Ben de merak ettim noldu kuzumSaolsun bana 9 dogurttu kendisi. Normal dogumun nerdeyse bi hayal oldugunu hissettirdi. Bi ara anlatirim cnm..
Saol canim hastanede elektrikli pompa kiraladik surekli sagdim.. makinadan cok fazla cikartmadan aventin biberonuyla sutu verdik en azindan doydugu icin hemen uyudu huzursuzlasmadi tedavi dahada uzamamis oldu.. biberon vernce emmeyi birakir diye korktum ama birakmadi cok sukur.. elektrikli pompayla saginca sut kanallrim iyice acildi baya agirlasti goguslerim evdede pompam yoktu..dun hemen bi pompa edindimde raahtladm..bu gecede iyi cok sukur uyandirabildim guzel emio iyilesio sanirim..Geçmiş olsun canım içini rahat tut bizde kaldık sarılık tan hastahanede sütü sağ bence yoksa ateş sıtma yapar sende kalma öyle gözlerde en son geçer dedi bizim doktor 1 ayı bile bulur dedi allah şifasını verir inş
Bende oyle kanli kanli sagdim resmen ama simdi emziriyorum dun aksam surdum o merhemi baya iyi geldiOofff benimde ayni bi fusidin surmediydim bide onu sureyim bari,dunden beri emzormiyorum sagip veriyorum mememi canimdan bezdim
evet ya kısmet bende sağlıklı olmasına şükür ediyorum artık yapacak bir şey yokKısmet be canım üzme kendini , sağlığı iyi ya şükür. Bak benimki de gelmek bilmiyor.
Foto eklemeyi unutmuşum :) şimdi ekledim aynı gönderinin ekine buraya da ekliiim :)
çok iyi o zaman meme ucu acısı fena gerçekten umarım hemen iyileşirsinEvet antibiyotikli krem canim emziren anneler gogus ucu tedavisinde kullanabilir yaziyor
et yaa hala ona bakıp bakıp okuyorum ve çok üzülüyorum ama bebeğim sağlıklı ya diyorum artık kendisi gelmek istedi fırlama çok aceleci benim kızımSenin takvim bile hala duruyor leyla
Himm olabilir dogrudur canim hani son zamanlar oldugu icin ilginc geldi bana ama bi bildigi var demekBilmiyrm oyle dedi bebek donmediya sanirim ondn hani once kanala grsn zorlnipda suyunu getrme diye dedi snrm doktrumbile dedi
Birkac gun bende oyyle yaptim saglik ocagindaki doktor tartmadan farketti.daha cok kucukler 1 aylik falan olsunlar belki o zaman o sekilde olabilir.zor oluyor ama biraz daha dayanicaz artik.17 gunluguz 3 saatte bir besliyorumKizlar gunaydin
Biz bugun 12 gunluk olduk cok az sariligmz cikmisti uykudan uyandirmdgm icin sagip biberonla veriydm biberon meme derken geceleri 2 en fazla 3 saatte biberonla emzirdm yoksa uyanacagi yok
Dun annem o acikirsa aglar sn kalkma dedi dun gece 10'da emzirdim yattik 1 de uyandi kendim emzirdim snra sabah 6da uyandi emzirdim sabah 11 de yine emzirdim cokmu ara veriyoruz kendi aglayip istedigi zaman verdim
Surekli 2 3 saat araliklarla takip edip emzirmek mi aglayinca emzirmek mi lazim?
O zaman saat kurup bn kendim uyanmaya devam ediym cnm cok saol gunduz saatli yapiyorumda gece zor oluyorBirkac gun bende oyyle yaptim saglik ocagindaki doktor tartmadan farketti.daha cok kucukler 1 aylik falan olsunlar belki o zaman o sekilde olabilir.zor oluyor ama biraz daha dayanicaz artik.17 gunluguz 3 saatte bir besliyorum
benim de normalde gibi görünüyor çatı muayenesi falan yapılmadı ama aynen bende doktor ne derse o :)Ben epidural sezeryan olacağım, ilk doğum sezeryan, yaş 40, yaramaz kızım boynuna kordon dolamış... Karar vermem zor olmadı yani. Doktor ne derse o'cuyum ben cnm, sen ne yapacaksın?
