2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Bizimkide geceleri uyuyo 40 indan sonra uyumaz diyolar degisiyomus :)

Kizlar sol gogsum cok fena yara olmustu emziremiyodum bu gun esim fucidin merhem aldi surdum iyilesti hemen lansinoh bende ise yaramiyo hic fucidini tavsiye ederim simdi gogsumu sagdim rahatladim

Insallah cnm at at yarin biz tahlil yaptircaz insallah dusmusturde ihtyac olmaz yoksa ben napatim

Kizlar sol gogsum cok fena yara olmustu emziremiyodum bu gun esim fucidin merhem aldi surdum iyilesti hemen lansinoh bende ise yaramiyo hic fucidini tavsiye ederim simdi gogsumu sagdim rahatladim
canım fucidin antibiyotikli krem değilmi ben mi yanlış biliyorum acaba sanki öyle hatırlar gibi oldum ama prospektüsünde yazar

Geçmiş olsun canım içini rahat tut bizde kaldık sarılık tan hastahanede sütü sağ bence yoksa ateş sıtma yapar sende kalma öyle gözlerde en son geçer dedi bizim doktor 1 ayı bile bulur dedi allah şifasını verir inş

G
gözün aydın , çok güzel bir doğum olmuş... Sağlıkla büyüt bebeğini :) Kaç gün oldu doğum yapalı, sarılık değerleri ne durumda.

Can'ım çok geçmiş oldun, bu sarılık derdi herkesin başında. Bir an önce iyileşir rahatlarsın inşallah

denizcim bizim bebeklerimiz gece gündüz ayrımı yapamıyor pek sen birde akşam üstü banyo yaptır öyle uyut yada yatağına kendi kıyafetlerinden bırak senin kokunu arıyor olabilir hiç olmadı onu yorgan yada battaniyesiyle sen bir saat uyu kokun siner ve daha rahat uyur benim kızımda bizim yatağın ortasına konulunca mışıl mışıl uyuyor

Ayy kıyamamm bennn nil bebişee annesinin kokusu olunca nasıl da uyuyor.
Babası bugün akşam baya yordu oyunlar yaptı uyutmadı bakalım bu gece napcak :)) dediğin gibi yatağına kokum olan bir şey bırakcam ya da yorganına kokum sinsin bakalım çok sağolll canımsınnnn

rica ederim ama bizim kızlar gece gendüz ayırt edemiyorlar bu arada biz eskidik resmen uykusuzluk vızz geliyor artıkk deniz yaa sanada aynısı oluyormu kız yatakta uyuyor bende gram uyku yok

leylam355 D Dekalpy ben bu kitabı okuyup CD'sini izliyorum hala :)))) siz pratiğini yapıyorsunuz:) vallahi eskidiniz, deneyimlendiniz kızlar :)))
Bu arada bu kitap ile hayatı değişen çok anne var :)) dilerseniz siz de okuyun , uyku ile ilgili :)

Eklentiler

• image.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 75
evet ya resmen eskidik ama ben hala üzülüyorum erken doğum oldu diye maalesef keşke kızım karnımda biraz daha kalsaydı
kitap adı çıkmamış suulcum

evet ya resmen eskidik ama ben hala üzülüyorum erken doğum oldu diye maalesef keşke kızım karnımda biraz daha kalsaydı
kitap adı çıkmamış suulcum
Kısmet be canım üzme kendini , sağlığı iyi ya şükür. Bak benimki de gelmek bilmiyor.
Foto eklemeyi unutmuşum :) şimdi ekledim aynı gönderinin ekine buraya da ekliiim :)

Eklentiler

• image.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…