2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Neden oyle olduki,bu bebeklerinde gunleri gunlerini tutmuyor,bende korkuyorum huy degistirecek diye

Kizlar sol gogsum cok fena yara olmustu emziremiyodum bu gun esim fucidin merhem aldi surdum iyilesti hemen lansinoh bende ise yaramiyo hic fucidini tavsiye ederim simdi gogsumu sagdim rahatladim
Oofff benimde ayni bi fusidin surmediydim bide onu sureyim bari,dunden beri emzormiyorum sagip veriyorum mememi canimdan bezdim

Ssvd icin bekliyorsun yani. Helal olsun. Umarim normalide tadarsin. Ama kesinlikle sanciya guvenme. Benim.suyum gelene kadar sancim 10 du :) yani yok diyebiliriz. Ama suyum geldikce sancilar tavan yapti. Bol bol yuru ve comel 10 dk tv izle o vaziyette. Sanci yerde camasir yikiyormus gibi durus.
bende daha dogurmadim

G

gözün aydın , çok güzel bir doğum olmuş... Sağlıkla büyüt bebeğini :) Kaç gün oldu doğum yapalı, sarılık değerleri ne durumda.

Kizlar size de kolay sancisiz bir avazda dogum diliyorum..

Suul, bizim sariligimiz olmadi. Ilk bebegimdede olmamisti. Ben biraz bunu normal doguma bagliyorum.

Amin saol cnm iyi dileklern icin

cok tesekkur ederim. dediklerini deneycm. cunku suni sanci veremedikleri icin kendiliginden baslamasi gerekiyor. bu aralar da iyice sıkınti yaptm ya baslamazsa diye. rabbim butun anne adaylarimiza kolay ve dogal dogum nasip etsin. Anne olanlarimiza bol bol sut ve huzur

Ben de 24 aralıkta doğuruyorum inşallah. Kızlar gece gündüz farkını öğrensin diye gece karanlıkta, sessiz, gündüz aydınlıkta gürültülü ortamda uyutmak Gerek. Hepimize kolaylıklar...

ozizo merhaba takvimlerimiz yakın diye sormak istedim doktor doğum şeklin hakkında bişey söyledi mi? belirtin var mı?
Ben epidural sezeryan olacağım, ilk doğum sezeryan, yaş 40, yaramaz kızım boynuna kordon dolamış... Karar vermem zor olmadı yani. Doktor ne derse o'cuyum ben cnm, sen ne yapacaksın?

Sermincim allah kolaylık versin cnm, görümcen eltin falan yok mu yanına gelebilecek?
Canım güzel haberlerini bekliyoruz badişimizi büyük ihtimalle kucağına almışsındır sağlıklı ve bol sütlüsünüzdür inşallah.benim doğumumun 4.gununde annem geldi 5 gün kaldı sağolsun geleni gideni çok oluyor babamın veraset işlemleri var kalamadı aklı bende bende mecburen hep ayakta donuyorum hiç yatmadım eltimin ikisi Rus sağolsunlar çok yardımcılar ama çalışıyorlar bir eltimde babamın vefatında kızlara baktı düşük tehlikesi var yatmam lazım dedi sonra tokata gezmeye gitti görümcemle tırnagın varsa başını kaşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…