- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 83
- 35
Kızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
Beni merak ettiğinizi tahmin ederek en azından bi haber vermek istedim.
Az once randevudan cıktım hala sancı yok, 40+6 yım, acılma 1cm ve doktorum pzt once sunıyı deneyelim olmazsa sezeryan diyo. Ben 1cm ile sunının işe yaramayacağini düşündüğüm için kabul etmeyeceğim snrm, bu aksama karar vermem lazım Lütfen beni dualarınızdan eksik etmeyin, artık bi işaret gelsin bebekten.
gulsrht @folik @nilbebekveannesi @nicki nick @efe keremin annesi @Dekalpy @DuruveAnnesi @zendost @gel_pcpc @kanepecim E Esmer54 @remya @sermin79
Unuttuklarım kusura bakmasın nolur.
Canim 12aralik sabaha karsi 04:00 te 1 su bardagi kadar suyum geldi. Sabah 06:00 da hastaneye gittik ama yatis vs yapmadik. Disarda kahvalti yaptik esimle09:00 da hastaneye gidip yatis yaptik. Sancim yoktu en fazla 45. Ama sizma seklinde suyumda geliyordu. Yanimda esim ve doulam vardi. Boyle sancisiz 4 saat gecirdim ve acilmam 5 cm olmustu. Sonra rahim yumusasin diye dil alti ilac verildi tabi bu ilactan sonra rahim yumusamaya ve suyum dahada gelmeye baaladi. Suyum geldikce sancilar artti. 120 140 arasi. 7 cm e kadar sàncim rahatsiz edici ama cekilmeyecek gibide degildi. 7 cm acikliktan takribi 2 saat sonra doguma girdim. Zaten odamda ikinmalar basladi. 25 dk da dogum yaptim. Ama ikinma uzun surdu 8 9 ikinma denedim. Cunku zaten catim dardi. Bebek digar dogmaz kordon kesilmedeb kucagima verdiler. Bu sekilde 30 dk gecirdik alp epizyo dikisim atilirken ben de bebegimle takildim en son kordondaki kan akimi bitince kesip benek bakim.odasina yol aldi kuzum allah herkese nasip etsin bu duyguyu
Az azdevam ediyor maalesef 15.günüm bugünKizlar kanamalariniz ne durumda
Rabbim tez vakitte kucağına almayı nasip etsin canımKizlar suan suni sanci veriliyr 10 bucuktan beri bana dua edermisiiz bebegimin suyu kalmams hala yukatda duruyo ilk once suni deniyelim dedi olmassa sezeryan dualrnzi bekliyrm anneler
acaba kendine bır doğum doulasi ya da ebe mi bulsan. face de ssvd diye bi grup var orda reyhan ebe var destek olur moral verir seninle doğuma girer. valla çok zor ama sonuçta seçkin kırılmasın suni de olsa eğer sonuna kadar dayanirsan yaparsın normal üzülme bu kadarKızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
Az once randevudan cıktım hala sancı yok, 40+6 yım, acılma 1cm ve doktorum pzt once sunıyı deneyelim olmazsa sezeryan diyo. Ben 1cm ile sunının işe yaramayacağini düşündüğüm için kabul etmeyeceğim snrm, bu aksama karar vermem lazım Lütfen beni dualarınızdan eksik etmeyin, artık bi işaret gelsin bebekten.
gulsrht @folik @nilbebekveannesi @nicki nick @efe keremin annesi @Dekalpy @DuruveAnnesi @zendost @gel_pcpc @kanepecim E Esmer54 @remya @sermin79
Bizde 10gunluk olduk ben her 2 saatte bir kaldiriyorum bugün Dr.kontrolumuz var ilk defa gitcez gidince sorcam Dr.bakalim.nedicek paylasirim burdaKizlar gunaydin
Biz bugun 12 gunluk olduk cok az sariligmz cikmisti uykudan uyandirmdgm icin sagip biberonla veriydm biberon meme derken geceleri 2 en fazla 3 saatte biberonla emzirdm yoksa uyanacagi yok
Dun annem o acikirsa aglar sn kalkma dedi dun gece 10'da emzirdim yattik 1 de uyandi kendim emzirdim snra sabah 6da uyandi emzirdim sabah 11 de yine emzirdim cokmu ara veriyoruz kendi aglayip istedigi zaman verdim
Surekli 2 3 saat araliklarla takip edip emzirmek mi aglayinca emzirmek mi lazim?
