2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
leylam355 canım o hastalık nerden çıktı yaaa. Çok çok geçmiş olsun leylacım. Allah acil şifalar versin sizlere. Annesi bol bol emzirde kuzucugum çabuk iyilessin
ahh ayşecim sorma yaa biri bana ve kızıma bulaştırdıda sorma bir şey söyleyemeceğim bir yakınım ama çokk üzüldüm gerçekten şimdi daha iyiyiz çok şükür

Oyy yavrum nazarami geldnz bnde cok tirsiyrm ins bnde cikmz cabuk geliyrm nazara
Nazardan mı öyle olurmuş?
İlk iki hafta bendede oldu canm bilye gibi birkac tane her iki kol altimdada elime gelince korktum ilk ama süt bezesiymis gecti Allaha Şükür.
Dün 1 aylik olduk teyzeler kendinize iyi bakin öptük sizleri
İçimi rahatlattın melocum sağol, solda bilye gibi 1 tane ama sağ tarafımdaki kolumu kaldırtmıyo yumurta gibi dışardan da ve çok ağrılı. Yarın doktora da danışayım bi endişe ediyo insan .

yok canım anneler gündüz gelipyorlar akşam elere postalıyoruz en başından beri öylşe yaptım allah razı olsun onlardan gelip yemek falan yaptılar yoksa ben hiçbirşey yapamamzdım aç kalırdık kızımla resmen şimdide onlar bakıyor sen nasıl oldun folikcim bebek nasıl

Geçmiş olsun cnm bnm ya ( bende grip oldum parol içtim 1 kez. İlaç verdi mi dr? Kıza geçmez inş (
ayy denizcim ilaç vermedi dr banada kızada bulaştı maalesef ana kız sümüklü olduk ya resmen ikimizinde burnu akıyor minnacık bebek ama oda hapşırıyor falan otri bebe yapıyorum ve serum fizyojik zaten yaptığım için daha rahatız şimdi bugün daha iyi gibiyiz zaten

betül onlar süt bezesi olmasın ama sen yinede dr sor bence sonuçta doğumla birlikte tüm hormonlar sıfırlanıoyor ve herşey yeniden hızlı bir şekilde üretildiği için olabilir vücut dengemiz şaştı resmen

gülaycım çok sağol şimdi daha iyiyiz
bu arada evde olmanoza çok sevindim ve bu süreçte canı sıkılmayan yok gibi insanlar çok fikirsiz maalesef herkes birilerini yönetmek istiyor yapamayınca baskı kurup can sıkıyorlar maalesef ama az kaldı dayanmak lazım baharla birlikte bebeklerde daha kuvvetli olacaklar bizde sadece şu kara kışı atlatalım yeter ben hep öyle düşünüyorum sende öyle yap
bu arada ne zaman ne anlatmak istersen ben buradayım canım sıkma canını

İlk hafta bende de oldu koltukaltında 1-2 tane büyük değildi ama, masaj yaptım duşta sıcak sıcak emzirdikçe geçti süt bezesi sanırım.

Sanada mı vermedi ilaç ( çok ktüyüm bende brnum hiç durmuyo nrden çktı bu hastalıklar üff

Canim dusa gir goguslerine sicak su altinda masaj yap o bezelere bak bakalim yumusayacak mi,benimde sol kplum kalkmiyordu

Ben de inan giremiyorum annem de memlekete dönmek zorunda kaldı eşimle resmen savaş veriyoruz burayı takip etmeyi bırak yemek bile yiyemiyorum gaza bi çözüm bulursan bana da haber ver lütfen uykusuzluktan dengemiz bozuldu ağlıcam artk

Cnm bnm nazardn cikiyrdu gormedigim icin bilmiyrm fkt annen fln anlar herlde nazardn goz gibi cikar bnm suan mesela bacaklrmda cikti ole nazardn goruyrlr hep kayinvalidmn tarafi bi agzlrndn massallah duymadim esim nerdeyse hergece okuyr bni cocuk esnemktn catlick hale geliyr halada gecmedi

Meltem alıştık sağol gece zaten hiç uyumuyordu bu gece çok gazlıyız senin stresini de çook iyi anlıyorum doğuma ağlıyarak gittim son günlerim çok stresliydi hormonlar bozuluyor ondan canım

Canim benim sende kurtuldun çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzey bebek de sen de iyisinizdir toparlandin mi sezeryandan sonra

Pazartesi gece 12 den sonra suni sanci vermeye baslayacaklar canim gelmezse sezeryana gececegiz..
aslıcım hadi hayırlısı olsun hakkınızda benimde hiç sancım yoktu sadece suyum geldi ve 3cm açılmam vardı ve suni sancıyla doğum yaptım ve çok kolay oldu eee o zaman yarın güxle haberlerini bekliyorum aslıcım habersiz bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…