2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Canim Allah yardimcin olsun inşallah bebek ve senin için hayırlısı neyse öyle olur bi de normal doğum için lütfen sartlama kendini meltemcim ben iyiki sezeryan olmuşum diyorum sana da kolay rahat bir doğum diliyorum tatlım stres yapma bebisin de etkilendiğini biliyosun

Kizlar suan suni sanci veriliyr 10 bucuktan beri bana dua edermisiiz bebegimin suyu kalmams hala yukatda duruyo ilk once suni deniyelim dedi olmassa sezeryan dualrnzi bekliyrm anneler
Rabbim tez vakitte kucağına almayı nasip etsin canım

acaba kendine bır doğum doulasi ya da ebe mi bulsan. face de ssvd diye bi grup var orda reyhan ebe var destek olur moral verir seninle doğuma girer. valla çok zor ama sonuçta seçkin kırılmasın suni de olsa eğer sonuna kadar dayanirsan yaparsın normal üzülme bu kadar

Bizde 10gunluk olduk ben her 2 saatte bir kaldiriyorum bugün Dr.kontrolumuz var ilk defa gitcez gidince sorcam Dr.bakalim.nedicek paylasirim burda

Benimde 1cm acilmam suni sanci verildi normal doğum yaptim bi deneseydin istersen ama yinede sen bilirsin tabi sıkma canini üzülme doğumu etkilemesine dualarimiz seninle rabbim güzel saglikli doğum.nasip etsin sana

Canım sarılık tehlikesi varsa uyanmasini bekleme sen uyandir çünkü sarılık uykuda yaparmis

Canım Allah yardimcin olsun hakkında hayırlısı neyse o olur ınş dualarimiz seninle

Masallah ne guzel dogum yapmıssın darısı bizim basımıza

evet ya kısmet bende sağlıklı olmasına şükür ediyorum artık yapacak bir şey yok
kitaba bakacağım çok sağol nette güzel yorumlar var kitap ile ilgili

Bir kitap daha var onu da yazayım da burada dursun.
Çok çok iyi bir psikolog arkadaşım sadece bunu okusan yeter demişti bana hediye etmişti, doğal ebeveynilikle ilgili. Gerçekten güzel bir kitap...

Eklentiler

• Ekran Resmi 2015-12-18 13.13.10.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 69
Canım yaa gerçekten çok merak ettik ben bugün kanunideydim hatta bilsem evini gelecektim o derece hatta eşime söyledim buralarda oturan bi arkadaş var günlerdir ses seda yok doğurmuştur merak etmeyin iyidir diyip beni teselli etti. Neyse ki iyisiniz benim de nst de düzenli sancı çıktı ama açılma yok ve ben hiçbişey hissetmiyorum :/ inşallah Allahın izniyle normal ve kolay doğumlar yaparız sen bu kadar takıp kendini strese soktugun için böyle oluyor emin ol. O kadar yürüyüş vs herşeyi mükemmel yapayım diye uğraşıyorsun bence biraz rahat bırak kendini benim yediğim tatlının haddi hesabi yok ayni hamilelik öncesi gibiyim ama şekerim yok hic yürümüyorum ama bugün doktor kanala girmeye başlamış dedi düzenli sancimda çıktı acikligimda olsaydı yatırıyorlardı bugün o yüzden kendini rahat bırak bak nasıl yoluna girecek herşey sen bana güven

CAnım benim lütfen stres yapma bebeğini kucagına alınca geçecek tüm bunlar yeterki saglıkla gelsin eğer bebiş kanala inmediyse suniyi düşünme derim Can'ım ama kanaldaysa açılma olabilir hayırlısı Hakkı'nda inşaallah

Tatlm bnm ya Rabbim hakkinizda neyse hayrlisi o olsn saglikli olunda cnm varsn sezeryan olsn ne yapicksn Rabbim yar ve yardmcnz olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…