bugün gittik meltemcim ciğerlere inmemiş ama çok dikkatli olucakmışım çok zor geçer gibi geliyor ama savbredşiezOoo kıyamam minik niloşa
Doktora götürdün mü leylacım?
Canim cok gecmis olsundenizcim dr gittik kızmda bende hastayız ciğerlere inmemiş çok şükür ama ikimizde de burun akıntısı ve hapşırık var ama iyi olacaz başka çaremiz yokk
Gecmiş olsun Canımdenizcim dr gittik kızmda bende hastayız ciğerlere inmemiş çok şükür ama ikimizde de burun akıntısı ve hapşırık var ama iyi olacaz başka çaremiz yokk
Biraz morali bozulmuş hala doğum yapmadi diye burada girdi haber verdikızlar meltemden haber varmı ne oldu
Cok gecmis olsun leylacım insallah tez zamanda gecer ve iyilesirsiniz...denizcim dr gittik kızmda bende hastayız ciğerlere inmemiş çok şükür ama ikimizde de burun akıntısı ve hapşırık var ama iyi olacaz başka çaremiz yokk
Meltem alıştık sağol gece zaten hiç uyumuyordu bu gece çok gazlıyız senin stresini de çook iyi anlıyorum doğuma ağlıyarak gittim son günlerim çok stresliydi hormonlar bozuluyor ondan canımCanm ayla'm cok sağolasin Sen de benm tam sıyırdiğim zamanda doğum yaptin, kutlayamadim bile, allahım nazarlardan korusun bebişini, anali babali büyütsün Nasil alişabldnz mi brbrnze?
Geçmiş olsun canımhaklisin canim ama banyo bile yapamadik bebeğimle artik tiksiniyorum burdan.
yok canim sarilik degil ben sezeryan olduktan sonra icerde kanama oldu kan pıhtılaşmiş ve bir gün arayla ikinci kere ameliyat oldum ve bu yüzden hala hastanedeyim 11 gün oldu
Bugün inşallah taburcu olurum canim haber veririm.
Kuzum geçmiş olsun ikinize de, annenler yanında mı?denizcim dr gittik kızmda bende hastayız ciğerlere inmemiş çok şükür ama ikimizde de burun akıntısı ve hapşırık var ama iyi olacaz başka çaremiz yokk
Geçmiş olsun cnm bnm yadenizcim dr gittik kızmda bende hastayız ciğerlere inmemiş çok şükür ama ikimizde de burun akıntısı ve hapşırık var ama iyi olacaz başka çaremiz yokk
Cnm yediklerine çok dikkat et bence gaz yapan yiyeceklerden uzak durKızlar gelen giden bitmiyor fırsat bulup giremiyorum doğum yapanları merak ediyorum biz dört günlüğüz artık zaten gece uyumuyorduk bu gün çok gazlıyız iki memeden çekiyor bir dk uyuyor sonra yaygara kopuyor ne yapıcam bilemiyorum kızımda hiç gaz sorunumuz olmamıştı rezene ve kimyonlu çay içiyorum yok
Canım nisandır acile git ama alttan muayene ettirme nst ye gir ultrasyonla bebeğine baksınlarKizlar gunaydin kanamam var cok az ama bilemiyrm kizim hareketli ama kanama olunca korktm doktro gtsem bu saatte alttan edick muayene istemyrm bnde etmesimi siz boyle bisey yasadnzmi iyimdr acaba gitmelimym doktra birde kendi doktrum alttan etse skinti yapmm ama bska bi doktra guvenemiyrm bilmiyrm doktrumn da bnde numarasi yok
masşallah canım gözün aydın :) Allahım bebeğinizi sizlere bağışlasın:)Kizlar oglumuz sabah 3.47 de 2.992 kg olarak normal dogumla dunyaya geldi. Elh kolay bi digumdu. Rabbim herkese boyle kolay dogum nasip etsin ins
evt cnm ikisi de suni sancıyla ve normal olduCanm sen ilk gebeliğini suni sanci ile normal doğum mu yaptn?
bugün gittik meltemcim ciğerlere inmemiş ama çok dikkatli olucakmışım çok zor geçer gibi geliyor ama savbredşiez
Meltem alıştık sağol gece zaten hiç uyumuyordu bu gece çok gazlıyız senin stresini de çook iyi anlıyorum doğuma ağlıyarak gittim son günlerim çok stresliydi hormonlar bozuluyor ondan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?