2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gözün aydın cnm önemli olan iyi olmanız, sağlıkla büyütün

Gözün aydınnn sağlıkla büyüt inşallah

Aminnnn insallahhhh cok sagolunn
Hayırlı olsun arkadasım allah bağışlasın bebişini :)
Hayırlı olsun zor bir doğum olmjş
Allah bebişini bağışlasın sağlık versin ikinize de :)

Bnde iyiyim cnm simdi uyandk kizimi kontrol edoyrm hareketni bndede bisey yok daha
Valla bende bu ara kızımın hareketlerinde azalma var ama hareket etti mi de sağlam vuruyor :)
Pek nazlı çıktı bizimkiler :) bi yandan insan sağlıklarının iyi olmasına şükür ediyo tamam geç olsjn güç olmasın demek ki vardır bi Hayır diye düşünüyorum
Ama benim gibi tez canlı biri için zor artok kucağıma alasım var
Yüzü gözü burnu nasıl acaba diye düşünmeden edemiyorum :)

gunaydin kizlar bugecede doguramadim p.tesi randevum var suni sanciyi teklif ederse kabul edicem 40+4 oluyorum dayanamiyorum artik insan gunu gecince daha hassas daha duygusal oluyo kaldiramiyorum

kac haftaliksin canm

Emin olablirsn cnm hepimz oyleyz insn meraklniyr acaba iyimi nasil bisey kokusunu ozluyrsn gormedim hic,fkt snki yillrdr ozlem icinde yaniyrmsm kizim uzaklrdn gelickms gibi heyecnlniyrm

Gec olsun guc olmasin canim,zor biliyorum ama senin iyuligin icin dayanacaksin
haklisin canim ama banyo bile yapamadik bebeğimle artik tiksiniyorum burdan.

Canım kusura bakma ben kacirmisim bebekle ilgilenirken gecmis olsun bebekte sarılık mi var
yok canim sarilik degil ben sezeryan olduktan sonra icerde kanama oldu kan pıhtılaşmiş ve bir gün arayla ikinci kere ameliyat oldum ve bu yüzden hala hastanedeyim 11 gün oldu

gülaycım evet zor ama bir bildikleri vardır elbette sen iyi olacağına inan yeter sen iyi olursan kızın da iyi olur bu atada taburcu olursan banada yaz sağlıkla güzel haberlerini bvekliyorum
Bugün inşallah taburcu olurum canim haber veririm.

çok geçmiş olsun ..bir an once saglıgına kavus inşallah..peki nerden anladılar içerde kanama oldugunu

Ay canım ya cok geçmiş olsun hastanede kalmak insanı yoruyor ins evinize geçin rahatlayin kiyamam ya

Geçmiş olsun canım bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah minik kızın ve oğlunla güzel sağlıklı gunleriniz olsun

Kaç günlük oldunuz nasil alisti hemen bnmde en cok korktugum şey kucağa alismasi acaba yataginda biraz aglasa almadan kucagina nasil olur aglayinca insanin içi gidiyor ama belki kucağa alinmadan da susar durur ole

kac haftaliksin canm
41 bitti cnm bugun
Yarın 41+1 :)
Emin olablirsn cnm hepimz oyleyz insn meraklniyr acaba iyimi nasil bisey kokusunu ozluyrsn gormedim hic,fkt snki yillrdr ozlem icinde yaniyrmsm kizim uzaklrdn gelickms gibi heyecnlniyrm
Aynen valla 4 yaşındaki oğlum bile artık ne zmaan gelcek diye soruyo dün hastaneden çıkarken ranya çıkmayacak mı diyr soruyo kuzum :)

Geçmiş olsun cnm zor hakikaten rabbim şifa versin en yakın zamanda sağlıkla çıkarsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…