2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Onuda surdum,sen kac gun surmustun,ne var ne yok duydugumu suruyorum

Benimkiler cok kotu olmuştu sonra bebis hastaneye yatti o sirada mecburen sagdim ve iyilesti. Sonra bebek cikinca yine yara oldu . sonra emzirme teknigimi degistirince biraz iyilestiler. Tabi bu arada ne bulursam denedim bende. ayva cekirdegi tam iyilestirmiyor ama rahatlatiyor surdugun anda. Ben ara ara sürüyorum hala zaten su gibi birşey.

Gunduz uyuyormu peki
Uyuyo cnm akşam da uyuyo ama gece kucağımda uyuklayıp bıraktığım an ağlıyo sonra tekrar kucağa alıyorum sabaha kdr öyle izliyo beni ve etrafı. 2-3 saatte bir meme arıyo . Aç diye uyumuyo desem aç olsa doymasa ağlar :/ gece kuşu oldu

kızlar meltemden ses yok galiba soyadı neydi meltemin yada dr adı neydi ya sorup öğrenelim bilen varmı doktor adını paylaşmıştı sanki hatırlayan varsa bana yazsın meltemcivil
Allah Allah yaa
Allah yardımcın olsun, gönlüne göre versin cnm .
Çok sevindim cnm iyi olmanıza maşallahdaha iyi olcaksın inşallah
Bzim kız geceleri uyumuyı artk btün gece sabaha kdr kucağımda takılıyoruz( tek skıntım bu
Denizcim yabancı uyku metodları var nette bi araştır, hangisi işine gelirse dene bence yapabileceğin varsa. Bi göz at, mutlaka yardımcı olacaktır.

merhaba ben de 38+5 im ama 37 nin başında 2 cm acıklıgım vardı çatı muaynesinde. o gunden beri ha geldi ha gelicek sancı diye bekliyoruz 38 ın basındaki kontrolde ise kanala girmiş dedi dr bugun yarın dedi ama 5 gun gecti.. kilosu da 300 gr geriden gidiyor. aranızda aynı durumda olan var mı? kilosu geride giden?

kilosu kaç ki cnm? neye göre 300 gr.???

38 in basında 2.500 idi 2.800 olması gerekiyormus.

cnm ben ocak annelerindenim..orda bi arkadasımız

günde 3 yumurta 3 bardak süt , günlük muz kuru incir falan yiyormus.700 gr falan almıs bi anda.maşallah.
sen de deneyebilrisen dene.
ama sana bişey soyleyım minnik dogan bebişler daha hızlı kilo alıyor dogunca. 2800 gr dogurdu arkadasım şimdi kolları tasımıyor bebişi. kocası tasıyor ancak.. yani bebeğin saglıklı olsun yeter inş. hem ultrasona pek guven olmuyor ne kilo ne boy ..3 gun arayla gıttım . öncekinde fazla sonrakınde az gozukuyor ..bebek kilo mu verdi ya da boyu mu cekti yani :)

sen gonlunu ferah tut bunun için stres yapıp yavru kuşunu üzme..sağlıkla gelsin inş.

çok tesekkür ederim ilginiz icin cok iyisiniz.. :) size ve bebeginize de saglık sıhhat kolaylıklar diliyorum :))

Günü gelen, geçen, bekleyen bütün hamile arkadaşlara hayırlı, kolay doğumla bebeklerine kavuşmalarını dilerim. Zaten doğacaklar bir şekilde dimi ama o sabırsızlığı tahmin edebiliyorum. Her an burda bnm gibi "sancım başladı, suyum geldi" diye güzel haberlerinizi bekliyorum. Darısı başınıza inşallah, sağlıkla kavuştuğunuz haberini alalım bir an önce

Öyle yaptım canım biberon vermedim kremde sürüyorum toparlandı biraz
Aynn cnm ilk basta sizliyorda snra emdikce duzeldi bnmde cok sukur krem kullnyorum arada bn cok sukur tekinde var az yara onuda isirdi dsmagiyla nasil acitti perisn oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…