2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
oo bayagi buyumus doktorun ne diyo dogumla ilgili bende 40+2 oldum

meltemcivil gunaydin canim, burada bi arkadaş var inşallah sende onun gibi her yeni gune, "bugunde doguramadim " diyerek uyanmiyorsundur. Cunki beynine bunu telkin etmis olursun bilinçaltı cok zalim vücudunu etkileyebilir emin ol boyle olumsuz düşünceleri kafanizdan atin. Ben aklıma geldikçe dogum anını kurguluyorum hayalimde catala çıktığımı ogrendigim nefes hareketleriyle bir kac ikinmada bebegimin kafasinin ciktigini göz onume getirmeye calisiyorum ve tarih konusunda kendimi sıkmiyorum sadece yay burcu olmasin diyorum icimden :) ve sanirim o da beni dinliyor hatta ben ocak dogumluyum o da ocakta dogsa diye geçiriyorum icimden gunu dolmus olacak ama olsun. Düşünce gucunuze inanın, inanc insanin yapabilceklerini etkileyen en onemli sey. Ben inanıyorum sen normal dogumla Badeyi kucağına alacaksın. Sadece kendine ve Badeye güven.
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Elem neşrah leke sadrek
2- Ve vada'na 'anke vizreke
3- Elleziy enkada zahreke
4- Ve refa'na leke zikreke
5- Feinne me'al'usri yüsren
6- İnne me'al'usri yüsren
7- Feiza ferağte fensab
8- Ve ila rabbike ferğab

Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- Senin için bağrını açmadık mı?
2- İndirmedik mi senden o yükünü?
3- O sırtında gıcırdamakta olan (ve bu şekilde sana eziyet veren) yükünü?
4- Senin şanını yüceltmedik mi?
5- Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
6- Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!
7- O halde boş kaldığında yine kalk yorul!
8- Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O'na doğrul!
Yeis (kotuyu dusunme )vücuda iyi gelmez ve Allah haram etmiştir yeisi. Bu vücut bize emanet oldugu icin. Allah' in bol ve yuce rahmeti tum annelerin üzerine olsun. Iyiyi ve guzeli dusunelim, dusleyelim. Iyi hayirlisi olsun..

Kaç günlük oldunuz nasil alisti hemen bnmde en cok korktugum şey kucağa alismasi acaba yataginda biraz aglasa almadan kucagina nasil olur aglayinca insanin içi gidiyor ama belki kucağa alinmadan da susar durur ole

Canim biz 24 günlüğüz bizimki sevmiyor galiba yatağını hep kucak istiyor nasıl alıştı bende anlamadım ama hiç aglamasina dayanamıyorum mik dese kucağıma aldım hep o yüzden sanırım ana kucağına koyuyorum bazen onda da uzun süreli kalmıyor malesef

Gecen bankada işim vardı 1 saatligine bıraktım yıl gibi geldi bana Allah herkesin yavrusunu bagislasin çok şükür nasip etti
Merak etme kuzum gelir yakinda sen metanetini koru Rabbim gelecegi vakti bilir 41 i gecerse sezeryan ol sende sknti yapma hemen duzeliyorsun ben duzeldim cok sukur evi bile supurdum bgn dusun yani cokta zor degilmis ilk 3 gn baya zor ama snradi normale donuyor sadece dikkat etceksin sen skma canini stresten badede etkilenmesin

Aglayinca kucağa aliyoruz ya ondan alisiyi beimkide bazen yataginda yatmiyo yanima aliyom ole uyuyo suan bile yaninda allah yardimcin olsun inş.unutur kucagini yatagina alisir yoksa büyükçe zor olacak senin için

hayırlı olsun gözünüz aydın
Allah korusun, dikkat et cnm ayaklarını sıcak tut, kendi ayaklarını ve göğsünü. senin nefesinden uzak durmalı hasta olursan ama ne ilginçtir ve güzeldir ki sütünü katiyen etkilemiyor ve geçmiyormuş hastalıklar Yaradana şükür
Canım çok üzülüyorum mesajlarını okudukça, çıkmanı bekliyorum 4 gözle. Biz de iki gün kaldık da sabırsızlandık eve çıkmak için, seni düşünemiyorum. Bu arada tabii ki ev gibi olmaz ama yine de duş alma şansınız yok mu orda?

Aglayinca kucağa aliyoruz ya ondan alisiyi beimkide bazen yataginda yatmiyo yanima aliyom ole uyuyo suan bile yaninda allah yardimcin olsun inş.unutur kucagini yatagina alisir yoksa büyükçe zor olacak senin için

İnşallah tatlım şu an sorun yok bende alıştım ama büyüyünce zor olucak

Kaç günlük oldunuz nasil alisti hemen bnmde en cok korktugum şey kucağa alismasi acaba yataginda biraz aglasa almadan kucagina nasil olur aglayinca insanin içi gidiyor ama belki kucağa alinmadan da susar durur ole
en dogrusu benım zıllıde dedesıne gelınce kucağa alısıyo sonra yatırsanda durmuyo her hafta sonu aglatmak zorunda kalıyorum fazla degıl 5 dakıka bırak yatagına aglasın sonunda uyuyo kendılıgınden zaten unutuo sımdıden bas edemezsen kucak olayını 2 3 yasına kadar surer

Canım Allah analı babalı büyütsün maşallah . Aynı şeyi bende yaşadın maalesef , çataldan acil sezeryana alındım , senin sütün geldi mi bu arada, bizim bu 3. Gün hala süt yok

Sezaryen ile doğum yapan kızlar kanamanız ne kadar sürdü benim doğumun ilk günü vardı sonra bir hafta damla damla oldu şimdi 15.gündeyim tekrar başladı

Benimde sancim yok en gec haftaya cuma gelmezse suni sanci veririz diyor birqz korkuyorum acilmazsa diyede bunu duyduyum iyi oldu cesaret geldi.
bnm ilkinde de sancım yoktu suni sanci verince olmustu

cnm degiştirdiğin bezden anlarsın doyup doymadıgını. Onu takip et

suni zor mu cnım
bn cok beklemedim cnm biraz dayandım sonra epidural aldım. O yuzden zorlugunu anlamadım ama kendi sancında olsa yine aynı olucak agrı. Suniyle sıkıştırılmış agrı sadece

Canmsin benm ya, allahım geride kalanlarimiza yardımci olsun. Dediğin gibi sağlıklı gelsinler bebeklerimiz artık, normalde kudurmus gibi yerinde durmayan bebek bugün oğlene kadar hiç hareket etmeyince kanuni hastanesine nasil gazladim anlatamam. Allahım esirgesin hepsini. İnş bu çarsamba benim, 29 aralıkta da senn güzel haberlerini paylaşiriz burada.

İnş denizcim anlattiğin gibi olur Hala bebek gelince nasil olacak hayatım düşüncesi de var kafamda, üstüne bi de doğum stresi, ister istemez arada bi ağlama halleri
Doğum gününe karar verdik, 23 aralık cars, 41+4 oluyorum, inş o gune kadar brz daha acılmam olur da suni sanci işe yarar.

Canm ayla'm cok sağolasin Sen de benm tam sıyırdiğim zamanda doğum yaptin, kutlayamadim bile, allahım nazarlardan korusun bebişini, anali babali büyütsün Nasil alişabldnz mi brbrnze?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…