- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
meltemcivil tatlım inan herseyde bir hayir vardır. Sezeryan yada normal hiiic önemli değil kuzun ve sen sağlıklı ol yeter. Bak ben en azından epidural sezeryan olurum diyordum. Genel anastezi oldum. Şimdi iyi ki de olmuşum diyorum. O an olanları kaldiramazdim heralde. Hayirlisi de geç. Allah ım hayırlı doğumlar nasip etsin sana inşaallah
Kuzum geçmiş olsun ikinize de, annenler yanında mı?
meltemcivil tarih almana sevindim, bu seni bir nebze olsun rahatlatacaktır ve son günlerin olduğunu düşünerek eşinle baş başa gezip tozmaya bak, bu vesileyle de ztn bade bebek çarşambayı beklemez evelallah, bnm rüyamda çıkmış olur :) hem erkeğin kızdan büyük olması makbul diye bnmki acele etti, seninki de ondan oyalanıyo zaar çekeceğimiz var senin kızın elinden dua ediyorum cnm, inşallah doğumun hayalince gönlünce olur
Kizlar gunaydin kanamam var cok az ama bilemiyrm kizim hareketli ama kanama olunca korktm doktro gtsem bu saatte alttan edick muayene istemyrm bnde etmesimi siz boyle bisey yasadnzmi iyimdr acaba gitmelimym doktra birde kendi doktrum alttan etse skinti yapmm ama bska bi doktra guvenemiyrm bilmiyrm doktrumn da bnde numarasi yok
kızlarr günaydın . dün kontorolüm vardı ve çatı muayenesi oldum şükürler olsun oğlum çok iyi 38+1 deyiz veee oğluşum 3850 gr 52 cm. iri bir bebek yani:) herşey yolunda şükür doktorumun eli öyle hafif ki çatı muayenesini çoookkk rahat geçirdim hisetmedim bile bide bu arada 2 3 cm açıklığım varmış dur zarı uyarayım da doğum yap daha da iri olmadan bebeğin dedi . her an da olabilir haftayada dedi:) heyecanlandım doktorum şükürler olsun çok iyi ve beni rahatlatıyor acı hissine hiççç girmedim rahattım :) sancım yok amam açıklığım çıktı ya geliyor oğluşummmm:) bakalım ne zaman doğacak :)
Ne güzel, darisi tüm normal doğum için zorlayanlara olsun.evt cnm ikisi de suni sancıyla ve normal oldu
Hakkında hayırlısı bitanem inşallah çarşambaya kalmadan kendi kendine gelir badiş :)Evet canm ya cidden oyle oldu brz, dün doktorumu arayıp ben çarşambaya karar verdim dedikten sonra biraz rahatladim.
Bu arada bu kız bu kadar nazliyasa, senn oğlanin senn çekeceğiniz var cici annesi :)
Gittim, cnm simdi feldk muayene etti acilma yok nstye bagladi sancim cikti fkt ole dogum olack sancilr degil dedi bebegn kanala girmeye calismasida olablir dedi suyum,azalms yarin doktrumla gorusup ko,trol etmesni isticm cok tatli kadindi doktr ilgili geldi iyki gitmsmTatlim başka doktor da olsa sonucta doktor, evde kendi kendine bekleme, bebeği tehlikeye atma, bi git gözük.
Etti alttan cnm nisan da hic aklima gelmedi he olablir nst ye bagladi sancim cikti fkt acilmam fln yok sanciyida hisssrtmiytm suyumda azalma gotdu yarin doktrumla goruscmCanım nisandır acile git ama alttan muayene ettirme nst ye gir ultrasyonla bebeğine baksınlar
inşallah nilaycım ya bayağı sarstı bizi sen nasılsın varmı bir belirti
Canım çok geçmiş olsun ins çabuk anlatırsınızdenizcim dr gittik kızmda bende hastayız ciğerlere inmemiş çok şükür ama ikimizde de burun akıntısı ve hapşırık var ama iyi olacaz başka çaremiz yokk
Ayyy canim yeni goruyorum dun aksam b.duzunde elektrikler kesikti evet insirah suresi olmasini istedigin seyi icinden gecirerek oku bol bol basi dertte olanin duasi derler ic ferahlatir ben daraldigimda okurum ise yararAh canm Ayşe'm ne de güzel bi enerji yayıyosun. Keske dediklerini yapabilsek, ama ben de en azindan içim sıkıldığında kolay bi doğum ani düşünücem inş ise yarar. Bu dua inşirah duası mi?
