2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canm ayla'm cok sağolasin Sen de benm tam sıyırdiğim zamanda doğum yaptin, kutlayamadim bile, allahım nazarlardan korusun bebişini, anali babali büyütsün Nasil alişabldnz mi brbrnze?
Meltem alıştık sağol gece zaten hiç uyumuyordu bu gece çok gazlıyız senin stresini de çook iyi anlıyorum doğuma ağlıyarak gittim son günlerim çok stresliydi hormonlar bozuluyor ondan canım

Kızlar gelen giden bitmiyor fırsat bulup giremiyorum doğum yapanları merak ediyorum biz dört günlüğüz artık zaten gece uyumuyorduk bu gün çok gazlıyız iki memeden çekiyor bir dk uyuyor sonra yaygara kopuyor ne yapıcam bilemiyorum kızımda hiç gaz sorunumuz olmamıştı rezene ve kimyonlu çay içiyorum yok

Geçmiş olsun canım

meltemcivil tatlım inan herseyde bir hayir vardır. Sezeryan yada normal hiiic önemli değil kuzun ve sen sağlıklı ol yeter. Bak ben en azından epidural sezeryan olurum diyordum. Genel anastezi oldum. Şimdi iyi ki de olmuşum diyorum. O an olanları kaldiramazdim heralde. Hayirlisi de geç. Allah ım hayırlı doğumlar nasip etsin sana inşaallah

leylam355 canım o hastalık nerden çıktı yaaa. Çok çok geçmiş olsun leylacım. Allah acil şifalar versin sizlere. Annesi bol bol emzirde kuzucugum çabuk iyilessin

denizcim dr gittik kızmda bende hastayız ciğerlere inmemiş çok şükür ama ikimizde de burun akıntısı ve hapşırık var ama iyi olacaz başka çaremiz yokk
Kuzum geçmiş olsun ikinize de, annenler yanında mı?
meltemcivil tarih almana sevindim, bu seni bir nebze olsun rahatlatacaktır ve son günlerin olduğunu düşünerek eşinle baş başa gezip tozmaya bak, bu vesileyle de ztn bade bebek çarşambayı beklemez evelallah, bnm rüyamda çıkmış olur :) hem erkeğin kızdan büyük olması makbul diye bnmki acele etti, seninki de ondan oyalanıyo zaar çekeceğimiz var senin kızın elinden dua ediyorum cnm, inşallah doğumun hayalince gönlünce olur

Cnm yediklerine çok dikkat et bence gaz yapan yiyeceklerden uzak dur

Kizlar gunaydin kanamam var cok az ama bilemiyrm kizim hareketli ama kanama olunca korktm doktro gtsem bu saatte alttan edick muayene istemyrm bnde etmesimi siz boyle bisey yasadnzmi iyimdr acaba gitmelimym doktra birde kendi doktrum alttan etse skinti yapmm ama bska bi doktra guvenemiyrm bilmiyrm doktrumn da bnde numarasi yok

Son düzenleme:
Canım nisandır acile git ama alttan muayene ettirme nst ye gir ultrasyonla bebeğine baksınlar

kızlarr günaydın . dün kontorolüm vardı ve çatı muayenesi oldum şükürler olsun oğlum çok iyi 38+1 deyiz veee oğluşum 3850 gr 52 cm. iri bir bebek yani:) herşey yolunda şükür doktorumun eli öyle hafif ki çatı muayenesini çoookkk rahat geçirdim hisetmedim bile bide bu arada 2 3 cm açıklığım varmış dur zarı uyarayım da doğum yap daha da iri olmadan bebeğin dedi . her an da olabilir haftayada dedi:) heyecanlandım doktorum şükürler olsun çok iyi ve beni rahatlatıyor acı hissine hiççç girmedim rahattım :) sancım yok amam açıklığım çıktı ya geliyor oğluşummmm:) bakalım ne zaman doğacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…