suyum geldi. Sabah 06:00 da hastaneye gittik ama yatis vs yapmadik. Disarda kahvalti yaptik esimle 09:00 da hastaneye gidip yatis yaptik. Sancim yoktu en fazla 45. Ama sizma seklinde suyumda geliyordu. Yanimda esim ve doulam vardi. Boyle sancisiz 4 saat gecirdim ve acilmam 5 cm olmustu. Sonra rahim yumusasin diye dil alti ilac verildi tabi bu ilactan sonra rahim yumusamaya ve suyum dahada gelmeye baaladi. Suyum geldikce sancilar artti. 120 140 arasi. 7 cm e kadar sàncim rahatsiz edici ama cekilmeyecek gibide degildi. 7 cm acikliktan takribi 2 saat sonra doguma girdim. Zaten odamda ikinmalar basladi. 25 dk da dogum yaptim. Ama ikinma uzun surdu 8 9 ikinma denedim. Cunku zaten catim dardi. Bebek digar dogmaz kordon kesilmedeb kucagima verdiler. Bu sekilde 30 dk gecirdik alp epizyo dikisim atilirken ben de bebegimle takildim en son kordondaki kan akimi bitince kesip benek bakim.odasina yol aldi kuzum allah herkese nasip etsin bu duyguyu

3 saat uzun degil mi canim bana en gec 2 saat dedi dr gece alarm kuruyorum uyanmasa bile zorla uyandiriyorum
En gec 3 saat dedi saglik ocagindaki doktor. 16 gunluk olduk biz,siz kac gunluksunuz,sarilik tehlikeside gecince 3 saatte bir uyandiriyorum

Son düzenleme:
Kizlar dogurmayan var mi??
bugun doktor kontrolum vardi. sanci cikmadi. bekliycz dedi. iki sezeryanim var onceden. normal icin bekliyoruz. gerci doktorum baslamaya da bilir dedi, cok heveslenme yinede. ama cok merak ediyorum. bu deneyimi yasamak istiyorum. sancim oluyor ama hep duzensiz. umarim rabbim nasip eder

amin insallah yaaaa benimde gunum geciyo bugun doktor kontrolum vardi ama tık yok

Nerden aldiniz cnm isigi nekadar gozluk nasil buluruz birde bebegi tamamenmi soyucaz

Kızlar herkes mama veriyo mu mama vermeyen var mı bnm gibi ?? Bir de mama verenler dr dedi diye mi ya da sütü gelmiyo mu diye mi ya da sütü geldiği ve doyduğu halde ek olarak mı veriyo nasıl düzeniniz?
Ben hic vermedim. Ilk 2 gün ver dediler hastanede ama vermedim. Doktorumuzda en iyisi vermemek dedi. Emdikce süt çoğalıyor zaten.

Nurcan cim taze anne nasıl gidiyor efe Kerem'ini Güle güle büyüt bende bebisten pek yazamıyorum ama arada takip ediyorum
Cok guzel biseymis cnm bmm mukemmel gidiyor valla tospamla vakit gecirmek sadece cok uykusuzum gece yarimsaat 1 saat arayla emziriyorum sarilik vardi hafif dr dedi diye 1 haftadir uyumadim duzgun ama cok sukur uyiyiz minnakin kokusu bakisi herseye deger o guzel suratiyla ufacik tebessumler yapip bizi neselendiriuor evde bir bereket bir huzur bi mutluluk ayri bir maneviyat var evin kokusu bile degisti tan bir aile gibi kokar oldu cekirdek olduk kisaca 3 kisilik minik ailemizle gelecege huzurla bakiyoruz Allah tum isteyenlere versin dogumlari olanlara kolay dogumlar nasip etsin mevlam

Nurcan cim taze anne nasıl gidiyor efe Kerem'ini Güle güle büyüt bende bebisten pek yazamıyorum ama arada takip ediyorum
Cok guzel biseymis cnm bmm mukemmel gidiyor valla tospamla vakit gecirmek sadece cok uykusuzum gece yarimsaat 1 saat arayla emziriyorum sarilik vardi hafif dr dedi diye 1 haftadir uyumadim duzgun ama cok sukur uyiyiz minnakin kokusu bakisi herseye deger o guzel suratiyla ufacik tebessumler yapip bizi neselendiriuor evde bir bereket bir huzur bi mutluluk ayri bir maneviyat var evin kokusu bile degisti tan bir aile gibi kokar oldu cekirdek olduk kisaca 3 kisilik minik ailemizle gelecege huzurla bakiyoruz Allah tum isteyenlere versin dogumlari olanlara kolay dogumlar nasip etsin mevlam

