Onuda surdum,sen kac gun surmustun,ne var ne yok duydugumu suruyorum
Öyle yaptım canım biberon vermedim kremde sürüyorum toparlandı birazCnm ben heo krem kullaniyorum benmkinide isirdi bicirik yaralanmis ama kremledim snrada yine emzirmeye devam aciyor ama katlaniyorum hiberon verinde memeyi emmek istemyormus ; ( gogus ucu kullansan silikon bi sure rahatlarsin sanki
Neden suni sanci verildi?37 +5 de 8 saatlik suni sancıyla 3520 gr 51 cm olarak kızımı kucağıma aldım darısı tüm bekleyenlerin başına :)
Ay canım gecmis olsun aynı sorun bizde de var atlaticaklar insKizlarmeltemcivil den haberiniz varmi nerde birde dogum yapan varmi ya giremiyorum telden anca bakiniyorum bebek emzirmekten vakit bulamiyorum hafif sarilim oldu bol bol emmesi lazimmis yarin tekrar kan aldircaz ; ( 1 haftadir uykusuzum
Aciyor ama normal deki kadar degil dayanmaya çalış benim kan bile geldi biraz ama şükür daha iyi ins senin de geçerSilikon ucla da verdim ondada aciyor,seninde aciyormuydu
Sağol canım tavsiyen için krem ve silikon uc beni kurtardı şimdilik ihtiyaç olursa mutlaka deniyicemB Basakfehmi yara gecene kadar sağır medela biberon kullanabilirsin cnm anne göğsü gibi o yüzden memeyi bırakma derdi olmaz
Bizim 17 idiOkadar ileri degilde referans sinirinda degeri oyle cikti yani yarin insallah duzelir bebisim yaa
Uyuyo cnm akşam da uyuyo ama gece kucağımda uyuklayıp bıraktığım an ağlıyo sonra tekrar kucağa alıyorum sabaha kdr öyle izliyo beni ve etrafı. 2-3 saatte bir meme arıyo . Aç diye uyumuyo desem aç olsa doymasa ağlar :/ gece kuşu olduGunduz uyuyormu peki
Allah Allah yaakızlar meltemden ses yok galiba soyadı neydi meltemin yada dr adı neydi ya sorup öğrenelim bilen varmı doktor adını paylaşmıştı sanki hatırlayan varsa bana yazsınmeltemcivil
Allah yardımcın olsun, gönlüne göre versin cnm .Sevgili anneler bana da dua eder misiniz yarin sabah kontrolm var cumaya kadar bekleyelim demisti en son dr. Suyum azalmis ti cunki sanci kasilma acilma hic bi sey yok.banada dua edin insallah normal dogum istiyrdum ama hayrlisi sezeryan derse de hayr demem rabbim saglikla hayrlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Denizcim yabancı uyku metodları var nette bi araştır, hangisi işine gelirse dene bence yapabileceğin varsa. Bi göz at, mutlaka yardımcı olacaktır.Çok sevindim cnm iyi olmanıza maşallahdaha iyi olcaksın inşallah
Bzim kız geceleri uyumuyı artk btün gece sabaha kdr kucağımda takılıyoruz( tek skıntım bu
merhaba ben de 38+5 im ama 37 nin başında 2 cm acıklıgım vardı çatı muaynesinde. o gunden beri ha geldi ha gelicek sancı diye bekliyoruz 38 ın basındaki kontrolde ise kanala girmiş dedi dr bugun yarın dedi ama 5 gun gecti.. kilosu da 300 gr geriden gidiyor. aranızda aynı durumda olan var mı? kilosu geride giden?
kilosu kaç ki cnm? neye göre 300 gr.???
Kaç günlük bebisUyuyo cnm akşam da uyuyo ama gece kucağımda uyuklayıp bıraktığım an ağlıyo sonra tekrar kucağa alıyorum sabaha kdr öyle izliyo beni ve etrafı. 2-3 saatte bir meme arıyo . Aç diye uyumuyo desem aç olsa doymasa ağlar :/ gece kuşu oldu
38 in basında 2.500 idi 2.800 olması gerekiyormus.
çok tesekkür ederim ilginiz icin cok iyisiniz.. :) size ve bebeginize de saglık sıhhat kolaylıklar diliyorum :))cnm ben ocak annelerindenim..orda bi arkadasımız
günde 3 yumurta 3 bardak süt , günlük muz kuru incir falan yiyormus.700 gr falan almıs bi anda.maşallah.
sen de deneyebilrisen dene.
ama sana bişey soyleyım minnik dogan bebişler daha hızlı kilo alıyor dogunca. 2800 gr dogurdu arkadasım şimdi kolları tasımıyor bebişi. kocası tasıyor ancak.. yani bebeğin saglıklı olsun yeter inş. hem ultrasona pek guven olmuyor ne kilo ne boy ..3 gun arayla gıttım . öncekinde fazla sonrakınde az gozukuyor ..bebek kilo mu verdi ya da boyu mu cekti yani :)
sen gonlunu ferah tut bunun için stres yapıp yavru kuşunu üzme..sağlıkla gelsin inş.
Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.Hadi bk3lm,cnm hayrlisi oldn ins
Aynn cnm ilk basta sizliyorda snra emdikce duzeldi bnmde cok sukur krem kullnyorum arada bn cok sukur tekinde var az yara onuda isirdi dsmagiyla nasil acitti perisn oldumÖyle yaptım canım biberon vermedim kremde sürüyorum toparlandı biraz
Yok bizimki 14.7 idi referans 15 mis sinirdaydik iste yarin tekrar tahlil var bakalim insallah duzelir sizin duzeldimi cnmBizim 17 idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?