2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Yazarsan beni de etiketler misin canm? Ben de suni sanci alicam cok endiseliyim. Bi de senn bebek kanalda mi acaba?
Allahm hızlı sağlıklı doğum versn.

Hadi inş güzel haberler ver tatlm.

Gecmiş olsun tatlm.

Kuzum benm, kaderdaşım inş tez zamanda ağrisiz al kucagına bebişini.
Yarın doğum olursa bana yaz, suni sanci nasil bişi meraktayım ben de

canm sen dogumum 5 sartini dogumdan kac gun once uygulamaya basladin bende deniyim :))

Amin cnm ya inşallah, dualarinizi esirgemeyın.

Valla bende hic umit olmadigi icin dr bana bosuna sanci cekip kendini eziyete sokma dedi insallah sende olurda sanci cekip de sezeryana girmessin canm arkadasim , (

Doktorum bunun bi istatistiği yok dedi, 4 cm ile gelip sezeryan olan da var, 1cm ile gelip 2 saatte normal doğumj tamamlayan da var dedi, normali cok bekledin bence deneyelim dedi, ben de tamam dedim.

Zaten insanlar doğum stresinde, bi de ağri cekiyolar davranişa bak sen. Neyse cnm gecmiş gtmiş,
Anlat canm bekliyorum.

Meltemcim dogum yaptim suni ile...gece bir anda sancim oldu 2 cm acilmis sonra suni verdiler sabah 11.30 sanci vermeye basladılar 14.45 gibi dogum gerceklesti epidual almadim uyusma yaptigi icin dogumu geciktiriyormus...

Suni sanci cok mu cekilemeyecek kadar berbat bişey?
Bi de suni sanci çekerken neler yapmami tavsiye edersin?

Yok tatlm, o 41 sonu demişti, yani 41+0. Ama ben 41+4 yani 23 aralkta doğumu baslatmaya karar werdim

Ewet tatlm çrş günü.
İnş canm ya, bekliyorum ama umudum da yok acikçasi

Aslıcım, benm gecen cuma 1cm açilmam vardi ve benm vucudum sancinin s sini tatmadi daha O yuzden bi umut deneyecegim sunıyi, sonradan keske dememek için, bana dua edin siz bol bol.

Ayy sağol canm ya, sizlerden böyle rahatlatici şeyler duymak benm için cok onemli. İnş ben de kolaycacik doğururum.

Sağol canm, ben de artık hayrlisi diyorum Normal olmazsa da dunyann sonu değil, badişime kavusmak istiyorum sadece.

acikligim yok bebek kanalda ama sanci falan hic bise yok bizde cumaya kadar bekliycez olmazsa suni sanci denicez suanda 40+4 um cuma gunu 41+1 oluyorum insallah dogar artik
İnş güzel haberlerle donersın cnm, bebegin kanalda olmasi iyi, suni ile normal dogumu tamamlama basarısı daha yuksek oluyomus

Suni sanci cok mu cekilemeyecek kadar berbat bişey?
Bi de suni sanci çekerken neler yapmami tavsiye edersin?
Yok zor ama berbat degil bir anda cok geliyor sonra rahatliyorsun..dogru nefes almak onemli derin derin nefes alip verdim..cabuk aciliyor ama sukur...yaklasik 3 saatte 9 cm geldi acilma..iki defa alttan muayene oldum..

meltemcivil suni sancıyla ilgili meraklarin var galiba
Ilk doğumun sanırım bu
Benim ilki kendi sancımla normal oldu
Açılmam hızlıydi
Ama ben dayanamayip 7 cm iken epidural yaptırdım
4 cm.den sonra yapıyorlar
Ama şansima anestezi doktoru ameliyattaydi
O çıkana kadar 7 cm oldu açılmam
Azcık daha sabretsem doğum olcakti
Ama epidural geciktirdi

Bu dogumumda da suyum azaldığı için ve de kendi sancılarim başlamadigi için suni sancı verdiler
Başta çok korktum
Suni sancınin cok şiddetli bişey olduğunu düşündüm
Çevreden pek olumlu şeyler duymamistim
Halbuki korktuğum gibi değilmiş
Sadece süreci hızlandırdı
Ebe gelip muayene etti
5 cm açıklık var dedi
20 dk sonra doğuma aldılar
Birden doğum açıklığına ulasmis yani
Kafanda büyütme yani
Haa, kolay mı
Bence hiçbir doğum kolay değil
Ama ben normal doğurduysam herkes doğurur diyorum
Çünkü benim kendime güvenim bile yoktu
Allah yardım ediyor
Allahın izniyle ebeler, doktor vs yardım ediyor
Yalnız değilsin yani
Biraz uzun oldu ama...

canm sen dogumum 5 sartini dogumdan kac gun once uygulamaya basladin bende deniyim :))
:) emin değilim ama bilinçli yaptığım bişey de değildi cnm, sanırım 2 hafta kala başladım :) yani beklenen tarihe 2 hafta vardı ama 5 gün kala doğurdum
Sağol canm, ben de artık hayrlisi diyorum Normal olmazsa da dunyann sonu değil, badişime kavusmak istiyorum sadece.
İnan baş aşağı tutup ilk çığlığını bastığında ve sen onu gördüğünde hele sudan çıkmış balık gibi (ki öyle sayılır) göğsüne bırakıverdiklerinde ahhh ne bu düşünceler, ne stres, ne gam, ne keder ondan başka hiçç bir şeyin anlamı kalmayacak.. nasıl olduğu aklına bile gelmiycek, sadece hayranlıkla sonucu izliyceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…