2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cok erken baslamis canim gaz sancisi.Allah sifa versin,bende rezene kimyon iciyorum banada iyi geliyor
Evet çok erken dr ilaç vermedi oda çorbalarında kimyon tüket dedi gazlı yiyeceklerden uzak dur dedi büyüyen bebek gazlı olur dedi ama benim kızımda hiç yoktu dedim güldü dr

Maşallah sübhanallah

Maşallah canım allah analı babalı büyütsün

Meltemcim dogum yaptim suni ile...gece bir anda sancim oldu 2 cm acilmis sonra suni verdiler sabah 11.30 sanci vermeye basladılar 14.45 gibi dogum gerceklesti epidual almadim uyusma yaptigi icin dogumu geciktiriyormus...

Hayırlısı olsun ve geçmiş olsun

Ben hastaneye giderken nescafe almistim yanima ama sukur hic agrimadi basim.bunyeye gore degisiklik gosteriyor demekki.biran once gecer insllah
Sen de mi spinal anestezi ile sezeryan oldun?
Evet bünyeye göre değişiyor sanırım. Hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Hayatımda böyle bir baş ağrısı yaşamadım. Çok fenaydı. 1 hafta geçti halen devam ediyor. Biraz azaldı. İnşaallah tamamen kaybolur. Spinal anestezi düşünenlere kesinlikle önermem. Ben çektim, başkası çekmesin.

Yaa varya o kadından Allah razı olsun dogumdan once de sonra da hemsirelerden çok gidip geldi odama ben sancı çekerken elimi tutuyordu Sezeryana alinirken de genel anestezi olacağım için kostur kostur ameliyathaneye geldi anestezist beni bayiltmadan bak ben burdayim sakın korkma dedi tabi en önemlisi sezeryan sonrasi hemen toparlandim bir gun icinde ben hayatımda böyle doktor desteği görmedim bundan sonra o nereye ben oraya :)) senin de sezeryaninin sorunsuz geçmesine hemen toparlanmana sevindim canım gaziniz da hemencecik geçer inşallah yediklerine dikkat et tatlım gerçi senin ikinci benden iyi biliyosundur ama akıl vermek gibi olmasın videolar da var bebeğin gazı en kolay nasıl çıkar bebek nasıl rahaylatilir şeklinde bi bak istersen işe yarar inşallah

ş

imdi okudum nedenini ve çok üzüldüm şimdi ama evde olmanız her şeyin iyiye gittiğini gösteriyor bebeğin sağlıkla büyüsün bundan sonra
Canım çok teşekkürler. Neyseki şimdi iyiyiz.

Geldim cnm geldim cok şükür doğurdum da geldim ayrıntıları şimdi yazcam darısı başına inşallah
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.

Kizlar dogumlariniz hep sezeryan olmuş cok garipsedim ya niye oyleki . Hicmi normal dogum yapan yok okudugum kadariyla sezeryan
Normal doğum yapan da var canım. Ben de son ana kadar normal doğum bekleyip zorunlu olarak sezaryen oldum.

Helal sana folikim kesinlikle öyle pes edilmemeli.
bazen doymuyor 1 saat sonra yine emziriyorum. Mama biraz kolaylık bence. Uykusuz kalıyorum çok yoruluyorum ama mama vermeden 1 ayımızı tamamlıcaz.
En az 4 ay inşallah 6 ay sadece anne sütüne devam etmek istiyorum.

Canim bebegini saglikla büyüt.. hayirlisi diyelim üzülme. . Burda bazi arkadaslar beni yanlış anladi ben burda doktorlara karşı stemkari bir cumle yazdim tabikide kimsenin elinde değil nasıl dogum yapacağı sadece sezeryan agirlikli yorumlar okuyunca merak ettim uzulerek sordum.ki bende dogum yapacagim basima ne gelecegi belli degil. Ben sadece doktorlarin basitine kaçtığı icin mi sezeryan agirlikli demek istemiştim .. hepinizin gözü aydin guzel yarınlara

Gözün aydın canım. Çok güzel bir doğum hikayen olmuş. Bebeğini sağlıkla büyüt.

Tabikide kasden degildir de bu kadar fazla olmasi biraz tuhaf. Doktorlardami sıkıntı var acaba hemen sezeryana basvuruyorlar sanki.. doktorlara artik guven gozuyle bakamiyorum islerine geldigi gibi davranıyor gibiler.
Tabi insan ister istemez doktorlardan şüphe ediyor. Ama benim doktorum normal doğumcu biri. Israrla normal doğumu bekledik. Günüm dolup geçtikten sonra da 1 hafta bekleyecektik. Bebeğimin suyu azalmasına rağmen fazladan 5 gün bekledik. Suyum gelince de doğumu bekledik. Açılma olmayınca suni sancı verildi. Gece 24.00 den ertesi gün 12.30 a kadar hiç açılma olmayınca zaten durumum da riskli olunca zorunlu sezaryena alındım. (40+5 de) Buradaki pek çok arkadaş da zorunlu olarak sezaryen oldular. Kişisel tercih ile sezeryanı seçenler elbette var ama çok değil.

Hep bu bebişler yüzünden, bekliyoruz ama gelmiyolar. Ben 41+1 im ama hala sanci yok, bebek kanalda değil, suni denenecek olmazsa sezeryan mecbur
Siz normal doğum mu yaptnz?
Meltem sana hayırlı kolay doğum diliyorum. Durumunda bir risk yoksa 42nin sonuna kadar da bekleyebilirsin bence. Doktorun da sanırım bekleyecekti.

Sen çarşamba mı doğuma gideceksin? Hayırlısı olsun canım. Bende de hiçbirşey yoktu. Ne sancı ne açılma ne suyun gelmesi. Pazar gecesi tam yattım birden suyum geldi. Bu işler hiç belli olmuyor. İnşallah senin de doğumun kendiliğinden başlar. Suniye gerek kalmaz. Suni olsa bile destek olarak olur umarım.

Anladım canim baya zorlu bir dogum olmuş ama neyseki atlattin.. evet demekki olmayinca olmuyormus mecburi sezeryan olman gerekmis ve olmussun umarim cabucak toparlanirsin

sermincim atesinde var mi,bende de oldu atesimde vardi.atesin varss mutlaka doktora git bana parol vermisti gunde 3 defa ve penisilin igne vermisti cok tehlikeli bir hastalikmis
Canım parol kullanıyorum şiddetli baş ağrım hafiften göğüs ağrım var ateşim yokbu gecede yinelerse gideceğim mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…