2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar bebislerinizi kac saatte bir emziriyorsunuz? Biz 18 günlüğü doktor 3 saatte bir ver dedi ama bana çok geldi aralik :?

Açikliğin var mi hiç tatlim ya da bebek kanalda mi?

Walla canm, hamileliğim bıyunca düEnli yürüdüm biliyosun, 37. Haftadan beri de günde 2 saat yürüdüm, olmayınca olmuyo, bu hafta pek yürümedim ama plates topunda zıpladiğimin haddi hesabi yok, yarin da son gun, brz daha yürüyeyim bakalim İnş işe yarar

aa daha devamı var.. sezeryan sonrası bant oluyor ya bi hafta sonra onu çıkarmak ve kontrol içinçağırdı. ama bana elini bilesürmedi. bantı da yanındaki kız çıkardı . hastane olarak hiç sorun yaşamadık. başhekim bile odaları gezip sordu memnun musunuz diye. gece hemşireleri çook iyiydi. bebek hemşireleri çok iyiydi. sezeryanda ameliyathane ekibi acayip şefkatli ve sakinleştirirciydi. bi daha olsa giderim ama normal doğum o hastanede o ebelerle ve defne ile ollmaz. olursa kabus olur..

meltemcim işiine karışmak gibi olmasın ama baktın kendi sancın yok açılman yok suniye hiç bulaşma. 6-7 saat sonunda bende 1 cm oldu açılma. onuda ebe açtı resmen. açılma olmadan alttan muayene çook zor oluyo.. sezeryann hiçte korktuğum gibi değilmiş. 2. gün kalkltım. tek sorun wc idi bizim evdeki yer wc si o sorun oldu ilk gün. 2. gün o da düzeldi. karnım indii hiçşişlik kalmadı. dikiş yerim ağrımadı. ama ameliyatta bogazıma bişi sokmuşlar sesim kısılmıştı çktığımda ve kanamıştı. pastil kullandım. hee bi de sonda takılması hoş ddeğildi. onun dışında rahat. ve anlamadığım birşey? doğumdan önce inşalah normal doğum yaparsın diyenler doğumdan sonra iyi ki sezeryan olmuş normalde dikişin şöyle kanaman böyle kötüleye kötüley e bitiremedi. o yüzden hakkında hayırlısı olsun.. biliorum fazlasıyla normal olsun istiyosun ama inan olmazsada üzülecek hiç birşey yok..

Gogusunu sağ bide o göğüsten emzirme bebisi

Ben işitme testini yaptirdim kalça ve göz muyanesi için nezamn yaptiriyim 13gunluk olduk bizde

Kızlar bişey sorucam; bebeğim sagdigim sütü kaşıkla ya da biberonla alıyor. Sütüm de yeterli geliyor Allaha Şükür. Ama mememden emmiyor bana mı gıcık anlamadım :)

Canım hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini. Hikayenin sonunu normal doğum yaptım diye bitireceğini sandım
Sana moral verip destek olmak yerine sezaryena yönlendirmişler. Hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki. Benim bebeğimin suyu azaldığı için zorunlu olarak sezaryena alacaklarını, normal doğumun riskli olacağını, hiç açılmam ve sancım olmamasına rağmen yine de suni sancı vererek normal doğumu deneyeceklerini söyleyerek normal doğum için yönlendirdiler.

İnş tatlim. Sen suni sanci almiş biri olarak söyle bari, cok öu cekilmez bişey?
Yok canım ya. Adet sancısı gibi. Biraz daha sancılı. Sen rahat yaparsın. Benim de risk olmasaydı normal olacaktı. Kısmet değilmiş.

canım güya kendime güveniyorum ama onlar benden telaşlı ve nasıl yapğıcan diye beynime girmeye çalışıyorlar off
Boşver sen onları. Bu insanları anlamak zor. Sen kendine güveniyorsun ya, önemli olan o.

Geceden beri uyuyamadim sancim cok oldu 20 dak.basladi 10 dak dustu birazdan dr gidecegim ntsye sokacak insallah suniye gerek kalmadan dogum gerceklesir..
Canım sonuç ne oldu? Ben daha yeni yeni mesajları okuyabiliyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Senin de güzel haberlerini bekliyorum canım.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. :)

Meltemcim dogum yaptim suni ile...gece bir anda sancim oldu 2 cm acilmis sonra suni verdiler sabah 11.30 sanci vermeye basladılar 14.45 gibi dogum gerceklesti epidual almadim uyusma yaptigi icin dogumu geciktiriyormus...

Gözünüz aydın canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

işte tam da onu diyorum kuzum, sen yürürken bile o bilinçle yürüyordun, düzenli yürümek değil, tam tersi düzensiz yürümek, kafa dağıtmak için yürümek, eğlenmek, alışveriş falan demek istedim.. dediğin gibi kısmetten öte köy yok ama hani olur ya.. neyse, hakkında hayırlısı

Yazarsan beni de etiketler misin canm? Ben de suni sanci alicam cok endiseliyim. Bi de senn bebek kanalda mi acaba?
Allahm hızlı sağlıklı doğum versn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…