2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Saol canim hastanede elektrikli pompa kiraladik surekli sagdim.. makinadan cok fazla cikartmadan aventin biberonuyla sutu verdik en azindan doydugu icin hemen uyudu huzursuzlasmadi tedavi dahada uzamamis oldu.. biberon vernce emmeyi birakir diye korktum ama birakmadi cok sukur.. elektrikli pompayla saginca sut kanallrim iyice acildi baya agirlasti goguslerim evdede pompam yoktu..dun hemen bi pompa edindimde raahtladm..bu gecede iyi cok sukur uyandirabildim guzel emio iyilesio sanirim..

Kısmet be canım üzme kendini , sağlığı iyi ya şükür. Bak benimki de gelmek bilmiyor.
Foto eklemeyi unutmuşum :) şimdi ekledim aynı gönderinin ekine buraya da ekliiim :)
evet ya kısmet bende sağlıklı olmasına şükür ediyorum artık yapacak bir şey yok
kitaba bakacağım çok sağol nette güzel yorumlar var kitap ile ilgili

Kizlar gunaydin

Biz bugun 12 gunluk olduk cok az sariligmz cikmisti uykudan uyandirmdgm icin sagip biberonla veriydm biberon meme derken geceleri 2 en fazla 3 saatte biberonla emzirdm yoksa uyanacagi yok

Dun annem o acikirsa aglar sn kalkma dedi dun gece 10'da emzirdim yattik 1 de uyandi kendim emzirdim snra sabah 6da uyandi emzirdim sabah 11 de yine emzirdim cokmu ara veriyoruz kendi aglayip istedigi zaman verdim

Surekli 2 3 saat araliklarla takip edip emzirmek mi aglayinca emzirmek mi lazim?

Birkac gun bende oyyle yaptim saglik ocagindaki doktor tartmadan farketti.daha cok kucukler 1 aylik falan olsunlar belki o zaman o sekilde olabilir.zor oluyor ama biraz daha dayanicaz artik.17 gunluguz 3 saatte bir besliyorum

Birkac gun bende oyyle yaptim saglik ocagindaki doktor tartmadan farketti.daha cok kucukler 1 aylik falan olsunlar belki o zaman o sekilde olabilir.zor oluyor ama biraz daha dayanicaz artik.17 gunluguz 3 saatte bir besliyorum
O zaman saat kurup bn kendim uyanmaya devam ediym cnm cok saol gunduz saatli yapiyorumda gece zor oluyor

Ben epidural sezeryan olacağım, ilk doğum sezeryan, yaş 40, yaramaz kızım boynuna kordon dolamış... Karar vermem zor olmadı yani. Doktor ne derse o'cuyum ben cnm, sen ne yapacaksın?
benim de normalde gibi görünüyor çatı muayenesi falan yapılmadı ama aynen bende doktor ne derse o :)

Gozunaydin canim saglikli omrunuz olsun bebeginle tam hayalimdeki dogum olmuş kismet olmadi

Aminnn canım benim ne güzel anlatmışsın bebisin iyi olmasina da sevindim sen bol bol emzir hic bisey olmaz Allahim iz iyle eve nur geldi diyorum bende gece uykusuz kalması bile güzel yaa Allahım acılarını gostermesin biz de aşık gibi seyrediyoruz kızımı babasıyla :)

Canim gecmis olsun bizde 1 gun fototerapi aldik 2 saate bir emzirdik degerlerimiz guzel dustu..emzirmenin amaci diskilamayi artirmasi yani o maddeyi diski ve idrarla atsinki iyilessin..1 den 6 ya kadar biraz fazla ac kalmis sekeri dusmez mi o sekilde.. yani doktorumuz bize bol bol beslenmesi emmesi lazim dedi ben 2 saatte bir alarm kurup uyandirip emziriyorum tabiki zor oluyor ama uyanmasini beklersem ac kalir..gitgide uyanmasi dahada kolaylasti diskisida normal renge donmeye basladi emzirdikce..

Normalde bende saat kurarak emzirdm bu gece kendi uyanmasini bekledm 6ya kdr uyudu artik yine kendim saat kurarak devam edicem en fazla 4 saat birakirim sanirim cok kaldi bencede

Kızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
Beni merak ettiğinizi tahmin ederek en azından bi haber vermek istedim.
Az once randevudan cıktım hala sancı yok, 40+6 yım, acılma 1cm ve doktorum pzt once sunıyı deneyelim olmazsa sezeryan diyo. Ben 1cm ile sunının işe yaramayacağini düşündüğüm için kabul etmeyeceğim snrm, bu aksama karar vermem lazım Lütfen beni dualarınızdan eksik etmeyin, artık bi işaret gelsin bebekten.
gulsrht folik leylam355 nicki nick efe keremin annesi D Dekalpy @DuruveAnnesi zendost @gel_pcpc @kanepecim E Esmer54 remya sermin79

Unuttuklarım kusura bakmasın nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…