Tesekkur ederimçok geçmiş olsun ..bir an once saglıgına kavus inşallah..peki nerden anladılar içerde kanama oldugunu
Ay canım ya cok geçmiş olsun hastanede kalmak insanı yoruyor ins evinize geçin rahatlayin kiyamam ya
Geçmiş olsun canım bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah minik kızın ve oğlunla güzel sağlıklı gunleriniz olsun
cok sagolun kizlar evet cok zor hastanede kalipta kendin cok hastayken birde bebekle ilgilenmek Allah kimsenin başina vermesinGeçmiş olsun cnm zor hakikaten rabbim şifa versin en yakın zamanda sağlıkla çıkarsınız inşallah
hayırlı olsun gözünüz aydın
Allah korusun, dikkat et cnm ayaklarını sıcak tut, kendi ayaklarını ve göğsünü.senin nefesinden uzak durmalı hasta olursan ama ne ilginçtir ve güzeldir ki sütünü katiyen etkilemiyor ve geçmiyormuş hastalıklar Yaradana şükür
Canım çok üzülüyorum mesajlarını okudukça, çıkmanı bekliyorum 4 gözle. Biz de iki gün kaldık da sabırsızlandık eve çıkmak için, seni düşünemiyorum. Bu arada tabii ki ev gibi olmaz ama yine de duş alma şansınız yok mu orda?
Canm gülom, sıkma canını bebeğin sağlıkla yannda allaha sükür, sen de iyisin Allahm seni esirgedi kuzularına bağişladi, tabii insann evi gibisi yok ama bu bi mecburiyet. Tez zamanda ewine gecersinz inş.
iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim canlarim iyiki varsiniz biz dün taburcu olduk annemlerdeyim kizimla duşumuzu aldik gevşedik rahatladik biraz.inşallah çıkarsın gülaycım güzel haberlerini bekliyoruz
Oyy yavrum nazarami geldnz bnde cok tirsiyrm ins bnde cikmz cabuk geliyrm nazaraBnm koltuk altımda beze çıktı yumurta kadar ve ağrılı
İlk iki hafta bendede oldu canm bilye gibi birkac tane her iki kol altimdada elime gelince korktum ilk ama süt bezesiymis gecti Allaha Şükür.Bnm koltuk altımda beze çıktı yumurta kadar ve ağrılı
çok sağol pınarcımCanim cok gecmis olsun
Senin de gözün aydın cnm, lohusa halinle düşünmemeye çalış, elinden geldiği kadar ... Bugünlerin tekrarı yok, sütüne yazık olmasın, bencil olup kendini ve bebeğini düşünmelisin mecbur . Geçmiş olsun.iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim canlarim iyiki varsiniz biz dün taburcu olduk annemlerdeyim kizimla duşumuzu aldik gevşedik rahatladik biraz.
Konuşacak cok şey var kizlar birileri beni yine cok sinir etti ben canimla uğrasirken onlar beni sinir etmeye devam ettiler onlari Allaha havele ediyorum.
Çok zor günler yaşadim hic böyle ummuyordum evdeki hesap çarsiya uymadi.
Neyse dertlesecek cok zamanimiz var allaha emanet olun.
leylam355 canim hastaymişsiniz kizinla cok üzüldüm inşallah cabucak iyileşirsiniz cok gecmiş olsun
çok sağol gül siz nasıl oldunuz bu arada sarılık değeri düştümüGecmiş olsun Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?