sağol aslıcım umarım hemen iyileşiriz senin son durum nedir doğumla ilgili pek bakamıyorum kaçırıdığım bşirşey varsa kusura bakmaCok gecmis olsun leylacım insallah tez zamanda gecer ve iyilesirsiniz...
ahh ayşecim sorma yaa biri bana ve kızıma bulaştırdıda sorma bir şey söyleyemeceğim bir yakınım ama çokk üzüldüm gerçekten şimdi daha iyiyiz çok şükürleylam355 canım o hastalık nerden çıktı yaaa. Çok çok geçmiş olsun leylacım. Allah acil şifalar versin sizlere. Annesi bol bol emzirde kuzucugum çabuk iyilessin
Nazardan mı öyle olurmuş?Oyy yavrum nazarami geldnz bnde cok tirsiyrm ins bnde cikmz cabuk geliyrm nazara
İçimi rahatlattın melocum sağol, solda bilye gibi 1 tane ama sağ tarafımdaki kolumu kaldırtmıyo yumurta gibi dışardan da ve çok ağrılı. Yarın doktora da danışayım bi endişe ediyo insan .İlk iki hafta bendede oldu canm bilye gibi birkac tane her iki kol altimdada elime gelince korktum ilk ama süt bezesiymis gecti Allaha Şükür.
Dün 1 aylik olduk teyzeler kendinize iyi bakin öptük sizleri
yok canım anneler gündüz gelipyorlar akşam elere postalıyoruz en başından beri öylşe yaptım allah razı olsun onlardan gelip yemek falan yaptılar yoksa ben hiçbirşey yapamamzdım aç kalırdık kızımla resmen şimdide onlar bakıyor sen nasıl oldun folikcim bebek nasılKuzum geçmiş olsun ikinize de, annenler yanında mı?
@meltemcivil tarih almana sevindim, bu seni bir nebze olsun rahatlatacaktır ve son günlerin olduğunu düşünerek eşinle baş başa gezip tozmaya bak, bu vesileyle de ztn bade bebek çarşambayı beklemez evelallah, bnm rüyamda çıkmış olur :) hem erkeğin kızdan büyük olması makbul diye bnmki acele etti, seninki de ondan oyalanıyo zaarçekeceğimiz var senin kızın elinden dua ediyorum cnm, inşallah doğumun hayalince gönlünce olur
ayy denizcim ilaç vermedi dr banada kızada bulaştı maalesef ana kız sümüklü olduk ya resmen ikimizinde burnu akıyor minnacık bebek ama oda hapşırıyor falan otri bebe yapıyorum ve serum fizyojik zaten yaptığım için daha rahatız şimdi bugün daha iyi gibiyiz zatenGeçmiş olsun cnm bnm ya( bende grip oldum parol içtim 1 kez. İlaç verdi mi dr? Kıza geçmez inş (
betül onlar süt bezesi olmasın ama sen yinede dr sor bence sonuçta doğumla birlikte tüm hormonlar sıfırlanıoyor ve herşey yeniden hızlı bir şekilde üretildiği için olabilir vücut dengemiz şaştı resmenNazardan mı öyle olurmuş?
İçimi rahatlattın melocum sağol, solda bilye gibi 1 tane ama sağ tarafımdaki kolumu kaldırtmıyo yumurta gibi dışardan da ve çok ağrılı. Yarın doktora da danışayım bi endişe ediyo insan .
sağol meltemcim canım daha iyi gibiyiz zaten bakalım yarın tekrar dr gidicez umarım herşey iyi olurKötü düşünme leylacim, allah beterinden saklasin. İnş tez zamanda toparlanır niloş, sen dirayetli ol.
rahatı yerinde demekki Gökay bebeğin annesi maşallah size bakalım nasıl sürpriz yapacak sanaYok canım bekliyoruz gelecek diye. :)
Ablam geldi ama hala bir hareket yok.
Bizim oğlan halinden memnun gelesi yok.
çok sağol başakcım umarım dediğin gibi çabuk atlatırızCanım çok geçmiş olsun ins çabuk anlatırsınız
gülaycım çok sağol şimdi daha iyiyiziyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim canlarim iyiki varsiniz biz dün taburcu olduk annemlerdeyim kizimla duşumuzu aldik gevşedik rahatladik biraz.
