oo bayagi buyumus doktorun ne diyo dogumla ilgili bende 40+2 oldum41 bitti cnm bugun
Yarın 41+1 :)
Aynen valla 4 yaşındaki oğlum bile artık ne zmaan gelcek diye soruyo dün hastaneden çıkarken ranya çıkmayacak mı diyr soruyo kuzum :)
Geçmiş olsun cnm zor hakikaten rabbim şifa versin en yakın zamanda sağlıkla çıkarsınız inşallah
Kaç günlük oldunuz nasil alisti hemen bnmde en cok korktugum şey kucağa alismasi acaba yataginda biraz aglasa almadan kucagina nasil olur aglayinca insanin içi gidiyor ama belki kucağa alinmadan da susar durur ole
Gecen bankada işim vardı 1 saatligine bıraktım yıl gibi geldi bana Allah herkesin yavrusunu bagislasin çok şükür nasip etti
Merak etme kuzum gelir yakinda sen metanetini koru Rabbim gelecegi vakti bilir 41 i gecerse sezeryan ol sende sknti yapma hemen duzeliyorsun ben duzeldim cok sukur evi bile supurdum bgn dusun yani cokta zor degilmis ilk 3 gn baya zor ama snradi normale donuyor sadece dikkat etceksin sen skma canini stresten badede etkilenmesinhalımecım, senn bebek kanala ınmıs mıydı pekı? Beım bebek kanalda degıl henuz, belkı bu durum da sunı sancının etkılı olmasına engel olur dıe düşünüyorum.
ayşecım cok tatlısın ya, gelırsen beklerım tabıı. Evet cok ıstedım normal dogumu, ama bıseyı cok ıstersen olmaz ya, benımkı de o hesap snrm. Keske elımde olsa da hıc sallamasam ama degıl ıste. Ben de yuruyuse falan cıkmıycam, ewde bısey de yapmıycam, herseyı akısına bırakıcam su andan ıtııbaren bakalım.
ınan herseyı fazlasıyla yaptm pınarcım ya, yuruyus, comelme, sık ılıskı, plates topu, hurma, adacayı. Olmayınca olmuyo demekkı
42+5 e kadar kesınlıkle beklemez doktorum cnm ya
sağoalsın canım gulom, ıyı kı sızler varsnz.
sağol canım benım, o duayı da okuyayım bakalım, belkı ıse yarar.
Kımseyle konusmak, hıcbısey yapma gelmıyo ıcımden denızcım, sadece esımı ıstıyorum yanımda, o da ıse gtmek zorunda tabıı. Soylemek bıle ıstemıyorum ama, gun gectıkce bebege kızar oldum, umarım dogduktan sonra da aynı seylerı hıssetmem bebege karsı.
Benım de pzt 1 cm acıklıgım vardı, bugun cuma aradan 4 gun gecmıs hala 1 cm dıumarım sennkı daha acılmıstır.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,cok tatlısınız ve ıyı kı varsınız. Bu saat oldu hala bı karar veremedım. Doktoruma haber vermem gereklı, pzt sunı sancıyı deneyecek mıyız yoksa beklemeye devam edecek mıyım dıe. Insallah verecegım karar hayrlısı olur.
Aglayinca kucağa aliyoruz ya ondan alisiyi beimkide bazen yataginda yatmiyo yanima aliyom ole uyuyo suan bile yaninda allah yardimcin olsun inş.unutur kucagini yatagina alisir yoksa büyükçe zor olacak senin içinCanim biz 24 günlüğüz bizimki sevmiyor galiba yatağını hep kucak istiyor nasıl alıştı bende anlamadım ama hiç aglamasina dayanamıyorum mik dese kucağıma aldım hep o yüzden sanırım ana kucağına koyuyorum bazen onda da uzun süreli kalmıyor malesef
hayırlı olsun gözünüz aydınArkadaslar ben de doğurdum sonundaçok zorlu bir normal doğum yapabilme sürecinden sonra, iyi ikinmama rağmen, eylem uzayinca, mecburen sezayana alındım. Normal doğum çok zormuş bence, eski kadinlar nasıl doğuruyormuş hayret ettim... ki ben hep normal doğumcu biriyimdir... cidden cok zormuş
Allah korusun, dikkat et cnm ayaklarını sıcak tut, kendi ayaklarını ve göğsünü.Bnm de ödüm kopuyor grip olcak gibiyim ara ara hapşuruyorum ve bogazım şiş bulaşır diye kahroluyorum akşam internette araştrdm bol bol anne sütüyle bağışıklığı güçleniyomuş vücuttan atıyomuş. Dr.a gidin cnm eger cigerlere inmediyse bol bol emzircen iyi olcak inşallah( geçmiş olsun off kıyamam onlar hasta olmasın (
Canım çok üzülüyorum mesajlarını okudukça, çıkmanı bekliyorum 4 gözle. Biz de iki gün kaldık da sabırsızlandık eve çıkmak için, seni düşünemiyorum. Bu arada tabii ki ev gibi olmaz ama yine de duş alma şansınız yok mu orda?haklisin canim ama banyo bile yapamadik bebeğimle artik tiksiniyorum burdan.
yok canim sarilik degil ben sezeryan olduktan sonra icerde kanama oldu kan pıhtılaşmiş ve bir gün arayla ikinci kere ameliyat oldum ve bu yüzden hala hastanedeyim 11 gün oldu
Bugün inşallah taburcu olurum canim haber veririm.
