epidural devlet hastanelerinde de oluyor mu acaba? ben 39 haftalığım kontrole gittiğimde 39+4 olcam eğer sancım olmazsa doktor müdahale eder mi yoksa bekler mi acaba?bnm ilkinde de sancım yoktu suni sanci verince olmustu
cnm degiştirdiğin bezden anlarsın doyup doymadıgını. Onu takip et
bn cok beklemedim cnm biraz dayandım sonra epidural aldım. O yuzden zorlugunu anlamadım ama kendi sancında olsa yine aynı olucak agrı. Suniyle sıkıştırılmış agrı sadece
Evet sağlıkla geldin artık, beklemek de iyice gerdi beni, haftaya 23 aralık çrş gününe anlaştk doktorumlameltemcim merak ettik seni moralin bozuk olsada iyi olmana sevindim
hiç üzülme canım seninle ben na yapsak yaa ben erken geldi diye üzülüyorum sende geç gelecek bekletiyor diye sen en hayırlısını dile ade bebek sağlıkla gelsin yeter
yediklerine dikkat et cnm. Gaz yapan şeyler yeme. Ayaklarını hep sıcak tut. Bebeğine yağla masaj yap. Emzirme arası ver gazını çıkar devam et. Bebeğini güvenli bi yerde karın üstü koy debelenip gazını ççıkarabilsin. Kucağında içen hafif hafif zıplayarak dans etSlm kızlar. Biz de 15 gunluk olduk şükür. Oğlumun çok sancisi var kendini kasıyor agliyor sancı kivrandiriyor. hic dayanamiyorum onu boyle gormeye. Ne iyi gelir acaba bilen varsa paylasirsa çok memnun olurum
gunaydin kizlar bugecede doguramadim p.tesi randevum var suni sanciyi teklif ederse kabul edicem 40+4 oluyorum dayanamiyorum artik insan gunu gecince daha hassas daha duygusal oluyo kaldiramiyorum
haklisin canim ama banyo bile yapamadik bebeğimle artik tiksiniyorum burdan.
yok canim sarilik degil ben sezeryan olduktan sonra icerde kanama oldu kan pıhtılaşmiş ve bir gün arayla ikinci kere ameliyat oldum ve bu yüzden hala hastanedeyim 11 gün oldu
Bugün inşallah taburcu olurum canim haber veririm.
meltemcivil gunaydin canim, burada bi arkadaş var inşallah sende onun gibi her yeni gune, "bugunde doguramadim " diyerek uyanmiyorsundur. Cunki beynine bunu telkin etmis olursun bilinçaltı cok zalim vücudunu etkileyebilir emin ol boyle olumsuz düşünceleri kafanizdan atin. Ben aklıma geldikçe dogum anını kurguluyorum hayalimde catala çıktığımı ogrendigim nefes hareketleriyle bir kac ikinmada bebegimin kafasinin ciktigini göz onume getirmeye calisiyorum ve tarih konusunda kendimi sıkmiyorum sadece yay burcu olmasin diyorum icimden :) ve sanirim o da beni dinliyor hatta ben ocak dogumluyum o da ocakta dogsa diye geçiriyorum icimden gunu dolmus olacak ama olsun. Düşünce gucunuze inanın, inanc insanin yapabilceklerini etkileyen en onemli sey. Ben inanıyorum sen normal dogumla Badeyi kucağına alacaksın. Sadece kendine ve Badeye güven.
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Elem neşrah leke sadrek
2- Ve vada'na 'anke vizreke
3- Elleziy enkada zahreke
4- Ve refa'na leke zikreke
5- Feinne me'al'usri yüsren
6- İnne me'al'usri yüsren
7- Feiza ferağte fensab
8- Ve ila rabbike ferğab
Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- Senin için bağrını açmadık mı?
2- İndirmedik mi senden o yükünü?
3- O sırtında gıcırdamakta olan (ve bu şekilde sana eziyet veren) yükünü?
4- Senin şanını yüceltmedik mi?
5- Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
6- Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!
7- O halde boş kaldığında yine kalk yorul!
8- Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O'na doğrul!