Canim sen facebookta aralik anneleri var 2015 oraya uye misin? Degilsen olursan ordan daha aktif konusuruz burdan msj gelince ancak acarsam sayfayi gorebiliyorum
Okuyorum arada ama oradan yazmak hoşuma gitmiyor canım. Burada biz bize daha rahatız :) direkt mesaj atabilirsin bana :))

Bende vermiyorum canım kilo alımı var çünkü 15 gün sonra 1 aylık olucak kontrolü var kiloda falan sorun yoksa hiç istemiyorum Mama vermek
Bende hiç istemiyorum mama vermek ilk 4 ay. İnşallah gerek olmaz :/ şu an doyduğunu anlıyorum çiş ve kaka da maşallah iyi
Ben mama vermiyorum tatlım doyduğu cisinden anlasilirmis dr öyle dedi
Evet cnm bana da öyle dedi dr. Çiş ve kaka gayet sağlıklı gidiyo bizim sürekli takip ediyorum.

Ben mama vermiyorum cnm . Bazen gece uyumayınca ılık mama veriyorum karnıni vs agrıyors sıcak tutsun diye D Dekalpy
Cnm gaz sancısı olqbilir mi ..
Cnm gaz çıkarması iyi ama kucak istiyo gibime geliyo gazı olunca ıkınıyo ve bacakları yukarı çekiyo hep ama bilemiyorum tabi belki de gazdır

Sutum azdi oyuzden doktor mama takviyesi yap dedi simdi sutum var cok sukur ama yinede mama veriyorum emziriyorumda hem sali gunu 1.ay kontrolumuz var bakalim doktor devam et mamaya derse devam edicem
Bzim de haftaya çarşamba 1 aylık kontrol bende sorcam bakalım. Kilo alımı iyi çiş kaka iyi ama bakalım neden geceleri uyumuyo

Kizlar biz sarilik olduk..degerimiz 25teydi.. dr hemen yatis verdi 1 gece kaldik fototerapi aldik..hayatimin en zor gecesiydi onu oyle o isik altinda gozleri bantli birakmak guc istiyor gercekten saat basi emzirdim bi yandan agliyorum bi yandan dikisilerim sizliyor..hic uyumadim oyle bir savas verdik ki oglusumla Allahtan degerimiz hizli dustu..ertesi gun 14 tu bu deger bile yuksek ama hizLi dustugu icin dr cikis verdi.. birden dustugu icin tekrar yukselebilir dikkat edin bol bol emzirin dedi..simdi evimizdeyiz 2 saate bir uyandirmaya calisip emziriyorum ama sanirim degerimiz tam dusmedi uyandirmakta gucluk cekiyorum cok agir uykusu var..gozlerimizdede biraz sari renk var..gidikliyorum oynuyorum ama nafile oyle uyuyor goguslerimde cok doluyor agriyor emzirmemde gerek..
cok tedirginim surekli dusunuyorum bisey olursa diye geceleri uyuyamiyorum iyice bitkinlestim annelik guduleri iyice sardi beni...
insallah iyilesir bi an once bebegim

Bana da çocuk dr.u en önemlisi çiş demişti.
Bzim uyku durumu çok iyiydi 21 gün. gece 2 kez kalkıyoduk emiyodu uyuyodu. çok sakindi fln o yüzden şimdi çok üzülyorum gece oldu mu huzursuz yatağını istemiyo.

Nerden aldiniz cnm isigi nekadar gozluk nasil buluruz birde bebegi tamamenmi soyucaz
Tamamen soyuyorum biz hastanede yattık ya hastane de cocuk o cihazla beraber aynı odada kaldık gözlük onun için açıldığı için gözlüğü de aldık ben fotoğraf atarım sana esime sorarım nerden aldı diye inş ihtiyaç olmaz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…