2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım 2 çocuklu kimle konuşsam aynı dönemi yaşamışlar. Bize de sabır etmek düşüyor. Karnımdayken herşey çok güzeldi. Ben iyileşmeye başladıkça yemeğini felan yedirdim, hikaye okudum mesela. İkimizin de hoşuna gitti. Tam düzeliyorken 2 gündür hasta oldu. Bu sefer mecburen uzak durmaya çalışıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bende lansinoh fayda etmedi ama memnun kalanlaeda var bunyeye gire degidiyor herhalde

Bir kitap daha var onu da yazayım da burada dursun.
Çok çok iyi bir psikolog arkadaşım sadece bunu okusan yeter demişti bana hediye etmişti, doğal ebeveynilikle ilgili. Gerçekten güzel bir kitap...
çok sağol sulcum bu kitabada bakayım artık bıdıkların dilini çözmekle uğraşacağız

gülaycım evet zor ama bir bildikleri vardır elbette sen iyi olacağına inan yeter sen iyi olursan kızın da iyi olur bu atada taburcu olursan banada yaz sağlıkla güzel haberlerini bvekliyorum

Bna da öyle oluyor bazen mışıl mışıl uyuyo bnde gram uyku yok dört dönüyorun yataktasağlık ocağındaki hemşire uyumasan da yat dinlendir vücudunu sütün için demişti
deniz kızım öksürüyor ve hapşırıyor yaa moralim çokk bozuk emziriyorum sürekli ama içim acıyor nasıl hasta oldu çocuğum diye

elimde değil ,şte bak daha kalsaydı şimdi hasta olmazdı denizcim

arzucum zaman la aşarsınız umarım sen sabırlı olmak zorundasın bu zor sürecinde ama insan çocukları için herşeyi yapabilir sanırım

meltemcim merak ettik seni moralin bozuk olsada iyi olmana sevindim
hiç üzülme canım seninle ben na yapsak yaa ben erken geldi diye üzülüyorum sende geç gelecek bekletiyor diye sen en hayırlısını dile ade bebek sağlıkla gelsin yeter

Arkadaslar ben de doğurdum sonunda çok zorlu bir normal doğum yapabilme sürecinden sonra, iyi ikinmama rağmen, eylem uzayinca, mecburen sezayana alındım. Normal doğum çok zormuş bence, eski kadinlar nasıl doğuruyormuş hayret ettim... ki ben hep normal doğumcu biriyimdir... cidden cok zormuş

deniz kızım öksürüyor ve hapşırıyor yaa moralim çokk bozuk emziriyorum sürekli ama içim acıyor nasıl hasta oldu çocuğum diye
Bnm de ödüm kopuyor grip olcak gibiyim ara ara hapşuruyorum ve bogazım şiş bulaşır diye kahroluyorum akşam internette araştrdm bol bol anne sütüyle bağışıklığı güçleniyomuş vücuttan atıyomuş. Dr.a gidin cnm eger cigerlere inmediyse bol bol emzircen iyi olcak inşallah ( geçmiş olsun off kıyamam onlar hasta olmasın (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…