Yeis (kotuyu dusunme )vücuda iyi gelmez ve Allah haram etmiştir yeisi. Bu vücut bize emanet oldugu icin. Allah' in bol ve yuce rahmeti tum annelerin üzerine olsun. Iyiyi ve guzeli dusunelim, dusleyelim. Iyi hayirlisi olsun..
Meltem ben de perşembe doğıruyorum kızımıbenım yuzumden uzme kendını canım ya, kımseyı uzmeyeyım dıe yazmak ıstmedım ama baktm merak etmıssnz yazmak zorunda hıssettm kendımı.
Evet tatlm, hayrlısı olsun deyıp kendımı sakınlestrmeye calısacagım, doktorum pzt dedı ama ben "carsamba hazır olacagm" deyıp doğumu carsamba baslatmayı dusunuyorum. Hangısı hayrlısı ıse o olsun artk.
Sen naslsn bu arada? kontrole gttn mı?
Merak etme kuzum gelir yakinda sen metanetini koru Rabbim gelecegi vakti bilir 41 i gecerse sezeryan ol sende sknti yapma hemen duzeliyorsun ben duzeldim cok sukur evi bile supurdum bgn dusun yani cokta zor degilmis ilk 3 gn baya zor ama snradi normale donuyor sadece dikkat etceksin sen skma canini stresten badede etkilenmesin
kızlar meltemden haber varmı ne oldu
bnm ilkinde de sancım yoktu suni sanci verince olmustu
cnm degiştirdiğin bezden anlarsın doyup doymadıgını. Onu takip et
bn cok beklemedim cnm biraz dayandım sonra epidural aldım. O yuzden zorlugunu anlamadım ama kendi sancında olsa yine aynı olucak agrı. Suniyle sıkıştırılmış agrı sadece
Meltem ben de perşembe doğıruyorum kızımısezeryandan korkma ne olur. Onun da normale göre bazı avantajları var. Benim ikinci sezeryan olacak. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi sonra her şey unutuluyor cnm.
Canım benim 9 gün oldu adet gibi sürekli oluyor benimSezaryen ile doğum yapan kızlar kanamanız ne kadar sürdü benim doğumun ilk günü vardı sonra bir hafta damla damla oldu şimdi 15.gündeyim tekrar başladı
Amin insallah tatlm sormaya bnm kide bugun oyleydi sabhtn uyandm yemedigm bisey kalmadi hareket etsn diye. Baya ugrastm umudumu kesip doktrun yolunu bulucktm bnde snra ufak kipirdamalr baslaynca sukrettim bi oh cektm oturdm basladm aglamaya mutluluktan cok korkutuyr bu yaramzlar bizihayirlisyla geleydiler bizde rahatlardk diken ustnde bekliyrz hanfendilrn keyifleri catickta gelick diye cnm bnm az kaldi hakkinda hayrlisini sagliklisni iste takdir Allahtan bnmde cuma son nst sali son gorusme yine olmzsa 30 aralk gelsn dicm suni ile denicz yapick bisey yok bklm bizi ne bekliyr esimde cok bunaldi ne zmn gelick cok ozledim diyeCanmsin benm ya, allahım geride kalanlarimiza yardımci olsun. Dediğin gibi sağlıklı gelsinler bebeklerimiz artık, normalde kudurmus gibi yerinde durmayan bebek bugün oğlene kadar hiç hareket etmeyince kanuni hastanesine nasil gazladim anlatamam. Allahım esirgesin hepsini. İnş bu çarsamba benim, 29 aralıkta da senn güzel haberlerini paylaşiriz burada.
