Amin cnm inş az kaldı szin deNe guzel anlatmıssın annelik duygusunu bir anda hayalini kurdum cok guzel :)insallah tez zamanda aliriz bizde...allah isteyen herkese nasip eder insallah bu duyguyu...
Canım 2 çocuklu kimle konuşsam aynı dönemi yaşamışlar. Bize de sabır etmek düşüyor. Karnımdayken herşey çok güzeldi. Ben iyileşmeye başladıkça yemeğini felan yedirdim, hikaye okudum mesela. İkimizin de hoşuna gitti. Tam düzeliyorken 2 gündür hasta oldu. Bu sefer mecburen uzak durmaya çalışıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.oyy kıyamam ben boraya ya işin zor değil aslında mesela boraya kardeşiyle ilgili bir görev versen ve sana yardım etse aslında kendini bu durumun içinde görür ve herşeyi daha çabuk benimser tabi ben deneyimsiz bir anneyim sen daha iyi bilirsin
Teşekkürler canımMasallah subhanallah cnm cok tatli oglun :)
Bende lansinoh fayda etmedi ama memnun kalanlaeda var bunyeye gire degidiyor herhaldetecrübeli anneler ,
annem bugun tutturdu göğsüne sogan suyu sür basla diye..ya anne krem aldım diyorum. o kremler ablanda işe yaramadı diyo..bak bu denenmiş yontem sür basla şimdiden dio..
benımde oyle sogan kokulu falan olmak içimden gelmiyor. sonra pişman olursun anneni dinle diye ttturdu. denenmiş miş falan...
siz ne yaptınız ? ben lansinoh aldım iki kutu..o iyi gelmiyor mu yara olursa?
çok sağol sulcum bu kitabada bakayım artık bıdıkların dilini çözmekle uğraşacağızBir kitap daha var onu da yazayım da burada dursun.
Çok çok iyi bir psikolog arkadaşım sadece bunu okusan yeter demişti bana hediye etmişti, doğal ebeveynilikle ilgili. Gerçekten güzel bir kitap...
gülaycım evet zor ama bir bildikleri vardır elbette sen iyi olacağına inan yeter sen iyi olursan kızın da iyi olur bu atada taburcu olursan banada yaz sağlıkla güzel haberlerini bvekliyorumHala hastanedeyim ve sinirlerim iyice bozuliyor artik başim ağriyor bu yüzden ama yarin taburcu ederim diyor doktor.Yarinlari hic bitmiyor
Gidemedik bir türlü evimize yarin insallah gidicez cnm
dün iyiydim bugün hic iyi degilim kaldikca psikolojim bozuluyor
Bebeğide çok kucaga aliştirmasaydiniz sonra sen yoruluyorsun bak
oy kiyamam canim benim inşallah sonu güzel olacak üzme sen kendini.
İnsallah süpriz yapar gelir badis sezeryana suni sanciya gerek kalmadan. Olursada ikiniz iyi olunda varsin sezeryan olsun.
Kendine iyi bak canim sen üzülürsen bizde üzülürüz bak.hep yanindayiz
deniz kızım öksürüyor ve hapşırıyor yaa moralim çokk bozuk emziriyorum sürekli ama içim acıyor nasıl hasta oldu çocuğum diyeBna da öyle oluyor bazen mışıl mışıl uyuyo bnde gram uyku yok dört dönüyorun yataktasağlık ocağındaki hemşire uyumasan da yat dinlendir vücudunu sütün için demişti
elimde değil ,şte bak daha kalsaydı şimdi hasta olmazdı denizcimCnm neden kendini böyle üzüyosun, allaha şükür nil çok iyi sağlıklı ve yanında. Kendini sakın üzme !! Sadece şükredicez , Allah beterinden korusun. Nil kızımız erken gelmek istedi annesine çabucak kavuştu
sen battaniyesini sar vücuduna denizcim benimde gece uyurken elim sürekli beşiğin içinde kokumu alınca uyuyor minnak bebeğimleylam355 koku işe yaradı dün bütün gece koynumda tuttuğum ağız mendiliyle bütün gün mışıl mışıl uyudu gece de denicem
arzucum zaman la aşarsınız umarım sen sabırlı olmak zorundasın bu zor sürecinde ama insan çocukları için herşeyi yapabilir sanırımCanım 2 çocuklu kimle konuşsam aynı dönemi yaşamışlar. Bize de sabır etmek düşüyor. Karnımdayken herşey çok güzeldi. Ben iyileşmeye başladıkça yemeğini felan yedirdim, hikaye okudum mesela. İkimizin de hoşuna gitti. Tam düzeliyorken 2 gündür hasta oldu. Bu sefer mecburen uzak durmaya çalışıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
meltemcim merak ettik seni moralin bozuk olsada iyi olmana sevindimKızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
Beni merak ettiğinizi tahmin ederek en azından bi haber vermek istedim.
Az once randevudan cıktım hala sancı yok, 40+6 yım, acılma 1cm ve doktorum pzt once sunıyı deneyelim olmazsa sezeryan diyo. Ben 1cm ile sunının işe yaramayacağini düşündüğüm için kabul etmeyeceğim snrm, bu aksama karar vermem lazım Lütfen beni dualarınızdan eksik etmeyin, artık bi işaret gelsin bebekten.
@gulsrht @folikleylam355 nicki nick @efe keremin annesi D Dekalpy @DuruveAnnesi @zendost @gel_pcpc @kanepecim @Esmer54 @remya @sermin79
Unuttuklarım kusura bakmasın nolur.
çok sağol sulcum bu kitabada bakayım artık bıdıkların dilini çözmekle uğraşacağız
Amin sagol canm cok sukur kavustuk rabbim sagsalim buyuduklerini de gsterir insallahh
Aminnnn insallahhhh cok sagolunncok sevindim. gozunuz aydin. rabbim anali babali buyutsun insallahhh
Allah analı babalı büyütsün, gözün aydınYaptim cok sukur 6 saatlik suni sancidan sonra sezeryan oldum son anda.acilmam olmadi oglum asagi inmedi falan buna da sukur elhamdulillah.
Merhaba güzel anneler ve anne adayları nasılsınız? Biz daha iyiyiz sukur bugün tam 1 haftalık olduk... Sutum hastaneden cikip banyo yapinca tam anlami ile gelmeye basladi,suanda da masallah iyi gidiyoruz oglus doyuyor.Benim ve oğlumun biraz gaz sancisi var ama idare ediyoruz.Gaz olunca dikislerimde hafif sanci yapıyor umarım en kısa zamanda onlarda geçer.Oglusumun resmini sizinle paylaşıyorum bir masallahinizi alırım.Maşallah yakışıklıya
Senin sıkıntın mı var tatlım? Sen de doğum bekliyorsun değil mi? İlgi eksikliği mi hissediyordun?kızlar eşlerinizin size karşı davranışları nasıl bu dönemlerde ilgililer mi..?
Bnm de ödüm kopuyor grip olcak gibiyim ara ara hapşuruyorum ve bogazım şiş bulaşır diye kahroluyorum akşam internette araştrdm bol bol anne sütüyle bağışıklığı güçleniyomuş vücuttan atıyomuş. Dr.a gidin cnm eger cigerlere inmediyse bol bol emzircen iyi olcak inşallahdeniz kızım öksürüyor ve hapşırıyor yaa moralim çokk bozuk emziriyorum sürekli ama içim acıyor nasıl hasta oldu çocuğum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?