2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
epidural devlet hastanelerinde de oluyor mu acaba? ben 39 haftalığım kontrole gittiğimde 39+4 olcam eğer sancım olmazsa doktor müdahale eder mi yoksa bekler mi acaba?

Evet sağlıkla geldin artık, beklemek de iyice gerdi beni, haftaya 23 aralık çrş gününe anlaştk doktorumla

Slm kızlar. Biz de 15 gunluk olduk şükür. Oğlumun çok sancisi var kendini kasıyor agliyor sancı kivrandiriyor. hic dayanamiyorum onu boyle gormeye. Ne iyi gelir acaba bilen varsa paylasirsa çok memnun olurum
yediklerine dikkat et cnm. Gaz yapan şeyler yeme. Ayaklarını hep sıcak tut. Bebeğine yağla masaj yap. Emzirme arası ver gazını çıkar devam et. Bebeğini güvenli bi yerde karın üstü koy debelenip gazını ççıkarabilsin. Kucağında içen hafif hafif zıplayarak dans et )

gunaydin kizlar bugecede doguramadim p.tesi randevum var suni sanciyi teklif ederse kabul edicem 40+4 oluyorum dayanamiyorum artik insan gunu gecince daha hassas daha duygusal oluyo kaldiramiyorum

Canm gülom, sıkma canını bebeğin sağlıkla yannda allaha sükür, sen de iyisin Allahm seni esirgedi kuzularına bağişladi, tabii insann evi gibisi yok ama bu bi mecburiyet. Tez zamanda ewine gecersinz inş.

Ah canm Ayşe'm ne de güzel bi enerji yayıyosun. Keske dediklerini yapabilsek, ama ben de en azindan içim sıkıldığında kolay bi doğum ani düşünücem inş ise yarar. Bu dua inşirah duası mi?

Meltem ben de perşembe doğıruyorum kızımı sezeryandan korkma ne olur. Onun da normale göre bazı avantajları var. Benim ikinci sezeryan olacak. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi sonra her şey unutuluyor cnm.

Çarşamba gününe kararlaştrdik doktorumla nurcancim, 41+4 oluyorum. Önce sunı olmazsa da sezeryan olacak Allahım hepimizin yardmcisi olsun

Canm sen ilk gebeliğini suni sanci ile normal doğum mu yaptn?

Artık korksam da korkmasam da haftaya çrş, önce suni deneyeceğiz, olmazsa sezeryana alinacagim tatlm.
Sana da şimdiden allah kolaylık versin canm

Amin insallah tatlm sormaya bnm kide bugun oyleydi sabhtn uyandm yemedigm bisey kalmadi hareket etsn diye. Baya ugrastm umudumu kesip doktrun yolunu bulucktm bnde snra ufak kipirdamalr baslaynca sukrettim bi oh cektm oturdm basladm aglamaya mutluluktan cok korkutuyr bu yaramzlar bizihayirlisyla geleydiler bizde rahatlardk diken ustnde bekliyrz hanfendilrn keyifleri catickta gelick diye cnm bnm az kaldi hakkinda hayrlisini sagliklisni iste takdir Allahtan bnmde cuma son nst sali son gorusme yine olmzsa 30 aralk gelsn dicm suni ile denicz yapick bisey yok bklm bizi ne bekliyr esimde cok bunaldi ne zmn gelick cok ozledim diye dualarla birlkteyz ins cnm gircegn zmn hbr ver de insirak suresni okuyalm cnm dogumn kolay gecsn

Amin tatlim ya amin, bi avazda sağlkla sıhhatle gelsinler artık.
Tabii aksaminda haber verrm, zaten eşimi de bi gün önceden işe yollamıycam, yoğun stres olurum ben şimdi, yanmda olursa daha iyi hissederim.

Canm sen ilk gebeliğini suni sanci ile normal doğum mu yaptn?
Canim benim en iyisini yapmışsınız insallah çarşambaya kadar suniye gerek kalmazda kendiliğiniden gelmeye karar verir bade bebek ama olmazsada suniyle normali denersin benim ilk doğumum suniyle normal oldu 12 saat yavaş yavaş verildi son 3 saatte çatalda cektim ıkınarak doktorun sabrı ve bebişinin durumuyla ilgili aslında...meltemcim benim oglan 38+1 de sezeryanla oldu bende 40+41'lere kadar beklemek isterdim ama gel görki kordon olayımız çıktı ve erkenden almak zorunda kaldık şimdi hep acabalarım var kilosu daha iyi olabilirdi sarılık geciriyoruz halâ keşke bekleseydimde son haftamı sezeryan olsaydım diye sorular var kafamda..senin en azından bunlar olmayacak

Amin tatlim ya amin, bi avazda sağlkla sıhhatle gelsinler artık.
Tabii aksaminda haber verrm, zaten eşimi de bi gün önceden işe yollamıycam, yoğun stres olurum ben şimdi, yanmda olursa daha iyi hissederim.
Sancinda olmuyr cnm bence gidin gezin bebek geldktn sonra uzun bi sure gezemicksnz hem motive olur kafan dagilr esimle bizde bugun gezdk cok iyi geldi

Dediğin gibi olay biraz da doktorun sabri ile alakali zuhalcim. Hasta ne kadar istekli olsa da türkiyedeki kac dr 12 saat suni sanci verir ve bekler bilemiyorum. Sonucta sezeryan onlarin sadece yarim saatini aliyo. Umarim hizlica acilmam olur da dr da sezeryana dönüş yapmaz.

Bu arada ben de sizlerden kordon dolanmasi olayını duydugum için her kontrolde doktoruma bebeğin boynunda kordon var mi die soruyodum, kadın en sonunda bi gün, "kordondan bu kadar da korkma, cogu bebekte olabilir, her kordon dollanmasi tehlikeli değildir, hatta boynunda kordonla normal doğum bile olabilir" demişti. Muhtemelen senn doktorun da bu ihtimali göz önüne almiştir ve gerekli gördüği için sezeryan yapmiştir canm Bebeğin sağliği öncelik olan. Ben bu kadar normali istiyorum ama bi sağlik sorunu olsa sizler gibi düsünmeden sezeryani kabul ederdm

denizcim dr gittik kızmda bende hastayız ciğerlere inmemiş çok şükür ama ikimizde de burun akıntısı ve hapşırık var ama iyi olacaz başka çaremiz yokk

inşallah çıkarsın gülaycım güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…