2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Sağolasin ayşe'm Allah razi olsun desteklerinz için

Evet canm ya cidden oyle oldu brz, dün doktorumu arayıp ben çarşambaya karar verdim dedikten sonra biraz rahatladim.
Bu arada bu kız bu kadar nazliyasa, senn oğlanin senn çekeceğiniz var cici annesi :)

Tatlim başka doktor da olsa sonucta doktor, evde kendi kendine bekleme, bebeği tehlikeye atma, bi git gözük.

Gözün aydin canm cok sevindim, benm de acikliğim var ama sadece 1 cm İnş çrş ya kadar 2-3 olur benm de.

Günaydın kızlar benim de tr saati ile 11 de randevum var
Nst yapılcak tekrar ve sanırım artık kesin suni verilecek ama önce yinede duruma bakacaklar
Dualarınızı bekliyprım inşallah bugun cok beklemeden zorlanmadan kızımı kucağıma alırım
Haber veririm doktordan sonra :)

Evet canm ya cidden oyle oldu brz, dün doktorumu arayıp ben çarşambaya karar verdim dedikten sonra biraz rahatladim.
Bu arada bu kız bu kadar nazliyasa, senn oğlanin senn çekeceğiniz var cici annesi :)
Hakkında hayırlısı bitanem inşallah çarşambaya kalmadan kendi kendine gelir badiş :)

Tatlim başka doktor da olsa sonucta doktor, evde kendi kendine bekleme, bebeği tehlikeye atma, bi git gözük.
Gittim, cnm simdi feldk muayene etti acilma yok nstye bagladi sancim cikti fkt ole dogum olack sancilr degil dedi bebegn kanala girmeye calismasida olablir dedi suyum,azalms yarin doktrumla gorusup ko,trol etmesni isticm cok tatli kadindi doktr ilgili geldi iyki gitmsm

Canım nisandır acile git ama alttan muayene ettirme nst ye gir ultrasyonla bebeğine baksınlar
Etti alttan cnm nisan da hic aklima gelmedi he olablir nst ye bagladi sancim cikti fkt acilmam fln yok sanciyida hisssrtmiytm suyumda azalma gotdu yarin doktrumla goruscm

Ah canm Ayşe'm ne de güzel bi enerji yayıyosun. Keske dediklerini yapabilsek, ama ben de en azindan içim sıkıldığında kolay bi doğum ani düşünücem inş ise yarar. Bu dua inşirah duası mi?
Ayyy canim yeni goruyorum dun aksam b.duzunde elektrikler kesikti evet insirah suresi olmasini istedigin seyi icinden gecirerek oku bol bol basi dertte olanin duasi derler ic ferahlatir ben daraldigimda okurum ise yarar

çok geçmiş olsun ..bir an once saglıgına kavus inşallah..peki nerden anladılar içerde kanama oldugunu
Tesekkur ederim
kan degerlerimde ani düşüş olmuş 8 iken bir gün arayla 5 e düşmüştü ve nabzim cok yüksekti ultrasonla bakinca anladilar ve nedenini onlarda bilmiyormuş!

Ay canım ya cok geçmiş olsun hastanede kalmak insanı yoruyor ins evinize geçin rahatlayin kiyamam ya

Geçmiş olsun canım bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah minik kızın ve oğlunla güzel sağlıklı gunleriniz olsun

Geçmiş olsun cnm zor hakikaten rabbim şifa versin en yakın zamanda sağlıkla çıkarsınız inşallah
cok sagolun kizlar evet cok zor hastanede kalipta kendin cok hastayken birde bebekle ilgilenmek Allah kimsenin başina vermesin

Canm gülom, sıkma canını bebeğin sağlıkla yannda allaha sükür, sen de iyisin Allahm seni esirgedi kuzularına bağişladi, tabii insann evi gibisi yok ama bu bi mecburiyet. Tez zamanda ewine gecersinz inş.

inşallah çıkarsın gülaycım güzel haberlerini bekliyoruz
iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim canlarim iyiki varsiniz biz dün taburcu olduk annemlerdeyim kizimla duşumuzu aldik gevşedik rahatladik biraz.
Konuşacak cok şey var kizlar birileri beni yine cok sinir etti ben canimla uğrasirken onlar beni sinir etmeye devam ettiler onlari Allaha havele ediyorum.
Çok zor günler yaşadim hic böyle ummuyordum evdeki hesap çarsiya uymadi.
Neyse dertlesecek cok zamanimiz var allaha emanet olun.
leylam355 canim hastaymişsiniz kizinla cok üzüldüm inşallah cabucak iyileşirsiniz cok gecmiş olsun

Bnm koltuk altımda beze çıktı yumurta kadar ve ağrılı
İlk iki hafta bendede oldu canm bilye gibi birkac tane her iki kol altimdada elime gelince korktum ilk ama süt bezesiymis gecti Allaha Şükür.
Dün 1 aylik olduk teyzeler kendinize iyi bakin öptük sizleri

Eklentiler

• 2015-12-19 13.39.21.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 88
Senin de gözün aydın cnm, lohusa halinle düşünmemeye çalış, elinden geldiği kadar ... Bugünlerin tekrarı yok, sütüne yazık olmasın, bencil olup kendini ve bebeğini düşünmelisin mecbur . Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…