- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 83
- 35
Anam geliyrdu iyi oluyrdu temzlige simdi yazliga gittilr geldiginde bnm icinde iyi oluyrdu dun doktrun dediklerndn snra ocaga anca gelir dedi gitti hafta snu anca gelir kuzin vrmis vamtn onla gecer bnm bos ev esimi bskliyrm bos evde
Aynn cnm ilk basta sizliyorda snra emdikce duzeldi bnmde cok sukur krem kullnyorum arada bn cok sukur tekinde var az yara onuda isirdi dsmagiyla nasil acitti perisn oldum
Sağol cnm araştırayım biAllah Allah yaa
Allah yardımcın olsun, gönlüne göre versin cnm .
Denizcim yabancı uyku metodları var nette bi araştır, hangisi işine gelirse dene bence yapabileceğin varsa. Bi göz at, mutlaka yardımcı olacaktır.
24 günlükKaç günlük bebis
Bende vermiyorum canım kilo alımı var çünkü 15 gün sonra 1 aylık olucak kontrolü var kiloda falan sorun yoksa hiç istemiyorum Mama vermekKızlar herkes mama veriyo mu mama vermeyen var mı bnm gibi ?? Bir de mama verenler dr dedi diye mi ya da sütü gelmiyo mu diye mi ya da sütü geldiği ve doyduğu halde ek olarak mı veriyo nasıl düzeniniz?
Bu oğlanlar yaramaz çıktı deseneAynn cnm ilk basta sizliyorda snra emdikce duzeldi bnmde cok sukur krem kullnyorum arada bn cok sukur tekinde var az yara onuda isirdi dsmagiyla nasil acitti perisn oldum
Ben mama vermiyorum tatlım doyduğu cisinden anlasilirmis dr öyle dediKızlar herkes mama veriyo mu mama vermeyen var mı bnm gibi ?? Bir de mama verenler dr dedi diye mi ya da sütü gelmiyo mu diye mi ya da sütü geldiği ve doyduğu halde ek olarak mı veriyo nasıl düzeniniz?
Kiloyu dert etme alır illa ki sen bol bol emzir biz tartılmadık bile en son topuk kanı alındı o kadarInsallah ben de bol bol emziriyorum :) henuz kilo almaya da baslamadi bakalim yarin ne olacak.. dogdu dogacak diye endise ediyordum simdi sirayla baska endiseler
Cnm gaz sancısı olqbilir mi ..Uyuyo cnm akşam da uyuyo ama gece kucağımda uyuklayıp bıraktığım an ağlıyo sonra tekrar kucağa alıyorum sabaha kdr öyle izliyo beni ve etrafı. 2-3 saatte bir meme arıyo . Aç diye uyumuyo desem aç olsa doymasa ağlar :/ gece kuşu oldu
Sutum azdi oyuzden doktor mama takviyesi yap dedi simdi sutum var cok sukur ama yinede mama veriyorum emziriyorumda hem sali gunu 1.ay kontrolumuz var bakalim doktor devam et mamaya derse devam edicemKızlar herkes mama veriyo mu mama vermeyen var mı bnm gibi ?? Bir de mama verenler dr dedi diye mi ya da sütü gelmiyo mu diye mi ya da sütü geldiği ve doyduğu halde ek olarak mı veriyo nasıl düzeniniz?
Vallshi ya 7aydn beri tirsiyrdk gelick diye 6,ayda dogum sancisi cektm serum yedim simdide inat etti gelmic diyrCanim sende henüz dogurmadin dimi maşallah senin bebise erken gelicek dendi o kadar ama 40 ı beklicek senin yaramaz da :)
Cnm bnm coktn basladi yalancilr dunde dogum sancisi sandim tirstm geliyr diye ama degilms gittikızlar bugün kontrole gittim doktor ağrı sancı başladı mı diye sordu bende hayır dedim bi hafta sonra tekrar kontrol dedi ağrın Sancın da başlasın artık dedi benim hiç yalancı sancım da olmadı normalde bu günlerde başlaması mı gerekiyor?
benim niye başlamadı kiCnm bnm coktn basladi yalancilr dunde dogum sancisi sandim tirstm geliyr diye ama degilms gitti
Bende 4 gozle bekliyorum sancı ama gelmeyince gelmiyorbenim niye başlamadı ki
Fototerapi aldık bi gün 9 a düştü pazartesi tekrar kontrol var bakalım cıkmaz inş eşim oradaki ışığın aynısından buldu Karaköy de biz iki tane aldık ara ara tutacam pazartesiye kadar gözlüğüde hastaneden almıştıkY
Yok bizimki 14.7 idi referans 15 mis sinirdaydik iste yarin tekrar tahlil var bakalim insallah duzelir sizin duzeldimi cnm
Bende hic mama vermedim canim ama sutum yeterli mi yariyor mu bilmiyorum.3700 dogmustu.1 haftalik saglik ocagi kontrolunde 3700 cikti cok iyi dediler.ertesi gun hastaneye gittik haftalik kontrole 3500 cikti.dun yine saglik ocaginda tartildi 3500 cikti bu seferde.tartilara pek guvenemedim o yuzden kilo aljis mi vermis mi anlayamadim.3 saatte bir emziriyorum gunde 1 yada 2 defa kaka yapiyor altin sarisi.saglik ocagina sordum cisli bez daha onemli dedi.Kızlar herkes mama veriyo mu mama vermeyen var mı bnm gibi ?? Bir de mama verenler dr dedi diye mi ya da sütü gelmiyo mu diye mi ya da sütü geldiği ve doyduğu halde ek olarak mı veriyo nasıl düzeniniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?