- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Neden oyle olduki,bu bebeklerinde gunleri gunlerini tutmuyor,bende korkuyorum huy degistirecek diyeBana da çocuk dr.u en önemlisi çiş demişti.
Bzim uyku durumu çok iyiydi 21 gün. gece 2 kez kalkıyoduk emiyodu uyuyodu. çok sakindi fln o yüzden şimdi çok üzülyorum gece oldu mu huzursuz yatağını istemiyo.
Oofff benimde ayni bi fusidin surmediydim bide onu sureyim bari,dunden beri emzormiyorum sagip veriyorum mememi canimdan bezdimKizlar sol gogsum cok fena yara olmustu emziremiyodum bu gun esim fucidin merhem aldi surdum iyilesti hemen lansinoh bende ise yaramiyo hic fucidini tavsiye ederim simdi gogsumu sagdim rahatladim
Senin takvim bile hala duruyor leylaevet ya resmen eskidik ama ben hala üzülüyorum erken doğum oldu diye maalesef keşke kızım karnımda biraz daha kalsaydı
kitap adı çıkmamış suulcum
Ssvd icin bekliyorsun yani. Helal olsun. Umarim normalide tadarsin. Ama kesinlikle sanciya guvenme. Benim.suyum gelene kadar sancim 10 du :) yani yok diyebiliriz. Ama suyum geldikce sancilar tavan yapti. Bol bol yuru ve comel 10 dk tv izle o vaziyette. Sanci yerde camasir yikiyormus gibi durus.bugun doktor kontrolum vardi. sanci cikmadi. bekliycz dedi. iki sezeryanim var onceden. normal icin bekliyoruz. gerci doktorum baslamaya da bilir dedi, cok heveslenme yinede. ama cok merak ediyorum. bu deneyimi yasamak istiyorum. sancim oluyor ama hep duzensiz. umarim rabbim nasip eder
bende daha dogurmadim
Ben ben
G
gözün aydın , çok güzel bir doğum olmuş... Sağlıkla büyüt bebeğini :) Kaç gün oldu doğum yapalı, sarılık değerleri ne durumda.
Amin saol cnm iyi dileklern icinSsvd icin bekliyorsun yani. Helal olsun. Umarim normalide tadarsin. Ama kesinlikle sanciya guvenme. Benim.suyum gelene kadar sancim 10 du :) yani yok diyebiliriz. Ama suyum geldikce sancilar tavan yapti. Bol bol yuru ve comel 10 dk tv izle o vaziyette. Sanci yerde camasir yikiyormus gibi durus.
Kizlar size de kolay sancisiz bir avazda dogum diliyorum..
Suul, bizim sariligimiz olmadi. Ilk bebegimdede olmamisti. Ben biraz bunu normal doguma bagliyorum.
hadi gözün aydın canım :)Hastanedeyiz kizlar oglus gelicekmis:)
39+6 cnm.. 41 i beklemedik su fazla seker var diyeCanim kaç hafta kac günlüktün?
Hadi gozunuz aydn cnm darisi bizlere insHastanedeyiz kizlar oglus gelicekmis:)
Gunaydn cnmgünaydın güzel anneler
cok tesekkur ederim. dediklerini deneycm. cunku suni sanci veremedikleri icin kendiliginden baslamasi gerekiyor. bu aralar da iyice sıkınti yaptm ya baslamazsa diye. rabbim butun anne adaylarimiza kolay ve dogal dogum nasip etsin. Anne olanlarimiza bol bol sut ve huzurSsvd icin bekliyorsun yani. Helal olsun. Umarim normalide tadarsin. Ama kesinlikle sanciya guvenme. Benim.suyum gelene kadar sancim 10 du :) yani yok diyebiliriz. Ama suyum geldikce sancilar tavan yapti. Bol bol yuru ve comel 10 dk tv izle o vaziyette. Sanci yerde camasir yikiyormus gibi durus.
Kizlar size de kolay sancisiz bir avazda dogum diliyorum..
Suul, bizim sariligimiz olmadi. Ilk bebegimdede olmamisti. Ben biraz bunu normal doguma bagliyorum.
Saolsun bana 9 dogurttu kendisi. Normal dogumun nerdeyse bi hayal oldugunu hissettirdi. Bi ara anlatirim cnm..Defne hmmmi dogurttu cnm gecemi gittin?
Hadiya kotumu gecti cnmSaolsun bana 9 dogurttu kendisi. Normal dogumun nerdeyse bi hayal oldugunu hissettirdi. Bi ara anlatirim cnm..
Bizim 1 hafta oldu daha canimEn gec 3 saat dedi saglik ocagindaki doktor. 16 gunluk olduk biz,siz kac gunluksunuz,sarilik tehlikeside gecince 3 saatte bir uyandiriyorum
Ben epidural sezeryan olacağım, ilk doğum sezeryan, yaş 40, yaramaz kızım boynuna kordon dolamış... Karar vermem zor olmadı yani. Doktor ne derse o'cuyum ben cnm, sen ne yapacaksın?ozizo merhaba takvimlerimiz yakın diye sormak istedim doktor doğum şeklin hakkında bişey söyledi mi? belirtin var mı?
Canım güzel haberlerini bekliyoruz badişimizi büyük ihtimalle kucağına almışsındır sağlıklı ve bol sütlüsünüzdür inşallah.benim doğumumun 4.gununde annem geldi 5 gün kaldı sağolsun geleni gideni çok oluyor babamın veraset işlemleri var kalamadı aklı bende bende mecburen hep ayakta donuyorum hiç yatmadım eltimin ikisi Rus sağolsunlar çok yardımcılar ama çalışıyorlar bir eltimde babamın vefatında kızlara baktı düşük tehlikesi var yatmam lazım dedi sonra tokata gezmeye gitti görümcemle tırnagın varsa başını kaşı.Sermincim allah kolaylık versin cnm, görümcen eltin falan yok mu yanına gelebilecek?
Bende de bu var cnm@nilbebekveannesi @Dekalpy ben bu kitabı okuyup CD'sini izliyorum hala :)))) siz pratiğini yapıyorsunuz:) vallahi eskidiniz, deneyimlendiniz kızlar :)))
Bu arada bu kitap ile hayatı değişen çok anne var :)) dilerseniz siz de okuyun , uyku ile ilgili :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?