Aglayinca kucağa aliyoruz ya ondan alisiyi beimkide bazen yataginda yatmiyo yanima aliyom ole uyuyo suan bile yaninda allah yardimcin olsun inş.unutur kucagini yatagina alisir yoksa büyükçe zor olacak senin için
Yapmaz olur mu canım. Karşılıksız tek sevgi evlat sevgisiarzucum zaman la aşarsınız umarım sen sabırlı olmak zorundasın bu zor sürecinde ama insan çocukları için herşeyi yapabilir sanırım
Allah kolaylık versin ..sağlıkla kavusun inşallahBende simdi dr dan geldim salı gunune suni sancı vericek tam 41 haftam doluyor.şansımi deneyeyim dedim olmazsa sezaryana gecicez...
en dogrusu benım zıllıde dedesıne gelınce kucağa alısıyo sonra yatırsanda durmuyo her hafta sonu aglatmak zorunda kalıyorum fazla degıl 5 dakıka bırak yatagına aglasın sonunda uyuyo kendılıgınden zaten unutuo sımdıden bas edemezsen kucak olayını 2 3 yasına kadar surerKaç günlük oldunuz nasil alisti hemen bnmde en cok korktugum şey kucağa alismasi acaba yataginda biraz aglasa almadan kucagina nasil olur aglayinca insanin içi gidiyor ama belki kucağa alinmadan da susar durur ole
Canım Allah analı babalı büyütsün maşallah . Aynı şeyi bende yaşadın maalesef , çataldan acil sezeryana alındım , senin sütün geldi mi bu arada, bizim bu 3. Gün hala süt yokArkadaslar ben de doğurdum sonundaçok zorlu bir normal doğum yapabilme sürecinden sonra, iyi ikinmama rağmen, eylem uzayinca, mecburen sezayana alındım. Normal doğum çok zormuş bence, eski kadinlar nasıl doğuruyormuş hayret ettim... ki ben hep normal doğumcu biriyimdir... cidden cok zormuş
Dogum yapmamis canim,burda dogum haberlerini okufukca stres oldugundan sekeri yukseliyormus o yuzden birkac gun girmemiskızlar meltemden haber varmı ne oldu
bnm ilkinde de sancım yoktu suni sanci verince olmustuBenimde sancim yok en gec haftaya cuma gelmezse suni sanci veririz diyor birqz korkuyorum acilmazsa diyede bunu duyduyum iyi oldu cesaret geldi.
cnm degiştirdiğin bezden anlarsın doyup doymadıgını. Onu takip etSevgili doğum yapmiş annişler, 10 gun oldu dogum yapali ama sutum yetiyor mu yetmiyor mu kestiremiyorum. Goguslerim taş gibi olmuyor. Manuel el pompasi var lansinohun ama hic iyi sagmiyor. Olum sanki doymuyor. Emzirdikten sonra sıkıyorum sut gozukuyor fakat cok yumusak goguslerim sanki bos. Sizde durumlar nasil.
bn cok beklemedim cnm biraz dayandım sonra epidural aldım. O yuzden zorlugunu anlamadım ama kendi sancında olsa yine aynı olucak agrı. Suniyle sıkıştırılmış agrı sadecesuni zor mu cnım
Olurmu oyle sey birlikte uzulcez birlikte gulucez sakin girmemezlk yspma daha cok merakta kaliyz uzuluruz cnm Allah cc hayirlisini iste cnm Rabbim izin verickki girick kanala kontrole gittim 3880di sanirm kanaka girmems bnmkide sancm yok 29 son gun o gune kadar bklicz bklm soluna yat dedi sag tarafta kiz ortada olmasi lazim dedi bnmki sagda hissediyrm ztn sag tarafi sisirip duruyr hakkimzda hayrlisi olsn evlatlarmz saglkli olsnda bosver nasil geliyrsa gelsnler uzulme bebegm
Badeye kızma annesi o daha ne anlasın( hem doğunca ve kucağına alınca anlayacaksın ne büyük bir aşk. Nasıl doğurduğunun hiç önemi olmadığını tek önemli olan şeyin onun minicik atan kalbi, eşsiz nefes alışı, hele sana bakışı dokunuşu olduğunu.. Dünyalara değişilmez. İlerde gülüp geçiceksin. Şu son haftalarını keşke keyif yaparak kitabını okuyarak bir güzel dinlenerek kızının hayalini kurarark geçirseydm diceksin.
Allah beterinden korusun be canım sağlığı yerinde olsun da gerisi boş. Rahatlat artık kendini relax ol çok istiyorsan da imzayı ver 42 yi bekle. ( bir sakınca risk yoksa)
meltemcivil
Canm ayla'm cok sağolasin Sen de benm tam sıyırdiğim zamanda doğum yaptin, kutlayamadim bile, allahım nazarlardan korusun bebişini, anali babali büyütsün Nasil alişabldnz mi brbrnze?Meltemcim hakkında hangisi hayırlıysa o olsun inan insanın içinde olmasıda çok güzel yavrumu kucağıma aldım eşsiz bir duygu ama içimdeykende müthiş güzel bir duygu vakti zamanı nezamansa o gün gelsin bade
deniz kızım öksürüyor ve hapşırıyor yaa moralim çokk bozuk emziriyorum sürekli ama içim acıyor nasıl hasta oldu çocuğum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?