Konuşacak cok şey var kizlar birileri beni yine cok sinir etti ben canimla uğrasirken onlar beni sinir etmeye devam ettiler onlari Allaha havele ediyorum.
Çok zor günler yaşadim hic böyle ummuyordum evdeki hesap çarsiya uymadi.
Neyse dertlesecek cok zamanimiz var allaha emanet olun.
leylam355 canim hastaymişsiniz kizinla cok üzüldüm inşallah cabucak iyileşirsiniz cok gecmiş olsun
İlk hafta bende de oldu koltukaltında 1-2 tane büyük değildi ama, masaj yaptım duşta sıcak sıcak emzirdikçe geçti süt bezesi sanırım.Nazardan mı öyle olurmuş?
İçimi rahatlattın melocum sağol, solda bilye gibi 1 tane ama sağ tarafımdaki kolumu kaldırtmıyo yumurta gibi dışardan da ve çok ağrılı. Yarın doktora da danışayım bi endişe ediyo insan .
Sanada mı vermedi ilaçayy denizcim ilaç vermedi dr banada kızada bulaştı maalesef ana kız sümüklü olduk ya resmen ikimizinde burnu akıyor minnacık bebek ama oda hapşırıyor falan otri bebe yapıyorum ve serum fizyojik zaten yaptığım için daha rahatız şimdi bugün daha iyi gibiyiz zaten
Sut kanali tikanip koltuk altina vuruyor olmasin canim.atesin ve usumen var miBnm koltuk altımda beze çıktı yumurta kadar ve ağrılı
Canim dusa gir goguslerine sicak su altinda masaj yap o bezelere bak bakalim yumusayacak mi,benimde sol kplum kalkmiyorduNazardan mı öyle olurmuş?
Ben de inan giremiyorum annem de memlekete dönmek zorunda kaldı eşimle resmen savaş veriyoruz burayı takip etmeyi bırak yemek bile yiyemiyorum gaza bi çözüm bulursan bana da haber ver lütfen uykusuzluktan dengemiz bozuldu ağlıcam artkKızlar gelen giden bitmiyor fırsat bulup giremiyorum doğum yapanları merak ediyorum biz dört günlüğüz artık zaten gece uyumuyorduk bu gün çok gazlıyız iki memeden çekiyor bir dk uyuyor sonra yaygara kopuyor ne yapıcam bilemiyorum kızımda hiç gaz sorunumuz olmamıştı rezene ve kimyonlu çay içiyorum yok
Cnm bnm nazardn cikiyrdu gormedigim icin bilmiyrm fkt annen fln anlar herlde nazardn goz gibi cikar bnm suan mesela bacaklrmda cikti ole nazardn goruyrlr hep kayinvalidmn tarafi bi agzlrndn massallah duymadim esim nerdeyse hergece okuyr bni cocuk esnemktn catlick hale geliyr halada gecmediNazardan mı öyle olurmuş?
Meltem alıştık sağol gece zaten hiç uyumuyordu bu gece çok gazlıyız senin stresini de çook iyi anlıyorum doğuma ağlıyarak gittim son günlerim çok stresliydi hormonlar bozuluyor ondan canım
Pazartesi gece 12 den sonra suni sanci vermeye baslayacaklar canim gelmezse sezeryana gececegiz..sağol aslıcım umarım hemen iyileşiriz senin son durum nedir doğumla ilgili pek bakamıyorum kaçırıdığım bşirşey varsa kusura bakma
benimde burnum çok fena yaa salya sümük gidiyoruz ana kız ama bugün kısmen daha iyi gibiyiz dr bir ilaç vermedi dünb bakalım yarın verecekmiSanada mı vermedi ilaç( çok ktüyüm bende brnum hiç durmuyo nrden çktı bu hastalıklar üff
aslıcım hadi hayırlısı olsun hakkınızda benimde hiç sancım yoktu sadece suyum geldi ve 3cm açılmam vardı ve suni sancıyla doğum yaptım ve çok kolay oldu eee o zaman yarın güxle haberlerini bekliyorum aslıcım habersiz bırakma biziPazartesi gece 12 den sonra suni sanci vermeye baslayacaklar canim gelmezse sezeryana gececegiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?