Amin insallah tatlm sormaya bnm kide bugun oyleydi sabhtn uyandm yemedigm bisey kalmadi hareket etsn diye. Baya ugrastm umudumu kesip doktrun yolunu bulucktm bnde snra ufak kipirdamalr baslaynca sukrettim bi oh cektm oturdm basladm aglamaya mutluluktan cok korkutuyr bu yaramzlar bizihayirlisyla geleydiler bizde rahatlardk diken ustnde bekliyrz hanfendilrn keyifleri catickta gelick diye cnm bnm az kaldi hakkinda hayrlisini sagliklisni iste takdir Allahtan bnmde cuma son nst sali son gorusme yine olmzsa 30 aralk gelsn dicm suni ile denicz yapick bisey yok bklm bizi ne bekliyr esimde cok bunaldi ne zmn gelick cok ozledim diyedualarla birlkteyz ins cnm gircegn zmn hbr ver de insirak suresni okuyalm cnm dogumn kolay gecsn
Canim benim en iyisini yapmışsınız insallah çarşambaya kadar suniye gerek kalmazda kendiliğiniden gelmeye karar verir bade bebek ama olmazsada suniyle normali denersin benim ilk doğumum suniyle normal oldu 12 saat yavaş yavaş verildi son 3 saatte çatalda cektim ıkınarak doktorun sabrı ve bebişinin durumuyla ilgili aslında...meltemcim benim oglan 38+1 de sezeryanla oldu bende 40+41'lere kadar beklemek isterdim ama gel görki kordon olayımız çıktı ve erkenden almak zorunda kaldık şimdi hep acabalarım var kilosu daha iyi olabilirdi sarılık geciriyoruz halâ keşke bekleseydimde son haftamı sezeryan olsaydım diye sorular var kafamda..senin en azından bunlar olmayacakCanm sen ilk gebeliğini suni sanci ile normal doğum mu yaptn?
Sancinda olmuyr cnm bence gidin gezin bebek geldktn sonra uzun bi sure gezemicksnz hem motive olur kafan dagilr esimle bizde bugun gezdk cok iyi geldiAmin tatlim ya amin, bi avazda sağlkla sıhhatle gelsinler artık.
Tabii aksaminda haber verrm, zaten eşimi de bi gün önceden işe yollamıycam, yoğun stres olurum ben şimdi, yanmda olursa daha iyi hissederim.
Canim benim en iyisini yapmışsınız insallah çarşambaya kadar suniye gerek kalmazda kendiliğiniden gelmeye karar verir bade bebek ama olmazsada suniyle normali denersin benim ilk doğumum suniyle normal oldu 12 saat yavaş yavaş verildi son 3 saatte çatalda cektim ıkınarak doktorun sabrı ve bebişinin durumuyla ilgili aslında...meltemcim benim oglan 38+1 de sezeryanla oldu bende 40+41'lere kadar beklemek isterdim ama gel görki kordon olayımız çıktı ve erkenden almak zorunda kaldık şimdi hep acabalarım var kilosu daha iyi olabilirdi sarılık geciriyoruz halâ keşke bekleseydimde son haftamı sezeryan olsaydım diye sorular var kafamda..senin en azından bunlar olmayacak
denizcim dr gittik kızmda bende hastayız ciğerlere inmemiş çok şükür ama ikimizde de burun akıntısı ve hapşırık var ama iyi olacaz başka çaremiz yokkBnm de ödüm kopuyor grip olcak gibiyim ara ara hapşuruyorum ve bogazım şiş bulaşır diye kahroluyorum akşam internette araştrdm bol bol anne sütüyle bağışıklığı güçleniyomuş vücuttan atıyomuş. Dr.a gidin cnm eger cigerlere inmediyse bol bol emzircen iyi olcak inşallah( geçmiş olsun off kıyamam onlar hasta olmasın (
denizcim dr gittik kızmda bende hastayız ciğerlere inmemiş çok şükür ama ikimizde de burun akıntısı ve hapşırık var ama iyi olacaz başka çaremiz yokk
inşallah çıkarsın gülaycım güzel haberlerini bekliyoruzhaklisin canim ama banyo bile yapamadik bebeğimle artik tiksiniyorum burdan.
yok canim sarilik degil ben sezeryan olduktan sonra icerde kanama oldu kan pıhtılaşmiş ve bir gün arayla ikinci kere ameliyat oldum ve bu yüzden hala hastanedeyim 11 gün oldu
Bugün inşallah taburcu olurum canim haber veririm.
inşallah nilaycım ya bayağı sarstı bizi sen nasılsın varmı bir belirtiGeçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?