Gözün aydın cnm önemli olan iyi olmanız, sağlıkla büyütünArkadaslar ben de doğurdum sonundaçok zorlu bir normal doğum yapabilme sürecinden sonra, iyi ikinmama rağmen, eylem uzayinca, mecburen sezayana alındım. Normal doğum çok zormuş bence, eski kadinlar nasıl doğuruyormuş hayret ettim... ki ben hep normal doğumcu biriyimdir... cidden cok zormuş
Gözün aydınnnArkadaslar ben de doğurdum sonundaçok zorlu bir normal doğum yapabilme sürecinden sonra, iyi ikinmama rağmen, eylem uzayinca, mecburen sezayana alındım. Normal doğum çok zormuş bence, eski kadinlar nasıl doğuruyormuş hayret ettim... ki ben hep normal doğumcu biriyimdir... cidden cok zormuş
Bu gecede doğuramadık :)Gunaydin araligin guzel anneleri nasilsnz
Hayırlı olsun arkadasım allah bağışlasın bebişini :)Aminnnn insallahhhh cok sagolunn
Hayırlı olsun zor bir doğum olmjşArkadaslar ben de doğurdum sonundaçok zorlu bir normal doğum yapabilme sürecinden sonra, iyi ikinmama rağmen, eylem uzayinca, mecburen sezayana alındım. Normal doğum çok zormuş bence, eski kadinlar nasıl doğuruyormuş hayret ettim... ki ben hep normal doğumcu biriyimdir... cidden cok zormuş
Bnde iyiyim cnm simdi uyandk kizimi kontrol edoyrm hareketni bndede bisey yok dahaBu gecede doğuramadık :)
Ben iyiyim şükür cnm ne sancı ne bişey
Sen nasılsın sana da Günaydın
Valla bende bu ara kızımın hareketlerinde azalma var ama hareket etti mi de sağlam vuruyor :)Bnde iyiyim cnm simdi uyandk kizimi kontrol edoyrm hareketni bndede bisey yok daha
kac haftaliksin canmValla bende bu ara kızımın hareketlerinde azalma var ama hareket etti mi de sağlam vuruyor :)
Pek nazlı çıktı bizimkiler :) bi yandan insan sağlıklarının iyi olmasına şükür ediyo tamam geç olsjn güç olmasın demek ki vardır bi Hayır diye düşünüyorum
Ama benim gibi tez canlı biri için zor artok kucağıma alasım var
Yüzü gözü burnu nasıl acaba diye düşünmeden edemiyorum :)
Emin olablirsn cnm hepimz oyleyz insn meraklniyr acaba iyimi nasil bisey kokusunu ozluyrsn gormedim hic,fkt snki yillrdr ozlem icinde yaniyrmsm kizim uzaklrdn gelickms gibi heyecnlniyrmValla bende bu ara kızımın hareketlerinde azalma var ama hareket etti mi de sağlam vuruyor :)
Pek nazlı çıktı bizimkiler :) bi yandan insan sağlıklarının iyi olmasına şükür ediyo tamam geç olsjn güç olmasın demek ki vardır bi Hayır diye düşünüyorum
Ama benim gibi tez canlı biri için zor artok kucağıma alasım var
Yüzü gözü burnu nasıl acaba diye düşünmeden edemiyorum :)
Ben hergün rezene çayı içiyorum canım dr tavsiye ettiSlm kızlar. Biz de 15 gunluk olduk şükür. Oğlumun çok sancisi var kendini kasıyor agliyor sancı kivrandiriyor. hic dayanamiyorum onu boyle gormeye. Ne iyi gelir acaba bilen varsa paylasirsa çok memnun olurum
haklisin canim ama banyo bile yapamadik bebeğimle artik tiksiniyorum burdan.Gec olsun guc olmasin canim,zor biliyorum ama senin iyuligin icin dayanacaksin
yok canim sarilik degil ben sezeryan olduktan sonra icerde kanama oldu kan pıhtılaşmiş ve bir gün arayla ikinci kere ameliyat oldum ve bu yüzden hala hastanedeyim 11 gün olduCanım kusura bakma ben kacirmisim bebekle ilgilenirken gecmis olsun bebekte sarılık mi var
Bugün inşallah taburcu olurum canim haber veririm.gülaycım evet zor ama bir bildikleri vardır elbette sen iyi olacağına inan yeter sen iyi olursan kızın da iyi olur bu atada taburcu olursan banada yaz sağlıkla güzel haberlerini bvekliyorum
haklisin canim ama banyo bile yapamadik bebeğimle artik tiksiniyorum burdan.
yok canim sarilik degil ben sezeryan olduktan sonra icerde kanama oldu kan pıhtılaşmiş ve bir gün arayla ikinci kere ameliyat oldum ve bu yüzden hala hastanedeyim 11 gün oldu
Bugün inşallah taburcu olurum canim haber veririm.
Ay canım ya cok geçmiş olsun hastanede kalmak insanı yoruyor ins evinize geçin rahatlayin kiyamam yahaklisin canim ama banyo bile yapamadik bebeğimle artik tiksiniyorum burdan.
yok canim sarilik degil ben sezeryan olduktan sonra icerde kanama oldu kan pıhtılaşmiş ve bir gün arayla ikinci kere ameliyat oldum ve bu yüzden hala hastanedeyim 11 gün oldu
haklisin canim ama banyo bile yapamadik bebeğimle artik tiksiniyorum burdan.
Kaç günlük oldunuz nasil alisti hemen bnmde en cok korktugum şey kucağa alismasi acaba yataginda biraz aglasa almadan kucagina nasil olur aglayinca insanin içi gidiyor ama belki kucağa alinmadan da susar durur oleBebeği kucağa alisan anneler bu gece kollarim koptu odada kizimla gezinmekten şimdi yine sorun degil de acaba bir kaç aylık olunca yine kucakta gezinmek mi isticekler agirlasmis olacakları için nasıl tasicaz acaba o kadar saat @nilbebekveannesi D Dekalpyzendost
evet doğum bekliyorum, yok öylesine sordum canımSenin sıkıntın mı var tatlım? Sen de doğum bekliyorsun değil mi? İlgi eksikliği mi hissediyordun?
41 bitti cnm bugunkac haftaliksin canm
Aynen valla 4 yaşındaki oğlum bile artık ne zmaan gelcek diye soruyo dün hastaneden çıkarken ranya çıkmayacak mı diyr soruyo kuzum :)Emin olablirsn cnm hepimz oyleyz insn meraklniyr acaba iyimi nasil bisey kokusunu ozluyrsn gormedim hic,fkt snki yillrdr ozlem icinde yaniyrmsm kizim uzaklrdn gelickms gibi heyecnlniyrm
Geçmiş olsun cnm zor hakikaten rabbim şifa versin en yakın zamanda sağlıkla çıkarsınız inşallahhaklisin canim ama banyo bile yapamadik bebeğimle artik tiksiniyorum burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?