Canim 12aralik sabaha karsi 04:00 te 1 su bardagi kadar suyum geldi. Sabah 06:00 da hastaneye gittik ama yatis vs yapmadik. Disarda kahvalti yaptik esimle09:00 da hastaneye gidip yatis yaptik. Sancim yoktu en fazla 45. Ama sizma seklinde suyumda geliyordu. Yanimda esim ve doulam vardi. Boyle sancisiz 4 saat gecirdim ve acilmam 5 cm olmustu. Sonra rahim yumusasin diye dil alti ilac verildi tabi bu ilactan sonra rahim yumusamaya ve suyum dahada gelmeye baaladi. Suyum geldikce sancilar artti. 120 140 arasi. 7 cm e kadar sàncim rahatsiz edici ama cekilmeyecek gibide degildi. 7 cm acikliktan takribi 2 saat sonra doguma girdim. Zaten odamda ikinmalar basladi. 25 dk da dogum yaptim. Ama ikinma uzun surdu 8 9 ikinma denedim. Cunku zaten catim dardi. Bebek digar dogmaz kordon kesilmedeb kucagima verdiler. Bu sekilde 30 dk gecirdik alp epizyo dikisim atilirken ben de bebegimle takildim en son kordondaki kan akimi bitince kesip benek bakim.odasina yol aldi kuzum allah herkese nasip etsin bu duyguyu
Cok guzel biseymis cnm bmm mukemmel gidiyor valla tospamla vakit gecirmek sadece cok uykusuzum gece yarimsaat 1 saat arayla emziriyorum sarilik vardi hafif dr dedi diye 1 haftadir uyumadim duzgun ama cok sukur uyiyiz minnakin kokusu bakisi herseye deger o guzel suratiyla ufacik tebessumler yapip bizi neselendiriuor evde bir bereket bir huzur bi mutluluk ayri bir maneviyat var evin kokusu bile degisti tan bir aile gibi kokar oldu cekirdek olduk kisaca3 kisilik minik ailemizle gelecege huzurla bakiyoruz Allah tum isteyenlere versin dogumlari olanlara kolay dogumlar nasip etsin mevlam
Canim gecmis olsun bizde 1 gun fototerapi aldik 2 saate bir emzirdik degerlerimiz guzel dustu..emzirmenin amaci diskilamayi artirmasi yani o maddeyi diski ve idrarla atsinki iyilessin..1 den 6 ya kadar biraz fazla ac kalmis sekeri dusmez mi o sekilde.. yani doktorumuz bize bol bol beslenmesi emmesi lazim dedi ben 2 saatte bir alarm kurup uyandirip emziriyorum tabiki zor oluyor ama uyanmasini beklersem ac kalir..gitgide uyanmasi dahada kolaylasti diskisida normal renge donmeye basladi emzirdikce..Kizlar gunaydin
Biz bugun 12 gunluk olduk cok az sariligmz cikmisti uykudan uyandirmdgm icin sagip biberonla veriydm biberon meme derken geceleri 2 en fazla 3 saatte biberonla emzirdm yoksa uyanacagi yok
Dun annem o acikirsa aglar sn kalkma dedi dun gece 10'da emzirdim yattik 1 de uyandi kendim emzirdim snra sabah 6da uyandi emzirdim sabah 11 de yine emzirdim cokmu ara veriyoruz kendi aglayip istedigi zaman verdim
Surekli 2 3 saat araliklarla takip edip emzirmek mi aglayinca emzirmek mi lazim?
Kizlar kanamalariniz ne durumda
Normalde bende saat kurarak emzirdm bu gece kendi uyanmasini bekledm 6ya kdr uyudu artik yine kendim saat kurarak devam edicem en fazla 4 saat birakirim sanirim cok kaldi bencedeCanim gecmis olsun bizde 1 gun fototerapi aldik 2 saate bir emzirdik degerlerimiz guzel dustu..emzirmenin amaci diskilamayi artirmasi yani o maddeyi diski ve idrarla atsinki iyilessin..1 den 6 ya kadar biraz fazla ac kalmis sekeri dusmez mi o sekilde.. yani doktorumuz bize bol bol beslenmesi emmesi lazim dedi ben 2 saatte bir alarm kurup uyandirip emziriyorum tabiki zor oluyor ama uyanmasini beklersem ac kalir..gitgide uyanmasi dahada kolaylasti diskisida normal renge donmeye basladi emzirdikce..
Evet iyilesti cok sukur emzirememek gercekten kotu artik rahat emziriyorumçok iyi o zaman meme ucu acısı fena gerçekten umarım hemen iyileşirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?