Cok sevinirim cnm paylasirsan bakalim ne diyecekBizde 10gunluk olduk ben her 2 saatte bir kaldiriyorum bugün Dr.kontrolumuz var ilk defa gitcez gidince sorcam Dr.bakalim.nedicek paylasirim burda
Kizlar kanamalariniz ne durumda
Benim azaldi cnm o kadar çok gelmiyor ilk günkü gibi günde 2-3ped degistiriyorum oda kendim çok beklemediğimiz.icinKizlar kanamalariniz ne durumda
Benimde 1cm acilmam suni sanci verildi normal doğum yaptim bi deneseydin istersen ama yinede sen bilirsin tabi sıkma canini üzülme doğumu etkilemesine dualarimiz seninle rabbim güzel saglikli doğum.nasip etsin sanaKızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
Canım sarılık tehlikesi varsa uyanmasini bekleme sen uyandir çünkü sarılık uykuda yaparmisKizlar gunaydin
Biz bugun 12 gunluk olduk cok az sariligmz cikmisti uykudan uyandirmdgm icin sagip biberonla veriydm biberon meme derken geceleri 2 en fazla 3 saatte biberonla emzirdm yoksa uyanacagi yok
Dun annem o acikirsa aglar sn kalkma dedi dun gece 10'da emzirdim yattik 1 de uyandi kendim emzirdim snra sabah 6da uyandi emzirdim sabah 11 de yine emzirdim cokmu ara veriyoruz kendi aglayip istedigi zaman verdim
Surekli 2 3 saat araliklarla takip edip emzirmek mi aglayinca emzirmek mi lazim?
Canım Allah yardimcin olsun hakkında hayırlısı neyse o olur ınş dualarimiz seninleKızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
Masallah ne guzel dogum yapmıssın darısı bizim basımızaCanim 12aralik sabaha karsi 04:00 te 1 su bardagi kadar suyum geldi. Sabah 06:00 da hastaneye gittik ama yatis vs yapmadik. Disarda kahvalti yaptik esimle09:00 da hastaneye gidip yatis yaptik. Sancim yoktu en fazla 45. Ama sizma seklinde suyumda geliyordu. Yanimda esim ve doulam vardi. Boyle sancisiz 4 saat gecirdim ve acilmam 5 cm olmustu. Sonra rahim yumusasin diye dil alti ilac verildi tabi bu ilactan sonra rahim yumusamaya ve suyum dahada gelmeye baaladi. Suyum geldikce sancilar artti. 120 140 arasi. 7 cm e kadar sàncim rahatsiz edici ama cekilmeyecek gibide degildi. 7 cm acikliktan takribi 2 saat sonra doguma girdim. Zaten odamda ikinmalar basladi. 25 dk da dogum yaptim. Ama ikinma uzun surdu 8 9 ikinma denedim. Cunku zaten catim dardi. Bebek digar dogmaz kordon kesilmedeb kucagima verdiler. Bu sekilde 30 dk gecirdik alp epizyo dikisim atilirken ben de bebegimle takildim en son kordondaki kan akimi bitince kesip benek bakim.odasina yol aldi kuzum allah herkese nasip etsin bu duyguyu
evet ya kısmet bende sağlıklı olmasına şükür ediyorum artık yapacak bir şey yok
kitaba bakacağım çok sağol nette güzel yorumlar var kitap ile ilgili
Aynı kitap farklı basım sanırım Folikcim :) Bakalım gerçekten işe yarıyor mu :)Bende de bu var cnm
Eki Görüntüle 1721525
Canım yaa gerçekten çok merak ettik ben bugün kanunideydim hatta bilsem evini gelecektim o derece hatta eşime söyledim buralarda oturan bi arkadaş var günlerdir ses seda yok doğurmuştur merak etmeyin iyidir diyip beni teselli etti. Neyse ki iyisiniz benim de nst de düzenli sancı çıktı ama açılma yok ve ben hiçbişey hissetmiyorum :/ inşallah Allahın izniyle normal ve kolay doğumlar yaparız sen bu kadar takıp kendini strese soktugun için böyle oluyor emin ol. O kadar yürüyüş vs herşeyi mükemmel yapayım diye uğraşıyorsun bence biraz rahat bırak kendini benim yediğim tatlının haddi hesabi yok ayni hamilelik öncesi gibiyim ama şekerim yok hic yürümüyorum ama bugün doktor kanala girmeye başlamış dedi düzenli sancimda çıktı acikligimda olsaydı yatırıyorlardı bugün o yüzden kendini rahat bırak bak nasıl yoluna girecek herşey sen bana güvenKızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
CAnım benim lütfen stres yapma bebeğini kucagına alınca geçecek tüm bunlar yeterki saglıkla gelsin eğer bebiş kanala inmediyse suniyi düşünme derim Can'ım ama kanaldaysa açılma olabilir hayırlısı Hakkı'nda inşaallahKızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
Tatlm bnm ya Rabbim hakkinizda neyse hayrlisi o olsn saglikli olunda cnm varsn sezeryan olsn ne yapicksn Rabbim yar ve yardmcnz olsnKızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
kesinlikle harika bir kitap. denedim ve ikinci bebegimde hep olumlu sonuclar aldim. tavsiye ediyorum.Aynı kitap farklı basım sanırım Folikcim :) Bakalım gerçekten işe yarıyor mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?